Thiago Alcántara

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
recrea
Llegenda del Barça

2011.08.01. 18:37:15

d írta:Azért én nem jelenteném ki egyértelműen, hogy teljesen jól elvoltunk a középpályán minőségi csere nélkül. Hiányzott valaki, amikor Iniesta fél évre kidőlt, vagy amikor Xavinak meccsek sorozatait kellett lejátszania sérüléssel bajlódva. Fabregas nem nélkülözhetetlen persze, de hogy ilyen szituációkban nélkülözhetetlen, az szerintem kétségtelen.

Hogy a Barca-neveltsége közre játszik a megszerzésében ez valóban így van. De ennek vannak jól megfontolt okai is. Fabregas könnyen beilleszkedne, személyes szinten is, hisz neki ez hazai közeg, rengeteg ismerőssel és taktikailag is, mert bár igen korán elment, az alapjai hasonlóak, mint csapattársainak és a spanyol válogatottból is némi összeszokottságot hoz. Ezek szakmai okok. Illetve még egy szakmai okot, illetve inkább marketing okot tudok mondani: Fabregas talán a legnépszerűbb Barca-nevelésű játékos. A marketing szempontok lehet önmagukban semmissé teszik az esetleges kialkudott árával kapcsolatos fenntartásokat.

Hogy emellett vannak-e érzelmi okok? Szerintem ilyen nagy pénzeknél nem nagyon. Vajon David Villa a Barcába igazolt-e volna, ha nem mutatta volna meg a spanyol válogatottban, hogy mind személyében, mind játéktudásában és stílusában könnyen be tud illeszkedni? Nem biztos. Lehet Fabregasnál is annyi az érzelmi ok, mint a csatár esetében volt.

Bár ez már eléggé offtopic lett, bocs!
Plusz szakmai ok: [auto_cenzúra] jó focista, ez egyik legjobb irányító, gólérzékeny, sztem a sérülései száma is redukálódna nálunk: a liga nem olyan durva és amúgy is szerencsénk van a sérülésekkel, kevésnek mondható.
Thiagot nem féltem, bejátssza ő magát, nem vagyok benne biztos, ha jönne Cesc, és Thiago ilyen ütembe fejlődne, egyszer csak nem Xavi kerülne a kispadra. 1-2 éven belül mondjuk.
Anno Xavit is egy hajszál választotta el a Milantól, kevés lehetőséget kapott nálunk, nem beszélve a két nullával több fizujáról, mégis itt maradt és a világ legjobbja lett a posztján, még ha nem is a huszas évei elején. Ne bántsunk azért saját nevelést, mert az utolsókig itt akar maradni, vagy mert vissza akar igazolni...nem véletlen.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.08.01. 18:33:34

LG írta:Az biztos, h az elmúlt években maximálisan jól elvoltunk nélküle is, ha Xavit vagy Iniestát helyettesíteni kellett, akkor ott volt Keita, vagy előrébb lépett Busquets

Azért ez elég nagy túlzás.
Pl tavaly tavasszal az inter ellen csúcsosodott ki,hogy mennyire hiányzik Iniesta a kpra. Mindkét meccsen nem volt ott,ismerjük a végét. Persze annak a párharc-buksának ennél összetettebb oka van, csak ott is látszott,hogy mennyire más a kp-s játék,ha csak egy kreatív ember van ott (akkor Xavi).
Mi akkor játszunk igazán jól,ha két kreatív kp-s a pályán van.
Amikor már Busi(nagyon ritkán), vagy Keita (sajnos viszonylag sokszor) próbált azon a poszton szerepelni,akkor nem volt olyan gördülékeny érthető okok miatt a kp-s játékunk.

Thiagot nagyon remélem fogja erőltetni Pep,ha jön Cesc,ha nem.
Megérdemli a bizalmat,mert megvan a tehetsége. persze nem kell egyből mély vízbe dobni,csak érezze a bizalmat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
d
Entrenador del Barça

2011.08.01. 18:22:53

Azért én nem jelenteném ki egyértelműen, hogy teljesen jól elvoltunk a középpályán minőségi csere nélkül. Hiányzott valaki, amikor Iniesta fél évre kidőlt, vagy amikor Xavinak meccsek sorozatait kellett lejátszania sérüléssel bajlódva. Fabregas nem nélkülözhetetlen persze, de hogy ilyen szituációkban nélkülözhetetlen, az szerintem kétségtelen.

