Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Enjoy
Capitá del Barça

2010.06.03. 11:45:40

albicelesteX írta:
daffy írta:Maicon: "Megtisztelő, hogy a Real Madrid érdeklődik irántam. Nagyon fontos ez nekem, tele vagyok illúziókkal. A Manchester Cityvel nincs semmi, ebben biztos vagyok. Őszintén elmondom köntörfalazás helyett: a Real Madridban szeretnék játszani."
no,nekünk meg van egy maiconunk \:D/
Gratula!De a clásicon leradírozzuk! :wink:
Azzal nem lesz gond.. Messi is simán lerendezte :D Most Pedro-n a sor. :D
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.06.03. 11:44:34

daffy írta:Maicon: "Megtisztelő, hogy a Real Madrid érdeklődik irántam. Nagyon fontos ez nekem, tele vagyok illúziókkal. A Manchester Cityvel nincs semmi, ebben biztos vagyok. Őszintén elmondom köntörfalazás helyett: a Real Madridban szeretnék játszani."
Végülis neked teljesen felesleges ellent mondani, mert elismerő szavakat nem láttam még tőled...

Kaka, hol csinálta ugyanezt? :roll: Akkor lehet eltérőek a hírforrásaink, de Kaka már nagyon rég kijelentette, h ha nem rendeződnek a pénzügyi nézeteltérések ő megy az idényvégén.

Maiconra meg mit mondjak, ez van pénz beszél kutya ugat.Dinho fénykorában is itt sokan abba a tündérmesébe ringatták magukat, h azt mondta, h nincs az a pénz, amiért ő elmenne, persze én meg dulifuli vagyok.Maicon is mondta, h ő bizony nem megy sehovA.... :wink:
Kép
d
Entrenador del Barça

2010.06.03. 11:40:37

Én Perez-ellenes vagyok, de azért néha még ő is köthet jó üzleteket. :o
De talán inkább Mourinhonak van akkora szava a csapatban most, hogy tudja befolyásolni az igazolásokat, nem úgy mint szerencsétlen Pellegrini.
albicelesteX
A Vadász

2010.06.03. 11:39:46

Majd jönnek,ha kicsengetnek... :D És különben is Maicon inkább támadó, mint védő! 8) :lol: :P
Kép
daffy
Madridista

2010.06.03. 11:34:02

lui1698 írta:
Csak nem értem akkor év közben minek kellett a fejjátszás?
senki nem szokta szezon közben azt mondani h én elhagylak benneteket a pcsába a több pénz és más közeg reményében. a szurkolók egy csapásra rasszisták lettek volna és szétkapják.
kaka is játszotta a fejét és tudjuk mi lett(ez így szokás)

köszi
gondolom most a perezellenesek "a nem igazol védőt" ,stb csendben lapul :)
albicelesteX
A Vadász

2010.06.03. 11:32:32

Gratula!De a clásicon leradírozzuk! :wink:
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.06.03. 11:20:51

Csak nem értem akkor év közben minek kellett a fejjátszás?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
daffy
Madridista

2010.06.02. 11:25:03

Maicon: "Megtisztelő, hogy a Real Madrid érdeklődik irántam. Nagyon fontos ez nekem, tele vagyok illúziókkal. A Manchester Cityvel nincs semmi, ebben biztos vagyok. Őszintén elmondom köntörfalazás helyett: a Real Madridban szeretnék játszani."
d
Entrenador del Barça

2010.06.02. 11:08:12

messideco írta:Azért egy Atletico, Valencia, Sevilla, Villareal, de Espanyol, Getafe ellen nem lesz könnyű, meglátod. Tény, hogy ez a két csapat kiemelkedik a ligából, de nem lehet leírni a többi csapatot sem.
Ne áltassuk magunkat, a helyzet rosszabb lesz, mint idén volt. Idén a sok döntetlenünk is leginkább a saját sarunk. Közepes formában 60%-on pörögve bármely csapat el tudtuk (volna) verni. Ráadásul ami a legrosszabb, hogy a legtöbb csapat már szinte előre fel is adja. Az Espanyol elleni meccsben pont az tetszett, hogy bár jóval gyengébb játékerőt képviseltek fűtötte őket a rivalizáció és felvették a kesztyűt és meg is lett az eredménye. Köpni-nyelni nem tudtunk. A csapatok nagy részéből ez sajnos hiányzik.
Borulátó vagyok. A Valencia is jelentősen gyengül, pedig az az egyik csapat, amiben benne van a potenciál, hogy tartósan az élbólyban legyen (és itt nem azt értem, hogy huszonöt pontokkal lemaradni a másodiktól...)
messideco
Presidente del Barça

