Barcaman14 írta:ozsimiki írta:azért a lefocizás túlzó, elég gyatra meccs volt, ilyen teljesítménnyel csak ezt a mostani poolt lehet megverni

Egyetértek! A mai teljesítménnyel egyik csapat sem lehet elégedett. A 'Poolnál valami nagyon nincs rendben Benitez most már feszegeti a határokat, több vereség már nem fog beleférni. Az Arsenal pedig nem mondom hogy megérdemelten nyert, de valóban becsülendő hogy ennyi sérülttel, igazából klasszikus befejező csatár nélkül nyertek.

Ráadásul ha jól láttam Arshavin és Traoré is sérülést szedett össze, kérdés mennyire súlyos. Igazából az Arsenalnál nem az a gond szerintem hogy fiatalok és gyenge a keret. Elképesztő hogy a szezon ezen szakaszában mennyi sérüléssel bajlódnak évről-évre, ráadásul kulcsemberek sérülnek meg.
Mindenesetre én bízom benne, hogy az ágyúsok egészen a végéig harcban lesznek a bajnoki címért illetve hogy a 'Poolnál is rendbe jönnek a dolgok és meglesza 4.hely!

Az Arsenal elégedett lehet, azért, amit alatta leírtál te is. Ennyi sérülttel sztem édes mind1 hogyan, csak hozni szeretnék a pontokat. És ez egy nagyon fontos győzelem volt, eleve idegenben legyőzni a Poolt, mindig nagy dolog, ebben a helyzetben meg pláne. Ha most tartani tudja a lépést a múval és a Cselzivel, akkor tavasszal ha visszatérnek a sérültek, fordulhat is dolog.
Mert hiába a fiatal, rutintalan, gyenge keret, így is ott vannak vesztett pontok tekintetében mint a mú, és csak 3-al megy a cselzi. Szóval akármilyen meglepő, nemcsak az Arsenal botlik meg néha váratlanul