Labdarúgó EB 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted ki nyeri az EB-t?

Portugália
36
10%
Spanyolország
186
52%
Olaszország
16
5%
Hollandia
52
15%
Franciaország
30
8%
Németország
21
6%
Címvédés lesz, azaz Görögország
2
1%
Más
12
3%

Szavazatok száma: 355
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.14. 20:47:11

Zozzy 5 írta:
Varga Tamás írta: Zoli!
Nem szeretem, ha kiforgatják a szavaimat, és olyan értelmet adnak neki, amilyet én nem írtam - egy szóval, egy gondolattal sem. Én azt írtam, hogy az élet eddig Aragonés mestert igazolta. Tehát: az eddigiek alapján nem hiányzik. Nem leírtam, nem írtam, hogy egy béna fos, aki már egy egyeneset sem tud a labdába rúgni. Csak azt, hogy nélküle is 6 gólt lőttek a spanyolok két meccsen. Ennyit írtam.
Legközelebb próbáld meg HELYESEN értelmezni az általam leírtakat. Általában igyekszem világosan és pontosan fogalmazni.
Köszönöm. :wink:
ÉN se szeretem, ha kiforgatják a szavaimat. Én sem írtam olyat, hogy szerinted egy béna fos. Azt írtam, hogy Te ezen az EB-n leírtad Raúl személyét. Ha a "kutyának sem hiányzik" mondat mást jelent akkor bocs.
Vitatkozhatunk, de én nem írtam le Raúlt, csak annyit írtam, hogy nem hiányzik, mert nélküle is elég gólerősek a csatárok.
A leírás az, ha valakit eltemetünk, és nem tartunk már semmire. Szerintem. És tényleg nem hiányzik ebből a spanyol válogatottból.
Továbbra is tartom: félreértetted az általam leírtakat. De túl van tárgyalva.
Ja, és nem azt írtad, hogy "ezen az EB-n leírtam Raúlt", hanem, hogy "Raúl leírása Tamás nevéhez fűződik". Nem ugyanaz. Az egyik általánosítás, a másik konkretizált eseményre utal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.06.14. 20:48:50-kor.
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.14. 20:42:53

Most pedig hajrá Oroszország. Le az antifocival. Nem mellesleg jó lenne, ha meglenne a játéknap második jó tippje. :D
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.14. 20:42:20

Varga Tamás írta: Zoli!
Nem szeretem, ha kiforgatják a szavaimat, és olyan értelmet adnak neki, amilyet én nem írtam - egy szóval, egy gondolattal sem. Én azt írtam, hogy az élet eddig Aragonés mestert igazolta. Tehát: az eddigiek alapján nem hiányzik. Nem leírtam, nem írtam, hogy egy béna fos, aki már egy egyeneset sem tud a labdába rúgni. Csak azt, hogy nélküle is 6 gólt lőttek a spanyolok két meccsen. Ennyit írtam.
Legközelebb próbáld meg HELYESEN értelmezni az általam leírtakat. Általában igyekszem világosan és pontosan fogalmazni.
ÉN se szeretem, ha kiforgatják a szavaimat. Én sem írtam olyat, hogy szerinted egy béna fos. Azt írtam, hogy Te ezen az EB-n leírtad Raúl személyét. Ha a "kutyának sem hiányzik" mondat mást jelent akkor bocs.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.14. 20:40:11

Zozzy 5 írta:
Bányász írta: Én nem írtam le Rault...én nem szeretem Rault,ezért nem is hiányzik :wink:

Nyílván az a "trend" amit mondasz,de én ellene szegülnék a trendeknek és nem feltétlenül csatárt vinnék be vesztett állásnál.Sőt...

Mivel ritka az,h egy csatár magának csinálja meg a helyzetet,szerintem kifizetödőbb egy kiszolgáló embert behozni ienkor.
Mert ha mondjuk Torres és Villa nem kerül helyzetbe akkor nem gondolom,h Raul annyival nagyobb klasszis,h Ő helyzteb kerülne magától...

Na mindegy nagyon ki van ez hegyezve Raulra,de nekem az általános véleményem is ez.Nem egyezik a véleményünk.

