2007.03.13. 18:42:51
Sziasztok,
Bár a topic neve "álmok színháza" azért én megpróbálok gyakorlatban is kivitelezhető álmokról írni. Sztem CR marad a vágyak szintjén, nem fogja őt a MU elengedni, de tulajdonképp vicces is, hogy a VB után simán megszerezhető lett volna, de mi a 30 éves Henry-ért akartunk 70 milliót adni az Arsenal-nak, CR megvételét elutasította a vezetőség..... Nem ironikus?! Sztem nem biztos, hogy CR érne 60-70 millát, és azt srm hiszem, hogy 3-szor jobb lenne Robben-nél. (kb. annyival többe kerülne, HA akarna jönni) Nem jobban csapatjátékos, mint Robben, sztem gyakran még öncélúbb. De a VB után nem is sokan vágyakoztak utána, pedig akkor is volt már ilyen jó. Nem vagyok benne amúgy biztos, hogyha idehoznánk, akkor hirtelen minden gond megoldódna és meg sem állnánk meccsenkénti 4 rúgott gólig. Ugyanis már most is nekünk van a világon a legerősebb támadószekciónk (Ronnie, Messi, Eto'o) és ennyire futja pilllanatnyilag.... Asszem kéne nekünk egy jó edző, aki kihozná belőlük a lehető legtöbbet. Ha megnézzük, hogy egyének tekintetében mennyivel jobbak vagyunk a Pool-nál, akkor egy kisebb csoda, hogy legatteroltak minket. Vagy több hozzáértés manager-i, szinten???
Szóval mindenkinek lehet véleménye ezért jó ez a fórum. Én örülnék Robben-nek előre (kb. 5-ször olyan jó, mint a mi futóbolond Forest Gump-unk) viszont nem biztos, hogy amennyivel CR többe lenne, annyival jobban járnánk vele. (mondom ezt annak ellenére, hogy neki jobban örülnék, mint Robben-nek) Szélsővédőnek Abidal-t hoznám, (bár aAlves sem lenne rossz, csak akkor Zambi menne a másik oldalra) vkp-nak Muntarit (Xabi-ra hiába gerjedünk, sem ő nem akar eljönni a Pool-ból, sem a csapat nem engedi őt) de kéne egy belső védő is (G.Milito/Andrade)
Kb. ennyi, ha esetleg Deco elmenne (olvastam vhol, hogy elkívánkozik) akkor a helyére Diego. Amúgy Dos Santos-t én is felhoznám. Sneijder fölösleges lenne, sztem Palacio is, Forlán meg pláne. Kapus nem kéne.
De kéne egy EDZŐ: Scolari!
Forca Barca!!!