Scumy írta:Eaglebarca írta:Sziasztok!
Ha le is igazoljuk Silvát, szerintem eléggé ráférne Abidalra is, hogy Pep kellőképpen kezelésbe vegye. A tavalyi szezon elején még tetszett a játéka, de később szerintem eléggé visszaesett (eladott labdák, gyatra beadások, kevesebb felfutás). Tanulhatna egy picit Alvestől

szerintem új vagy ezért elmondom. Abidal erős kritikát fogalmazott meg a Barca erőnléti tréningjeivel szemben, és ebből következik idénybeli formahanyatlása (anno cikk eurobarcán). De ahogy elnézem Pep edzéseit, nem kell tartani attól, hogy e téren gondok lesznek szerinte, az esti vízszint mindenkinek meg lesz gond nélkül

...
Emlékszem erre a nyilatkozatára, amit az EB előtt tett. Ezzel együtt azért voltak olyan játékosaink, ahol erőnléti problémát nem nagyon lehetett látni. Gondolok itt Puyolra, Xavira, Iniestára. Lehet, hogy az egész csapat játékára rányomta a bélyeget a nem megfelelő erőnléti edzés, de amit én igazán hiányoltam, az az önfeláldozás, küzdeni akarás. Talán pont ez az, ami a fenti hármasban megvolt és ez pótolni tudta a rossz fizikai kondíciókat.