Szerintem meg csak akkor fogják visszahívni, ha a BL-selejtező első meccse nem sikerülne jól.menczel írta:A csapat mutatott jó játéka miatt, az igyisugyis elbukott tura-pénz miatt, a jotékonyság propagálása miatt, messi hosszutávu fontossága miatt biztosan nem fogják visszahivni Leot.
Az egyetlen eshetőség arra hogy visszahivják az ha ma nem verjük meg a New Yorkot
Barça Igazolások 2008-09
-
- Barça B
A Barca valóban több mint egy klub!!!
A csapat mutatott jó játéka miatt, az igyisugyis elbukott tura-pénz miatt, a jotékonyság propagálása miatt, messi hosszutávu fontossága miatt biztosan nem fogják visszahivni Leot.
Az egyetlen eshetőség arra hogy visszahivják az ha ma nem verjük meg a New Yorkot
-
- Barça B
[ez nagyon merész kijelentés hogy iniesta a világ egyik leggjobbja azért mert az eb-n jol játszott szeritnem messze nem egy gerrard pirlo viera szintű játékos de még tud hova fejlődni nem véletelnül volt cserepados az elmult szezonokban[/quote]
Már nem azért,de 1-2 év és oda-vissza veri vieirát,pirlot meg gerrardot is....figyeld meg iniesta még sokkal fiatalabb mint ezek...és sokkal jobb lesz nálluk,de nekem akkor is benne van...a világ legjobb irányítói között..
[/quote]
No igen. Az alábbi link szerint a 19. a világon a piaci értékét tekintve:
http://www.transfermarkt.de/de/basic/20 ... /tops.html
Már nem azért,de 1-2 év és oda-vissza veri vieirát,pirlot meg gerrardot is....figyeld meg iniesta még sokkal fiatalabb mint ezek...és sokkal jobb lesz nálluk,de nekem akkor is benne van...a világ legjobb irányítói között..

No igen. Az alábbi link szerint a 19. a világon a piaci értékét tekintve:
http://www.transfermarkt.de/de/basic/20 ... /tops.html
Már nem azért,de 1-2 év és oda-vissza veri vieirát,pirlot meg gerrardot is....figyeld meg iniesta még sokkal fiatalabb mint ezek...és sokkal jobb lesz nálluk,de nekem akkor is benne van...a világ legjobb irányítói között..bty írta:ez nagyon merész kijelentés hogy iniesta a világ egyik leggjobbja azért mert az eb-n jol játszott szeritnem messze nem egy gerrard pirlo viera szintű játékos de még tud hova fejlődni nem véletelnül volt cserepados az elmult szezonokbanszajko írta: Miért fogyna ki?Van pénz...eladjuk gudjohnsen..bár kevesebbet kapunk érte talán 5 millát..
Quaresma nem várta meg,hogy bekerüljön..iniesta várt és tessék a világ 1ik legjobb irányítója szerintem..

ez nagyon merész kijelentés hogy iniesta a világ egyik leggjobbja azért mert az eb-n jol játszott szeritnem messze nem egy gerrard pirlo viera szintű játékos de még tud hova fejlődni nem véletelnül volt cserepados az elmult szezonokbanszajko írta:Miért fogyna ki?Van pénz...eladjuk gudjohnsen..bár kevesebbet kapunk érte talán 5 millát..bali 15 írta:El kell adni eto-t mert ha Silvát megveszitek kifogy az egész kassza. Na jó nem de csak akkor számítsatok Silvára ha a csapat hazajön az USA-ból és eladják Eto-t. Ha máshogy lesz akkor a csapat nem fél költekezni. Amúgy nem nagy szám a gyerek....egy aféle pályára lépek és teszem a dolgomat játékos. De talán a Barcaban sztár lehet. Quaresma sem volt itt egy nagymenő azt nézd meg hogy most hol tart. Az Inter lehet hogy kifizeti a 40 millert érte.
Quaresma nem várta meg,hogy bekerüljön..iniesta várt és tessék a világ 1ik legjobb irányítója szerintem..
Tényleg gudhjonsenről megfeletkeztem. Akkor zaciba vele. Túl sokat töltött a kispadon ahoz képest amilyen jó játékos. Máshol jobban járna.
Amúgy csak hülyéskedtem azzal hogy kifogy a pénz.
A leggazdagabb klubb listáján jó helyen áll a barca ezt nézzétek meg:
http://en.wikipedia.org/wiki/Richest_football_clubs
Amúgy csak hülyéskedtem azzal hogy kifogy a pénz.