Amúgy amíg a hollandok menetelnek addig nem is érdekel semmi...
Raul leírása Varga Tamáshoz fűződik, nem hozzád :wink: Csak aztán veled folytatódott a vita.
De akkor lezárom én is annyival, ami a véleményem. Biztosabb fotelben érzeném magam, ha nem egy Sergio Garcia ülne a padon, ha már csatárokat is elvisznek cserének. És akkor itt jön az, amit mondassz, hogy vereség esetén se feltétlen csatárt kéne behozni. De akkor ennyi erővel ne is vigyenek cserecsatárokat, ha van egy Torresünk meg egy Villánk (persze ha meg nem ülne senki a padon mindenki meg lenne rökönyödve...)
Zoli!
Kép
Lesy
Capitá del Barça

2008.06.14. 20:40:11

Platiniék állítólag már tárgyalnak a 2012-es EB lehetséges házigazdájáról. Most a spanyolokat hozták fel, mint lehetséges rendezőt. De miért kellett egyáltalán odaadni az ukrán-lengyel párosnak?
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.14. 20:38:46

ozsimiki írta: :lol: ,jó azért azt tudjuk,h a görögök még a svédeknél is gyengébbek,és még1x nem lesz olyan csoda

Többi mondandód meg teljesen úgy jön le,h a Hollandoknak hú de könnyű dolga volt,mert szegény franciák támadtak ellenük,nah mind1,ne fokozzuk tovább.

Másik dolog: nem becsülöm le a svédeket,hanem a spanyoloktól akik EB-t akarnak nyerni,na tőlük várom azt,h egy ilyen mentalitású csapatot IS mint a svédek,könnyebben győzzenek le,és 1-0ás vezetés után,ne üljünk rá a cumóra. A győzelemnek örülök,a mikéntjének már kevésbé.
Sajnos akkor is európabajnokok, szóval nevezhetem őket a nevükön :wink:

2: akkor rosszul jött le, mivel az egész mondandómat egy mondattal kezdtem, idézem: "A hollandok eredményit hülyeség lenne vitatni". Elmonodm még1szer a végszó kedvéért, lesz ami lesz. Kiváncsi leszek rájuk eredménykényszerben. Ennyi. Persze lehet, hogy ők szupermanek és nem lesz ilyen.

3: most volt egy meccsük a spanyoloknak ahol gyengébben játszottak a vártnál. Ha EB-t nyernek (és miért ne?) akkor erre a meccsre senki nem fog emlékezni, csak arra, hogy nyertek a svédek ellen 2-1re. Még simán hengerelhetnek majd többi meccsen.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.06.14. 20:44:36-kor.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.06.14. 20:37:45

cps46 írta:Szerintem megérdemelt a spanyol siker, már csak azért is, mert nálam semmit nem érdemel az a csapat, aki kizárólag a védekezéssel foglalkozik. Valóigaz, hogy a spanyolok nem olyan hatékonyak, mint a hollandok, de nem is voltak abban a helyzetben, mivel a hollandok a korai vezetés után szétkontrázták az ellenfeleiket, a spanyoloknak meg felállt védelemmel szemben kellett játszaniuk az egész második félidőben. Ráadásul véleményem szerint Aragones kinyírta a középpályát Xavi lecserélésével. Iniesta ma gyengébb volt, de szerintem az, hogy elmegyek jobb oldalon és beadom, nem az ő játéka.
A győzelmet nem kell megmagyarázni....ha megérdemelt ha nem a spanyolok nyertek,ennyi.

A spanyolok hiába vezetnének/vezetnek nem tudnak kontrázni,vagy legalábbis nem olyan hatékonyan mint a hollnadok,egész egyszerűen nem az a játékuk szerintem.

Egyébként a spanyolok miért nem voltak abban a helyzetben?Mert nem lőttek korán gólt...

De kár is télleg a spanyol - holland összehasonlítás szerintem.Más játék de egyenlőre mindkettő eredményes és hatékony.Legkésőbb az elödöntőben maglátjuk melyik csapat a jobb és akkor már lesz igazából is értelme az összehasonlításnak.

Sőt ha majd a hollandok találkoznak mondjuk a svédekkel talán akkor már lehet hasonlítgatni...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.14. 20:35:10

Zozzy 5 írta: Szerintem kicsit lebecsülöd a svédeket...Első meccsen lazán nyertek az európabajnok ellen. Csatársorukban ottvan a világ jelenleg egyik legjobb csatára, plusz egy kivételes játékos Larsson személyében. Kötve hiszem, hogy a spanyolok 1-0 után simán nyerhettek volna 3-0ra. Ismétlem, nekik (svédek) a meccs pillanatában 3 pontjuk volt, franciáknak 1. És szerintem 1-0 után se nyíltak ki a svédek annyira, mint pl. a franciák. Birtokoltak egy kis labdát, meg IBra villant egyet.
:lol: ,jó azért azt tudjuk,h a görögök még a svédeknél is gyengébbek,és még1x nem lesz olyan csoda

Többi mondandód meg teljesen úgy jön le,h a Hollandoknak hú de könnyű dolga volt,mert szegény franciák támadtak ellenük,nah mind1,ne fokozzuk tovább.

