Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.09. 23:17:44

barcakiraly írta:Enrique, elvakít a feltétlen szereteted a barca iránt.
1. igaz :) 2. Pokolian tisztelem emiatt :)
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2008.03.09. 23:17:34

A 3. helyezettől nem szégyen kikapni, még otthon sem.
Hát ez van, ezt lehetett várni.

Jelenleg az a legnagyobb problémája a támadórészlegnek, hogy mindenki nagyon cselezni akar, mindenki előkészíteni szeretne(már Eto'o is régen nem azaz önző srác aki csak magára gondol és mindenáron gólt akar rugni, mindenhonnan). Iniestat is sokkal jobban csíptem pár évvel ezelőtt, amikor még nem volt ennyire jó és nem akart mindenáron 5-6 embert kicselezni. Tele vagyunk olyan játékosokkal akik meghalnak, ha nincs 4-5 ellefél játékos a nyakukon. Befejezni senki sem akar Xavit kivéve, aki úgy néz ki rájött, gólra játszák ezt a játékot.
Kép
barcakiraly
Jugador d'estrella

2008.03.09. 23:16:41

Enrique, elvakít a feltétlen szereteted a barca iránt.
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.03.09. 23:15:45

Így megy ez...kilencből csinálunk kettőt,kettőböl pedig kilencet.
Miért ne lehetne ismét elindulni felfelé?
Én bízok a csapatban.
Hullámhegyek és hullámvölgyek követik egymást.A következő hullámhegy a szezon végén fejeződik be egy pont előnnyel a Real előtt :wink: (remélem)

A mai meccsen az utolsó passzok nem jöttek,nagyon pontatlanok voltunk.
A szokásos játék,a befejezéseknél pedig pontatlanság.

Azt hittem meglesz a meccs mert hát nagyon nyomtunk sztem az egyenlítés után,de sajnos a támadóink nincsenek csúcsformában.
Mint ahogy a védelem és Valdes sem...a második gól nálam az övé.

Ronaldinho és Xavi hozta azért a formáját.
Ronaldinho nagyot küzdött,jól is játszott...egy nagyon kicsit pontosítania kéne és akkor semmi gondom nem lenne vele.

Xavi pedig aranycipőre pályázik...

Én maradok optimista.
Bár amint látom kevesen vagyunk,de legalább vagyunk :wink:

Szerk:Enrique...nem :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2008.03.09. 23:16:43-kor.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.03.09. 23:15:09

grecki írta:Nem értem, hogy lehet nullának titulálni ezt a mai meccset.
Akartak, küzdöttek, néha még kifejezetten jól is játszottak. A védelem mostanában enyhén szólva sem az igazi, de ma rohadtul nem volt szerencsénk. Nem volt olyan kiábrándító ez a produkció.
Egyetértek.
Kétszer hibázott a védelem, két gólt kaptunk, ez van...
Rijkaarddal nem értem megint mi a baj, volt játék, mentek a Dinnyéék is előre, ő sajnos nem tud a pályára befutni és elrúgni a labdát, mielőtt a Thuramék elcseszik hátul.

... a MAI vereségben szerintem egyedül a védelem volt benne, a holland most nem. Bár gondolom úgyis egyedül (nagyon kisebbségben) vagyok a véleményemmel.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.03.09. 23:13:31

grecki írta:Voltak helyzeteink. Volt széljátékunk. Mögéjük kerültünk. Kombinatívok voltunk, csak sok pontatlansággal. Játékban simán felülmúltuk a Villarrealt. A védelmünk igen gyenge volt, ennek köszönhetően be is kaptunk kettőt. A vereség miatt én is csalódott vagyok, a bajnokság elment, de a mai játék nem volt olyan borzasztó, mint ahogyan azt sokan beállítják. Szerintem.
Elég kevés,ha nem volt borzasztó,de megint egy vereség,ráadásul otthon és 8 pont.. :evil:

S a Villareal tényleg nem volt jó..de kevés a kombinatív játék,ha Henry nem fut,ha Eto'o nem tudja átvenni a labdát.. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.03.09. 23:12:54