A leggazdagabb klubb listáján jó helyen áll a barca ezt nézzétek meg:
http://en.wikipedia.org/wiki/Richest_football_clubs
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2008.08.06. 16:13:06-kor.
Miért fogyna ki?Van pénz...eladjuk gudjohnsen..bár kevesebbet kapunk érte talán 5 millát..bali 15 írta:El kell adni eto-t mert ha Silvát megveszitek kifogy az egész kassza. Na jó nem de csak akkor számítsatok Silvára ha a csapat hazajön az USA-ból és eladják Eto-t. Ha máshogy lesz akkor a csapat nem fél költekezni. Amúgy nem nagy szám a gyerek....egy aféle pályára lépek és teszem a dolgomat játékos. De talán a Barcaban sztár lehet. Quaresma sem volt itt egy nagymenő azt nézd meg hogy most hol tart. Az Inter lehet hogy kifizeti a 40 millert érte.

Pep nem engedte el Messit az olimpiára. Ezért.
Bár Messi azt modta hogyha klubja igényt tart rá akkor otthagyja az Argentín vállogatott keretét.
Bár Messi azt modta hogyha klubja igényt tart rá akkor otthagyja az Argentín vállogatott keretét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2008.08.06. 16:07:04-kor.
Nem kell itt parázni!Messi és Pep úgyis megbékélnek egymás mellett idővel!Ez tuti!
Kb annyit csinált, mint Iniesta, csak annyi a különbség, hogy Iniestát lecserélték többször is, és nem hinném, hogy Init 25 alatt eladnánksenzu írta:Silva nem ér 25 milliót, de mivel a Valenciának kell a pénz, ezért minimum le fognak annyit húzni rólunk![]()
(mondjuk a Valenciai ténykedését nem ismerem, de az eb-n semmi kimagaslót nem csinált, ami indokolná ezt az árat...)

- Karashu
- Jugador d'estrella
Nem tudom, ezen mit kell magyarázni! Guardiola semmiféle képpen nem akarja Messi-t elengedni az Olimpiára! Messinek meg tele lett a töke e miatt! Nem tudom mekkora agy kell ehhez, hogy rájöjjön vki..
Másrészt marhára nem örülök ami most folyik Messi és Pep között!
Másrészt marhára nem örülök ami most folyik Messi és Pep között!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

Ezt nekem is elmagyarázhatnádnorbert55 írta:Ezt h érted?bali 15 írta:Hallom hogy Pep sikeresen maga ellen fordytotta Messit. Gratula.....
Mégse lesz ez egy olyan jó csapat?
Akkor sok szerencsét crosasnak!
Ezt h érted?bali 15 írta:Hallom hogy Pep sikeresen maga ellen fordytotta Messit. Gratula.....
-
- Barça B
Emlékszem erre a nyilatkozatára, amit az EB előtt tett. Ezzel együtt azért voltak olyan játékosaink, ahol erőnléti problémát nem nagyon lehetett látni. Gondolok itt Puyolra, Xavira, Iniestára. Lehet, hogy az egész csapat játékára rányomta a bélyeget a nem megfelelő erőnléti edzés, de amit én igazán hiányoltam, az az önfeláldozás, küzdeni akarás. Talán pont ez az, ami a fenti hármasban megvolt és ez pótolni tudta a rossz fizikai kondíciókat.Scumy írta:szerintem új vagy ezért elmondom. Abidal erős kritikát fogalmazott meg a Barca erőnléti tréningjeivel szemben, és ebből következik idénybeli formahanyatlása (anno cikk eurobarcán). De ahogy elnézem Pep edzéseit, nem kell tartani attól, hogy e téren gondok lesznek szerinte, az esti vízszint mindenkinek meg lesz gond nélkülEaglebarca írta:Sziasztok!
Ha le is igazoljuk Silvát, szerintem eléggé ráférne Abidalra is, hogy Pep kellőképpen kezelésbe vegye. A tavalyi szezon elején még tetszett a játéka, de később szerintem eléggé visszaesett (eladott labdák, gyatra beadások, kevesebb felfutás). Tanulhatna egy picit Alvestől...
Hallom hogy Pep sikeresen maga ellen fordytotta Messit. Gratula.....
Én azt mondom h Iniesta is tökéletes lenne a balszélre,de ha Silva jönne akkor sem szomorkodnék 