Hogy a Barca-neveltsége közre játszik a megszerzésében ez valóban így van. De ennek vannak jól megfontolt okai is. Fabregas könnyen beilleszkedne, személyes szinten is, hisz neki ez hazai közeg, rengeteg ismerőssel és taktikailag is, mert bár igen korán elment, az alapjai hasonlóak, mint csapattársainak és a spanyol válogatottból is némi összeszokottságot hoz. Ezek szakmai okok. Illetve még egy szakmai okot, illetve inkább marketing okot tudok mondani: Fabregas talán a legnépszerűbb Barca-nevelésű játékos. A marketing szempontok lehet önmagukban semmissé teszik az esetleges kialkudott árával kapcsolatos fenntartásokat.

Hogy emellett vannak-e érzelmi okok? Szerintem ilyen nagy pénzeknél nem nagyon. Vajon David Villa a Barcába igazolt-e volna, ha nem mutatta volna meg a spanyol válogatottban, hogy mind személyében, mind játéktudásában és stílusában könnyen be tud illeszkedni? Nem biztos. Lehet Fabregasnál is annyi az érzelmi ok, mint a csatár esetében volt.

Bár ez már eléggé offtopic lett, bocs!
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.01. 12:43:55

Sokan mondják, h komoly szakmai érvek vannak Cesc leigazolása mellett, én kíváncsi lennék ezekre. Az biztos, h az elmúlt években maximálisan jól elvoltunk nélküle is, ha Xavit vagy Iniestát helyettesíteni kellett, akkor ott volt Keita, vagy előrébb lépett Busquets, aki egyébként azon a poszton sem rossz. Most még hozzájuk jön Thiago, szóval még többen leszünk ott. Ha eddig sem voltunk kevesen, akkor mégis mi indokolna még egy ilyen kaliberű játékost oda?
Abban viszont nem vagyok biztos, h a Fabregas nem Barca nevelés lenne, nem lenne közeli baráti kapcsolata több játékosunkkal is, akkor is ennyire vissza akarnák hozni. Ti ezt hogy látjátok? Sztem igenis van a dolognak érzelmi oldala is. :!: :!: :!:
sura
Jugador d'estrella

2011.07.31. 17:08:48

Azt talán senki nem vitatja, hogy Messi és Xavi nélkül a csapat nem ugyanaz, mint velük. A sokfrontos küzdelemben pedig nem lehet őket a végsőkig kizsigerelni, tehát kell egyenrangúakból bővebb keret. Ezért jött Alexis, ide küzdötte fel magát Thiago és ide lenne jó Cesc. Afellay máris hosszabb időre kiesett. És remélem, a külföldi úton Pep újabb felfedezettet talált. Thiagonál az a lényeg, hogy tanuljon alázatot Messitől és Xavitól és akkor biztos a karrierje a Barcaban - teljesen függetlenül attól, hogy Cesc jön, vagy sem. Minthogy bővíteni kell a taktikai repertoárt, még Keitanak is lehet szerepe, ha nem töri a fenekét a kispad. Véleményem szerint, ha nem javul fel, Villa lehet kevesebbszer kezdő, mint az idén.
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.07.31. 16:53:28

Cumbee írta:
ALEXDP írta: Ez forum nem?

Vélemény nyilvánításra, álláspontok ütköztetésére jött létre.

