Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
visca el barca
Presidente del Barça

2007.03.13. 18:37:56

kezd egyre világosabbá válni, hogy iden sem(...) fogunk 'nagynevű' jatekost igazolni...

veszunk 2-3 b, vagy c kategorias jatekos és kész (akik jelenléte pesze tovabbra sem fogja motiválni az elégedett sztarokat)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2007.03.13. 18:49:20-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.03.13. 18:32:37

Nem hinném, hogy túl nagy jelentőséget kellene tulajdonítani ennek a nyilatkozatnak.Érthető, hogy nem akar(nak) nevekkel dobálózni, ezzel csak kitörne a csapaton belül a káosz.Ők pontosan tudják hogy mit, mikor és miért tesznek,megmerem kockáztatni hogy a nyári igazolsok java nem is ebből a névsorból fog kikerülni.Úgy hogy nyugi, a klub jó kezekben van.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.03.13. 18:29:24

De nem is úgy értette hogy cseréljük le Guddyt, Sylvinhot, Giot, meg Ezqurrrot..... :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.13. 18:26:57

Roniee21 írta:Soriano egy FOGYATÉKOS :!: :evil:
Miért lenne az?
Kellenek változások, de a csapat NAGYBETŰS GERINCÉHEZ valóban nem kell hozzányúlni. Vagy te el akarod adni Puyolt, Xavit, Ronaldinho, Eto'ot vagy Messit? Nem hiszem...mert a gerincet most ők adják. Elmondta h 3-4 játékost fogunk venni nyáron ami abszolót megfelel.
Szerintem Crujjf sem úgy gondolta h most akkor a nagy neveket adjuk el mind 1 szálig, csak a néptömegek félreértelmezik :wink:
Roniee21
Capitá del Barça

2007.03.13. 18:19:40

Soriano egy FOGYATÉKOS :!: :evil:
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.03.13. 18:14:35

Robbennel úgy járnánk,mint anno Overmars-szal.Igaz hogy gyors,meg jó a ballába, de éppen olyan sérülékeny is mint a honfitársáé.Ráadásul egy halom lóvét dobnánk ki érte(feleslegesen).Egyszer már befürödtünk,nem akarom itt látni ezt az Overmars reinkarnációt. :roll:

Alves szintén zenész.Lehet akármilyen jó játékos, az én szememben akkor sem ér sokat.Ráadásul ő már egyszer nem kért a Barcából,inkább Benítez seggét nyalta és mindenáron L'pool játékos akart lenni.Hát legyen.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.13. 18:00:04

Nekem lenne egy ötletem arra a posztra ahova Quaresmát vagy Ronaldo-t
lehetne hozni. Ő pedig a következő lenne : Daniel Carvalho.
Vélemény? :roll:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.13. 17:50:57

ozsimiki írta: Az meg kicsit ellentmondás Rivaldo11,hogy Angliában el tudja dönteni a meccseket,ahol minden csapat kb 2x ha nem 3x jobban küzd mint spanyolban, itt miért ne tudná :?:
Beckham a Manchesterben évi 30 góllal végződő beadást produkált.
A madridban kb négy év alatt tizet. Ez is ellentmondás.De a futballban létezik ilyesmi.Hány cselt,vagy lapos ütempasszt látthattunk eddig Lampardtól?Csak azért,mert spanyolországban egy középpályásnak ezt kell játszania alapból-sok más mellett.
Lampard hány embert tudna "levenni" csellel?
Egyet sem.
Nálunk nem élne meg,ebben biztos vagyok.
Rivaldo-A Legnagyobb.
El Payaso
Capitá del Barça

2007.03.13. 17:48:52

Game90 írta:De mit szólnátok Cafúhoz, G. Neville-hez, Salgadóhoz? 8) :lol:
Nem lehetne inkább Kriston? :D:D
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.03.13. 16:26:39

Jobbhátvéd posztra én sem tudnék jobb játékost mondani, mint D. Alves :arrow: de én úgy vagyok vele, mint lm19. Nekem mondjuk nagyon szimpatikus Eboué és sztem jó játékos.
De mit szólnátok Cafúhoz, G. Neville-hez, Salgadóhoz? 8) :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.13. 16:25:09

lionelmessi19 írta:
Rivaldo11 írta:Alves tényleg elképesztően jól nyomta ellenünk,és tavalyhoz képest is rengeteget fejlődött.Az is igaz lehet,hogy ha nem mi,akkor más viszi el...Nem tudom,nagyon nem csípem.De vitathatatlan,sokat segítene.
Ugyan így vagyok vele, állati unszimpatikus, emberileg utálom, de nem tudok nála jobb jobb-bekk-et. :roll:
Egyszerű :lol: :

