Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg csak akkor fogják visszahívni, ha a BL-selejtező első meccse nem sikerülne jól.menczel írta:A csapat mutatott jó játéka miatt, az igyisugyis elbukott tura-pénz miatt, a jotékonyság propagálása miatt, messi hosszutávu fontossága miatt biztosan nem fogják visszahivni Leot.
Az egyetlen eshetőség arra hogy visszahivják az ha ma nem verjük meg a New Yorkot
Már nem azért,de 1-2 év és oda-vissza veri vieirát,pirlot meg gerrardot is....figyeld meg iniesta még sokkal fiatalabb mint ezek...és sokkal jobb lesz nálluk,de nekem akkor is benne van...a világ legjobb irányítói között..bty írta:ez nagyon merész kijelentés hogy iniesta a világ egyik leggjobbja azért mert az eb-n jol játszott szeritnem messze nem egy gerrard pirlo viera szintű játékos de még tud hova fejlődni nem véletelnül volt cserepados az elmult szezonokbanszajko írta: Miért fogyna ki?Van pénz...eladjuk gudjohnsen..bár kevesebbet kapunk érte talán 5 millát..
Quaresma nem várta meg,hogy bekerüljön..iniesta várt és tessék a világ 1ik legjobb irányítója szerintem..
ez nagyon merész kijelentés hogy iniesta a világ egyik leggjobbja azért mert az eb-n jol játszott szeritnem messze nem egy gerrard pirlo viera szintű játékos de még tud hova fejlődni nem véletelnül volt cserepados az elmult szezonokbanszajko írta:Miért fogyna ki?Van pénz...eladjuk gudjohnsen..bár kevesebbet kapunk érte talán 5 millát..bali 15 írta:El kell adni eto-t mert ha Silvát megveszitek kifogy az egész kassza. Na jó nem de csak akkor számítsatok Silvára ha a csapat hazajön az USA-ból és eladják Eto-t. Ha máshogy lesz akkor a csapat nem fél költekezni. Amúgy nem nagy szám a gyerek....egy aféle pályára lépek és teszem a dolgomat játékos. De talán a Barcaban sztár lehet. Quaresma sem volt itt egy nagymenő azt nézd meg hogy most hol tart. Az Inter lehet hogy kifizeti a 40 millert érte.
Quaresma nem várta meg,hogy bekerüljön..iniesta várt és tessék a világ 1ik legjobb irányítója szerintem..
Miért fogyna ki?Van pénz...eladjuk gudjohnsen..bár kevesebbet kapunk érte talán 5 millát..bali 15 írta:El kell adni eto-t mert ha Silvát megveszitek kifogy az egész kassza. Na jó nem de csak akkor számítsatok Silvára ha a csapat hazajön az USA-ból és eladják Eto-t. Ha máshogy lesz akkor a csapat nem fél költekezni. Amúgy nem nagy szám a gyerek....egy aféle pályára lépek és teszem a dolgomat játékos. De talán a Barcaban sztár lehet. Quaresma sem volt itt egy nagymenő azt nézd meg hogy most hol tart. Az Inter lehet hogy kifizeti a 40 millert érte.
Kb annyit csinált, mint Iniesta, csak annyi a különbség, hogy Iniestát lecserélték többször is, és nem hinném, hogy Init 25 alatt eladnánksenzu írta:Silva nem ér 25 milliót, de mivel a Valenciának kell a pénz, ezért minimum le fognak annyit húzni rólunk![]()
(mondjuk a Valenciai ténykedését nem ismerem, de az eb-n semmi kimagaslót nem csinált, ami indokolná ezt az árat...)
Ezt nekem is elmagyarázhatnádnorbert55 írta:Ezt h érted?bali 15 írta:Hallom hogy Pep sikeresen maga ellen fordytotta Messit. Gratula.....
Mégse lesz ez egy olyan jó csapat?
