Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Los, nem fogok versenyezniLos Banditos írta:Nekem se jönnek be Riva képei. Viszont ennek ellenére szívesen látunk a zsűriben, főleg, hogy most majd Oleguer versenyezni fog, és ezzel automatikusan nem lehet zsűri.
Barcafeco: Ne csüggedj! Természetesen látjuk, hogy hihetetelenül fejlődsz, de ez egyenlőre kevés volt, pedig egy-egy signél éppencsak, hogy lecsúsztál a pontról. A követklező fordulóban viszont szoros csata várható az ellenfeleddel.
Egyébként pedig, koránt sem neked sikerültek legrosszabbul a bannereid, mint ahogy azt a számok mutatják, csak LP erős falatnak bizonyult.
A VT-s téma természetesen nem vicc. Csupán kiváncsiak vagyunk, hogy egy emblematikus figurát kép nélkül, hogyan képzeltek el. Természetesen amint valakinek valami kifogása van ellenfele, legföbbképpen Tamásnak, a témat azonnal töröljük, és mást találunk ki.
A Zsűri tagja
Nem tudom mi van vele.. nekem sem hozza, be, más feltöltési oldalon sem, nem tudom mi lelte, de itt viszont le lehet tölteni : 1,4 MegaChris0527 írta:Riva' nekem sehogy sem hozza be...
G. Ha visszaolvasnának tudnákG-Jay írta:Szerintem ha tudnátok a pontozási rendszert egyértelműbb lenne a helyzet, hogy miért lett olyan különbség.
Én amugy amondó vagyok, hogy már az se semmi, hogy LP ellen pontot kap vki. Kövi fordulóban nekem tuti 12-0 lesz![]()
![]()
G.
Barcafeco írta:
Szerk.: Ki az a Varga Tamás?
Nah itt az igazság.ozsimiki írta:
Szerintem úgy lenne a legtisztább,ha vmi oldalra feltöltenék a cuccost,és a zsűri nem tudná,h kitől melyik banner van...és úgy pontozná! De hangsúlyozom nekem tökmind1,de az arány nem tetszik,és csak megjegyeztem.
Szerintem úgy lenne a legtisztább,ha vmi oldalra feltöltenék a cuccost,és a zsűri nem tudná,h kitől melyik banner van...és úgy pontozná! De hangsúlyozom nekem tökmind1,de az arány nem tetszik,és csak megjegyeztem.Victor_Valdes írta:Hát azért szerintem ez egy kicsit igazságtalanság volt!Idézet írta:1 forduló eredményei:
2. BarcaFeco vs. La Pulga 1-11
1-11..
Még ha La pulga jobb is de azért ez...
Már bocs a zsűriktől de:Úgy veszem észre hogy vannak erősen részre hajlő döntések is.![]()
Nem ártana közömbösnek lenni.
Akinek nem inge...
Szerk.:
Igaz kovi de azért az arány sztem kicsit nagy.
Mivel a sigeket néztük, nem pedig együtt az egészet, így nem sok, ez van.Victor_Valdes írta:Hát azért szerintem ez egy kicsit igazságtalanság volt!
1-11..
Már bocs a zsűriktől de:Úgy veszem észre hogy vannak erősen részre hajlő döntések is.![]()
Akinek nem inge...
Így van, és lemondok nyugodtan, jöhet bárki helyettem.Oleguer írta: Egyébként kérdeztük ki akar zsűri lenni, akkor nem jelentkeztetek.![]()
Na nekem is ez a bajom.Cooltiszo írta:furcsa Barcafeco állandó lehúzása( nem csak most, régebben is ez volt a jellemző),
Nem is akarok zsűri lenni,de nehogy már csak nektek lehessen véleményetekOleguer írta:
Egyébként kérdeztük ki akar zsűri lenni, akkor nem jelentkeztetek.
Valdes.. Szerinted melyik sige lett jobb Feconak?Victor_Valdes írta:Hát azért szerintem ez egy kicsit igazságtalanság volt!Idézet írta:1 forduló eredményei:
1-11..
Akinek nem inge...
Hát azért szerintem ez egy kicsit igazságtalanság volt!Idézet írta:1 forduló eredményei:
Viszont LP- sigeinél nem jobbak egyenlőre a sigei, ezért 1 kivételével mind a 3-zsűrinél LP sigei kapták a pontot. Nem nem szimpátia, csak tetszik a sig, maga a sig.ozsimiki írta:Cool-al egyetértek!
Szerény véleményem az,hogy Barcafeco bőven fejlődőtt annyit,hogy ne legyen ennyire megalázó hétről hétre az eredményTermészetesen La Pulga továbbjutása,vagy győzelme nem meglepetés,az reális,de ez az arány
![]()
Ole: ezzel a bannerrel (Edu lábai),most ki akarsz fejezni vmi szimpátiát? Mert számomra elég morbid.