Maradona írta:Sokat gondolkodtam kiket lenne érdemes igazolni, persze ésszerű keretek között. Én azon a véleményem vagyok hogy mindenekelőtt kell egy új kapus Valdes mellé, aki versenyhelyzetre kényszeríti őt. Sajnos egy kicsit elkényelmesedett abban az értelemben hogy ha buta hibát vét egy meccsen akkor is ő fog legközelebb védeni. Egy új kapus azt hiszem jobb és koncentráltabb teljesítményre ösztönözné. Ha jól tudom az argentin Ustari még nincs teljesen elvetve. A védelem mindeképpen erősítésre szorul. Azt hiszem Daniel Alves sok örömet szerezhetne a csapatnak. Ebben az esetben D. Alves-Puyol-Marquez-Zambrotta lenne nálam az lap. Persze akkor ha a mexikói ismét összekapja magát. Ha nem akkor több lehetőséget adnék Thuramnak aki már nem gyors viszont jól helyezkedik és erőszakos. Ha több lehetőséget kapna a teljesítménye biztosan javulna. A középpályára és Albeldát szavaztam. Ismeri a spanyol bajnokságot, könnyen beilleszkedne, és nem utolsó szempont egy rivális csapatot gyengítene. Lampardra nincs szüksége a Barcelonának. Nagyon jó játékos de nehez illeszkedne egy új közegbe. Ráadásul Albelda olcsóbb is. A csatársorba én meglepő módon Shaun-Wrigt Phillipset igazolnám. Sajnos Giuly már nem a régi és nem lesz már gyorsabb. Az angol viszont nem érzi magát jól a Chelseaben szívesen távozna és gyors játkos. Azt hiszem Ronaldinho, Xavi vagy Deco hosszú indításaival tudna mit kezdeni. Quaresma nem hiszem hogy szívesen jönne a korábbi időszak miatt, olyan játékosra pedig nincs szükség. Robben ? Önmagában viccnek tartom azt a játékost. Nincs rá szükség. Persze az előbb leírtak csak az én magánvéleményem, lehet rajta vitázni. Úgyis a vezetőség fog dönetni és nekük kötelességünk szurkolni a csapatnak még ha nem is azok játszanak akiket mi szeretnék.
Szerk.:
Az előbb lemaradt, hogy természetesen ez azzal jár hogy néhány játkosnak mennie kell. Pl. Oleguer, Motta, Ezquerro, vagy Gio. És persze felhozni Dos Santost a nagyok közé hadd szokja a légkört.
Vannak benne igazságok de sokmindennel nem tudok egyetérteni
Először is a kapus téma: Valdes fantasztikus formában van, eddig egy rosz meccse volt viszont a BL-ből sem miatta estünk ki. Egy jobb kapus nem hiszem h ösztönözné, sokkal inkább elbizonytalanítaná. Nem hiszem h Valdes az a féle játékos akinek nincs önkritikája és elkényelmesedne. Látszik rajta h minden hibája után nagyon szégyenli magát és utánna maximálisan dolgozik a jobb eredményért.
Alvesnek nem örülnék. Egy az hogy nem szimpatikus, de szerintem egyáltalán nem olyan nagy szám. Az hogy ellenünk és még jó pár meccsen jól nyomta a szezonban nem azt jelenti h ő tökéletes megoldás.
Azért a Sevilla folyamatosan botladozik és azokban a hibákban ő is részt vesz! Sokkal jobban tudnék örülni Abidal-nak vagy Heinze-nek a bal oldalra.
Marquez nálam már leírta magát a védelem belsejében. Max a vkp poszton adnék neki majd lehetőséget. Puyol mellé pedig vennék egy belső védőt(Luisao/Alex/Pepe/Chivu)
Vkp poszton Albeldának egyáltalán nem örülnék. Viszonylag öreg, a játékstílusa pedig még azokat a határokat is áthágja ami egy vkp-nak még megengedett lenne. Azon kívül a Valenciával folyamatosan botladozik, és a spanyol válogatottban sem villog. Az én jelöltjeim : Muntari, Alou Diarra, Makoun, Appiah.
Wright P. nem rosz ötlet. Viszont játékstílusa nem sokban különbözik Giulytől. Nem azt mondom h nem teknikás viszont a fő erénye a futás.
És nekünk nem egy tipikus szélső futó kell most hanem egy irányító aki gyors, nagyon teknikás és a szélen játszik.