Ez igen. Te aztán hálás szurkoló vagy. Akkor ezek szerint sírsz a Barca idei játékán is? Ez esetben te is korszakalkotó vagy: "BarcEMO". Csak tudod Roni valamit már letett az asztalra, amik után megérdemli, hogy tisztelettel beszéljünk róla, még akkor is ha nem játszik olyan fényesen mint régen.Már ne haragudj, de én ha meglátom a pályán, a sírás küszöbén állok! Ugrálni fogok örömömben, ha végre lelép! Nekem annyira fog fájni, ha lelép, hogy a haverjaimnak 2-3 kört én fogok fizetni!
Ronaldinho Gaúcho #3
Barca, Ronaldinho
- Fernando
- Llegenda del Barça
A szívem tényleg fájni fog ha eligazol, de ez olyan mintha valakit a bnője csal meg. Szereti de nem felelt meg az elvárásainak. És ezt őis tudja.
Igazából nekem fájt a szívem mikor Gio eligazolt. Vagy Luis Enrique abbahagyta a focit vagy Overmars, de még Bellettit is sajnáltam. Utóbbi esetben annak ellenére is hogy tudtam ez a jo megoldás. Így látom ezt most is.
Arra hogy Ronaldinho a jelképe:
1. sztem csak az egyik jelképe.
2. nem a jelkép hanem Ronaldinho kell hogy bizonyítson
3. a jelkép nem garancia semmire, sem a FIFA08 borítóján virított mosoly h más márka neveket ne mondjak.
Igazából nekem fájt a szívem mikor Gio eligazolt. Vagy Luis Enrique abbahagyta a focit vagy Overmars, de még Bellettit is sajnáltam. Utóbbi esetben annak ellenére is hogy tudtam ez a jo megoldás. Így látom ezt most is.
Arra hogy Ronaldinho a jelképe:
1. sztem csak az egyik jelképe.
2. nem a jelkép hanem Ronaldinho kell hogy bizonyítson
3. a jelkép nem garancia semmire, sem a FIFA08 borítóján virított mosoly h más márka neveket ne mondjak.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Danka00792
- Director del Fútbol
Már ne haragudj, de ez azért már túlzás!!Karashu írta: Nekem annyira fog fájni, ha lelép, hogy a haverjaimnak 2-3 kört én fogok fizetni!
Ilyent mondani egy korszakalkotó emerröl!!
- Karashu
- Jugador d'estrella
Már ne haragudj, de én ha meglátom a pályán, a sírás küszöbén állok! Ugrálni fogok örömömben, ha végre lelép! Nekem annyira fog fájni, ha lelép, hogy a haverjaimnak 2-3 kört én fogok fizetni!barcafan0911 írta:RONALDINHO A BARCELONA JELKÉPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOST ÍRTOK RÓLA MINDENFÉLÉT, DE HA MEGLÁTJÁTOK A PÁLYÁN AKKOR ELFOG TITEKET EGY JÓ ÉRZÉS.
ÉS SOKAN AKÁRMIT IS MONDANAK, MINDENKINEK FÁJNI FOG HA RONI ELHAGY MINKET, PLÁNE HA MI ÜLDÖZZÜK EL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nos, én tegnap leírtam a rövidke véleményem, de hozzátenném, ha 70 percig is van pályán vagy akármeddig is, ha nemis pörög és nincs olyan jó meccse, akkor ad egy olyan passzt ami után eldől a meccs...
Kb. olyan emberhez tudom hasonlítani Ronaldinhot mind Schumacher. Nekem mind kettő ember nagyon kedves, és ők is a példaképeim, inkább Schumi.
Schumacher miatt is sokan lettek ferrari drukkerek, elbűvölt mindenkit, mikre volt képes... Bár ő visszavonulása után azthitték sokan, hogy csökkenni fog a formula1 iránti rajongás, és kevesebb lesz a szurkoló, nos so-so ami lett...
Ronaldinho is kb ebben ilyen. Egy egész világot mozgatott meg, a cseleivel, góljaival, mosolyával és a játékával. Rengetegen kezdtek rajongani érte és egyben a klubért is. Sokan-e miatt lettek Barca szurkolók.
Rengetegen vagyunk és ha ő elmenne, háát had ne írjam le mennyire fájna...
Remélem összekapja magát és a sok pletyka helyett bizonyít nekünk.
