atek írta:LG írta:
Én elleneztem a leigazolását, és most csak erősödött az ellenszenvem. Sztem nemcsak, h nem nagy szám, hanem kifejezetten gyenge játékos. Próbálgatja a külsőzést, azt szökőévente bejön, akkor lő egy nagy gólt, amire a jutubon lehet élvezni, de 90 százalékban szánalmasok azok a lövések. Mindig csak próbálkatja a trükkjeit, ahelyett, h játszana. Több kárt csinál, mint hasznot. Remélem az Interben nem lesz hosszú pályafutása, és ősszel már vmi gyenge portugál csapatban fogja ezt a szemetet csinálni.
teljes mértékben egyetértek veled, Q egy nagy bohóc, aki össze vissza trükközik, ahelyett hogy hasznosan játszana, én személy szerint mindig is elítéltem ezt a fajta játékot, nem szeretem ha valaki túlcifrázza a dolgokat teljesen feleslegesen...
Nekem spec naon régóta az egyik kedvenc playám,bírom a játékát és olyan jó feje is van

Az igaz,h az enterben nem igazán megy neki,azért ennek szerepe lehet a "csodálatos,játszós" olasz focinak,meg az új csapatba való beilleszkedési problemeknek.
Lenne benne potencia gazdagon,de a legjobbat talán az tette volna a karrierének,ha mondjuk Sir Alex kiszúrja őt anno,és "megtanítja" kezelni a saját játékát,mint CR-nek.Naon hasonló a 2 zsugás,és ha belegondoltok,h mit csinált az elején az aranylasztis (ugyanígy elsősorban önmagát és a közönséget szórakoztatta),akkor azért sztem ugyanígy elkallódhatott volna,mint Ricardo.A MUban idejekorán keményen fogta a gyeplőt Fergie,és amellett,h hagyta játszani,beleverte,h h legyen meghatározó alakja a világ egyik legnagyobb klubjának.Nos,RQ-nak sajna nem volt ilyen mentora,ezért sem tud sztem átlépni a saját árnyékán.
Nemtom mennyit láttátok játszani az Inter előtt,de sztem nem sokat,mert akkor azért ennyire nem húznátok le.Sztem messze nem annyira "szánalmas,szemét" játék,amit művel.A védjegyének számító külsőzés sem pusztán szökőévente hozott hasznot,mivel nem egy asszisztot adott a centereknek már vele.Kreatív,attraktív focit játszik,cs sajnálatos módon tényleg begörcsöl,amikor igazán mutatnia kéne vmit.

Pedig anno nagyon szorítottam neki,amikor hozzánk került,de legnagyobb bánatomra nem tudta megváltani a világot...