Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azt énis.szajko írta:Atalanta - Roma:3-0![]()
Juventus - Sampdoria:1-1![]()
Ennek örülök remélem az Inter is kikap...
Nedved fantasztikus sportember!ozsimiki írta:Juve nagyon jól játszik,és nagyon szépen. mégis vezet a samp idegenben 1-0ra.
de szntem megfordítják,megérdemelnék. eddig kész csoda, meg pár kapufa,h megúszta a samp. olasz focihoz mérten, elég élvezetes meccs. köszönhető a juvénak.
Nekem spec naon régóta az egyik kedvenc playám,bírom a játékát és olyan jó feje is vanatek írta:teljes mértékben egyetértek veled, Q egy nagy bohóc, aki össze vissza trükközik, ahelyett hogy hasznosan játszana, én személy szerint mindig is elítéltem ezt a fajta játékot, nem szeretem ha valaki túlcifrázza a dolgokat teljesen feleslegesen...LG írta: Én elleneztem a leigazolását, és most csak erősödött az ellenszenvem. Sztem nemcsak, h nem nagy szám, hanem kifejezetten gyenge játékos. Próbálgatja a külsőzést, azt szökőévente bejön, akkor lő egy nagy gólt, amire a jutubon lehet élvezni, de 90 százalékban szánalmasok azok a lövések. Mindig csak próbálkatja a trükkjeit, ahelyett, h játszana. Több kárt csinál, mint hasznot. Remélem az Interben nem lesz hosszú pályafutása, és ősszel már vmi gyenge portugál csapatban fogja ezt a szemetet csinálni.
nem erre céloztam. de nézd meg a portóban ott mozgot, ahol akart, nem b.szták le, ha esetleg elrontott egy cselt és bevették a játékba. elég sokszor, amikor full üres inkább a sok eszes átfordtja a túloldalra az ellenfélhez. nem azt mondom, hogy ő nem tehet semmiről, de a csapattól nem kapta meg a kellő támogatást. ha megnézed ibra 70 millió labdát kap egy meccsen, és a felét elönzüli, míg quaresma 10 percenként kap 1-et kis túlzással, és azt is be kell adnia, mert ott bent várja IBRA, akihez muszáj labdát juttatnidepth írta: hogy érted azt, h lekötik? amikor én láttam a szélen játszott, ahol a helye van. vagy mourinho mondta neki, h pontatlanul játszon? meg, h légyszíves ne bontakozz ki ricardo, ez ibra feladata, nálad nem lehet a labda 3 másodpercnél tovább?!
Én elleneztem a leigazolását, és most csak erősödött az ellenszenvem. Sztem nemcsak, h nem nagy szám, hanem kifejezetten gyenge játékos. Próbálgatja a külsőzést, azt szökőévente bejön, akkor lő egy nagy gólt, amire a jutubon lehet élvezni, de 90 százalékban szánalmasok azok a lövések. Mindig csak próbálkatja a trükkjeit, ahelyett, h játszana. Több kárt csinál, mint hasznot. Remélem az Interben nem lesz hosszú pályafutása, és ősszel már vmi gyenge portugál csapatban fogja ezt a szemetet csinálni.Replay írta:Ricardo Quaresma-t kitette Mourinho a BL-keretből...
Pedig hányan kérték, hogy igazoljuk le újra a nyáron, azok után, amit nálunk müvelt.
David Beckham-et viszont nevezte a Milan az UEFA-kupára, amit maximálisan értek.
hogy érted azt, h lekötik? amikor én láttam a szélen játszott, ahol a helye van. vagy mourinho mondta neki, h pontatlanul játszon? meg, h légyszíves ne bontakozz ki ricardo, ez ibra feladata, nálad nem lehet a labda 3 másodpercnél tovább?!palesz77 írta: most komolyan. ha egy ilyen stílusú játékost lekötnek, elveszik a teret előle, mit csináljon? messi se brillírozna ilyen szerpkörben
most komolyan. ha egy ilyen stílusú játékost lekötnek, elveszik a teret előle, mit csináljon? messi se brillírozna ilyen szerpkörbendepth írta:lehet itt kifogásokat keresni, meg másra fogni, de a srác akkor is csak örök ígéret marad. (meg a youtube összeállítások kedvence)
Most olvasom én is ezt a hírt!ALEXDP írta:Ez magánvélemény,de szerintem a Quaresma gyereknél valami ....,mert annál amit mutat,lényegesen jobb kvalitású játékos....
De lehet h tévedek....