Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk én a vezetőség helyében ezt azért nem várnám ki...Charlie írta:Török srácot már leigazoltuk, csak meg kell várni hogy betöltse a 113. életévét.
C.
Nem mondtuk,hogy Guddy jobb ,csak felhoztam példának,hogy ő is lőtt gólókat,róla is lehet Youtube-s videót találni,ami alapján a 10éves gyerekek csak ámulnának,és őt akarnák kedvenc csapatukba...stb...Xavinho írta:Egyszerűen csak nem kap annyi lehetőséget,mint a Barcában kapott.(Ja és a vak megjegyzést meg tartsd meg,m sztem az a vak,aki Guddát meg Ezqu-t tartja jobbnak,erről ennyit...) 3 gólt lőtt Gudda is,de hány meccs alatt?? 6-7 v több? Kluivert meg nem hinném,h minden PSV meccsen a pályán volt.Game90 írta:Xavinho azért ne legyél már ennyire ,,vak''Kluivert már réges rég nem az a játékos, aki pl a Barcában volt. Newcastleben, Valenciában és most a PSV-ben sem az igazi.
Egyszerűen csak nem kap annyi lehetőséget,mint a Barcában kapott.(Ja és a vak megjegyzést meg tartsd meg,m sztem az a vak,aki Guddát meg Ezqu-t tartja jobbnak,erről ennyit...) 3 gólt lőtt Gudda is,de hány meccs alatt?? 6-7 v több? Kluivert meg nem hinném,h minden PSV meccsen a pályán volt.Game90 írta:Xavinho azért ne legyél már ennyire ,,vak''Kluivert már réges rég nem az a játékos, aki pl a Barcában volt. Newcastleben, Valenciában és most a PSV-ben sem az igazi.
Ha esetleg fordítana valakiCharlie írta: Denilson???!
Charlie írta:Ezzel, a kb. 3 góllal biztos nagyon meggyőzted a kételkedőket!Xavinho írta:Ja,ha vlki szerint nem illeszkedett be Kluivert a PSV-be,akkor nézze meg ezt
http://www.youtube.com/watch?v=XQd6oyP9 ... ed&search=
C.
Ezzel, a kb. 3 góllal biztos nagyon meggyőzted a kételkedőket!Xavinho írta:Ja,ha vlki szerint nem illeszkedett be Kluivert a PSV-be,akkor nézze meg ezt
http://www.youtube.com/watch?v=XQd6oyP9 ... ed&search=
Mert Gudda meg Ezqu sokkal jobbak,nem?Game90 írta:Kluivert? Már rég nem a régi, egy PSV szintű csapatban nem találta meg régi önmagátXavinho írta:Kluivert![]()
Kluivert? Már rég nem a régi, egy PSV szintű csapatban nem találta meg régi önmagátXavinho írta:Kluivert
Mindkét posztra egy-egy, Dinho és Messi. Messi valószínű mindenévben ki fog hagyni több-kevesebb időt sérülés miatt, Dinhonak meg eddig sem volt alternatívája (csak EzquerroBalinho írta:Szerintem sem Robben sem C. Ronaldo nem kell, azon a poszton mindkét helyre fantasztikus játékosaink vannak!
Honnan tudod? Nem azt mondta h "nem fogunk megválni senkitől és meghadjuk mindenkit"Roniee21 írta:IGEN na azért mondtam ezt rá!Ezek a játékosok semmit nem érnek,csak kártokoznakCooltiszo írta:De nem is úgy értette hogy cseréljük le Guddyt, Sylvinhot, Giot, meg Ezqurrrot.....![]()
IGEN na azért mondtam ezt rá!Ezek a játékosok semmit nem érnek,csak kártokoznakCooltiszo írta:De nem is úgy értette hogy cseréljük le Guddyt, Sylvinhot, Giot, meg Ezqurrrot.....
Hát nálam messze Miguel a legjobb jobbbekk. Támadásban lehet hogy gyengébb (sztem inkább csak más, mert ő Zambrottaszerűen fut fel) de védekezésben tutti sokkal jobb, bárkit leszerel. Ráadásul sokkal szimpatikusabb is.Game90 írta:Jobbhátvéd posztra én sem tudnék jobb játékost mondani, mint D. Alvesde én úgy vagyok vele, mint lm19. Nekem mondjuk nagyon szimpatikus Eboué és sztem jó játékos.
De mit szólnátok Cafúhoz, G. Neville-hez, Salgadóhoz?![]()
Így van. Felelőtlenség lenne dobálózni a nevekkel.Dos Santos írta:Nem hinném, hogy túl nagy jelentőséget kellene tulajdonítani ennek a nyilatkozatnak.Érthető, hogy nem akar(nak) nevekkel dobálózni, ezzel csak kitörne a csapaton belül a káosz.Ők pontosan tudják hogy mit, mikor és miért tesznek,megmerem kockáztatni hogy a nyári igazolsok java nem is ebből a névsorból fog kikerülni.Úgy hogy nyugi, a klub jó kezekben van.