El kell adni eto-t mert ha Silvát megveszitek kifogy az egész kassza. Na jó nem de csak akkor számítsatok Silvára ha a csapat hazajön az USA-ból és eladják Eto-t. Ha máshogy lesz akkor a csapat nem fél költekezni. Amúgy nem nagy szám a gyerek....egy aféle pályára lépek és teszem a dolgomat játékos. De talán a Barcaban sztár lehet. Quaresma sem volt itt egy nagymenő azt nézd meg hogy most hol tart. Az Inter lehet hogy kifizeti a 40 millert érte.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2008.08.06. 15:33:40-kor.
szerintem új vagy ezért elmondom. Abidal erős kritikát fogalmazott meg a Barca erőnléti tréningjeivel szemben, és ebből következik idénybeli formahanyatlása (anno cikk eurobarcán). De ahogy elnézem Pep edzéseit, nem kell tartani attól, hogy e téren gondok lesznek szerinte, az esti vízszint mindenkinek meg lesz gond nélkülEaglebarca írta:Sziasztok!
Ha le is igazoljuk Silvát, szerintem eléggé ráférne Abidalra is, hogy Pep kellőképpen kezelésbe vegye. A tavalyi szezon elején még tetszett a játéka, de később szerintem eléggé visszaesett (eladott labdák, gyatra beadások, kevesebb felfutás). Tanulhatna egy picit Alvestől

-
- Barça B
Sziasztok!
Ha le is igazoljuk Silvát, szerintem eléggé ráférne Abidalra is, hogy Pep kellőképpen kezelésbe vegye. A tavalyi szezon elején még tetszett a játéka, de később szerintem eléggé visszaesett (eladott labdák, gyatra beadások, kevesebb felfutás). Tanulhatna egy picit Alvestől

- senzu
- Entrenador del Barça
Silva nem ér 25 milliót, de mivel a Valenciának kell a pénz, ezért minimum le fognak annyit húzni rólunk
(mondjuk a Valenciai ténykedését nem ismerem, de az eb-n semmi kimagaslót nem csinált, ami indokolná ezt az árat...)

- hölör
- Jugador del Barça
Nem gondolom, hogy vicc, volt bár nem ennek a topicnak a témája, de minden nagy csapatnak van gyenge pontja, kivéve a fm-ben, mert ott tényleg lehet mindne posztra világsztárt venni.Nastradamus írta:Ne vicceljünk már kérem "oleguer" kaliberű játokosokkal![]()
Az teljes mértékben igaz ha 4-3-3-as felállásban fogunk nagyrészt játszani akkor pados lenne és úgy már lehet, hogy nem válna be és sok is lenne érte, hogy beszálljon 1 félidőre, vagy 30 percre! De 4-4-2-es felállásnál elengedhetetlen...és ezt tartom, vagy ha 4 középályással játszunk és mindig jól jön ha van elegendő emberünk 1 sérüléshullám esetére is - persze ne erre alapozzunk, mert 25 misiért nem ez a cél!
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
Az edzőm azt mondta,hogy 1 irányító típusú játékosok ugyanúgy tudnak szélról is labdákat osztogatni......és ez Iniesta esetébe nagyon is így van remekül játszik a szélen szerintem csak többet kéne lőni kapura nem kellene még 10 méterről is passzolni....LG írta:Iniesta a válogatottban is sokszor játszott jobb v. balszélen, az EB is. A Barcában szintén. Amikor bemutatkozott, ő volt Giuly cseréje a jobbszélen. A 2-3 évben szokott középen játszani, de tavaly megint játszott szélen, Ronaldinho helyén, és szvsz sokkal jobb ott, mint középen, az ő képességei olyanok, h a szélen jobban megálják a helyét, és nem értek 1et azokkal, akik szerint középpen van az igazi posztja.