Premiership / The FA Cup
- lui1698
- Llegenda del Barça
Szép volt Ándrej!
De jó lenne, ha maradna az eredmény.
De jó lenne, ha maradna az eredmény.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Elképesztő ez az Arshavin...
1-2

1-2
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Liverpool megérdemelten vezet szerintem, mert az arsenal egy 0.
Azért jó lenne megismételni a múlt szezonbeli 4-4-et.
Arshavin megint 4-et verne.
Szerk:1-1
Azért jó lenne megismételni a múlt szezonbeli 4-4-et.
Arshavin megint 4-et verne.

Szerk:1-1

Jobb a Liverpool. Arsenal elég pontatlan. Mondjuk nagyon hiányzik egy magas támadó, vagy erőcsatár. Egyáltalán: hiányzik egy csatár
Azt mondjátok el nekem, hogy most akkor hogy van a les-szabály? Ahány ház, annyi szokás: kb. így lehetne jellemezni.
A gól előtt Lucas lesen volt szerintem, és tul.képpen zavarta a kapust. Ilyet láthattunk már, hogy sokszor lefújnak (pl. nekünk is volt ilyen), de most nem fújták le.
Persze ígyis-úgyis megérdemelt a Pool vezetés, nem is erről van szó. Csak lehetne már valami egységes szabályzatot alkalmazni a les-helyzeteknél és a kezezéseknél is - az is ilyen "szabadon értelmezhető". (Ugyanakkor az is igaz, hogy ezek a legnehezebben megítélhető esetek)

Azt mondjátok el nekem, hogy most akkor hogy van a les-szabály? Ahány ház, annyi szokás: kb. így lehetne jellemezni.
A gól előtt Lucas lesen volt szerintem, és tul.képpen zavarta a kapust. Ilyet láthattunk már, hogy sokszor lefújnak (pl. nekünk is volt ilyen), de most nem fújták le.
Persze ígyis-úgyis megérdemelt a Pool vezetés, nem is erről van szó. Csak lehetne már valami egységes szabályzatot alkalmazni a les-helyzeteknél és a kezezéseknél is - az is ilyen "szabadon értelmezhető". (Ugyanakkor az is igaz, hogy ezek a legnehezebben megítélhető esetek)
- levproff
- Director del Fútbol
Biztos tiszta büszke magára, hogy egész félidőben az Ő nevét mondta a hangosbemondó..Bányász írta:De vajon miért mondogatja folyamatosan a hangosbemondó,h .... Diego Cavallieri?

Viszont a meccs ritka sz.r..

Bízom a második félidőben a feltámadásba..

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
-
- aka Game90
Én egy életre megjegyeztem a nevétBányász írta:De vajon miért mondogatja folyamatosan a hangosbemondó,h .... Diego Cavallieri?

Arsenal az első félidei játékával elmehet... Félidőben már cserélnék kettőt: Walcott és Denilson le, Eduardo és Vela/Diaby be.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Szokásos angol derby:
nagy iram, sok pontatlanság.
A Liverpool megérdemelten vezet, a gólon kivül még volt egy két szép mególdásuk.
Gerrard-Torres páros egyszer nagyon szépen helyzetbe került, de a végén gyenge mególdást választott Torres.
Az Arsenal édes kevéset nyújt. Nagyon hiányzik előlről egy igazi középcsatár. Arshavin jó, de Agger és Caragher szóritásában elveszik.
Walcott és Nasri szinte láthataltan, Fabregas próbálkozik, de egyedül kevés.

nagy iram, sok pontatlanság.
A Liverpool megérdemelten vezet, a gólon kivül még volt egy két szép mególdásuk.
Gerrard-Torres páros egyszer nagyon szépen helyzetbe került, de a végén gyenge mególdást választott Torres.
Az Arsenal édes kevéset nyújt. Nagyon hiányzik előlről egy igazi középcsatár. Arshavin jó, de Agger és Caragher szóritásában elveszik.
Walcott és Nasri szinte láthataltan, Fabregas próbálkozik, de egyedül kevés.