Ezt h érted?bali 15 írta:Hallom hogy Pep sikeresen maga ellen fordytotta Messit. Gratula.....
Mégse lesz ez egy olyan jó csapat?
Emlékszem erre a nyilatkozatára, amit az EB előtt tett. Ezzel együtt azért voltak olyan játékosaink, ahol erőnléti problémát nem nagyon lehetett látni. Gondolok itt Puyolra, Xavira, Iniestára. Lehet, hogy az egész csapat játékára rányomta a bélyeget a nem megfelelő erőnléti edzés, de amit én igazán hiányoltam, az az önfeláldozás, küzdeni akarás. Talán pont ez az, ami a fenti hármasban megvolt és ez pótolni tudta a rossz fizikai kondíciókat.Scumy írta:szerintem új vagy ezért elmondom. Abidal erős kritikát fogalmazott meg a Barca erőnléti tréningjeivel szemben, és ebből következik idénybeli formahanyatlása (anno cikk eurobarcán). De ahogy elnézem Pep edzéseit, nem kell tartani attól, hogy e téren gondok lesznek szerinte, az esti vízszint mindenkinek meg lesz gond nélkülEaglebarca írta:Sziasztok!
Ha le is igazoljuk Silvát, szerintem eléggé ráférne Abidalra is, hogy Pep kellőképpen kezelésbe vegye. A tavalyi szezon elején még tetszett a játéka, de később szerintem eléggé visszaesett (eladott labdák, gyatra beadások, kevesebb felfutás). Tanulhatna egy picit Alvestől...
szerintem új vagy ezért elmondom. Abidal erős kritikát fogalmazott meg a Barca erőnléti tréningjeivel szemben, és ebből következik idénybeli formahanyatlása (anno cikk eurobarcán). De ahogy elnézem Pep edzéseit, nem kell tartani attól, hogy e téren gondok lesznek szerinte, az esti vízszint mindenkinek meg lesz gond nélkülEaglebarca írta:Sziasztok!
Ha le is igazoljuk Silvát, szerintem eléggé ráférne Abidalra is, hogy Pep kellőképpen kezelésbe vegye. A tavalyi szezon elején még tetszett a játéka, de később szerintem eléggé visszaesett (eladott labdák, gyatra beadások, kevesebb felfutás). Tanulhatna egy picit Alvestől
Nem gondolom, hogy vicc, volt bár nem ennek a topicnak a témája, de minden nagy csapatnak van gyenge pontja, kivéve a fm-ben, mert ott tényleg lehet mindne posztra világsztárt venni.Nastradamus írta:Ne vicceljünk már kérem "oleguer" kaliberű játokosokkal![]()
Az teljes mértékben igaz ha 4-3-3-as felállásban fogunk nagyrészt játszani akkor pados lenne és úgy már lehet, hogy nem válna be és sok is lenne érte, hogy beszálljon 1 félidőre, vagy 30 percre! De 4-4-2-es felállásnál elengedhetetlen...és ezt tartom, vagy ha 4 középályással játszunk és mindig jól jön ha van elegendő emberünk 1 sérüléshullám esetére is - persze ne erre alapozzunk, mert 25 misiért nem ez a cél!
Az edzőm azt mondta,hogy 1 irányító típusú játékosok ugyanúgy tudnak szélról is labdákat osztogatni......és ez Iniesta esetébe nagyon is így van remekül játszik a szélen szerintem csak többet kéne lőni kapura nem kellene még 10 méterről is passzolni....LG írta:Iniesta a válogatottban is sokszor játszott jobb v. balszélen, az EB is. A Barcában szintén. Amikor bemutatkozott, ő volt Giuly cseréje a jobbszélen. A 2-3 évben szokott középen játszani, de tavaly megint játszott szélen, Ronaldinho helyén, és szvsz sokkal jobb ott, mint középen, az ő képességei olyanok, h a szélen jobban megálják a helyét, és nem értek 1et azokkal, akik szerint középpen van az igazi posztja.