2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyetértek.grecki írta:Nem értem, hogy lehet nullának titulálni ezt a mai meccset.
Akartak, küzdöttek, néha még kifejezetten jól is játszottak. A védelem mostanában enyhén szólva sem az igazi, de ma rohadtul nem volt szerencsénk. Nem volt olyan kiábrándító ez a produkció.
Elég kevés,ha nem volt borzasztó,de megint egy vereség,ráadásul otthon és 8 pont..grecki írta:Voltak helyzeteink. Volt széljátékunk. Mögéjük kerültünk. Kombinatívok voltunk, csak sok pontatlansággal. Játékban simán felülmúltuk a Villarrealt. A védelmünk igen gyenge volt, ennek köszönhetően be is kaptunk kettőt. A vereség miatt én is csalódott vagyok, a bajnokság elment, de a mai játék nem volt olyan borzasztó, mint ahogyan azt sokan beállítják. Szerintem.
Szoról szóragrecki írta:Nem értem, hogy lehet nullának titulálni ezt a mai meccset.
Akartak, küzdöttek, néha még kifejezetten jól is játszottak. A védelem mostanában enyhén szólva sem az igazi, de ma rohadtul nem volt szerencsénk. Nem volt olyan kiábrándító ez a produkció.
Akkor csak gyönyörködj benne, és nézd meg legalább ezerszer. Ehhez képest a Fradi tegnap egetrengetően játszhatott.grecki írta:Nem értem, hogy lehet nullának titulálni ezt a mai meccset.
Mi ne küzdjünk elsősorban, hanem futbalozzunk( igaza volt a kommentátornak: Ha a Barca játékában a küzdést kell kiemelni...az régen rossz) A küzdést meg a harcolást hagyjuk meg Erdeinek, meg a Bárdosi Sanyinak.grecki írta:Nem értem, hogy lehet nullának titulálni ezt a mai meccset.
Kezdő volt Xavi..Aprieto írta:És?
![]()
Ettől még mert volt egy gólpassza hova rakjak? Az hogy nem volt kezdő Xavi nagy hiba... sőt. Bődületes.
Messi nélkül nulla a játék, be kell látni. Nem lenne Xavi akkor nem most lennea bajnokság kimenetele, hanem eldőlt volna pár meccsel előbb.
édes,drága szekszárid barátom,az optimizmusodból küldjél Tolnára is,köszi.grecki írta:Nem értem, hogy lehet nullának titulálni ezt a mai meccset.
Pont. Remek összefoglalás.Pedro írta: azt a lendületet mi is elkaptuk 3 hete, csak volt egy edzőnk, aki úgy gondolta, kötőféket tesz a csapatra az Atletico ellen, mondván, necces a skótok elleni visszavágó, és hát volt egy Messi-sérülés, így ennyi volt a bajnokság.
Frank,legyél gentleman, és köszönd meg szépen az itt töltött éveket.
Xavi kezdő volt, csak úgy megjegyzemAprieto írta:És?
![]()
Ettől még mert volt egy gólpassza hova rakjak? Az hogy nem volt kezdő Xavi nagy hiba... sőt. Bődületes.
Messi nélkül nulla a játék, be kell látni. Nem lenne Xavi akkor nem most lennea bajnokság kimenetele, hanem eldőlt volna pár meccsel előbb.