2010.06.02. 10:58:50

d írta: a meccsek 95%-án nem fog megizzadni sem a Real, sem a Barca, nem lesz szükség védekező taktikára...
Azért egy Atletico, Valencia, Sevilla, Villareal, de Espanyol, Getafe ellen nem lesz könnyű, meglátod. Tény, hogy ez a két csapat kiemelkedik a ligából, de nem lehet leírni a többi csapatot sem.
Kép
"And my heart will leave you never."
d
Entrenador del Barça

2010.06.02. 10:54:31

Szerintem Jose meg tudja vetni a lábát Madridban akkor is, ha nem nyernek vele BL-t, ha nem sikerül Pellegrini után csinálni, hogy harmadosztályú csapat ellen kiesni kupában, impotens játékkal egy BL-szinten középcsapat ellen és mindkét el classicót elveszíteni. Ha behuzzák a bajnokságot legalább és mutat fejlődést a csapat kizártnak tartom, hogy kirúgják. Ronda játék ide vagy oda. Amúgy én nem hiszem, hogy nézhetetlen lesz a Madrid játéka még Mourinhoval sem. Van ott olyan keret, ami képes stabil hátsó alakzat mellett is látványt produkálni. Azt meg ne felejtsük el, hogy a spanyol bajnokságról beszélünk, a meccsek 95%-án nem fog megizzadni sem a Real, sem a Barca, nem lesz szükség védekező taktikára...
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.06.02. 10:47:10

Egy gondolatot idéznék: A Portóval és az Interrel a második évemben nyertem meg a Bajnokok Ligáját. Kétszer jutottam el az elődöntőig a Chelseavel.

Ha azt hiszi hogy itt is lesz 2 éve akkor nagyon téved. Ha az első évében nem nyer Bl-t akkor repül. Hiába lenne spanyol bajnok vagy kupagyőztes, Capello féle sors jut neki is. Mert hogy nagyon szépen nem fog játszani a csapat zsozéval az tuti. És akkor csak a BL menthetné meg.
Am arra meg senki ne számítson hogy a bajnokságban jobban teljesítnekek mint Pellével (mármint hogy több pontot fognak szerezni).
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
d
Entrenador del Barça

2010.06.02. 10:46:42

Ha Ibra megy, akkor szerintem azért valaki jön a helyére, talán a kezdőbe.
Jelen állás szerint én nemigen változtatnék az alapfelálláson és Villát beraknám Henry korábbi helyére, megállná a helyét, nyilván kevesebb gólt lőne, de ez nem vonna le a hasznosságából semmit.
Nem hiszem, hogy jó taktika keveredne ki abból, ha 3 középső középpályással játszanánk (már volt rá példa és szerintem nem jött be túlságosan), a széleken úgy már nagyon legyengülnénk, Alves nem tudna megfelelően fellépni, látszódott idén is, hogy amikor Messi hiányzott mellőle/előle ő is SOKKAL kevésbé volt hatékony.
Ha marad Ibra de nem tud felpörögni jöhet Bojan vagy Pedro, mikor milyen formában vannak, ez esetben Villa is beléphet akár középre.
Guardiola tavaly is, idén is szerette akár meccs közben is cserélgetni a csatár-pozíicókat, ami néha elég jól megkavarta az ellenfeleket.
Adott esetben Iniesta is felléphet néha a baloldali támadó posztjára, jól megoldja, de hosszú távon nem ott szeretném látni.
messideco
Presidente del Barça

2010.06.02. 10:39:38

Fabre nem biztos, hogy jön, Touré nem biztos, hogy megy, Ibra szinte biztosan marad. Szerintem nagy változás nem lesz.

Ha jól értesültem, Higuain mehosszabította 2016-ig a szerződését. Ez felér egy jó igazolással.
Kép
"And my heart will leave you never."
daffy
Madridista

2010.06.02. 10:34:51

uraim,ti most hogy terveztek ibrával? mennyire lóg ki a lába a csapatból? én elnézegetném pl a chelsea-be,oda nagyon el tudom képzelni,de drogbával erősen összeférhetetlen lenne(kivéve ha távozik :) )
ha ibra marad,hogy fog kinézni a kezdő? vv-alves-puji-piké-?-busi-xavi-ini-leo-?-villa,ha ibra marad és fabregas is jön,akkor ők ülnek vagy taktikát váltotok?
------------------vv------------------
alves----puyol-----piqué---abidal(?)
----------------sergi-------------------
----fabre------xavi--------ini---------
----------leo---------------------------
-------------------villa-----------------

így nem lehet?
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.05.31. 19:53:27