-
- Director del Fútbol
Hajdú B mondta a meccs elején, hogy valszeg gond van a bejövő hanggal Angliából, mert folyamatosan egy 10-20 másodperces sávot hallunk Cavalierivel.Bányász írta:De vajon miért mondogatja folyamatosan a hangosbemondó,h .... Diego Cavallieri?
Engem baromira idegesít.nem igaz,h az ottani nézőket nem zavarja.
Az Arsenal meg hihetetlenül pontatlanul játszik...
Ez nem kint zajlik élőben, hanem valszeg "beakadt" a hangsáv a meccs elején.
Remélem a 2. félidőre már jók vagyunk

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
De vajon miért mondogatja folyamatosan a hangosbemondó,h .... Diego Cavallieri?
Engem baromira idegesít.
nem igaz,h az ottani nézőket nem zavarja.
Engem baromira idegesít.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Nagy lehetőség előtt az Arsenal. Egy esetleges sikerrel komolyan zárkózhatnának.
DE szerintem nem lesznek képesek nyerni. Egy Pool, MU, Chelsea szintű csapathoz még kevesek és azok is lesznek amig nem igazolnak két-három ''öregrókát''.
A Pool meg a szurkolóiért és persze egy EL-ás helyért küzd.
Tippem:
3-1

DE szerintem nem lesznek képesek nyerni. Egy Pool, MU, Chelsea szintű csapathoz még kevesek és azok is lesznek amig nem igazolnak két-három ''öregrókát''.
A Pool meg a szurkolóiért és persze egy EL-ás helyért küzd.
Tippem:
3-1

- lui1698
- Llegenda del Barça
Liverpool: Reina, Johnson, Carragher, Agger, Aurelio, Kuyt, Mascherano, Lucas, Benayoun, Gerrard, Torres. Subs: Cavalieri, Aquilani, Insua, Ngog, Degen, Skrtel, Dossena.barca28 írta:Valaki tudna mutatni egy L'pool kezdőt?
Hajrá Arsenal nyerjetek,ma és a bajnokságot is ti nyerjétek meg,ugyanis utánunk ti játszátok a legszebb futtballt.Fabregas remélem játszik,(lehet tájékozatlan vok és sérült) és bever párat a pooolnak.
off:Ha már az Abszolút futballt a Real játsza![]()
Arsenal team in full: Almunia, Sagna, Gallas, Vermaelen, Traore, Fabregas, Denilson, Song, Walcott, Nasri, Arshavin
Substitutes: Fabianski, Silvestre, Diaby, Ramsey, Wilshere, Eduardo, Vela

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- barca28
- Jugador d'estrella
Valaki tudna mutatni egy L'pool kezdőt?
Hajrá Arsenal nyerjetek,ma és a bajnokságot is ti nyerjétek meg,ugyanis utánunk ti játszátok a legszebb futtballt.Fabregas remélem játszik,(lehet tájékozatlan vok és sérült) és bever párat a pooolnak.
off:Ha már az Abszolút futballt a Real játsza

off:Ha már az Abszolút futballt a Real játsza

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Még bő 1 óra és Pool - Arsenal 
Ezt a Pool érzésem szerint meg lehet ütni, bár az Anfielden nem lesz sétagalopp.
Sok a sérült az Ágyúsoknál, de nagy szükség lenne a győzelemre ahhoz, hogy zárkózni tudjanak az éllovasokhoz.
A Pool esetében is ugyan ez áll.
GO
GO
GUNNERS 

Ezt a Pool érzésem szerint meg lehet ütni, bár az Anfielden nem lesz sétagalopp.
Sok a sérült az Ágyúsoknál, de nagy szükség lenne a győzelemre ahhoz, hogy zárkózni tudjanak az éllovasokhoz.
A Pool esetében is ugyan ez áll.
GO

