Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 18:22:06

ozsimiki írta:
lionelmessi19 írta:
Márpedig az azért godnolom mindenkinek tiszta, h még Rotálással sem lehet megbontani a Tridentét, még soha nem kapott ki a barca, amikor hárman pályára léptek! :roll:

Sevilla ellen,szuperkupadöntő :?: :wink:
Nem szóltam. :)

Tök kiment a fejemből... :oops:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.03.11. 18:22:03

lionel19 írta:4-2-3-1 kellene sztem egyedül Deconak nem lenne hely de ő mehetne is...

1. Kellene egy szélsővédő (pl.: Alves)
2. Kellene egy belsővédő (pl.: Milito)
3. Kellene egy vkp (Albelda lesz valszeg, de Xabi jobb lenne)
4. Kellene egy szélső is (Quaresma pl, De ha C.Ronaldo véletlen jöne fantasztikus lenne igaz esélytelen)

-----------------VALDES-----------------
Alves----Milito---------Puyol-----Zambi
-------------Xavi------Xabi--------------
-------------------------------------------
Messi--------Ronaldinho-----C.Ronaldo
----------------Eto'o----------------------

fantasztikus lenne de ha realitás talaján maradunk akkor

-------------Xavi------Albelda--------------
Messi--------Ronaldinho-----Quaresma
-----------------Eto'O-------------------

vagy akár ha Diego jönne a szélső helyett akkor...

Messi--------Diego-------------Ronaldinho
Ezekkel a kezdőkkel csak az a baj szerintem hogy 4 játékos nem jönne vissza védekezni.
in to exile
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.11. 18:15:07

lionelmessi19 írta:
Márpedig az azért godnolom mindenkinek tiszta, h még Rotálással sem lehet megbontani a Tridentét, még soha nem kapott ki a barca, amikor hárman pályára léptek! :roll:

Sevilla ellen,szuperkupadöntő :?: :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.11. 18:12:22

Hát nem tudom. Ha jól tudom a Chelsea, és talán a Milán is ezt a taktiát nyomja, és mégis működik.

Alves nem szimpatikus, de jó játékos.

Ha nyáron úgy gondolja a Chelsea, hogy Carvalho helyett Alex-et akarják középhátvédnek Terry mellé, máris viszik, de próbálkozni mindenképpen kéne.

Olyan befejező csatár, aki csere, és érnénk is vele vmit... :roll: Most is itt volt Guddy, lehetősége is megvolt, mégsem voltunk vele beljebb.

Deco - Diego csere lehet nem lenne hülyeség, Deco-ban mostanában nem látni a motiváltságot; Diegonak feküdne a spanyol stílus és valószínű bizonyítani is akarna.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.11. 18:10:23

lionelmessi19 írta:Áááá, fiúk!

Nézem itt az igazolásokat, azért ez már túl sok.

Grecki: Dani Alves: egy patkány
Albelda: egy favágó barom
Torres: Tudod mikor fog padozni, egyébként meg nem jobb Samunál, Messinél, sem dinhonál. Szóval tuti h ki van zárva.

Középső védő: akiket felsoroltál, kb. elvesznek pl. Alex, Lucio, stb. mellett. Én Alexet látnám nagyon szivesen.

Támadó kp-t meg hova erőlteted??? Nem kell. Van három, mind3 jó, mind3 marad. Akkor meg ? Diego ügyes, de Sneijder egy iparos. Kifejezetten nagy butaság lenne támadó kp-t igazolnunk... :roll:
Már ne is haragudj, de látszik, hogy fogalmad sincs, hogy miről beszélsz... Kicsit korai volt az "előléptetésed"... :roll: :shock: :shock:
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 18:08:52

dickricsi írta:Sziasztok,

Kéne egy szélső is, erre csak tippek vannak (CR, nekem Robben is tetszene......)

Forca Barca!
Szélső, szélső, nade CR vagy Robben leülne padra szerinted? Mert sztem mindkettőnek akkora az egoja, h nem hajlandó. Robben padozik a Chelsea-ben, de ha már eligazol, sztem folyamatosan játszani akarna... :roll:

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
dickricsi
Capitá del Barça

2007.03.11. 18:05:00

Sziasztok,

Sztem balszélső védő kéne: mégpedig Abidal, aki ki is fejtette, hogy szeretne itt játszani. Nem kéne sztem sem Alves (és akkor Zambi bal szélre) mert Alves egy görény, de az előbbi felállás minőségileg is jobb lenne, mert Alves túl sokat megy előre. Jó lenne még egy belső védő is. (Andrade, G. Milito) Vkp-nak afrikai style: Muntari kéne. Technikás is, erős is, jól illene egy játszó csapatba. Kéne egy szélső is, erre csak tippek vannak (CR, nekem Robben is tetszene......) Sneijder nem kéne, ilyenből már van nekünk.
Elküldeném: Ezqu, Dzsuli, Belletti, Gio, Edmilson, elmegy Saviola (sajnos) és a helyére nem Maxit hoznám vissza, hanem egy fiatalt tőlünk.