The Deadman/Real fan írta:
Ott mindenkit istenként kezelnek mikor jön, mikor megy akkor meg húzzon miné' előbb.
de ez nem csak a Madridra igaz ,ha nem a Barcára is , az rendben van hogy az elmúlt években a Real sok játékosnak ajtót mutatott de a többség nem is volt Real szint , de a Barcánál sztár játékosok hagyták el a klubot
Mert tettek érte. A klub addig állt ki mellettük ameddig csak lehetett és egy-két eseten kívül (pl Eto'o) az elválás sem sértődős és viharos volt, mert megkapta a játékos a kellő tiszteletet. Még mi szurkolók sem bántottuk őket nagyon.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.05.31. 19:27:22

http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=8778

Na itt van Jose elso interjuja.Masra szamitottam,eleg szimpatikus beszed volt ez.Szerintem Mourinhoval nincs nagy baj,szint visz a fociba a beszolasaival kulonos tetteivel,nekem kulonosen nincs vele bajom.Vagyis hogy a Real edzoje :twisted:
daffy
Madridista

2010.05.31. 17:22:01

fergie bácsi érkezése esetén most gondolkodás nélkül dobnám a kukába josét,csak esélytelen. nekem ő az egyetlen edző,akit istenként tisztelek,josé csak amolyan godlike :)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.31. 17:19:23

daffy írta:
Sanama írta:Még most sem érted .

Tehát, ahogy a többiek mondták Mourinhot Istenként kezelitek,mint tavaly CR-t.
Te ezt azzal magyaráztad,hogy Ő az első aki rendbe tudja szedni a Real Madrid csapatát.
Én erre azt mondom,hogy nem. Mivel már volt (2x is) Fabio Capello a kispadon.
ez világos is,én úgy értettem h IDÉN nem volt más edző...
teljesen jogos a capellos érved,csak félreértettük egymást.
Na akkor ok. Idén persze nem volt más opció,bár ha lett volna sem döntöttem volna másképp Perez bácsi helyében.
Annyi igaz,hogy ha valaki képes lesz ott valaki,akkor azok közül az egyik Mourinho, hát majd kiderül.
The Deadman/Real fan
Barça B

2010.05.31. 17:14:58

Ott mindenkit istenként kezelnek mikor jön, mikor megy akkor meg húzzon miné' előbb.
de ez nem csak a Madridra igaz ,ha nem a Barcára is , az rendben van hogy az elmúlt években a Real sok játékosnak ajtót mutatott de a többség nem is volt Real szint , de a Barcánál sztár játékosok hagyták el a klubot
"Én vagyok az ideális edző, mivel nem félek semmitől. Ugyanakkor én edző vagyok, nem pedig Harry Potter. Ő varázsló volt, a valóságban azonban nincs mágia. Nem hiszek benne. A mágia fikció, és én a futballban élek, ami valóság.
Mourinho
daffy
Madridista

2010.05.31. 17:12:49

Sanama írta:Még most sem érted .

Te ezt azzal magyaráztad,hogy Ő az első aki rendbe tudja szedni a Real Madrid csapatát.
ez világos is,én úgy értettem h IDÉN nem volt más edző...
teljesen jogos a capellos érved,csak félreértettük egymást.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.31. 17:10:42

Még most sem érted .

daffy
Madridista

2010.05.31. 17:02:46

Sanama írta:Daffy,
Én azt mondom,hogy Capello már 2x ott volt,és amit most írsz azzal elismered,hogy Ő is képes rendet rakni a fejekben és hatalmas edző.
Tehát Mourinho távolról sem az első olyan,aki képes ezt megcsinálni, én erre akartam kilyukadni. Ennek ellenére 2x elküldték,pedig nyert legalább ligát.
nem is értek egyet a vezetőkkel. mou-n kívül nem volt olyan mozdítható edző,aki a jelen feladat ellátására képes lett volna,ezért örül mindenki h sikerült megszerezni. ha maradt volna az interben,akkor még évekig nézhettük volna az össze-vissza rohangáló,feladatukat nem ismerő játékosok hadát. felőlem védekezzenek,csak mindenki azt tegye,amit kell,fusson,alázatosan viselkedjen(a pályán,tőlem lehet az egész csapat Elton,ha nem a pályán taperolják egymást),szóval viselkedjenek úgy,ahogy a Real Madrid történelméhez illik.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.31. 16:59:43

Daffy,
Én azt mondom,hogy Capello már 2x ott volt,és amit most írsz azzal elismered,hogy Ő is képes rendet rakni a fejekben és hatalmas edző.
Tehát Mourinho távolról sem az első olyan,aki képes ezt megcsinálni, én erre akartam kilyukadni. Ennek ellenére 2x elküldték,pedig nyert legalább ligát.
menczel
Entrenador del Barça

2010.05.31. 16:58:44

Taktikájáról is faggatták, támadó lesz-e vagy védekezőbb, de konkrétumot nem árult el, csak ezt: "Az Interben öt támadó futballistát szerepeltettem egyszerre, a csapat emellett is jól tudott védekezni. Miért? Mert nagy edző készítette fel!".

pffff megtalálta a zsáf a foltját, pont madridi edzőnek való ez a nagyfejű tolmácska
Lezárt