Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Charlie
Öreg Harcos

2007.03.14. 01:00:18

Áááá!!!
Elírtam, nem kicsit :lol: 13. életév lett volna :)
C.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.14. 00:00:26

Charlie írta:Török srácot már leigazoltuk, csak meg kell várni hogy betöltse a 113. életévét.
C.
Mondjuk én a vezetőség helyében ezt azért nem várnám ki... :roll:

:D
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.03.13. 22:57:27

Xavinho akkor bocs azért a megjegyzésért. De sztem egy szóval nem mondtam idáig, hogy Guddy vagy Ezqu jobb lenne :roll: :oops:

Ha pl a régi Kluivertet hasonlítanánk össze Guddyval, akkor egyértelmű, hogy a holland lenne a jobb. Most már nem lennék benne annyira biztos. Ezqunál meg nem nehéz jobbnak lenni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.13. 22:56:54

Xavinho írta:
Game90 írta:Xavinho azért ne legyél már ennyire ,,vak'' :roll: Kluivert már réges rég nem az a játékos, aki pl a Barcában volt. Newcastleben, Valenciában és most a PSV-ben sem az igazi.
Egyszerűen csak nem kap annyi lehetőséget,mint a Barcában kapott.(Ja és a vak megjegyzést meg tartsd meg,m sztem az a vak,aki Guddát meg Ezqu-t tartja jobbnak,erről ennyit...) 3 gólt lőtt Gudda is,de hány meccs alatt?? 6-7 v több? Kluivert meg nem hinném,h minden PSV meccsen a pályán volt.
Nem mondtuk,hogy Guddy jobb ,csak felhoztam példának,hogy ő is lőtt gólókat,róla is lehet Youtube-s videót találni,ami alapján a 10éves gyerekek csak ámulnának,és őt akarnák kedvenc csapatukba...stb...

Amúgy meg nem véletlen,hogy nem minden PSV meccsen van a pályán :roll: :arrow: teljesítmény....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2007.03.13. 23:00:15-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Xavinho
Capitá del Barça

2007.03.13. 22:51:21

Game90 írta:Xavinho azért ne legyél már ennyire ,,vak'' :roll: Kluivert már réges rég nem az a játékos, aki pl a Barcában volt. Newcastleben, Valenciában és most a PSV-ben sem az igazi.
Egyszerűen csak nem kap annyi lehetőséget,mint a Barcában kapott.(Ja és a vak megjegyzést meg tartsd meg,m sztem az a vak,aki Guddát meg Ezqu-t tartja jobbnak,erről ennyit...) 3 gólt lőtt Gudda is,de hány meccs alatt?? 6-7 v több? Kluivert meg nem hinném,h minden PSV meccsen a pályán volt.
Xavinho
Capitá del Barça

2007.03.13. 22:47:14

Én akkor is megnézném,h mit tudna Kluivert itt kezdeni,mondjuk télen nagy szükség lett volna egy olyan csatárra,mint ő,mert hát Gudda enyhény [auto_cenzúra] teljesítményt nyújtott...

Denilsont nem hinném,h elengedné Wenger...(márha marad a francia az Arsenal edzője...)
PCsabi
aka Game90

2007.03.13. 22:45:11

Charlie írta: Denilson???!
Ha esetleg fordítana valaki :roll: Láttam már egy párszor az Arsenalban játszani, sztem nagyon jó kis játékos :!:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.13. 22:44:04

Charlie írta:
Xavinho írta:Ja,ha vlki szerint nem illeszkedett be Kluivert a PSV-be,akkor nézze meg ezt :P
http://www.youtube.com/watch?v=XQd6oyP9 ... ed&search=
Ezzel, a kb. 3 góllal biztos nagyon meggyőzted a kételkedőket!
C.
:lol: Ez az :!:

Guddy is lőtt ennyit már itt,sőőőt... :o Mégse azt nyújtja amit tudott a Chelseaban... az ilyen kiragadott jelenetek csak arra jók,hogy az épp aktuális játékos rajongóinak meglegyen ez a felvétel is....a valós helyzetet,játékát,egész meccsek alapján lehet megállapítani :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2007.03.13. 22:43:29

Xavinho azért ne legyél már ennyire ,,vak'' :roll: Kluivert már réges rég nem az a játékos, aki pl a Barcában volt. Newcastleben, Valenciában és most a PSV-ben sem az igazi.
Charlie
Öreg Harcos

2007.03.13. 22:38:05

Xavinho írta:Ja,ha vlki szerint nem illeszkedett be Kluivert a PSV-be,akkor nézze meg ezt :P
Ezzel, a kb. 3 góllal biztos nagyon meggyőzted a kételkedőket!

Denilson???!
C.
Xavinho
Capitá del Barça

2007.03.13. 22:33:53

Ja,ha vlki szerint nem illeszkedett be Kluivert a PSV-be,akkor nézze meg ezt :P
Xavinho
Capitá del Barça

2007.03.13. 22:30:10

Game90 írta:
Xavinho írta:Kluivert
Kluivert? Már rég nem a régi, egy PSV szintű csapatban nem találta meg régi önmagát :roll: :?
Mert Gudda meg Ezqu sokkal jobbak,nem? :lol: :lol: :lol:
PCsabi
aka Game90

2007.03.13. 22:28:08

Xavinho írta:Kluivert
Kluivert? Már rég nem a régi, egy PSV szintű csapatban nem találta meg régi önmagát :roll: :?
Xavinho
Capitá del Barça

2007.03.13. 22:26:40

Én mindenképpen idehoznám Daniel Alvest szélre, vkp posztra meg Xabi Alonso-t vagy Appiah-t,mivel ők a megszerezhető kategória (sztem Hargreaves meg Mascherano nem az...). Ezen kívül elküldeném a védők közül Oleguert és Sylvinho-t, megválnék Ezquerrótól és Gudjohnsentől is,de visszahoznám Kluivert-et. Szerintem ő most is klasszisokkal veri a spanyolt és az izlandit és be se nagyon kellene illeszkednie.
Első csapatom jövőre:

Valdes
Alves-Puyol-Márquez(javulnia kell!!!!)-Zambrotta
Xabi Alonso
Xavi-Deco
Messi-Eto'o-Ronaldinho

Cserecsapatom jövőre (minden posztra 1 csere-ember):
Jorquera
Belletti-Thuram-Edmilson-Gio
Motta
Iniesta-Dos Santos
Giuly-Kluivert-Saviola

És Rijkaard helyett Koeman-t v. Scolari-t
Kluivert miatt lehet,h sokan megszóltok majd,de nem baj,nekem nagy kedvencem volt és sajnálom,h úgy eltűnt.
Rumig
Entrenador del Barça

2007.03.13. 22:08:41

Balinho írta:Szerintem sem Robben sem C. Ronaldo nem kell, azon a poszton mindkét helyre fantasztikus játékosaink vannak!
Mindkét posztra egy-egy, Dinho és Messi. Messi valószínű mindenévben ki fog hagyni több-kevesebb időt sérülés miatt, Dinhonak meg eddig sem volt alternatívája (csak Ezquerro :P ), így túlterhelt. Persze megoldható, h pl. Eto'o olykor kihúzódik szélre, középen meg Guddy/Saviola (csak valszeg nem marad, de amúgy szélen is ki lehetne próbálni) vagy Iniesta feljebb lép, de ezek vészmegoldások. Szóval kell egy lehetőleg mindkét szélen bevethető játékos :!: Amúgy én is azt mondom, h nem kell sem CR, sem Robben. Inkább jöjjön Dos Santos, őt kell fokozatosan beépíteni. Ennek sikerétől meg nem félek, ezt Franky Messi esetében is jól megoldotta!
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Charlie
Öreg Harcos