Kíváncsi lennék hány kaput eltaláló lövésünk volt, mert hogy helyzetünk egy sem az biztos.
Megérdemeljük, hogy nem nyertünk, nem voltak helyzeteink, aztán lekontráztak, ez ilyen.
A védelem nem az igazi, de nem azzal van a fő gond. A Barcának ilyen játékosokkal sose lesz betonbiztos védelme,plusz rossz nézni hogy mennyire leszarták az első félidőben a csatárok a védekezést, a villarealosok a térfelünk közepén kaptak embert ha kijötteka térfelünkről, nehéz úgy játszani hogy egyből rádvezetik....
Én a fő hibát a támadószekcióban látom. Ha levesszük Xavi góljait akkor megkapjuk hogy bizony siralmasan gólképtelenek vagyunk elől már nagyon sok ideje.
Irányítónk sincs, ez is nehezíti a játékot.
Edzőnk sincs, keményen az utolsó 5 percben váltunk taktikát 4 csatárra. A támadóink nem alkalmasak erre a 3 csatáros játékra, de azért álljunk fel így mindig. Eto'o alkalmas egyedül középcsatárnak, Ronnie mostani sebességében már nem alkalmas szélről indulónak, Henry sem, Bojan csatár, Gio elvileg alkalmas, gyakorlatilag nem úgy tűnik. Fatális gondok vannak.
barcakiraly
Jugador d'estrella

2008.03.09. 23:12:48

grecki, cseszhetjük, hogy volt ez meg az, ha gólt nem bírnak lőni.
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.09. 23:12:04

Egyszerűen holt-térbe passzoltunk a labdák felénél. Hihetetlen pontatlanság, kavarodás és védelmi hibák ötvözték a játékunkat. Megérdemelte a Villareal, csak az a gond, hogy a büdös életbe semmi sem fog változni ettől a vereségtől. Puha tökű az elnökség, Rijkaard vastag bőrű és nem mond le, stb.

Ennek így értelme nincs. És még valami: az elmúlt hetekben sem mi kaptunk lendületet, bár voltak szebb pillanatok (ld. celtic idegenben). Mindezek ellenére, ahogy Rivaldo11 kolléga mondta, ezt a bajnokságot már csak a Madrid tudná nekünk megnyerni, de ahhoz élni kéne a lehetőséggel. Rijkaard ezzel is megbukott 1 hete, az Atletico ellen teljesen eséltyelenek voltunk. Nem is folytatom...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.09. 23:11:12

Voltak helyzeteink. Volt széljátékunk. Mögéjük kerültünk. Kombinatívok voltunk, csak sok pontatlansággal. Játékban simán felülmúltuk a Villarrealt. A védelmünk igen gyenge volt, ennek köszönhetően be is kaptunk kettőt. A vereség miatt én is csalódott vagyok, a bajnokság elment, de a mai játék nem volt olyan borzasztó, mint ahogyan azt sokan beállítják. Szerintem.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.09. 23:10:49

A meccsel semmi probléma nem volt ja és a Fradi már a 10 . percben besz.rt volna ettől az iramtól!De mindegy! :twisted: :roll:
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.09. 23:10:23

Akartak, küzdöttek, néha még kifejezetten jól is játszottak. A védelem mostanában enyhén szólva sem az igazi, de ma rohadtul nem volt szerencsénk. Nem volt olyan kiábrándító ez a produkció.
Szoról szóra :wink:

Annyi *****irogat élő topicba,h fáj....nem látják,csak nézik a meccset....

Főleg 2.féidőben játszottunk úgy ahogy jól,arra a játékra nem lehetett panasz,de a legroszabbkor jött a már-már szokásos védelmi hiba= védelem összes tagja szinte+Valdes...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Messinho
Jugador del Barça

2008.03.09. 23:10:03

Gomezinho írta:Azért én Valdes barátomban sem csalódtam ő is hozta a formáját! Bravo kapusok gyöngye! :?
Mondj valakit aki jól játszott!!
KépKépKép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.09. 23:08:14

Akkor csak gyönyörködj benne, és nézd meg legalább ezerszer. Ehhez képest a Fradi tegnap egetrengetően játszhatott.
Marci!
Amúgy Te nézted a meccset? Ha igen, akkor érdekes szemüvegen keresztül láthattad, mert ez a meccs kibaxottul gyenge és elképzelés nélküli volt.
Ja, és még valami: amikor azt szoktam írni, hogy küzdöttek, hajtottak a fiúk, elküldtetek zabot hegyezni. Te, meg jössz ezzel a szöveggel. Mindenesetre érdekes álláspont.
Kép
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.09. 23:07:32

Azért én Valdes barátomban sem csalódtam ő is hozta a formáját! Bravo kapusok gyöngye! :?
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.03.09. 23:06:45

Mi ne küzdjünk elsősorban, hanem futbalozzunk( igaza volt a kommentátornak: Ha a Barca játékában a küzdést kell kiemelni...az régen rossz) A küzdést meg a harcolást hagyjuk meg Erdeinek, meg a Bárdosi Sanyinak.
A 2. gólt hihetetlen védelmi hibából kaptuk. Abban egyetértek, hogy nem volt szerencsénk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.03.09. 23:06:44