Kb. olyan emberhez tudom hasonlítani Ronaldinhot mind Schumacher. Nekem mind kettő ember nagyon kedves, és ők is a példaképeim, inkább Schumi.
Schumacher miatt is sokan lettek ferrari drukkerek, elbűvölt mindenkit, mikre volt képes... Bár ő visszavonulása után azthitték sokan, hogy csökkenni fog a formula1 iránti rajongás, és kevesebb lesz a szurkoló, nos so-so ami lett...
Ronaldinho is kb ebben ilyen. Egy egész világot mozgatott meg, a cseleivel, góljaival, mosolyával és a játékával. Rengetegen kezdtek rajongani érte és egyben a klubért is. Sokan-e miatt lettek Barca szurkolók.
Rengetegen vagyunk és ha ő elmenne, háát had ne írjam le mennyire fájna...

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Entrenador del Barça
NEM MI ÜLDÖZZÜK EL, SPANYOLBAN AZT A SOK MARHASÁGOT NEM IS LÁTJÁK AMIT MI IRKÁLUNK.
Kétségkivül nagy varázsló volt de a Barcát nem egyedül emelte fel, mert ha ez igy igaz lenne akkor a lezüllesztésében is részt vett.
Kétségkivül nagy varázsló volt de a Barcát nem egyedül emelte fel, mert ha ez igy igaz lenne akkor a lezüllesztésében is részt vett.
Fecó
- Danka00792
- Director del Fútbol
Ronaldinho az F.C. Barcelona jelképe, ezt senkise tagadja.barcafan0911 írta:RONALDINHO A BARCELONA JELKÉPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOST ÍRTOK RÓLA MINDENFÉLÉT, DE HA MEGLÁTJÁTOK A PÁLYÁN AKKOR ELFOG TITEKET EGY JÓ ÉRZÉS.
ÉS SOKAN AKÁRMIT IS MONDANAK, MINDENKINEK FÁJNI FOG HA RONI ELHAGY MINKET, PLÁNE HA MI ÜLDÖZZÜK EL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ha a pályán van mindenkit elfog a jóérzés... ezzel én is igy vagyok. Meglátom , hogy fut fel a pályára, és izgalom tölt el, és várom ,hogy alázzon.. Addig tart a varázs, amig kb a 70-dik percben észreveszem, hogy: Jéééé, tééééllleg, ottvvann rooonnii a pályán...
Ha elm1, nekem fájni fog, hiszen akármi történhet, azt elfelejteni nem lehet, h a szenvedő Barcát visszaemelte Európa legjobbai közé. Csunyákat nem mondok róla, mert a mostani hozzáálása ellenére sem felejtem el, h mit tett a klubbért anno.
De hogy mi üldözzük el, az már nem igaz. A szurkolók és a vezetők 2 évig nézték a mélyrepülését, de eljött az idő, mikor náluk is betelt a pohár.
Ugyanakkor van hátra ebből a szezonból, itt van még az utolsó esélye megmutatni az igazi arcát. Ha ezzel élni tudna, akkor maradna...
De hogy mi üldözzük el, az már nem igaz. A szurkolók és a vezetők 2 évig nézték a mélyrepülését, de eljött az idő, mikor náluk is betelt a pohár.
Ugyanakkor van hátra ebből a szezonból, itt van még az utolsó esélye megmutatni az igazi arcát. Ha ezzel élni tudna, akkor maradna...
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
RONALDINHO A BARCELONA JELKÉPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉS SOKAN AKÁRMIT IS MONDANAK, MINDENKINEK FÁJNI FOG HA RONI ELHAGY MINKET, PLÁNE HA MI ÜLDÖZZÜK EL
ÉS SOKAN AKÁRMIT IS MONDANAK, MINDENKINEK FÁJNI FOG HA RONI ELHAGY MINKET, PLÁNE HA MI ÜLDÖZZÜK EL

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

-
- Director del Fútbol
Ronaldinho eladását az Interbe olyan dolognak tartom , mintha Amerika egy elromlott atombombát adna el Afganisztának. Lehet hogy nekik sem fog működni soha többet de ha megtalálják a módját, vagy azt a kicsi, pici alkatrészt ami hiányzik belőle akkor egy olyan fegyverük lesz amellyel szinta megállíthatatlanok lesznek.....