Forca Barca!
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 17:57:15

Következőt kéne tenni:
Elmegy:

-Gio
-Giuly
-Gio
-Edmilka
-Ezqu
-Saviola

és venni:

-jobb bekk, aki nem Alves
-vkp, aki nem Albelda
-csere bef csatár (csak padra, Samu cseréje)
-csere jobb szélső (Messi cseréje, csak padra)
-középső védő, mondjuk Alexre rá kéne állni!
-Dos Santos (Dinho cseréje)

És akkor meg is van oldva. Nem kell tkp, mert van 3, és nem kell túl nagy sztár a csatársorba sem, mint Croni, vagy Quaresma. Mert a Nagy Hármast nem szabad megbontani! :roll:
És hagyni kell a 4-3-3 taktikát!
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 17:47:51

Áááá, fiúk!

Nézem itt az igazolásokat, azért ez már túl sok.

Grecki: Dani Alves: egy patkány
Albelda: egy favágó barom
Torres: Tudod mikor fog padozni, egyébként meg nem jobb Samunál, Messinél, sem dinhonál. Szóval tuti h ki van zárva.

Középső védő: akiket felsoroltál, kb. elvesznek pl. Alex, Lucio, stb. mellett. Én Alexet látnám nagyon szivesen.

Támadó kp-t meg hova erőlteted??? Nem kell. Van három, mind3 jó, mind3 marad. Akkor meg ? Diego ügyes, de Sneijder egy iparos. Kifejezetten nagy butaság lenne támadó kp-t igazolnunk... :roll:
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.11. 17:26:19

barca99 írta:Hát, amit írtam az alapján Messi - Albelda - (és akár) Iniesta van Ronaldinho mögött. :wink: Messi vissza szokott szaladgálni védekezni, Iniesta hasonlóképpen, dos Santos-t még nem ismerem ilyen téren. :)
Ha az Alves - Zambrotta vagy a Zambrotta - Abidal szélsőket nézzek a támadással sincsen baj.

Ezekután :arrow: miért is öngyilkosság? :roll: :)
Nem is a szélsőhátvédek miatt lenne öngyilkosság, hanem, mert a középpályán csak Albeldával és Xavival/Iniestával védekezni az lenne. Hiába futna vissza Messi a bal oldalon, középen átszaladnának rajtunk a kontrákkal, szerintem...
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.11. 16:59:00

grecki írta:Ez egyenlő lenne az öngyilkossággal! Maximum, ha Messi, Xavi/Iniesta, Albelda hármas lenne Ronnie mögött... Viszont ehhez a felálláshoz két nagyon támadó szélső hátvédre van szükség, hogy a széljáték meglegyen!
Hát, amit írtam az alapján Messi - Albelda - (és akár) Iniesta van Ronaldinho mögött. :wink: Messi vissza szokott szaladgálni védekezni, Iniesta hasonlóképpen, dos Santos-t még nem ismerem ilyen téren. :)
Ha az Alves - Zambrotta vagy a Zambrotta - Abidal szélsőket nézzek a támadással sincsen baj.

Ezekután :arrow: miért is öngyilkosság? :roll: :)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.11. 16:48:28

barca99 írta: Ezekkel az igazolásokkal viszont megjátszható a 4-1-2-1-2 is, ahol Eto'o és Torres egyszerre van a pályán, R10 közvetlen mögöttük, Messi bal oldalon, dos Santos (Iniesta/Quaresma) pedig balon. Albelda az egyetlen vkp. mögötte a 4 védő.
Ez egyenlő lenne az öngyilkossággal! Maximum, ha Messi, Xavi/Iniesta, Albelda hármas lenne Ronnie mögött... Viszont ehhez a felálláshoz két nagyon támadó szélső hátvédre van szükség, hogy a széljáték meglegyen!
barca99 írta: Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy Rijkaard, mit tudna kezdeni ezekkel a játékosokkal, mert van egy párfajta taktikai variáció, amit simán meg lehet játszani... még a 3-4-3 is köztük van, de azt lehet, hogy nem igazán kéne erőltetni. :)
Nálam tökéletesen megbukott ez a hadrend, ezt a játékot csak nagyon sok gyakorlás és három remek védő esetén lehet játszani. Pl a Róma védelme fénykorában még Capello alatt a Panucci, Samuel, Chivu hármassal állt fel.
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.11. 16:42:25

Hmmmm... nincs is több kérdésem. :D

Ezekkel az igazolásokkal viszont megjátszható a 4-1-2-1-2 is, ahol Eto'o és Torres egyszerre van a pályán, R10 közvetlen mögöttük, Messi bal oldalon, dos Santos (Iniesta/Quaresma) pedig balon. Albelda az egyetlen vkp. mögötte a 4 védő.

Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy Rijkaard, mit tudna kezdeni ezekkel a játékosokkal, mert van egy párfajta taktikai variáció, amit simán meg lehet játszani... még a 3-4-3 is köztük van, de azt lehet, hogy nem igazán kéne erőltetni. :)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.11. 16:35:32

barca99 írta:Torres nagyon jó csatár, és kéne is egy normális cserecsatár, de padra nem hinném, hogy szerződik, Eto'o meg nem elsősorban a rotálás híve... :roll:
Természetesen már elment a mél, Laporta általában másnapra szokott válaszolni... :wink: 8)

Ami pedig az aggodalmadat illeti, erre szerintem van megoldás. Mégpedig az, hogy mindannyian képesek a három támadópozíciót betölteni... Igaz, Torres annyira nem mobilis csatár, mint Henry, akinek a leigazolására ezt kiterveltem, de vele is igencsak megállná a helyét. A mobilitás alatt a széljátékot értem, Torres is sokat mozog ki a szárnyakra, de ott talán nem olyan hatékony.

Szóval, ha csak a liga meccseit nézzük, akkor 38 meccset játszik egy csapat egy évben. Ezt beszorozzuk hárommal (a támadó pozíciók számával), az 114-et ad eredményül. Ezt osztjuk néggyel, az 28,5 meccset jelent kezdőként!!!! És akkor még nem vettük az előre bekalkulálható sérüléseket, formingadozásokat, eltiltásokat, cserelehetőségeket, stb, stb,stb. Tehát ezzel gyakorlatilag 4 kezdőjátékost gyömöszöltünk be három helyre...
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.11. 16:20:33

Grat, grecki, remélem az alábbi hszedet e-mailben már mellékelted is Laportának. :wink:

Zambrottát a maradék időszakban próbálgatni kéne a jobb oldalon, ha beválik, inkább Abidalt vegyük meg!

Albelda jó kérdés, ha nem tudunk jobb játékost megszerezni nyáron jöhet. (Xabi Alonso nem kell.)

Középső védőben egyenlőre nem gondolokozok, szerencsére Thuram meccsről meccsre bizonyítja, hogy mekkora klasszis.

Diego nagyon jó irányító, ha esetleg más felállást próbálunk, ez még előny lehet. (Mivel elmegy Deco, R10 marad még aki irányító poszon játszik, én mindenképpen Diego-t venném meg, Sneijderrel ellentétben.)

Dos Santos felhozása is rendben van, remélem rövid időn belül hasonló teljesítményre lesz képes, mint Messi.

Torres nagyon jó csatár, és kéne is egy normális cserecsatár, de padra nem hinném, hogy szerződik, Eto'o meg nem elsősorban a rotálás híve... :roll:

Egy Quaresmában még elgondolkodnék. :)

Felállás maradna a 4-3-2-1, mert nem biztos, hogy az a baj, hogy kiismerték, hanem az, hogy nem azok a játékosok játszották az utóbbi időben, akikkel olajozottan működik!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.11. 16:13:26

lionel19 írta:4-2-3-1 kellene sztem egyedül Deconak nem lenne hely de ő mehetne is...

4. Kellene egy szélső is (Quaresma pl, De ha C.Ronaldo véletlen jöne fantasztikus lenne igaz esélytelen)

Nekem ez is tetszene, csak attól félek, hogy így nem lenne elég stabil a középpálya. Egyébként meg én megfordítanám Militót és Puyolt, az argentín ugyanis bal lábas, tehát neki kellene Zambrotta felé elhelyezkednie... Iniesta meg nem nagyon kapna helyet...
lionel19

2007.03.11. 16:11:09

4-2-3-1 kellene sztem egyedül Deconak nem lenne hely de ő mehetne is...

vagy akár ha Diego jönne a szélső helyett akkor...

Messi--------Diego-------------Ronaldinho
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lionel19 2007.03.11. 16:16:14-kor.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.11. 16:04:38

Touré ugyanolyan csupaszív betonhátvéd, mint Puyol. Kezdetben nem értettem Wengert, hogy miért erőlteti annyira, de mára a gárda egyik legjobbja. Viszont a francia sohasem engedné el... Henry után tuti, hogy ő lesz a csk!

