Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem szóltam.ozsimiki írta:lionelmessi19 írta:
Márpedig az azért godnolom mindenkinek tiszta, h még Rotálással sem lehet megbontani a Tridentét, még soha nem kapott ki a barca, amikor hárman pályára léptek!
Sevilla ellen,szuperkupadöntő![]()
Ezekkel a kezdőkkel csak az a baj szerintem hogy 4 játékos nem jönne vissza védekezni.lionel19 írta:4-2-3-1 kellene sztem egyedül Deconak nem lenne hely de ő mehetne is...
1. Kellene egy szélsővédő (pl.: Alves)
2. Kellene egy belsővédő (pl.: Milito)
3. Kellene egy vkp (Albelda lesz valszeg, de Xabi jobb lenne)
4. Kellene egy szélső is (Quaresma pl, De ha C.Ronaldo véletlen jöne fantasztikus lenne igaz esélytelen)
-----------------VALDES-----------------
Alves----Milito---------Puyol-----Zambi
-------------Xavi------Xabi--------------
-------------------------------------------
Messi--------Ronaldinho-----C.Ronaldo
----------------Eto'o----------------------
fantasztikus lenne de ha realitás talaján maradunk akkor
-------------Xavi------Albelda--------------
Messi--------Ronaldinho-----Quaresma
-----------------Eto'O-------------------
vagy akár ha Diego jönne a szélső helyett akkor...
Messi--------Diego-------------Ronaldinho
lionelmessi19 írta:
Márpedig az azért godnolom mindenkinek tiszta, h még Rotálással sem lehet megbontani a Tridentét, még soha nem kapott ki a barca, amikor hárman pályára léptek!
Már ne is haragudj, de látszik, hogy fogalmad sincs, hogy miről beszélsz... Kicsit korai volt az "előléptetésed"...lionelmessi19 írta:Áááá, fiúk!
Nézem itt az igazolásokat, azért ez már túl sok.
Grecki: Dani Alves: egy patkány
Albelda: egy favágó barom
Torres: Tudod mikor fog padozni, egyébként meg nem jobb Samunál, Messinél, sem dinhonál. Szóval tuti h ki van zárva.
Középső védő: akiket felsoroltál, kb. elvesznek pl. Alex, Lucio, stb. mellett. Én Alexet látnám nagyon szivesen.
Támadó kp-t meg hova erőlteted??? Nem kell. Van három, mind3 jó, mind3 marad. Akkor meg ? Diego ügyes, de Sneijder egy iparos. Kifejezetten nagy butaság lenne támadó kp-t igazolnunk...
Szélső, szélső, nade CR vagy Robben leülne padra szerinted? Mert sztem mindkettőnek akkora az egoja, h nem hajlandó. Robben padozik a Chelsea-ben, de ha már eligazol, sztem folyamatosan játszani akarna...dickricsi írta:Sziasztok,
Kéne egy szélső is, erre csak tippek vannak (CR, nekem Robben is tetszene......)
Forca Barca!
Nem is a szélsőhátvédek miatt lenne öngyilkosság, hanem, mert a középpályán csak Albeldával és Xavival/Iniestával védekezni az lenne. Hiába futna vissza Messi a bal oldalon, középen átszaladnának rajtunk a kontrákkal, szerintem...barca99 írta:Hát, amit írtam az alapján Messi - Albelda - (és akár) Iniesta van Ronaldinho mögött.Messi vissza szokott szaladgálni védekezni, Iniesta hasonlóképpen, dos Santos-t még nem ismerem ilyen téren.
![]()
Ha az Alves - Zambrotta vagy a Zambrotta - Abidal szélsőket nézzek a támadással sincsen baj.
Ezekutánmiért is öngyilkosság?
![]()
Hát, amit írtam az alapján Messi - Albelda - (és akár) Iniesta van Ronaldinho mögött.grecki írta:Ez egyenlő lenne az öngyilkossággal! Maximum, ha Messi, Xavi/Iniesta, Albelda hármas lenne Ronnie mögött... Viszont ehhez a felálláshoz két nagyon támadó szélső hátvédre van szükség, hogy a széljáték meglegyen!