Ha a köv. meccseken nem látjuk, hogy játszani akar és nem lesz meg benne a tűz, vagy legalább az, hogy bele adja magát, az egyértelmű válasz arra, hogy nem akar itt maradni. Ha viszont látszani fog rajta az akarás, de mondjuk nem csillog, akkor azzal már bizonyítani tudja, hogy kötődik a Barcához. Ha utóbbi lenne (amit remélek) akkor ez a helyzet nagyot lendíthet a játékán.
A csapatnak meg hogy mi lenne a jó? a jó ég tudja. De azzal sz.tem nem vagyunk előbbre ha eladjuk Ronit.
Már ne haragudj, de neked miért van azzal bajod, hogy vannak akik hisznek benne? Ez had legyen mindenkinek a magánügye. Azt meg senki sem állította, hogy egyszerre kell a Barcának és R10 nek szurkolni. Szurkolni a csapatnak kell, R10 ben vagy bízni vagy nem.Sajnos sokaknak még mindig nem egyértelmű a tény,hogy Ronnie már nem tér vissza,hogy még mindig elvakultan hisznek benne...Én már nem tudom hogy mivel lehetne őket meggyőzni,valószínűleg semmivel. Sokan azt hiszik,hogy mivel Barca drukkerek,ehhez hozzá tartozik az,hogy Ronnie-t is szeretni kell.Pedig nem!!
A csapatnak meg hogy mi lenne a jó? a jó ég tudja. De azzal sz.tem nem vagyunk előbbre ha eladjuk Ronit.
Barca, Ronaldinho
Hát nem tudom,őszintén szólva tényleg örültem pl. az ollózós góljának,de sajnos hamar lelombozott az,hogy többek közt azon a meccsen sem csinált semmit...én nagyon örülnék ha igazad lenne,bár ugy lenne,de azért ell kell neked is jutni addig hogy belásd:Ronnie-ra már nincs szüksége a barcának,és neki sincs szüksége az állandóan elégedetlenkedő szurkolókra,vezetőkre stb.. ajánlanám neki a brazil ajnokságot!sok játékossal jót tett az a közeg:Riquelme,Adriano Lazább edzések,lazább meccsek,feltöltődhetne a tengerparton...grecki írta: Már ne is haragudj, de ez miért lenne egyértelmű? Szerintem nem az. Max a te (többség) véleménye. Mielőtt kirobbant volna ez a sérült, nem sérült ügy, szerintem bizakodó volt a teljesítménye. Fogadjunk, hogy te is ujjongtál, amikor az Atletico ellen ollózott egyet. Igenis harcosabb, észrevehetőbb volt. [auto_cenzúra] a kondija, le van lombozva, de ha focizni akar még valaha is (ami azért elég valószínű szerintem), akkor mindenképpen össze kell szednie magát. Miért ne lehetne ez a Barcában? Én nem vakon bízok benne, hanem ezt hiszem, hogy bőven van még rá esély. Egy ilyen korszakos zseninek meg szerintem kijárna egy esély. Sokkal nagyobbat bukhatunk az eladásával, mint amennyit nyerhetünk vele. Éppen ezért számomra nem egyértelmű, hogy el kell adni. És ez nem azt jelenti, hogy én elvakult R10 fan lennék, mert nem (soha nem látott pl. Ronnies avatart senki nálam). Én Barca szurkoló vagyok, és hiszem azt, hogy egy keménykezű edzővel van ESÉLYE arra, hogy ismét domborítson valamit.
-
- Hírhozó-cikkíró
Már ne is haragudj, de ez miért lenne egyértelmű? Szerintem nem az. Max a te (többség) véleménye. Mielőtt kirobbant volna ez a sérült, nem sérült ügy, szerintem bizakodó volt a teljesítménye. Fogadjunk, hogy te is ujjongtál, amikor az Atletico ellen ollózott egyet. Igenis harcosabb, észrevehetőbb volt. [auto_cenzúra] a kondija, le van lombozva, de ha focizni akar még valaha is (ami azért elég valószínű szerintem), akkor mindenképpen össze kell szednie magát. Miért ne lehetne ez a Barcában? Én nem vakon bízok benne, hanem ezt hiszem, hogy bőven van még rá esély. Egy ilyen korszakos zseninek meg szerintem kijárna egy esély. Sokkal nagyobbat bukhatunk az eladásával, mint amennyit nyerhetünk vele. Éppen ezért számomra nem egyértelmű, hogy el kell adni. És ez nem azt jelenti, hogy én elvakult R10 fan lennék, mert nem (soha nem látott pl. Ronnies avatart senki nálam). Én Barca szurkoló vagyok, és hiszem azt, hogy egy keménykezű edzővel van ESÉLYE arra, hogy ismét domborítson valamit.socio66 írta:Sajnos sokaknak még mindig nem egyértelmű a tény,hogy Ronnie már nem tér vissza,hogy még mindig elvakultan hisznek benne...Én már nem tudom hogy mivel lehetne őket meggyőzni,valószínűleg semmivel. Sokan azt hiszik,hogy mivel Barca drukkerek,ehhez hozzá tartozik az,hogy Ronnie-t is szeretni kell.Pedig nem!!Pont az az igazi drukker,aki felismeri,látja hogy az az ember,aki 2 éve Európa tetejére segítette a csapatot,már nem tud segíteni csapatunkon,és belátja hogy a csapatnak már nincs szüksége rá!nehéz ezt kimondani,de Ronnie bőven tett azért hogy ezt mi igy kimondhassuk! Nem,kérdés,el kell adni,ezt a szabadkártyás dolgot viszont valaki elmagyarázhatná,hogy ez miért jó a Barcának??