érjük be simán egy nagyon nagyon jó jobb bekkel,és akkor nem kell a legjobb (Alves),mert nem bírjuk a legtöbben...én akkor sem szeretném ebben a csapatban látni,ha minden meccsen lőne 2szabigólt,és 5percenként háttal szerelné le a csatárokat...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.13. 16:23:26

Rivaldo11 írta:
visca el barca írta:tudod te hogy hány cselzi meccset dontott ő már el? :D

mind1... neked ez, nekem az a véleményem ami.

nem fogok senkivel 'összeszolalkozni' lampardon :D
Nem tudom pontosan,jónéhányat.De a Chelsea angliában játszik.Ott el tudja dönteni a meccset.A primerában nem hiszem hogy tudná.Itt lampard dupla nulla lenne.
Ez meg az én véleményem.De tisztelem a te véleményedet is.
Ez nem "összeszólalkozás" akart lenni részemről,csak vélemény.És reménykedem,hogy soha nem kell a Barcában látnom.
Lampard:
véleményem szerint nagyszerű játékos,sőt még technikailag is jónak tartom,ami még lényeges ,és visca társam is írta,hogy a nagyon fontos helyzeteknél csak kevésszer remeg meg a lába..

Az meg kicsit ellentmondás Rivaldo11,hogy Angliában el tudja dönteni a meccseket,ahol minden csapat kb 2x ha nem 3x jobban küzd mint spanyolban, itt miért ne tudná :?: Tempóval biztos nem lenne baja,sőőőt...

Ezeket nem azért írtam le,mert itt akarom látni jövőre,de ami tény az tény,és addig nem tudhatjuk,hogy mit produkálna a középpályán amíg nem láttuk itt játszani,ami nem jelenti azt,hogy ezért szerezzük meg :roll:

Amúgy meg Barca szintű játékosról van szó szerintem...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.13. 16:19:03

Rivaldo11 írta:Alves tényleg elképesztően jól nyomta ellenünk,és tavalyhoz képest is rengeteget fejlődött.Az is igaz lehet,hogy ha nem mi,akkor más viszi el...Nem tudom,nagyon nem csípem.De vitathatatlan,sokat segítene.
Ugyan így vagyok vele, állati unszimpatikus, emberileg utálom, de nem tudok nála jobb jobb-bekk-et. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.13. 16:12:27

Alves tényleg elképesztően jól nyomta ellenünk,és tavalyhoz képest is rengeteget fejlődött.Az is igaz lehet,hogy ha nem mi,akkor más viszi el...Nem tudom,nagyon nem csípem.De vitathatatlan,sokat segítene.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Vito
Llegenda del Barça

2007.03.13. 15:29:07

én mostmár ott tartok, hogy jöjjön az Alves. ellene voltam, de tény, hogy nagyon jó a gyerek. annyit nyilván nem rohangálna fel, mint sevillában, de még mankóval is klasszisokkal jobb, mint ole. a rugótechnikája pedig elsőosztályú. és nagyon igaza van robagnak -valóban szenzációs karrier áll még előtte! ha a Barca nem viszi, akkor viszi más. a stílusán pedig változtathatna, ha akar, mert Barcelonaban játszani megtiszteltetés.
így maradhatna Zambi a baloldalon, ha pedig összejönne, akkor Alves a jobbszélen, hát nem lenne semmi :!:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.13. 15:05:02

visca el barca írta:tudod te hogy hány cselzi meccset dontott ő már el? :D

Nem tudom pontosan,jónéhányat.De a Chelsea angliában játszik.Ott el tudja dönteni a meccset.A primerában nem hiszem hogy tudná.Itt lampard dupla nulla lenne.
Ez meg az én véleményem.De tisztelem a te véleményedet is.
Ez nem "összeszólalkozás" akart lenni részemről,csak vélemény.És reménykedem,hogy soha nem kell a Barcában látnom.
Rivaldo-A Legnagyobb.
robag
Jugador d'estrella