Ez egyenlő lenne az öngyilkossággal! Maximum, ha Messi, Xavi/Iniesta, Albelda hármas lenne Ronnie mögött... Viszont ehhez a felálláshoz két nagyon támadó szélső hátvédre van szükség, hogy a széljáték meglegyen!barca99 írta: Ezekkel az igazolásokkal viszont megjátszható a 4-1-2-1-2 is, ahol Eto'o és Torres egyszerre van a pályán, R10 közvetlen mögöttük, Messi bal oldalon, dos Santos (Iniesta/Quaresma) pedig balon. Albelda az egyetlen vkp. mögötte a 4 védő.
Nálam tökéletesen megbukott ez a hadrend, ezt a játékot csak nagyon sok gyakorlás és három remek védő esetén lehet játszani. Pl a Róma védelme fénykorában még Capello alatt a Panucci, Samuel, Chivu hármassal állt fel.barca99 írta: Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy Rijkaard, mit tudna kezdeni ezekkel a játékosokkal, mert van egy párfajta taktikai variáció, amit simán meg lehet játszani... még a 3-4-3 is köztük van, de azt lehet, hogy nem igazán kéne erőltetni.
Természetesen már elment a mél, Laporta általában másnapra szokott válaszolni...barca99 írta:Torres nagyon jó csatár, és kéne is egy normális cserecsatár, de padra nem hinném, hogy szerződik, Eto'o meg nem elsősorban a rotálás híve...
Nekem ez is tetszene, csak attól félek, hogy így nem lenne elég stabil a középpálya. Egyébként meg én megfordítanám Militót és Puyolt, az argentín ugyanis bal lábas, tehát neki kellene Zambrotta felé elhelyezkednie... Iniesta meg nem nagyon kapna helyet...lionel19 írta:4-2-3-1 kellene sztem egyedül Deconak nem lenne hely de ő mehetne is...
1. Kellene egy szélsővédő (pl.: Alves)
2. Kellene egy belsővédő (pl.: Milito)
3. Kellene egy vkp (Albelda lesz valszeg, de Xabi jobb lenne)
4. Kellene egy szélső is (Quaresma pl, De ha C.Ronaldo véletlen jöne fantasztikus lenne igaz esélytelen)
-------------Xavi------Xabi--------------
Messi--------Ronaldinho-----C.Ronaldo
----------------Eto'o----------------------
fantasztikus lenne de ha realitás talaján maradunk akkor
Messi--------Ronaldinho-----Quaresma
Ha már álmodozunk : KOLO TOURECharlie írta:Hát ha nem érkezne senki, csak Terry akkor én lennék a legboldogabbNa jó plusz Abidal. De ennek az esélye(Terrynek) 0,00%. Sajna. Terryt + Lampardot egyébként emlegeti a sport.es
![]()
Azért felvázolom az álmom![]()
-----------Valdes-----------
Puyol Thuram Terry Abidal
----------Marquez---------
Realitás talaján maradva neveket nem tudok mondani hogy kire van reális esélyünk. De kell két szélsővédő, vkp + csatár. Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsojjjja ki.
C.
Mármint irányító poszton és jelenlegi forma alapján? Úgy akkor egyetértek.LG írta:Engem meg továbbra se érdekelnek ezek a videok.Cooltiszo írta:Ügyes gyerek ez a Nasri, de nálam továbbra is Diego áll toronymagasan az élen: http://www.youtube.com/watch?v=5ICbYQ3N ... ed&search=Viszont Diegot meg eleget láttam már játxani, és télleg nagyon nagy játékos. De nálam Kaka áll az élen. Jelenleg ő a világ legjobbja
Engem meg továbbra se érdekelnek ezek a videok.Cooltiszo írta:Ügyes gyerek ez a Nasri, de nálam továbbra is Diego áll toronymagasan az élen: http://www.youtube.com/watch?v=5ICbYQ3N ... ed&search=