- Barcaman14
- Director del Fútbol
A mai 'Pool-Arsenal amúgy is nagy meccs, de így hogy a riválisok sorra buktak (kivéve a Villa, ők feljöttek a harmadik helyre) élethalálharc lesz az biztos. A Liverpool-nak ideje zárkózni, ha ott akarnak lenni a BL-be jövőre is. Azt kötve hiszem, hogy sok beleszólásuk lesz a bajnokság végkimenetelébe.
Az Arsenal meg ha ezt és az elmaradt meccsét behozza (ami nem tudom ki ellen van, úgy hogy valaki leírhatná
) akkor tapad a MU-ra és a Chelsea-re.
Elég sok a sérült az ágyúsoknál, de szerintem lehet beleszólásuk a bajnoki címbe. Egyébként Torres játszhat ma a 'Pool-ban

Az Arsenal meg ha ezt és az elmaradt meccsét behozza (ami nem tudom ki ellen van, úgy hogy valaki leírhatná

Elég sok a sérült az ágyúsoknál, de szerintem lehet beleszólásuk a bajnoki címbe. Egyébként Torres játszhat ma a 'Pool-ban

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- levproff
- Director del Fútbol
Igen, ha ma nyerni tud az Arsenal az nagyon jól jönne most nekik!
Szinte mindenki botlott a nagycsapatok közül.De az ilyen heylzeteket nem szokták kihasználni a srácok..
De azért reménykedem egy nagy győzelemben..
Úgyhogy Go Gunners!!!
Szinte mindenki botlott a nagycsapatok közül.De az ilyen heylzeteket nem szokták kihasználni a srácok..

De azért reménykedem egy nagy győzelemben..

Úgyhogy Go Gunners!!!

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
De azért az nem semmi, h az Arsenal ennyi sérültel is ott tart, h ha behúzná a 2 meccset, mellyel kevesebbet játszott, akkor utolérné a 2. mút, és 3 pontra közelítené a Chelsea-t. Azért nem semmi...valóban nyerni kéne ma, és akkor bőven életben maradna az esély a bajnoki címre, még így is, ilyen nehéz körülmények között.Game90 írta:Eddig jó ez a forduló![]()
Chelsea x, ManCity x, ManUnited bukó, Tottenham bukó!
Egy Arsenal győzelemmel elégedett lennék holnap(De amilyen pechesek vagyunk, nem tudjuk kihasználni a többiek botlását...)
Amúgy Hargreaves még él?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
hosszabb összefoglalót láttam, hát örülhet a Villa...na de ilyen is van sajnos, lesz ez még jobb is.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
Eddig jó ez a forduló
Egy Arsenal győzelemmel elégedett lennék holnap
(De amilyen pechesek vagyunk, nem tudjuk kihasználni a többiek botlását...)
Amúgy Hargreaves még él?

Egy Arsenal győzelemmel elégedett lennék holnap

Amúgy Hargreaves még él?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2009.12.12. 21:03:18-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- miihii
- KHAL
Sajnos a MU sem tudta hozni a pontokat ezen a bolond hétvégén.
Rengeteg helyzetig jutottunk,egyirányú volt a forgalom -főleg a másodikban- de ez a mai tipikusan az a meccs volt,amit ha három napig játszanak sem lő gólt a hazi csapat.
Az eredményt leszámítva sztem egész jó meccs volt.Bosszantóan sok utolsó,lekészítő passzhibát vétettünk,ez meg is bosszulta magát.
Ezzel nemhogy utolértük a cselszkijt,de még egy ponttal megnyúlt a különbség a javukra
Rengeteg helyzetig jutottunk,egyirányú volt a forgalom -főleg a másodikban- de ez a mai tipikusan az a meccs volt,amit ha három napig játszanak sem lő gólt a hazi csapat.
Az eredményt leszámítva sztem egész jó meccs volt.Bosszantóan sok utolsó,lekészítő passzhibát vétettünk,ez meg is bosszulta magát.
Ezzel nemhogy utolértük a cselszkijt,de még egy ponttal megnyúlt a különbség a javukra

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel

Most nézem csak miről maradtam le a délután, hát lehet h ismét elkezdem nézni a PL-t
(Az utóbbi időben elég finnyás lettem a Barca miatt)
Az Arsenal előtt nagyon nagy lehetőség áll hnap, ráadásul most a Birmingham feljött a Poolra az EL-ért folytatott versenyben