Bocs, h beleszólok.
Csak a kinézetet (megvalósítást) nézitek, vagy az ötletet is, ill mennyire számít az értékelésnél, h technikailag mennyire nehéz kivitelezni a kapott eredményt (ehhez semmit nem konyítok)
Konkrétan: Sztem csak a Rijkaardos lett egyértelműen jobb LP-nél. A Dinhos és Messis kép között nem tudok dönteni, mindkettő nagyon jó, első ránézésre a Dinhos hangulata engem jobban megfog. A Tottenham-esnél Fecoé nem túl szép, viszont sztem sokkal ötletesebb, mint a másik. A Barcelonásnál pedig LP-é eszméletlenül jól néz ki, ugyanakkor nem sok ötlet van benne, felirat sincs, és nem is fejezi ki Barcelona különlegességét, hogy azt mondjam, nem is derül ki belőle, h egyáltalán az-e.
Nah, nagyjából sztem a többiek is ilyesmikre gondolhattak, csak én le is írtam. Ha csak a technikai megvalósítás számít, akkor elnézést, ahhoz nem értek, akkor biztos indokolt ez az arány. Csak ugye azért lett kitalálva ez az új lebonyolítási rendszer, h a programot kevésbé ismerőknek is több esélye legyen. Akkor sztem minimum, h az ötlet is számít. Dehát szubjektív az egész.
Mindez tényleg építő jellegű kritika, engem nem különösebben érdekel, h ki mennyire győzi le a másikat, én mindenképp nyerek, mert csak megnézem a topicot, és gyönyörködöm a sigekben.