Mit lehet ha ezt nem?
Ez teljes mértékben így van, csak az a gond, hogy a mantrázás nem egyenlő az álláspontok ütköztetésével.. Viszonylag unalmas már 500.-ra olvasni azt, hogy "Fabregas nem kell!" és 399.-re, hogy "ÁRULÓ!". Olyat még nem nagyon olvastam, hogy nem illene a Barcába, vagy túl gyenge lenne ide. Magyarán nem szakmai érvek, hanem személyes un-szimpátia alapján nem akarják a csapatba. Ezzel még nem is lenne gond, mivel mindenkinek joga van az érzései alapján véleményt formálni és ennek hangot is adni csak unalmas már, hogy mindig a negatív hangokkal van tele a fórum. Érdekes, hogy akik örülnének Fabregas érkezésének nem érzik szükségét, hogy erről napi szinten ötször tájékoztassák a többi fórumozót. Szal a lényeg, hogy mindenkinek joga van mindenhez, csak el kéne gondolkodni, hogy mennyire etikus megpróbálni a saját véleményünket másra ráerőltetni.
Annyiban adom, hogy ugyanazt beírni 13szor tényleg szükségtelen, hozzáteszem, azért aki ezen 2-3-4-5-hónapot tud vitatkozni, az komoly realitás-érzék problémával küzdhet.

Szakmailag nem tudok releváns véleményt megfogalmazni, de az én meglátásomban is hajlok arra hogy nem szükséges Fabregas idén!!, de hosszabb távon az, Thiago-val a csapatban vagy nélküle!!!!

A másik pedig, hogy nem hinném hogy 40 millió sok, jelenleg(piac!) szerintem az még nem is egy vészes ár, sem más játékosokhoz viszonyítva, sem máshogy!
Amit sokan síratnak, az nyilván az hogy 3 évvel ezelőttig ez egy sima 25-30 millió eurós transzfer lenne...

Ugyanakkor Alexis meg 15-23 lenne...
kristop
Entrenador del Barça

2011.07.31. 16:48:08

én száz százalékig a thiagos oldalon állok, de azért azt bekell ismerni, hogy ha valakiknél akkor pont nálunk játszik több szerepet az érzelem és szorítja ez picit háttérbe a szakmai indokokat.

és ugyanilyen alapon fogok az utolsó napig is szorítani keita távozásáért, ha fabregast megvesszük.
d
Entrenador del Barça

2011.07.31. 16:28:21

Véleményem vessünk el olyan butaságokat, mint hogy 40 milliós igazolást "érzelmi" szempontok vezérelnének. Kőkemény szakmai indokok vannak Fabregas érkezéséhez, lehet hibás elképzelések, de nem érzelmi okok. Az, hogy a katalán erősítés lenne még a legelvakultabb Thiago-fanok, illetve Csecs-gyűlölők se tagadhatják. És persze van egy marketing-része is az egésznek, amiben Fabregas messze a legintenzívebb arca lehet a Barcának.

A klubot tehát mindenképpen erősítené Cesc érkezése, Thiagonak viszont rossz hír, mert kevesebb lehetőséget fog kapni. Simán el tudom képzelni, hogy Thiago tiplizik egy-két éven belül, ha negyedik választási lehetőség lesz.

Viszont ha a kis brazil komolyan akar valamit, akkor egy céljának kell lennie idén és ez független Fabregas érkezésétől: Keitát megelőzni a rangsorban. Ami nem könnyű dolog, hisz bár tehetségben messze felülmúlja, de a mali játékának stabilitását nagyra becsüli Guardiola. Úgyhogy ha felköti a gatyát Thiago és eléri, hogy a fekete srác helyett kapja a 70. perces becseréléseket, akkor már nagyon jó úton van.
Atlantis
Capitá del Barça

