2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azzal nem lesz gond.. Messi is simán lerendeztealbicelesteX írta:Gratula!De a clásicon leradírozzuk!daffy írta:Maicon: "Megtisztelő, hogy a Real Madrid érdeklődik irántam. Nagyon fontos ez nekem, tele vagyok illúziókkal. A Manchester Cityvel nincs semmi, ebben biztos vagyok. Őszintén elmondom köntörfalazás helyett: a Real Madridban szeretnék játszani."
no,nekünk meg van egy maiconunk
Végülis neked teljesen felesleges ellent mondani, mert elismerő szavakat nem láttam még tőled...daffy írta:Maicon: "Megtisztelő, hogy a Real Madrid érdeklődik irántam. Nagyon fontos ez nekem, tele vagyok illúziókkal. A Manchester Cityvel nincs semmi, ebben biztos vagyok. Őszintén elmondom köntörfalazás helyett: a Real Madridban szeretnék játszani."
senki nem szokta szezon közben azt mondani h én elhagylak benneteket a pcsába a több pénz és más közeg reményében. a szurkolók egy csapásra rasszisták lettek volna és szétkapják.lui1698 írta:Csak nem értem akkor év közben minek kellett a fejjátszás?daffy írta:Maicon: "Megtisztelő, hogy a Real Madrid érdeklődik irántam. Nagyon fontos ez nekem, tele vagyok illúziókkal. A Manchester Cityvel nincs semmi, ebben biztos vagyok. Őszintén elmondom köntörfalazás helyett: a Real Madridban szeretnék játszani."
Gratula!De a clásicon leradírozzuk!daffy írta:Maicon: "Megtisztelő, hogy a Real Madrid érdeklődik irántam. Nagyon fontos ez nekem, tele vagyok illúziókkal. A Manchester Cityvel nincs semmi, ebben biztos vagyok. Őszintén elmondom köntörfalazás helyett: a Real Madridban szeretnék játszani."
Csak nem értem akkor év közben minek kellett a fejjátszás?daffy írta:Maicon: "Megtisztelő, hogy a Real Madrid érdeklődik irántam. Nagyon fontos ez nekem, tele vagyok illúziókkal. A Manchester Cityvel nincs semmi, ebben biztos vagyok. Őszintén elmondom köntörfalazás helyett: a Real Madridban szeretnék játszani."
Ne áltassuk magunkat, a helyzet rosszabb lesz, mint idén volt. Idén a sok döntetlenünk is leginkább a saját sarunk. Közepes formában 60%-on pörögve bármely csapat el tudtuk (volna) verni. Ráadásul ami a legrosszabb, hogy a legtöbb csapat már szinte előre fel is adja. Az Espanyol elleni meccsben pont az tetszett, hogy bár jóval gyengébb játékerőt képviseltek fűtötte őket a rivalizáció és felvették a kesztyűt és meg is lett az eredménye. Köpni-nyelni nem tudtunk. A csapatok nagy részéből ez sajnos hiányzik.messideco írta:Azért egy Atletico, Valencia, Sevilla, Villareal, de Espanyol, Getafe ellen nem lesz könnyű, meglátod. Tény, hogy ez a két csapat kiemelkedik a ligából, de nem lehet leírni a többi csapatot sem.
Azért egy Atletico, Valencia, Sevilla, Villareal, de Espanyol, Getafe ellen nem lesz könnyű, meglátod. Tény, hogy ez a két csapat kiemelkedik a ligából, de nem lehet leírni a többi csapatot sem.d írta: a meccsek 95%-án nem fog megizzadni sem a Real, sem a Barca, nem lesz szükség védekező taktikára...
Egy gondolatot idéznék: A Portóval és az Interrel a második évemben nyertem meg a Bajnokok Ligáját. Kétszer jutottam el az elődöntőig a Chelseavel.Leomessi14 írta:http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=8778
Mert tettek érte. A klub addig állt ki mellettük ameddig csak lehetett és egy-két eseten kívül (pl Eto'o) az elválás sem sértődős és viharos volt, mert megkapta a játékos a kellő tiszteletet. Még mi szurkolók sem bántottuk őket nagyon.The Deadman/Real fan írta:de ez nem csak a Madridra igaz ,ha nem a Barcára is , az rendben van hogy az elmúlt években a Real sok játékosnak ajtót mutatott de a többség nem is volt Real szint , de a Barcánál sztár játékosok hagyták el a klubotOtt mindenkit istenként kezelnek mikor jön, mikor megy akkor meg húzzon miné' előbb.
Na akkor ok. Idén persze nem volt más opció,bár ha lett volna sem döntöttem volna másképp Perez bácsi helyében.daffy írta:ez világos is,én úgy értettem h IDÉN nem volt más edző...Sanama írta:Még most sem érted .
Tehát, ahogy a többiek mondták Mourinhot Istenként kezelitek,mint tavaly CR-t.
Te ezt azzal magyaráztad,hogy Ő az első aki rendbe tudja szedni a Real Madrid csapatát.
Én erre azt mondom,hogy nem. Mivel már volt (2x is) Fabio Capello a kispadon.
teljesen jogos a capellos érved,csak félreértettük egymást.
de ez nem csak a Madridra igaz ,ha nem a Barcára is , az rendben van hogy az elmúlt években a Real sok játékosnak ajtót mutatott de a többség nem is volt Real szint , de a Barcánál sztár játékosok hagyták el a klubotOtt mindenkit istenként kezelnek mikor jön, mikor megy akkor meg húzzon miné' előbb.
ez világos is,én úgy értettem h IDÉN nem volt más edző...Sanama írta:Még most sem érted .
Tehát, ahogy a többiek mondták Mourinhot Istenként kezelitek,mint tavaly CR-t.
Te ezt azzal magyaráztad,hogy Ő az első aki rendbe tudja szedni a Real Madrid csapatát.
Én erre azt mondom,hogy nem. Mivel már volt (2x is) Fabio Capello a kispadon.
nem is értek egyet a vezetőkkel. mou-n kívül nem volt olyan mozdítható edző,aki a jelen feladat ellátására képes lett volna,ezért örül mindenki h sikerült megszerezni. ha maradt volna az interben,akkor még évekig nézhettük volna az össze-vissza rohangáló,feladatukat nem ismerő játékosok hadát. felőlem védekezzenek,csak mindenki azt tegye,amit kell,fusson,alázatosan viselkedjen(a pályán,tőlem lehet az egész csapat Elton,ha nem a pályán taperolják egymást),szóval viselkedjenek úgy,ahogy a Real Madrid történelméhez illik.Sanama írta:Daffy,
Én azt mondom,hogy Capello már 2x ott volt,és amit most írsz azzal elismered,hogy Ő is képes rendet rakni a fejekben és hatalmas edző.
Tehát Mourinho távolról sem az első olyan,aki képes ezt megcsinálni, én erre akartam kilyukadni. Ennek ellenére 2x elküldték,pedig nyert legalább ligát.