Másik dolog: nem becsülöm le a svédeket,hanem a spanyoloktól akik EB-t akarnak nyerni,na tőlük várom azt,h egy ilyen mentalitású csapatot IS mint a svédek,könnyebben győzzenek le,és 1-0ás vezetés után,ne üljünk rá a cumóra. A győzelemnek örülök,a mikéntjének már kevésbé.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.14. 20:33:58

Bányász írta: Én nem írtam le Rault...én nem szeretem Rault,ezért nem is hiányzik :wink:

Nyílván az a "trend" amit mondasz,de én ellene szegülnék a trendeknek és nem feltétlenül csatárt vinnék be vesztett állásnál.Sőt...

Mivel ritka az,h egy csatár magának csinálja meg a helyzetet,szerintem kifizetödőbb egy kiszolgáló embert behozni ienkor.
Mert ha mondjuk Torres és Villa nem kerül helyzetbe akkor nem gondolom,h Raul annyival nagyobb klasszis,h Ő helyzteb kerülne magától...

Na mindegy nagyon ki van ez hegyezve Raulra,de nekem az általános véleményem is ez.Nem egyezik a véleményünk.

Raul leírása Varga Tamáshoz fűződik, nem hozzád :wink: Csak aztán veled folytatódott a vita.
De akkor lezárom én is annyival, ami a véleményem. Biztosabb fotelben érzeném magam, ha nem egy Sergio Garcia ülne a padon, ha már csatárokat is elvisznek cserének. És akkor itt jön az, amit mondassz, hogy vereség esetén se feltétlen csatárt kéne behozni. De akkor ennyi erővel ne is vigyenek cserecsatárokat, ha van egy Torresünk meg egy Villánk (persze ha meg nem ülne senki a padon mindenki meg lenne rökönyödve...)
cps46
Entrenador del Barça

2008.06.14. 20:32:41

Szerintem megérdemelt a spanyol siker, már csak azért is, mert nálam semmit nem érdemel az a csapat, aki kizárólag a védekezéssel foglalkozik. Valóigaz, hogy a spanyolok nem olyan hatékonyak, mint a hollandok, de nem is voltak abban a helyzetben, mivel a hollandok a korai vezetés után szétkontrázták az ellenfeleiket, a spanyoloknak meg felállt védelemmel szemben kellett játszaniuk az egész második félidőben. Ráadásul véleményem szerint Aragones kinyírta a középpályát Xavi lecserélésével. Iniesta ma gyengébb volt, de szerintem az, hogy elmegyek jobb oldalon és beadom, nem az ő játéka.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Bányász

2008.06.14. 20:29:40

Zozzy 5 írta:
Bányász írta: Szerintem egy csatárral is lehet támadó focit játszani...
Nem gondolom,h a csatárok száma határozza meg,h egy csapat mennyire akar gólt lőni.

Szóval ha majd a spanyolok futnak az eredmény után akkor szerintem 1 csatárral is ugyan olyan hatékonyan meg tudják azt tenni mint 2vel vagy 3mal.
Jó, persze, lehet variálni, de azért szerintem az még ebben a mai világban is normális, hogy vesztésre állva esetleg behoznak egy másik csatárt :wink: Másrészt butaságnak tartom Raul már mostani leírását, azért, mert rugtak párat az oroszoknak meg kettőt a svédeknek...
Én nem írtam le Rault...én nem szeretem Rault,ezért nem is hiányzik :wink:

Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.14. 20:27:19

ozsimiki írta: Akkor hogy világos legyen: elég szomorú,ha egy betömörült svéd csapat ellen,ennyi a max a spanyoloktól :wink: Ennél többet vártam tőlük,és ezekután ha vhogy továbbkecmeregnek a franciák,vagy az olaszok,akkor könnyen az lehet mint ami volt a VB-én,sajnos. Mivel ugye akkor a két nagy sem úgy fogja elkezdeni a meccset,h hamar gólt kell szereznie. Teszem azt a Hollandok megalapozták azt,h kontrákra játszhassanak. A spanyolok is nyerhettek volna 3 góllal 1-0 után,mégse olyan volt a meccs képe,mint a C csoportban. Ez véletlen? Vagy a svédek 0-1 után is betömörültek,és 10 emberrel védekeztek? Nem. Viszont ezt sajnos a spanyolok nem tudták kihasználni.
Szerintem kicsit lebecsülöd a svédeket...Első meccsen lazán nyertek az európabajnok ellen. Csatársorukban ottvan a világ jelenleg egyik legjobb csatára, plusz egy kivételes játékos Larsson személyében. Kötve hiszem, hogy a spanyolok 1-0 után simán nyerhettek volna 3-0ra. Ismétlem, nekik (svédek) a meccs pillanatában 3 pontjuk volt, franciáknak 1. És szerintem 1-0 után se nyíltak ki a svédek annyira, mint pl. a franciák. Birtokoltak egy kis labdát, meg IBra villant egyet.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.14. 20:20:57

Bányász írta: Szerintem egy csatárral is lehet támadó focit játszani...
Nem gondolom,h a csatárok száma határozza meg,h egy csapat mennyire akar gólt lőni.

Szóval ha majd a spanyolok futnak az eredmény után akkor szerintem 1 csatárral is ugyan olyan hatékonyan meg tudják azt tenni mint 2vel vagy 3mal.
Jó, persze, lehet variálni, de azért szerintem az még ebben a mai világban is normális, hogy vesztésre állva esetleg behoznak egy másik csatárt :wink: Másrészt butaságnak tartom Raul már mostani leírását, azért, mert rugtak párat az oroszoknak meg kettőt a svédeknek...
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.14. 20:19:16

Zozzy 5 írta: Azt írtam, hogy a hollandoknak még nem kellett olyan csapattal játszania, akiknek mint kisebb név tökéletes lett volna egy tisztességes helytállás - és valszeg nem is lesz, mivel mostmár a románoknak is nyerni kell, ha tovább akarnak menni.Szerintem ez érthető magában is, nem szükséges felhozni barcás példát, mondjuk bevallom férfiasan, nem is értem.
A mondandód második részéből nekem az jött le, hogy nem nagyon értetted meg amit mondani szerettem volna. Nem azt mondtam, hogy a spanyoloknak nagyobb nevű ellenfeleik voltak, csak most volt egy, aki kellemetlenebb, és aki nem támad le 3 csatárral, hanem betömörül. A franciákat tegnap szépen lekontrázták, mivel a kakasoknak mennie kellett előre. A svédek ennek a meccsnek 3 ponttal a zsebben mentek neki, úgy, hogy egy iksz tökéletes.
Rosszul jött le :wink:

Akkor hogy világos legyen: elég szomorú,ha egy betömörült svéd csapat ellen,ennyi a max a spanyoloktól :wink: Ennél többet vártam tőlük,és ezekután ha vhogy továbbkecmeregnek a franciák,vagy az olaszok,akkor könnyen az lehet mint ami volt a VB-én,sajnos. Mivel ugye akkor a két nagy sem úgy fogja elkezdeni a meccset,h hamar gólt kell szereznie. Teszem azt a Hollandok megalapozták azt,h kontrákra játszhassanak. A spanyolok is nyerhettek volna 3 góllal 1-0 után,mégse olyan volt a meccs képe,mint a C csoportban. Ez véletlen? Vagy a svédek 0-1 után is betömörültek,és 10 emberrel védekeztek? Nem. Viszont ezt sajnos a spanyolok nem tudták kihasználni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.14. 20:17:12

Bányász írta: Azért mondjuk a holland - olaszon nem nagyon láttam az akarást az olaszokon a bekapott gólig...szóval hasonló volt szerintem a szitu mint ma.

Az olaszok is akkor kezdtek volna el játszani miután bekapták a gólt,egészen addig nem nagyon erőltették a támadást.Szerintem nekik tökéletes lett volna azon a meccsen egy x. :roll:
Rendben, az olaszok lefocizását hülyeség is lenne vitatni (hozzátartozik, hogy egyrészt első fellpés alkalmával elfogadottabb az óvatosság, másrészt sztem az olaszoknak nem lesz még1 olyan [auto_cenzúra] meccse).
Viszont a tegnapi győzelmük után (ami kétségtelen iskolafoci volt) sokan már odaadták nekik a serleget (legalábbis engem kicsit idegesít a média elszálltsága)De a franciák helyzetét figyelembe véve mondom azt, hogy egy okos győzelem volt, de igazából el is várható az, hogy kihasználják ezt a szitut mint a holland.
Bányász

2008.06.14. 20:14:46

Zozzy 5 írta:
Bányász írta: Nem biztos,h muszáj csereként beállnia.Lásd első meccs ahol ugye Torres helyett jött Fabregas és nem lettek sokkal rosszabbak akkor se a spanyolok.