Nah ebben a fordulóban is megláthattuk mért áll így a bajnokság ahogy...gondolom mindenki érti....

hihetetlen h otthon egy villarealt nem tudunk megverni :(
messivel vagy nélküle tök mind1....tudtam meccs előtt h a védelem gyenge lesz,de azt nem h ennyire :shock:

tipikus meccs volt ez is,kétszer jöttek el jóformán a kapunkig és szereztek két gólt....

ajj istenem,mérhetetlenül csalódott vagyok...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Aprieto

2008.03.09. 23:06:02

Kedves Morminho: akkor visszavonok mindent...
AKkor a csapat amblokk volt nulla Xavival együtt. Sajnos a ppstream nem nyújtott maardandó vizuális élményt számomra.... :? :(
Titinho
Director del Fútbol

2008.03.09. 23:06:02

Csak ennyit tudok hosszáfúzni a meccshez:

SZÉGYEN :!:

Aki eddig védte Rijkaard-ot (köztük még én is egy kicsit) annak azt tanácsolom, hogy mindenki mondjon le róla! Ide forradalmi változás kell, egyszerűen nem engedhetünk meg magunknak még egy ilyen idényt mint a tavalyi és az idei. Nyáron, sőt...már a héten megkezdeném Mourinho-val a tárgyalásokat mert ez már nem állapot. :evil:

Az egészben az a szörnyű, hogy NINCS SEMMI TAKTIKÁNK! Csakis és kizárólag a játékosok egyéni teljesítményéből vagyunk ott ahol. Ez elfogadhatatlan egy olyan csapatnak mint a Barca. :evil:

Én szerettem nagyon Rijkaard-ot és a magam módján még ma is szeretem, de ő már nem való ide sajna. Az ő korszakának a Barcánál vége...köszönjük meg amit eddig is tett a csapatért és szépen váljanak külön az utak.

Na ennyi erről a véleményem... :roll:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.03.09. 23:05:39

Aprieto írta:És?
:shock:
Ettől még mert volt egy gólpassza hova rakjak? Az hogy nem volt kezdő Xavi nagy hiba... sőt. Bődületes.
Messi nélkül nulla a játék, be kell látni. Nem lenne Xavi akkor nem most lenne :?: a bajnokság kimenetele, hanem eldőlt volna pár meccsel előbb.
Kezdő volt Xavi.. :roll:
édes,drága szekszárid barátom,az optimizmusodból küldjél Tolnára is,köszi. 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2008.03.09. 23:06:44-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.03.09. 23:03:34

Pedro írta: azt a lendületet mi is elkaptuk 3 hete, csak volt egy edzőnk, aki úgy gondolta, kötőféket tesz a csapatra az Atletico ellen, mondván, necces a skótok elleni visszavágó, és hát volt egy Messi-sérülés, így ennyi volt a bajnokság.

Frank,legyél gentleman, és köszönd meg szépen az itt töltött éveket.
Pont. Remek összefoglalás.
Rivaldo-A Legnagyobb.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.09. 23:03:34

Nem értem, hogy lehet nullának titulálni ezt a mai meccset.
Morminho
Entrenador del Barça

2008.03.09. 23:02:52

Aprieto írta:És?
Ettől még mert volt egy gólpassza hova rakjak? Az hogy nem volt kezdő Xavi nagy hiba... sőt. Bődületes.
Messi nélkül nulla a játék, be kell látni. Nem lenne Xavi akkor nem most lenne :?: a bajnokság kimenetele, hanem eldőlt volna pár meccsel előbb.
Xavi kezdő volt, csak úgy megjegyzem :roll:
Aprieto

2008.03.09. 23:02:27

És?
Morminho
Entrenador del Barça

2008.03.09. 23:01:22

Pár játékoson látszott h akart, de ez NEM elég. A küzdés, az akarat a minimum. Hihetetlenül nevetséges és elkerülhető gólokat kaptunk, meg is érdemeljük a vereséget. Abszolút nincs csapatjáték. A Villareal azért tudott passzolgatni a mi térfelünkön mert üresbe mozogtak a játékosok, és nem álltak. Ez a mai Barca rá van kényszerülve az egyéni produkciókra, és erre jelenleg csak Messi képes, és ha nincs Messi akkor mi van? Vereség...

Köszönjük Rijkaard az eddig munkádat, köszönjük a BL győzelmet és a bajnoki címet, de most már TAKARODJ A BÚSBA!
Lezárt