Sajnos sokaknak még mindig nem egyértelmű a tény,hogy Ronnie már nem tér vissza,hogy még mindig elvakultan hisznek benne...Én már nem tudom hogy mivel lehetne őket meggyőzni,valószínűleg semmivel. Sokan azt hiszik,hogy mivel Barca drukkerek,ehhez hozzá tartozik az,hogy Ronnie-t is szeretni kell.Pedig nem!!Pont az az igazi drukker,aki felismeri,látja hogy az az ember,aki 2 éve Európa tetejére segítette a csapatot,már nem tud segíteni csapatunkon,és belátja hogy a csapatnak már nincs szüksége rá!nehéz ezt kimondani,de Ronnie bőven tett azért hogy ezt mi igy kimondhassuk! Nem,kérdés,el kell adni,ezt a szabadkártyás dolgot viszont valaki elmagyarázhatná,hogy ez miért jó a Barcának??
-
- Hírhozó-cikkíró
Ha Deco, Gudjohnsen és főleg Rijkaard kapott még egy évet, akkor nagyon nagy nézeteltérés kell, hogy legyen a vezetőség és közötte, ha eladják. Szerintem balgaság lenne, ettől függetlenül nyilván ők okosabbak, több infót tudnak, mint mi.
Az viszont a bulizgatását támaszthatja alá, hogy pár hónappal ezelőtt írt a fórumba egy srác, aki azt mondta, hogy a cimbije R10 törzshelyén pultozik/felszolgál/whatever...
Az viszont a bulizgatását támaszthatja alá, hogy pár hónappal ezelőtt írt a fórumba egy srác, aki azt mondta, hogy a cimbije R10 törzshelyén pultozik/felszolgál/whatever...
-
- Director del Fútbol
Egy esetben tudom elképzelni, hogy maradjon. Ha kap egy keménykezű új edzőt, aki képes elkapni a tökeit, motiválni és ha nem teljesít, tarcsiba száműzni. Akkor "áldásom rá".grecki írta: Gekkodan, elfogadom a véleményedet. Írtam erről korábban egy cikket, nekem megér annyi kockázatot az itt tartása, hogy az esetleges rossz szereplése miatt később csak kevesebbért lehet eladni, viszont benne van a lehetőség, hogy ismét belelendül.
A nem Barca szurkoló, hanem R10 szurkoló jelzőt pedig intézzétek másnak...
-
- Hírhozó-cikkíró
A 8 millióban igazad volt, csak fontban. AZ pedig nem 14, hanem 12. A lényegen nem változtat mondjuk.barcatom írta:Rosszul tudod mert Gudi csak 8 millo euro volt!
Gekkodan, elfogadom a véleményedet. Írtam erről korábban egy cikket, nekem megér annyi kockázatot az itt tartása, hogy az esetleges rossz szereplése miatt később csak kevesebbért lehet eladni, viszont benne van a lehetőség, hogy ismét belelendül.
A nem Barca szurkoló, hanem R10 szurkoló jelzőt pedig intézzétek másnak...