2011.07.31. 15:24:16

Fabregas megszerzésének egyértelműen a kispad megerősítésének a célja, hogy egy esetleges sérülés esetén is egy kiváló, tapasztalt játékost tudjanak bevetni, illetve ha a 4-3-3as rendszert gyakrabban változtatja Pep akkor még több lehetőség juthat neki.
Biztosan sokat nyerne vele a csapat, de 40 millát kifizetni egy "saját nevelésért" valóban nem hordoz túl jó üzenetet a fiatalok felé. Ez nagyjából olyan kérdés mint a mezszponzor: Mit is jelent a több mint egy klub? Mi lesz az elvekkel?
A másik hogy nekem úgy tűnik hogy a Barca utánpótlás nevelése jelenleg leginkább a középpályára neveli ki a legtöbb, mások közül kiemelkedő játékost. A kiváló tehetségek akik sorban állnak a felnőtt csapat kapujában már nem egyszer bizonyították hogy csupán megfelelő mennyiségű játszott percre van szükségük hogy idővel stabil kezdők lehessenek. Pep viszont köztudottan ragaszkodik egy bizonyos kezdő 11hez amin csak ritkán változtat és a meccs közben is ritkán és későn cserél általában. Abban a pillanatban hogy Fabregas idejön, Thiago játékpercei drasztikusan csökkenni fognak, vagy legalábbis az előző szezonhoz képest biztosan nem változik és ekkor egy 20 éves, tehetséges játékosnak nem lenne meglepő ha megfordulna a fejében a távozás. A legtöbben szerintem ettől tartanak és jogosan. Azt az embert igazolnák le az orra elé aki pontosan ezt az utat járta be.
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.31. 15:14:54

Capon írta:Én személy szerint Thiago játékperceit féltem ahogy szerintem a legtöbben.
Azokkal a véleményekkel meg nem tudok egyet érteni akik azt várják, hogy Fabregas majd Xavi, Ini mellett kap játéklehetőséget a kezdőben. Vagy hogy csak miatta szerkezeti változás lesz a játékunkban csak hogy valahogy beférjen, de ami a leginkább felbosszant az az amikor már Busi és Mascherano helyén játszatnák páran. Ezek szerintem ugyan olyan elfogult dolgok mint az árulózás.
Egyetértek, az kizárt hogy Busquets kárára játsszon Fabregas. Lehet pihentetni Xavit, lehet pihentetni Iniestát, esetleg egy fokkal védekezőbb felállásban elöl csak két csatár, és középen Xavi-Ini-Cesc, mögöttük Busquets...a lényeg, hogy Thiago játsszon, fejlődjön, és váljon világklasszissá :)
Capon
Llegenda del Barça

2011.07.31. 15:10:53

Én személy szerint Thiago játékperceit féltem ahogy szerintem a legtöbben.
Azokkal a véleményekkel meg nem tudok egyet érteni akik azt várják, hogy Fabregas majd Xavi, Ini mellett kap játéklehetőséget a kezdőben. Vagy hogy csak miatta szerkezeti változás lesz a játékunkban csak hogy valahogy beférjen, de ami a leginkább felbosszant az az amikor már Busi és Mascherano helyén játszatnák páran. Ezek szerintem ugyan olyan elfogult dolgok mint az árulózás.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.31. 14:59:56

Varatrix írta:"Kérdéses, hogy érdemes lenne-e ennyit áldozni Cescre, amikor leginkább az érzelmi, és nem a sportszakmai szálak vezérelnék ezt az átigazolást"

"gyébként sem lenne túl szerencsés kommunikáció ez a transzfer a fiatalok felé, hiszen azt látnák, hogy nem fontos kivárni a sorod, mert ha jó vagy, úgyis megszereznek, illetve akkor sem garantált a maradásod, ha ígéretes és lojális vagy."

Barca blogról szedtem.

Ui: Sanama nekem iragathatsz erről az árulós dologról, nem én írtam. Én azt gondolom ennél értelmesebb modját választottam a véleményem kifejtésének. Legalább arra reagálj amit én írtam.

Gygerike: =D> modik kézbevehetnék a dolgot, mert ez nem az első.
Van benne igazság, de szerintem ha Thiago marad és játszik, akkor nem rossz ez a fiatalok felé. Meg azért nem lesz mindenki 21-22 évesen az Arsenal csapatkapitánya, hogy 40 millát érjen, és kelljen a vezetőségnek.
Varatrix
Director del Fútbol

2011.07.31. 14:57:00

"Kérdéses, hogy érdemes lenne-e ennyit áldozni Cescre, amikor leginkább az érzelmi, és nem a sportszakmai szálak vezérelnék ezt az átigazolást"

"gyébként sem lenne túl szerencsés kommunikáció ez a transzfer a fiatalok felé, hiszen azt látnák, hogy nem fontos kivárni a sorod, mert ha jó vagy, úgyis megszereznek, illetve akkor sem garantált a maradásod, ha ígéretes és lojális vagy."