2007.03.13. 21:51:02

Török srácot már leigazoltuk, csak meg kell várni hogy betöltse a 113. életévét.
C.
dickricsi
Capitá del Barça

2007.03.13. 20:06:49

Szia Mihu,

Asszem uaez a hír volt egy-két hete a sport.es-en, úgyhogy, ha az hiteles, akkor ez is, mert onnan vehették át. Amúgy nem lenne rossz, ha ilyen srácokat megszereznénk és kinevelnénk belőlük olyan focistákat mint Leo. Amúgy volt róla szó, hogy egy hasonlóan tehetséges argentin srácot (Erik Lamelát) is megszereztünk tavaly. Van róla bárkinek info-ja, hogy mi lehet vele?
Mihu
Director del Fútbol

2007.03.13. 19:39:44

Nem tudom hogy ennek a honalpnak mennyire lehet hinni, én még sosem hallottam erről a címről....DE...ezt nézzétek meg....és még csak 12 éves a kölyök... :roll:

http://inforadio.hu/hirek/sport/hir-109913
Kép
Balinho
Entrenador del Barça

2007.03.13. 19:36:57

Aki szerintem mindenképpen kellene: Egy középső védő, egy szélsővédő, egy vkp, egy olyan minőségi cserecsatár akiben az edző megbízik.
Szerintem sem Robben sem C. Ronaldo nem kell, azon a poszton mindkét helyre fantasztikus játékosaink vannak! Most rájuk egy vagyon kiadni amikor van hiányposzt óriási hülyeségnek gondolnám.
Szélsőhátvéd: úgy gondolom akik eleddig felmerültek Dani Alves és Abidal is jó vásár volna
Középső védő: eddig nem nagyon merült fel, de sajnos stabilan csak Charlie játszik, a többiek rendre bizonytalankodnak
Vkp: régóta hiányposzt: Motta nem szerel csak szabálytalankodik, Edmilson még azt sem: Xabi Alonsoval meg u.az a helyzet mint Lamparddal: ő is kivásárolhatja magát és olyan 15 milláért jöhet. Ezen a poszton viszont hagyjuk a nem elég technikás-szólamokat a védekező középpályásnak az a feladata hogy stabilitást nyújtson, labdát szerezzen és nem az hogy ő szervezzen. Ilyen erővel a kapusunk sem elég tecnikás.
Csatár: Sajnos Frankie nem bízik Saviolában, Guddy meg kimondottan rossz, mind a csapat mind a PD mind önmagához mérten. Ide Huntelaart hallhattuk aki nagyon jó húzásnak tűnik nekem! Forlan felejtős egyszezonos...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.13. 19:35:55

Roniee21 írta:
Cooltiszo írta:De nem is úgy értette hogy cseréljük le Guddyt, Sylvinhot, Giot, meg Ezqurrrot..... :roll:
IGEN na azért mondtam ezt rá!Ezek a játékosok semmit nem érnek,csak kártokoznak :!: :evil:
Honnan tudod? Nem azt mondta h "nem fogunk megválni senkitől és meghadjuk mindenkit"
Te komolyan beharangoznád a szezon közepén h ezek és ezek távozni fognak mert csak kárt okoznak?? :roll:
Roniee21
Capitá del Barça

2007.03.13. 19:16:12

Cooltiszo írta:De nem is úgy értette hogy cseréljük le Guddyt, Sylvinhot, Giot, meg Ezqurrrot..... :roll:
IGEN na azért mondtam ezt rá!Ezek a játékosok semmit nem érnek,csak kártokoznak :!: :evil:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.03.13. 19:13:07

Game90 írta:Jobbhátvéd posztra én sem tudnék jobb játékost mondani, mint D. Alves :arrow: de én úgy vagyok vele, mint lm19. Nekem mondjuk nagyon szimpatikus Eboué és sztem jó játékos.
De mit szólnátok Cafúhoz, G. Neville-hez, Salgadóhoz? 8) :lol:
Hát nálam messze Miguel a legjobb jobbbekk. Támadásban lehet hogy gyengébb (sztem inkább csak más, mert ő Zambrottaszerűen fut fel) de védekezésben tutti sokkal jobb, bárkit leszerel. Ráadásul sokkal szimpatikusabb is.
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.03.13. 18:58:01