-------------------------Valdes (Jorquera)--------------

Daniel Alves (Belletti) - Puyol (Thuram) - Milito (Márquez) - Zambrotta (Sylvinho)

------------------------Albelda (Motta, Márquez)---------------------------

---------------Iniesta (Diego/Sneijder) ---------- Xavi--------------------

Messi ---------------------------------------------Ronaldinho (Dos Santos)

--------------------------Eto'o (Torres)-------------------------------------

Elad:

Giuly-------------5 millió
Gudjohnsen-----8-10 millió
Deco-------------15-25 millió
Gio---------------3-4 millió
Oleguer----------3-4 millió
Edmilson---------5-6 millió
Ezquerro --------ingyen
Saviola-----------ingyen (ezt az egyet nem szeretném, de el fog menni)
-----------------------------------
34-54 millió

Megvesz:

Albelda-------------10-12 millió
Daniel Alves-------20-25 millió
Fernando Torres--30 millió
Sneijder/Diego----10-12 millió
Gabriel Milito/
Jorge Andrade/
Pablo Ibanez/
Juanito/
Chivu, stb----------10-20 millió
-------------------------------------
80-97 millió
+ Dos Santos

Magyarul, kb 40-60 millió eurónyi összegből teljesen fel lehetne frissíteni a csapatot, minden poszton nagyon erősek lennénk, meglenne a pozíciókért folytatott egészséges küzdelem.

Elöl pedig az Eto'o, Messi, Ronaldinho, Torres négyest lehetne rotálni.
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.03.11. 16:01:26

Valdes - Oleguer, Marquez, Puyol, van Bronckhorst - Deco, Edmilson, van Bommel,Messi, Eto,o, Ronaldinho
cserék:Larsson,Iniesta,Giuly,Belletti
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.03.11. 15:54:52

Álmodozzunk együtt :) --->

----------------Valdés--------------
-Alves---Puyol--Márquez-Zambi--
-------------Xabi Alonso------------
in to exile
PCsabi
aka Game90

2007.03.11. 15:49:40

Diego sztem is nagy játékos, de akkor valakit bekéne áldozni érte :arrow: pl Deco. Annál a Nasri gyereknél sokkal jobb. Terryre meg semmi esélyünk sincs, nem fog ő elmenni a Chelsetől :?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.11. 15:02:26

Charlie írta:Hát ha nem érkezne senki, csak Terry akkor én lennék a legboldogabb :) Na jó plusz Abidal. De ennek az esélye(Terrynek) 0,00%. Sajna. Terryt + Lampardot egyébként emlegeti a sport.es :roll:

Azért felvázolom az álmom :D

-----------Valdes-----------
Puyol Thuram Terry Abidal
----------Marquez---------

Realitás talaján maradva neveket nem tudok mondani hogy kire van reális esélyünk. De kell két szélsővédő, vkp + csatár. Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsojjjja ki.
C.
Ha már álmodozunk : KOLO TOURE :wink: :P
Én jobban örülnék neki mint Terry-nak. Elismerem h T. jobb(egy nagyon nagyon nagyon kicsit) de nekem sokkal szimpibb Kolo és azért ő sem semmi.
lionel19

2007.03.11. 11:46:06

Hát tegnapi meccset látva, védelmet nagyon meg kell erősiteni... Oleguer és Marquez helyén... és kell még egy Vkp..
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.03.11. 10:23:02

LG írta:
Cooltiszo írta:Ügyes gyerek ez a Nasri, de nálam továbbra is Diego áll toronymagasan az élen: http://www.youtube.com/watch?v=5ICbYQ3N ... ed&search=
Engem meg továbbra se érdekelnek ezek a videok. :? Viszont Diegot meg eleget láttam már játxani, és télleg nagyon nagy játékos. De nálam Kaka áll az élen. Jelenleg ő a világ legjobbja :!:
Mármint irányító poszton és jelenlegi forma alapján? Úgy akkor egyetértek.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.11. 08:00:35

Cooltiszo írta:Ügyes gyerek ez a Nasri, de nálam továbbra is Diego áll toronymagasan az élen: http://www.youtube.com/watch?v=5ICbYQ3N ... ed&search=
Engem meg továbbra se érdekelnek ezek a videok. :? Viszont Diegot meg eleget láttam már játxani, és télleg nagyon nagy játékos. De nálam Kaka áll az élen. Jelenleg ő a világ legjobbja :!:
Lezárt