Barca blogról szedtem.

Ui: Sanama nekem iragathatsz erről az árulós dologról, nem én írtam. Én azt gondolom ennél értelmesebb modját választottam a véleményem kifejtésének. Legalább arra reagálj amit én írtam.

Gygerike: =D> modik kézbevehetnék a dolgot, mert ez nem az első.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
sjd
Llegenda del Barça

2011.07.31. 14:52:39

Sanama írta: Ameddig nagyobb szakemberek gondolják úgy,hogy szükség van rá, addig csak nevetek az ilyen érveken,hogy "nem kell,mert áruló", stb.
Nagyobb szakemberek gondolták már úgy is, hogy Csigrinszkijre, Keirrisonra meg Caceresre is szükségünk van.

Alapvetően sztem itt arról van szó, mint Ibránál, a csapatnak a tökéletesnél is tökéletesebb megoldás kell, akkor nem értük be Bojannal/Pedroval, most nem érjük be Thiagoval, ráadásul Cesc történetesen marketingszempontból is remek választás. Természetesen Thiago is jól teljesítene, megelőlegezem neki Fabregas teljesítményének 90%át, de a vezetőségnek akkor is 100% kell, mert itt most egy 6kupára hajtó, BL-címvédő csapatról van szó, amely a világ legjobbja, és pont ezzel a maximalizmussal lettünk azok. És olyan apróságok választanak el egy könnyen feledhető jó szezont egy Dream Teamtől, mint Iniesta utolsó perces gólja a Chelsea ellen, vagy Bojan visszafújt lesgólja.

Szóval Fabregasra lehet, hogy nem lesz szükségünk, de az is lehet, hogy igen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2011.07.31. 14:53:45-kor.
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.31. 14:48:14

Varatrix írta:Most kvázi azt várjátok hogy megindokoljuk, hogy fabregas egy gyenge játékos. Szó sincs róla. Akkor viszont átadom a labdát, tegyük túl magunkat Thiagon. Tegyük fel nem számolnak vele annyira. Milyen játékrendszerben fér el Xavi, iniesta, Busquet, és Cesc? Eggyik sem fog padozni. A rotálásról szóló városi legendák, meg nem igazak. Érdekel tényleg. Nem indulatból írom. Félreértés ne essék!
Ezt mi nem tudhatjuk, ha Pepnek kell, akkor valószínűleg elfér. Gondolom nem egyszerre, de Xavi pl idén még 1 percet nem tudott játszani felkészülési meccseken, mert hivatalosan sérült. Úgy néz ki, idén már kevesebbet fog játszani...akkor pedig Thiago egyedül kevés lesz. Szerintem. Aztán lehet, hogy közöm sincs hozzá, de a vezetőség biztos tudja. Nem hülyék, nem azért kapják a pénzüket, mert nem értenek hozzá.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.07.31. 14:39:45

Varatrix írta:Most kvázi azt várjátok hogy megindokoljuk, hogy fabregas egy gyenge játékos. Szó sincs róla. Akkor viszont átadom a labdát, tegyük túl magunkat Thiagon. Tegyük fel nem számolnak vele annyira. Milyen játékrendszerben fér el Xavi, iniesta, Busquet, és Cesc? Eggyik sem fog padozni. A rotálásról szóló városi legendák, meg nem igazak. Érdekel tényleg. Nem indulatból írom. Félreértés ne essék!
Csak annyit magyarázz meg, hogy akkor miért keresi a csapat Fabregast már 2. vagy 3. éve folyamatosan? Ha nem fér el, ha nem fog játszani,akkor miért akarja a csapat már évek óta leigazolni? Kell egy jóképű srác, vagy mi?