Ha már igazolások:az esti meccset Txiki és Soriano a lelátóról tekinti meg.A mundo szerint Abidal és Ronaldo miatt.De hogy ne unatkozzanak, egész véletlenül Mendes is velük tart. :D Kíváncsian várom,hogy a mindent tudó sajtó holnap mit tud tálalni ebből az ügyből.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.13. 18:47:15

Dos Santos írta:Nem hinném, hogy túl nagy jelentőséget kellene tulajdonítani ennek a nyilatkozatnak.Érthető, hogy nem akar(nak) nevekkel dobálózni, ezzel csak kitörne a csapaton belül a káosz.Ők pontosan tudják hogy mit, mikor és miért tesznek,megmerem kockáztatni hogy a nyári igazolsok java nem is ebből a névsorból fog kikerülni.Úgy hogy nyugi, a klub jó kezekben van.
Így van. Felelőtlenség lenne dobálózni a nevekkel.
dickricsi
Capitá del Barça

2007.03.13. 18:42:51

Sziasztok,

Bár a topic neve "álmok színháza" azért én megpróbálok gyakorlatban is kivitelezhető álmokról írni. Sztem CR marad a vágyak szintjén, nem fogja őt a MU elengedni, de tulajdonképp vicces is, hogy a VB után simán megszerezhető lett volna, de mi a 30 éves Henry-ért akartunk 70 milliót adni az Arsenal-nak, CR megvételét elutasította a vezetőség..... Nem ironikus?! Sztem nem biztos, hogy CR érne 60-70 millát, és azt srm hiszem, hogy 3-szor jobb lenne Robben-nél. (kb. annyival többe kerülne, HA akarna jönni) Nem jobban csapatjátékos, mint Robben, sztem gyakran még öncélúbb. De a VB után nem is sokan vágyakoztak utána, pedig akkor is volt már ilyen jó. Nem vagyok benne amúgy biztos, hogyha idehoznánk, akkor hirtelen minden gond megoldódna és meg sem állnánk meccsenkénti 4 rúgott gólig. Ugyanis már most is nekünk van a világon a legerősebb támadószekciónk (Ronnie, Messi, Eto'o) és ennyire futja pilllanatnyilag.... Asszem kéne nekünk egy jó edző, aki kihozná belőlük a lehető legtöbbet. Ha megnézzük, hogy egyének tekintetében mennyivel jobbak vagyunk a Pool-nál, akkor egy kisebb csoda, hogy legatteroltak minket. Vagy több hozzáértés manager-i, szinten???
Szóval mindenkinek lehet véleménye ezért jó ez a fórum. Én örülnék Robben-nek előre (kb. 5-ször olyan jó, mint a mi futóbolond Forest Gump-unk) viszont nem biztos, hogy amennyivel CR többe lenne, annyival jobban járnánk vele. (mondom ezt annak ellenére, hogy neki jobban örülnék, mint Robben-nek) Szélsővédőnek Abidal-t hoznám, (bár aAlves sem lenne rossz, csak akkor Zambi menne a másik oldalra) vkp-nak Muntarit (Xabi-ra hiába gerjedünk, sem ő nem akar eljönni a Pool-ból, sem a csapat nem engedi őt) de kéne egy belső védő is (G.Milito/Andrade)
Kb. ennyi, ha esetleg Deco elmenne (olvastam vhol, hogy elkívánkozik) akkor a helyére Diego. Amúgy Dos Santos-t én is felhoznám. Sneijder fölösleges lenne, sztem Palacio is, Forlán meg pláne. Kapus nem kéne.
De kéne egy EDZŐ: Scolari!

Forca Barca!!!
Lezárt