Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért lenne az?Roniee21 írta:Soriano egy FOGYATÉKOS![]()
Beckham a Manchesterben évi 30 góllal végződő beadást produkált.ozsimiki írta: Az meg kicsit ellentmondás Rivaldo11,hogy Angliában el tudja dönteni a meccseket,ahol minden csapat kb 2x ha nem 3x jobban küzd mint spanyolban, itt miért ne tudná![]()
Egyszerűlionelmessi19 írta:Ugyan így vagyok vele, állati unszimpatikus, emberileg utálom, de nem tudok nála jobb jobb-bekk-et.Rivaldo11 írta:Alves tényleg elképesztően jól nyomta ellenünk,és tavalyhoz képest is rengeteget fejlődött.Az is igaz lehet,hogy ha nem mi,akkor más viszi el...Nem tudom,nagyon nem csípem.De vitathatatlan,sokat segítene.
Lampard:Rivaldo11 írta:Nem tudom pontosan,jónéhányat.De a Chelsea angliában játszik.Ott el tudja dönteni a meccset.A primerában nem hiszem hogy tudná.Itt lampard dupla nulla lenne.visca el barca írta:tudod te hogy hány cselzi meccset dontott ő már el?![]()
mind1... neked ez, nekem az a véleményem ami.
nem fogok senkivel 'összeszolalkozni' lampardon
Ez meg az én véleményem.De tisztelem a te véleményedet is.
Ez nem "összeszólalkozás" akart lenni részemről,csak vélemény.És reménykedem,hogy soha nem kell a Barcában látnom.
Ugyan így vagyok vele, állati unszimpatikus, emberileg utálom, de nem tudok nála jobb jobb-bekk-et.Rivaldo11 írta:Alves tényleg elképesztően jól nyomta ellenünk,és tavalyhoz képest is rengeteget fejlődött.Az is igaz lehet,hogy ha nem mi,akkor más viszi el...Nem tudom,nagyon nem csípem.De vitathatatlan,sokat segítene.
Nem tudom pontosan,jónéhányat.De a Chelsea angliában játszik.Ott el tudja dönteni a meccset.A primerában nem hiszem hogy tudná.Itt lampard dupla nulla lenne.visca el barca írta:tudod te hogy hány cselzi meccset dontott ő már el?![]()
mind1... neked ez, nekem az a véleményem ami.
nem fogok senkivel 'összeszolalkozni' lampardon
és? ki nem [auto_cenzúra] le h hogy jutott oda? ott van... a többi csak mese habbal.Rivaldo11 írta:Haggyjuk már Lampardot...Tipikus olyan játékos,akit a tehetsége 30%-ban,a munkája 70 %-ban juttatott oda,ahol most van!visca el barca írta: azért az nem lehet véletlen h kismillilo SZAKEMBER a világ top 10 középpályása közé sorolja
Haggyjuk már Lampardot...Tipikus olyan játékos,akit a tehetsége 30%-ban,a munkája 70 %-ban juttatott oda,ahol most van!Hozzánk a fordított arányokkal rendelkező játékosok kellenek-ami nem azt jelenti,hogy nem dolgoznak keményen,csak alapból nem annak köszönhetik azt,amit elértek,hanem ami velük született!visca el barca írta: azért az nem lehet véletlen h kismillilo SZAKEMBER a világ top 10 középpályása közé sorolja
Vannak benne igazságok de sokmindennel nem tudok egyetérteniMaradona írta:Sokat gondolkodtam kiket lenne érdemes igazolni, persze ésszerű keretek között. Én azon a véleményem vagyok hogy mindenekelőtt kell egy új kapus Valdes mellé, aki versenyhelyzetre kényszeríti őt. Sajnos egy kicsit elkényelmesedett abban az értelemben hogy ha buta hibát vét egy meccsen akkor is ő fog legközelebb védeni. Egy új kapus azt hiszem jobb és koncentráltabb teljesítményre ösztönözné. Ha jól tudom az argentin Ustari még nincs teljesen elvetve. A védelem mindeképpen erősítésre szorul. Azt hiszem Daniel Alves sok örömet szerezhetne a csapatnak. Ebben az esetben D. Alves-Puyol-Marquez-Zambrotta lenne nálam az lap. Persze akkor ha a mexikói ismét összekapja magát. Ha nem akkor több lehetőséget adnék Thuramnak aki már nem gyors viszont jól helyezkedik és erőszakos. Ha több lehetőséget kapna a teljesítménye biztosan javulna. A középpályára és Albeldát szavaztam. Ismeri a spanyol bajnokságot, könnyen beilleszkedne, és nem utolsó szempont egy rivális csapatot gyengítene. Lampardra nincs szüksége a Barcelonának. Nagyon jó játékos de nehez illeszkedne egy új közegbe. Ráadásul Albelda olcsóbb is. A csatársorba én meglepő módon Shaun-Wrigt Phillipset igazolnám. Sajnos Giuly már nem a régi és nem lesz már gyorsabb. Az angol viszont nem érzi magát jól a Chelseaben szívesen távozna és gyors játkos. Azt hiszem Ronaldinho, Xavi vagy Deco hosszú indításaival tudna mit kezdeni. Quaresma nem hiszem hogy szívesen jönne a korábbi időszak miatt, olyan játékosra pedig nincs szükség. Robben ? Önmagában viccnek tartom azt a játékost. Nincs rá szükség. Persze az előbb leírtak csak az én magánvéleményem, lehet rajta vitázni. Úgyis a vezetőség fog dönetni és nekük kötelességünk szurkolni a csapatnak még ha nem is azok játszanak akiket mi szeretnék.
Szerk.:
Az előbb lemaradt, hogy természetesen ez azzal jár hogy néhány játkosnak mennie kell. Pl. Oleguer, Motta, Ezquerro, vagy Gio. És persze felhozni Dos Santost a nagyok közé hadd szokja a légkört.
Persze hogy nem. Nálam is benne van. Egész egyszerűen fantasztikus, amit angliában nyujtani tud a szovjeteknél. De szerintem ezt nem lehet átültetni spanyolországba, pláne nem a barcába.visca el barca írta:
azért az nem lehet véletlen h kismillilo SZAKEMBER a világ top 10 középpályása közé sorolja