Ameddig nagyobb szakemberek gondolják úgy,hogy szükség van rá, addig csak nevetek az ilyen érveken,hogy "nem kell,mert áruló", stb.
Varatrix
Director del Fútbol

2011.07.31. 14:37:47

Most kvázi azt várjátok hogy megindokoljuk, hogy fabregas egy gyenge játékos. Szó sincs róla. Akkor viszont átadom a labdát, tegyük túl magunkat Thiagon. Tegyük fel nem számolnak vele annyira. Milyen játékrendszerben fér el Xavi, iniesta, Busquet, és Cesc? Eggyik sem fog padozni. A rotálásról szóló városi legendák, meg nem igazak. Érdekel tényleg. Nem indulatból írom. Félreértés ne essék!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.31. 14:24:06

Varatrix írta:
Cumbee írta:Ez teljes mértékben így van, csak az a gond, hogy a mantrázás nem egyenlő az álláspontok ütköztetésével.. Viszonylag unalmas már 500.-ra olvasni azt, hogy "Fabregas nem kell!" és 399.-re, hogy "ÁRULÓ!". Olyat még nem nagyon olvastam, hogy nem illene a Barcába, vagy túl gyenge lenne ide. Magyarán nem szakmai érvek, hanem személyes un-szimpátia alapján nem akarják a csapatba. Ezzel még nem is lenne gond, mivel mindenkinek joga van az érzései alapján véleményt formálni és ennek hangot is adni csak unalmas már, hogy mindig a negatív hangokkal van tele a fórum. Érdekes, hogy akik örülnének Fabregas érkezésének nem érzik szükségét, hogy erről napi szinten ötször tájékoztassák a többi fórumozót. Szal a lényeg, hogy mindenkinek joga van mindenhez, csak el kéne gondolkodni, hogy mennyire etikus megpróbálni a saját véleményünket másra ráerőltetni.
Tessék szakmai érv. Minek fizetni 40 miiliót egy olyan játékosért, akinek a posztján van egy tehetsége fiatal játékosunk, Talán több mint tehetség... Ez szakailag rsoz.
Nem, ez pénzügyi érv. És mivel nem a te pénzedből lesz, ezért nem értem, ez téged miért zavar. Ha Rosellék úgy gondolják, hogy van rá pénz, akkor van rá, nevetséges, hogy ha más érv nincs, akkor az árát hozzák fel mindig. Szakmailag indokold meg, hogy miért nem jó a csapatna az, ha Fabregas ideigazol. Egyetlen dolog van: Thiagonak kevesebb szerep jut. De asszem Keitát nem lesz nehéz felülmúlnia...
Varatrix
Director del Fútbol

2011.07.31. 14:09:18

Cumbee írta:Ez teljes mértékben így van, csak az a gond, hogy a mantrázás nem egyenlő az álláspontok ütköztetésével.. Viszonylag unalmas már 500.-ra olvasni azt, hogy "Fabregas nem kell!" és 399.-re, hogy "ÁRULÓ!". Olyat még nem nagyon olvastam, hogy nem illene a Barcába, vagy túl gyenge lenne ide. Magyarán nem szakmai érvek, hanem személyes un-szimpátia alapján nem akarják a csapatba. Ezzel még nem is lenne gond, mivel mindenkinek joga van az érzései alapján véleményt formálni és ennek hangot is adni csak unalmas már, hogy mindig a negatív hangokkal van tele a fórum. Érdekes, hogy akik örülnének Fabregas érkezésének nem érzik szükségét, hogy erről napi szinten ötször tájékoztassák a többi fórumozót. Szal a lényeg, hogy mindenkinek joga van mindenhez, csak el kéne gondolkodni, hogy mennyire etikus megpróbálni a saját véleményünket másra ráerőltetni.
Tessék szakmai érv. Minek fizetni 40 miiliót egy olyan játékosért, akinek a posztján van egy tehetsége fiatal játékosunk, Talán több mint tehetség... Ez szakailag rsoz.
Cumbee
Entrenador del Barça

2011.07.31. 13:54:53

ALEXDP írta: Ez forum nem?

