2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
El hát... Aztán nem kell meglepődni, hogyha a Reallal is szóba hozzák...Fernando írta:Szerintem Beníteztől elbúcsúzhatunk.
Mondjuk Benítezt kivágni, mint macskát...socio66 írta:A L'pool megint ég.
Nem vagyok valami tájékozott velük kapcsolatban,valaki elmondaná,hogy mi folyik ott?
Én azt látom,hogy tulajdonképpen folyamatosan szpnak,kiestek a béelből,mégsincs semmi retorzió.
Nem kellene valamit tenniük?
Szóljanak pereznek, hogy nem e ugrana be a téli átigazolási időszakra elnöknek.socio66 írta:A L'pool megint ég.
Nem vagyok valami tájékozott velük kapcsolatban,valaki elmondaná,hogy mi folyik ott?
Én azt látom,hogy tulajdonképpen folyamatosan szpnak,kiestek a béelből,mégsincs semmi retorzió.
Nem kellene valamit tenniük?
Na ezt a Humorba gyorsan
Szerencsére nem komoly a sérülése.Game90 írta:Fabregas-t lekellett cserélni az 1. félidőben...
Miután itthagyta a csapatot, odaigazolt... Szóval régi!barcafan1988 írta:Hy! most nézem a Spurs-Man Cityt és Silvynho ott virít a Cityben! Ez régi hír és csak Én nem halottam róla(vagy elkerülte a figyelmem), vagy régóta ott van?
Az Arsenal elégedett lehet, azért, amit alatta leírtál te is. Ennyi sérülttel sztem édes mind1 hogyan, csak hozni szeretnék a pontokat. És ez egy nagyon fontos győzelem volt, eleve idegenben legyőzni a Poolt, mindig nagy dolog, ebben a helyzetben meg pláne. Ha most tartani tudja a lépést a múval és a Cselzivel, akkor tavasszal ha visszatérnek a sérültek, fordulhat is dolog.Barcaman14 írta:Egyetértek! A mai teljesítménnyel egyik csapat sem lehet elégedett. A 'Poolnál valami nagyon nincs rendben Benitez most már feszegeti a határokat, több vereség már nem fog beleférni. Az Arsenal pedig nem mondom hogy megérdemelten nyert, de valóban becsülendő hogy ennyi sérülttel, igazából klasszikus befejező csatár nélkül nyertek.ozsimiki írta:azért a lefocizás túlzó, elég gyatra meccs volt, ilyen teljesítménnyel csak ezt a mostani poolt lehet megverniRáadásul ha jól láttam Arshavin és Traoré is sérülést szedett össze, kérdés mennyire súlyos. Igazából az Arsenalnál nem az a gond szerintem hogy fiatalok és gyenge a keret. Elképesztő hogy a szezon ezen szakaszában mennyi sérüléssel bajlódnak évről-évre, ráadásul kulcsemberek sérülnek meg.
Mindenesetre én bízom benne, hogy az ágyúsok egészen a végéig harcban lesznek a bajnoki címért illetve hogy a 'Poolnál is rendbe jönnek a dolgok és meglesza 4.hely!
Egyetértek! A mai teljesítménnyel egyik csapat sem lehet elégedett. A 'Poolnál valami nagyon nincs rendben Benitez most már feszegeti a határokat, több vereség már nem fog beleférni. Az Arsenal pedig nem mondom hogy megérdemelten nyert, de valóban becsülendő hogy ennyi sérülttel, igazából klasszikus befejező csatár nélkül nyertek.ozsimiki írta:azért a lefocizás túlzó, elég gyatra meccs volt, ilyen teljesítménnyel csak ezt a mostani poolt lehet megverni
kanty írta:.
DE szerintem nem lesznek képesek nyerni.