Nem hiszem,h túl sokat fog játszani Sergio Garcia és Raul se hiszem,h sokat játszana,hiszen nem kötelező csatárt cserélni...így sztem nem hiányzik/ozna egyik se,illetve nem lennének előrébb egy Raullal se szerintem... :roll:
Egy sérülés kérdése az egész...Az meg egy dolog, hogy a spanyolok eddig nem voltak olyan helyzetben, hogy tiplizni kellett az eredményért, de mi van, ha majd ilyenben lesznek?
Szerintem egy csatárral is lehet támadó focit játszani...

Kép

Bányász

2008.06.14. 20:10:47

Zozzy 5 írta:
ozsimiki írta: Jó ezt így könnyű leírni,h olaszok gyengébbek voltak mint svédek,az is lehetséges,h a hollandok ennyire engedték játszani az olaszokat,vagy épp a franciákat. Ennyi erővel akkor idén nem a BARCA volt gyenge,hanem a többi 19 csapat volt nagyon jó. :roll:
Ezen a meccsen nem tudta azt a szintet hozni a spanyol csapat amit el lehetett várni,jó lehet mondani,h dehát svédek. Viszont akkor Hollandoknál én meg azt mondom,h dehát világbajnokok,dehát előzetesen nagyon erősnek titulált Franciák...mégis annyi lett amennyi. De ahogy írtam 2 meccs alapján ez jött le,ami. lehet,h utána másképp lesz,de eddig ez elég egyértelmű szitu.
Azt írtam, hogy a hollandoknak még nem kellett olyan csapattal játszania, akiknek mint kisebb név tökéletes lett volna egy tisztességes helytállás - és valszeg nem is lesz, mivel mostmár a románoknak is nyerni kell, ha tovább akarnak menni.Szerintem ez érthető magában is, nem szükséges felhozni barcás példát, mondjuk bevallom férfiasan, nem is értem.
A mondandód második részéből nekem az jött le, hogy nem nagyon értetted meg amit mondani szerettem volna. Nem azt mondtam, hogy a spanyoloknak nagyobb nevű ellenfeleik voltak, csak most volt egy, aki kellemetlenebb, és aki nem támad le 3 csatárral, hanem betömörül. A franciákat tegnap szépen lekontrázták, mivel a kakasoknak mennie kellett előre. A svédek ennek a meccsnek 3 ponttal a zsebben mentek neki, úgy, hogy egy iksz tökéletes.
Azért mondjuk a holland - olaszon nem nagyon láttam az akarást az olaszokon a bekapott gólig...szóval hasonló volt szerintem a szitu mint ma.

Az olaszok is akkor kezdtek volna el játszani miután bekapták a gólt,egészen addig nem nagyon erőltették a támadást.Szerintem nekik tökéletes lett volna azon a meccsen egy x. :roll:
Kép

Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.14. 20:10:00

Bányász írta: Nem biztos,h muszáj csereként beállnia.Lásd első meccs ahol ugye Torres helyett jött Fabregas és nem lettek sokkal rosszabbak akkor se a spanyolok.

Nem hiszem,h túl sokat fog játszani Sergio Garcia és Raul se hiszem,h sokat játszana,hiszen nem kötelező csatárt cserélni...így sztem nem hiányzik/ozna egyik se,illetve nem lennének előrébb egy Raullal se szerintem... :roll:
Egy sérülés kérdése az egész...Az meg egy dolog, hogy a spanyolok eddig nem voltak olyan helyzetben, hogy tiplizni kellett az eredményért, de mi van, ha majd ilyenben lesznek?
balboa7
Entrenador del Barça

2008.06.14. 20:09:24

Varga Tamás írta:Hát, igen, mert a spanyoloknak hány helyzetük volt? A gólon kívül egy, erős jóindulattal kettő. És csak egy büntető szárad a bíró lelkén, a másodikat nem tudom, minél láttátok.
hát, az a 2 is több mint a semmi...én leginkább a legnagyobb helyzetre gondolok, mikor 3szor sikerült a spanyoloknak rálőni, silva, villa, és torres is túzelt de nagy mázlival megúszták a svédek...2. tizit meg sztem a kezezésre gondoltak...
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
baas11
Entrenador del Barça