2007.03.13. 15:04:22

Lampardról csak annyit, hogy tényleg nem kell a barcába, de vitathatalan az, hogy rengeteg meccset hoz a ruszkiknak, sorsdöntő pillanatokban nem remeg meg a lába. Ez is egy képesség ( Kevés labdarúgó iyen biztoslábú ), ezt nem lehet tőle elvitatni. Gerrard szerintem ugyanilyen, de őt sem hoznám ide. Ja és az angol válogatott ezt a két játékost magáénak tudja, mégis minden meccsen a fáradt beckam hozza a meccseket.
Ennyi.
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
robag
Jugador d'estrella

2007.03.13. 14:56:16

S. W philips egy középszintű angol csapathoz hozzá tudna tenni, de a barcelonában semmi keresnivalója sincs, azonkívül csatárposztra én klasszikus középcsatárt igazolnék ( erős, jól fejelő, harcos ), ha kell egyáltalán csatár. Szerintem nem!
Daniel Alves legalább akkora karrier előtt áll, mint amilyet Cafú, Robi Carlos, vagy Ashley Cole befutott. Tudása, küzdeni akarása kiemelkedik a mezőnyből ( bár a személyisége nekem sem szimpatikus ), így szerintem ebbe a barcába vastagon beférne, főleg ha megnézzük a szélső védőinket ( Oleguer, Syl, Gio :arrow: Bruhaha )
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
visca el barca
Presidente del Barça

2007.03.13. 14:44:24

tudod te hogy hány cselzi meccset dontott ő már el? :D

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.13. 14:33:39

Én nem sz*rom le.És nem csak mese habbal.Mert ezek a dolgok egy olyan meccsen jönnek elő,amikor nem megy a csapatnak.Azok,akik bíztak benne,várnának tőle vmit.Egy indítást,cselt,akármit.Mert ő a Lampard...De nem megy...Mert nem olyan tipusú középpályás.Ő csak egy gépezetben tud jól játszani,egyénileg nem képes arra,hogy egy rosszul -vagy közepesen,átlagosat nyújtó csapatot felemeljen.
Végigolvastam,tudom mit írtál.az én véleményem is ugyanaz végsősoron.Nem kell.
Rivaldo-A Legnagyobb.
visca el barca
Presidente del Barça

2007.03.13. 14:27:21

Rivaldo11 írta:
visca el barca írta: azért az nem lehet véletlen h kismillilo SZAKEMBER a világ top 10 középpályása közé sorolja :D
Haggyjuk már Lampardot...Tipikus olyan játékos,akit a tehetsége 30%-ban,a munkája 70 %-ban juttatott oda,ahol most van!
és? ki nem [auto_cenzúra] le h hogy jutott oda? ott van... a többi csak mese habbal.

+ ha végigolvastad a hozzászolasom láthattad h odairtam azt, h sztem sem kell ide.
csak azért 'védem', mert van aki vitatja játéktudását...
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.13. 14:23:56

visca el barca írta: azért az nem lehet véletlen h kismillilo SZAKEMBER a világ top 10 középpályása közé sorolja :D
Haggyjuk már Lampardot...Tipikus olyan játékos,akit a tehetsége 30%-ban,a munkája 70 %-ban juttatott oda,ahol most van!Hozzánk a fordított arányokkal rendelkező játékosok kellenek-ami nem azt jelenti,hogy nem dolgoznak keményen,csak alapból nem annak köszönhetik azt,amit elértek,hanem ami velük született!
Lampardnak nincs egy látványos csele,egy lapos ütempassza,nem von magára három embert...stb Olyan,aki nem naggyá tesz egy csapatot,hanem egy olyan akit csak a csapat tehet naggyá.
Minek ide?
Rivaldo-A Legnagyobb.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.03.13. 14:13:41

Esetleg középső védőnek lehetne Juan is a Leverkusenből.
Állítólag el akar jönni onnna, és sztem jól nyomja...
Wright-Phillipset én is kedvelem. :)
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.13. 14:11:19