Mit lehet ha ezt nem?
Ez teljes mértékben így van, csak az a gond, hogy a mantrázás nem egyenlő az álláspontok ütköztetésével.. Viszonylag unalmas már 500.-ra olvasni azt, hogy "Fabregas nem kell!" és 399.-re, hogy "ÁRULÓ!". Olyat még nem nagyon olvastam, hogy nem illene a Barcába, vagy túl gyenge lenne ide. Magyarán nem szakmai érvek, hanem személyes un-szimpátia alapján nem akarják a csapatba. Ezzel még nem is lenne gond, mivel mindenkinek joga van az érzései alapján véleményt formálni és ennek hangot is adni csak unalmas már, hogy mindig a negatív hangokkal van tele a fórum. Érdekes, hogy akik örülnének Fabregas érkezésének nem érzik szükségét, hogy erről napi szinten ötször tájékoztassák a többi fórumozót. Szal a lényeg, hogy mindenkinek joga van mindenhez, csak el kéne gondolkodni, hogy mennyire etikus megpróbálni a saját véleményünket másra ráerőltetni.
Capon
Llegenda del Barça

2011.07.31. 13:39:12

Nagyon szép gólt lőtt tegnap!
Játékban van hová fejlődnie, bár az eddigi felkészülési meccsek alapján az egész csapat ugyan ezzel a gonddal küzd.
Tegnap nagyon kevés mozgás volt, azt hittem rugós focit játszunk.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.07.31. 13:17:46

gy írta:
Ilúvatar írta:
Nincs miről beszélni... Gólérzékeny a srác... Pláne ilyen távol lövésekkel...

Fabregas NEM KELL!
De piszkosul unalmas már ez! Minden egyes topikban csak erről lehet olvasni, hogy Fabregas nem kell.

1) ez baromsag, vilagklasszis jatekos
2) nem itt fogjuk eldönteni
3) szóismétlés

Légyszi aki már leírta ezt, mi láttuk, értjük, ne spamelje tovább ezzel a fórumot. Nem kell 20x leírni, attól nem lesz jobb sora Thiagonak.

PS: Thiago úgyis meg fogja kapni a meccseit a kiscsapatok ellen, ha Pep meg akarja adni neki... Ha nem, akkor meg úgyis mindegy. Ennyi.

PS2: A másik kedvenc, hogy Keita jogtalanul kap játékperceket, és elszívja a levegőt mások elől... :roll: Ezeknek az okosságoknak nyugodtan lehetne egy külön topikot nyitni, és akkor nem zavarnák a békés olvasót.

:idea: :idea: :idea: :idea:
Ez forum nem?

Mit lehet ha ezt nem?
TT
Capitá del Barça

2011.07.31. 12:53:24

De piszkosul unalmas már ez! Minden egyes topikban csak erről lehet olvasni, hogy Fabregas nem kell.

1) ez baromsag, vilagklasszis jatekos
2) nem itt fogjuk eldönteni
3) szóismétlés

Légyszi aki már leírta ezt, mi láttuk, értjük, ne spamelje tovább ezzel a fórumot. Nem kell 20x leírni, attól nem lesz jobb sora Thiagonak.

PS: Thiago úgyis meg fogja kapni a meccseit a kiscsapatok ellen, ha Pep meg akarja adni neki... Ha nem, akkor meg úgyis mindegy. Ennyi.

PS2: A másik kedvenc, hogy Keita jogtalanul kap játékperceket, és elszívja a levegőt mások elől... :roll: Ezeknek az okosságoknak nyugodtan lehetne egy külön topikot nyitni, és akkor nem zavarnák a békés olvasót.

:idea: :idea: :idea: :idea:
Ott a pont!
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.31. 12:49:54

Ismét gyönyörű gól, elfogadható játék, szép megmozdulásokkal. Ez Thiago :) Ahogy Pep mondta: most bárhonnan lő, az gól. Nem lesz ez mindig így, ezért játékban javulnia kell még, de az eddigi ÖSSZES felkészülési meccs után egyedül őt lehetett kiemelni, egyedül miatt volt érdemes igazából megnézni. Fog kapni lehetőséget, ebben biztos vagyok, ezeken a meccseken harcolja ki.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.31. 12:15:14

Gólja remek távoli lövés volt, grat neki 3gólt lőni 4 meccsen, nem rossz!Játékban kellene több tőle, viszont gólveszélyes, ez örömteli!
Kép
Kép
Kép
Lezárt