2008.06.14. 20:07:54

Azért én nem hasonlítanám össze a Holland-Olasz,és Holland -Francia meccsel , ugyanis itt az svédek a 2. félidőben egyértelmüen beadták az unalmast , és beálltak "csak" védekezni ,az olaszok meg a franciák nem éppen ezt csinálták
igy könnyedén tudtak kontrázni a Hollandok főleg a szétesett lassu védelmü franciák ellen !Megérdemelt Spanyol győzelem volt , Nils Holgersonék nemtudták kihúzni!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Lesy
Capitá del Barça

2008.06.14. 20:07:48

Van Basten:"...a franciák ellen elért eredmény semlegessé tette számunkra a románok elleni utolsó meccset. Semmi okunk nincs arra, hogy megszakadjunk a győzelemért...."
Ezzel alighanem eldőlt a két nagy sorsa :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lesy 2008.06.14. 20:08:24-kor.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.14. 20:06:54

ozsimiki írta: Jó ezt így könnyű leírni,h olaszok gyengébbek voltak mint svédek,az is lehetséges,h a hollandok ennyire engedték játszani az olaszokat,vagy épp a franciákat. Ennyi erővel akkor idén nem a BARCA volt gyenge,hanem a többi 19 csapat volt nagyon jó. :roll:
Ezen a meccsen nem tudta azt a szintet hozni a spanyol csapat amit el lehetett várni,jó lehet mondani,h dehát svédek. Viszont akkor Hollandoknál én meg azt mondom,h dehát világbajnokok,dehát előzetesen nagyon erősnek titulált Franciák...mégis annyi lett amennyi. De ahogy írtam 2 meccs alapján ez jött le,ami. lehet,h utána másképp lesz,de eddig ez elég egyértelmű szitu.
Azt írtam, hogy a hollandoknak még nem kellett olyan csapattal játszania, akiknek mint kisebb név tökéletes lett volna egy tisztességes helytállás - és valszeg nem is lesz, mivel mostmár a románoknak is nyerni kell, ha tovább akarnak menni.Szerintem ez érthető magában is, nem szükséges felhozni barcás példát, mondjuk bevallom férfiasan, nem is értem.
Bányász

2008.06.14. 20:06:33

Zozzy 5 írta:
Varga Tamás írta:Nyertek a spanyolok - érdemtelenül. Ilyen játékkal nem jutnak messzire - most sem.

Aragonés-nek egy valamiben iagaz volt: Raúl a kutyának sem hiányzik. Az eredmények őt igazolják. Mégsem olyan hülye az Öreg. :wink:
A jövőheti lottószámokat nem tudnád nekem megmondani? :lol: :wink:

Raulhoz: azzal nem vállalt nagy rizikót az öreg, hogy Torres-Villa kezd. Csak kérdem én, a padon ülő Sergio Garcia kinek hiányzik? Kiváncsi leszek rá, ha majd esetleg csereként be kell állnia és tőle fogják várni a megváltást.
Nem biztos,h muszáj csereként beállnia.Lásd első meccs ahol ugye Torres helyett jött Fabregas és nem lettek sokkal rosszabbak akkor se a spanyolok.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2008.06.14. 20:08:10-kor.
Kép

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.14. 20:06:10

balboa7 írta:
Varga Tamás írta:Nyertek a spanyolok - érdemtelenül.
hát, végülis a svédek a kapuig nem mentek el a 2. félidőben, szóval nem értem h ezt mire alapoztad...amúgy meg a spanyoloknak nem egy lehetőségük volt a 2. félidőben...jobban akarták a győzelmet, és sztem egyáltalán nem érdemtelenül nyertek, de lehet a szurkoló szól belőlem... :P
Hát, igen, mert a spanyoloknak hány helyzetük volt? A gólon kívül egy, erős jóindulattal kettő. És csak egy büntető szárad a bíró lelkén, a másodikat nem tudom, minél láttátok.

fcjoc!
Nincs rajtam szemellenző. Két olyan csapat játszott, amelyek nem nagyon érdekelnek, egyiknek sem szurkolok, nem is szorítok.
Kép
Lesy
Capitá del Barça

2008.06.14. 20:05:18

Hát rendesen beleidzadtam ebbe a meccsbe :) A 90. percbe már a szívroham kerülgetett, de aztán jött Villa és megmentett mindent. Egyébként 48 ezret nyertem vele :D :D
Tippem a görög-oroszra 0-2....
Lezárt