-
- Director del Fútbol
Teljesen egyetértek, hogy el kell adni. Elég volt már a hónapok óta tartó szerencsétlenkedésből. Nem Barca-nívó és nem Barca-hozzáállás amit a brazil csinál. Kiborító, Laporta nagyot nő a szememben ha tényleg kirakja a szűrét. Ha még Rijkaard is lapátra kerül nyáron, akkor számomra az átalakítás első szakasza megfelelő lesz
Aztán mehet utánuk Oleguer, Edmilson, Thuram, Gudjohnsen és esetleg Deco is, akinek szintén pocsék a hozzáállása, hetek óta nem látom és amikor meg padra kerül, rögtön fenyegetőzik, hogy eligazol. Nem kellenek az ilyen játékosok.

Aztán mehet utánuk Oleguer, Edmilson, Thuram, Gudjohnsen és esetleg Deco is, akinek szintén pocsék a hozzáállása, hetek óta nem látom és amikor meg padra kerül, rögtön fenyegetőzik, hogy eligazol. Nem kellenek az ilyen játékosok.
Az utóbbi időben nem is játszott rosszul... de ha ilyen a hozzáállása, simán el kell adni.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
grecki írta:Ha el is adják, nem tudom elképzelni, hogy ennyire kevésért odaadnák. Gudjohnsen volt 14 millió, akkor R10 még ilyen ramaty formában és hozzáállással is legalább a dupláját megéri...
Én még reménykedem, sőt hiszek benne, hogy hasznos tagja tud lenni ennek a csapatnak. Mindenképpen kivárnám a vezetőség helyében, hogy egy új edző mire lenne képes vele...
Hát nem tudom.
Ha a szívemre hallgatok, akkor én is ezt gondolom, viszont, ha az eszemre, akkor rohadtul nem...

-
- Entrenador del Barça
Semmire nincs itt várni. Mit gondoltok, én biztos vagyok benne, hogy el akar menni. Ő is tudja, hogy mi a helyzet körülötte, ha akarna hajtana, de nem. Mindig rátesz 1 lapáttal. Ilyen játékos kell nekünk ? Neki is, nekünk is és talán az egész világnak jobb lenne, ha máshol, más környezetben még sziporkáza. Öszintén nekem nem fájna. Most Barca szurkolók vagyunk, vagy R10 szurkolók ? Mert a Barca örök Ronnie nem. Volt dreateam elötte is, lesz utána is.
Fecó
Én is azt mondom, hogy a vezetőségnek a csapat érdekeit kell figyelembe venni. Annak pedig az az érdeke, hogy gyökeres mentális változáson essen keresztül. És ez a változás R10 nek is segítene szerintem. A tudás ott van benne, csak felszínre kell megint hozni.
De még ha úgy is dönt a vezetőség, hogy eladja, a 18 milla édeskevés lenne érte. Oké hogy nem játszik jól, de egy másik nagy klubbnak simán megéri még a dupláját is .
De még ha úgy is dönt a vezetőség, hogy eladja, a 18 milla édeskevés lenne érte. Oké hogy nem játszik jól, de egy másik nagy klubbnak simán megéri még a dupláját is .
Barca, Ronaldinho
-
- Hírhozó-cikkíró
Ha el is adják, nem tudom elképzelni, hogy ennyire kevésért odaadnák. Gudjohnsen volt 14 millió, akkor R10 még ilyen ramaty formában és hozzáállással is legalább a dupláját megéri...
Én még reménykedem, sőt hiszek benne, hogy hasznos tagja tud lenni ennek a csapatnak. Mindenképpen kivárnám a vezetőség helyében, hogy egy új edző mire lenne képes vele...
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ronaldinho 'Can Go For €18m'
Reports in the English press claim Barcelona have finally given up on Ronaldinho and will sell him in the summer if a bid of €18m comes along. Chelsea are thought to be interested.
The Brazilian playmaker has put in some shocking performances for the Catalans this season as revelations about his party lifestyle and reluctance to train keep emerging.
Recent drama revolved around Ronaldinho not playing for Barcelona, with a message from doctors on the club website exposing as wrong the player's claims that he "was injured."
Barca chiefs have decided enough is enough and seem willing to cash in. The 28-year-old for Paris St-Germain star has a buy-out clause in his contract of around €125m, but it seems a bid of around €18m will probably be enough to convince Barcelona to part with the player.
The Sun claim that Chelsea are interested in bringing the Brazilian to Stamford Bridge, believing they can revive his flagging career. The newspaper even suggests that the Blues even provisionally agreed a five-year, £11.6m-a-season deal with Ronaldinho back in September with a view to a January move, only for the player to decide to stick it out in Spain. Now it appears staying put is less of an option.
Ez volt már?