Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos tiszta büszke magára, hogy egész félidőben az Ő nevét mondta a hangosbemondó..Bányász írta:De vajon miért mondogatja folyamatosan a hangosbemondó,h .... Diego Cavallieri?
Én egy életre megjegyeztem a nevétBányász írta:De vajon miért mondogatja folyamatosan a hangosbemondó,h .... Diego Cavallieri?
Hajdú B mondta a meccs elején, hogy valszeg gond van a bejövő hanggal Angliából, mert folyamatosan egy 10-20 másodperces sávot hallunk Cavalierivel.Bányász írta:De vajon miért mondogatja folyamatosan a hangosbemondó,h .... Diego Cavallieri?
Engem baromira idegesít.nem igaz,h az ottani nézőket nem zavarja.
Az Arsenal meg hihetetlenül pontatlanul játszik...
Liverpool: Reina, Johnson, Carragher, Agger, Aurelio, Kuyt, Mascherano, Lucas, Benayoun, Gerrard, Torres. Subs: Cavalieri, Aquilani, Insua, Ngog, Degen, Skrtel, Dossena.barca28 írta:Valaki tudna mutatni egy L'pool kezdőt?
Hajrá Arsenal nyerjetek,ma és a bajnokságot is ti nyerjétek meg,ugyanis utánunk ti játszátok a legszebb futtballt.Fabregas remélem játszik,(lehet tájékozatlan vok és sérült) és bever párat a pooolnak.
off:Ha már az Abszolút futballt a Real játsza![]()
De azért az nem semmi, h az Arsenal ennyi sérültel is ott tart, h ha behúzná a 2 meccset, mellyel kevesebbet játszott, akkor utolérné a 2. mút, és 3 pontra közelítené a Chelsea-t. Azért nem semmi...valóban nyerni kéne ma, és akkor bőven életben maradna az esély a bajnoki címre, még így is, ilyen nehéz körülmények között.Game90 írta:Eddig jó ez a forduló![]()
Chelsea x, ManCity x, ManUnited bukó, Tottenham bukó!
Egy Arsenal győzelemmel elégedett lennék holnap(De amilyen pechesek vagyunk, nem tudjuk kihasználni a többiek botlását...)
Amúgy Hargreaves még él?