Maradona írta:Sokat gondolkodtam kiket lenne érdemes igazolni, persze ésszerű keretek között. Én azon a véleményem vagyok hogy mindenekelőtt kell egy új kapus Valdes mellé, aki versenyhelyzetre kényszeríti őt. Sajnos egy kicsit elkényelmesedett abban az értelemben hogy ha buta hibát vét egy meccsen akkor is ő fog legközelebb védeni. Egy új kapus azt hiszem jobb és koncentráltabb teljesítményre ösztönözné. Ha jól tudom az argentin Ustari még nincs teljesen elvetve. A védelem mindeképpen erősítésre szorul. Azt hiszem Daniel Alves sok örömet szerezhetne a csapatnak. Ebben az esetben D. Alves-Puyol-Marquez-Zambrotta lenne nálam az lap. Persze akkor ha a mexikói ismét összekapja magát. Ha nem akkor több lehetőséget adnék Thuramnak aki már nem gyors viszont jól helyezkedik és erőszakos. Ha több lehetőséget kapna a teljesítménye biztosan javulna. A középpályára és Albeldát szavaztam. Ismeri a spanyol bajnokságot, könnyen beilleszkedne, és nem utolsó szempont egy rivális csapatot gyengítene. Lampardra nincs szüksége a Barcelonának. Nagyon jó játékos de nehez illeszkedne egy új közegbe. Ráadásul Albelda olcsóbb is. A csatársorba én meglepő módon Shaun-Wrigt Phillipset igazolnám. Sajnos Giuly már nem a régi és nem lesz már gyorsabb. Az angol viszont nem érzi magát jól a Chelseaben szívesen távozna és gyors játkos. Azt hiszem Ronaldinho, Xavi vagy Deco hosszú indításaival tudna mit kezdeni. Quaresma nem hiszem hogy szívesen jönne a korábbi időszak miatt, olyan játékosra pedig nincs szükség. Robben ? Önmagában viccnek tartom azt a játékost. Nincs rá szükség. Persze az előbb leírtak csak az én magánvéleményem, lehet rajta vitázni. Úgyis a vezetőség fog dönetni és nekük kötelességünk szurkolni a csapatnak még ha nem is azok játszanak akiket mi szeretnék.

Szerk.:
Az előbb lemaradt, hogy természetesen ez azzal jár hogy néhány játkosnak mennie kell. Pl. Oleguer, Motta, Ezquerro, vagy Gio. És persze felhozni Dos Santost a nagyok közé hadd szokja a légkört.
Vannak benne igazságok de sokmindennel nem tudok egyetérteni :wink:
Először is a kapus téma: Valdes fantasztikus formában van, eddig egy rosz meccse volt viszont a BL-ből sem miatta estünk ki. Egy jobb kapus nem hiszem h ösztönözné, sokkal inkább elbizonytalanítaná. Nem hiszem h Valdes az a féle játékos akinek nincs önkritikája és elkényelmesedne. Látszik rajta h minden hibája után nagyon szégyenli magát és utánna maximálisan dolgozik a jobb eredményért.

Alvesnek nem örülnék. Egy az hogy nem szimpatikus, de szerintem egyáltalán nem olyan nagy szám. Az hogy ellenünk és még jó pár meccsen jól nyomta a szezonban nem azt jelenti h ő tökéletes megoldás.
Azért a Sevilla folyamatosan botladozik és azokban a hibákban ő is részt vesz! Sokkal jobban tudnék örülni Abidal-nak vagy Heinze-nek a bal oldalra.

Marquez nálam már leírta magát a védelem belsejében. Max a vkp poszton adnék neki majd lehetőséget. Puyol mellé pedig vennék egy belső védőt(Luisao/Alex/Pepe/Chivu)

Vkp poszton Albeldának egyáltalán nem örülnék. Viszonylag öreg, a játékstílusa pedig még azokat a határokat is áthágja ami egy vkp-nak még megengedett lenne. Azon kívül a Valenciával folyamatosan botladozik, és a spanyol válogatottban sem villog. Az én jelöltjeim : Muntari, Alou Diarra, Makoun, Appiah.

Wright P. nem rosz ötlet. Viszont játékstílusa nem sokban különbözik Giulytől. Nem azt mondom h nem teknikás viszont a fő erénye a futás.
És nekünk nem egy tipikus szélső futó kell most hanem egy irányító aki gyors, nagyon teknikás és a szélen játszik.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.13. 14:07:17

visca el barca írta:
azért az nem lehet véletlen h kismillilo SZAKEMBER a világ top 10 középpályása közé sorolja :D
Persze hogy nem. Nálam is benne van. Egész egyszerűen fantasztikus, amit angliában nyujtani tud a szovjeteknél. De szerintem ezt nem lehet átültetni spanyolországba, pláne nem a barcába.

Viszont a top tízben ott van Deco, Iniesta, és Xavi is. :D
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lezárt