Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez igen. Te aztán hálás szurkoló vagy. Akkor ezek szerint sírsz a Barca idei játékán is? Ez esetben te is korszakalkotó vagy: "BarcEMO". Csak tudod Roni valamit már letett az asztalra, amik után megérdemli, hogy tisztelettel beszéljünk róla, még akkor is ha nem játszik olyan fényesen mint régen.Már ne haragudj, de én ha meglátom a pályán, a sírás küszöbén állok! Ugrálni fogok örömömben, ha végre lelép! Nekem annyira fog fájni, ha lelép, hogy a haverjaimnak 2-3 kört én fogok fizetni!
Már ne haragudj, de ez azért már túlzás!!Karashu írta: Nekem annyira fog fájni, ha lelép, hogy a haverjaimnak 2-3 kört én fogok fizetni!
Már ne haragudj, de én ha meglátom a pályán, a sírás küszöbén állok! Ugrálni fogok örömömben, ha végre lelép! Nekem annyira fog fájni, ha lelép, hogy a haverjaimnak 2-3 kört én fogok fizetni!barcafan0911 írta:RONALDINHO A BARCELONA JELKÉPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOST ÍRTOK RÓLA MINDENFÉLÉT, DE HA MEGLÁTJÁTOK A PÁLYÁN AKKOR ELFOG TITEKET EGY JÓ ÉRZÉS.
ÉS SOKAN AKÁRMIT IS MONDANAK, MINDENKINEK FÁJNI FOG HA RONI ELHAGY MINKET, PLÁNE HA MI ÜLDÖZZÜK EL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ronaldinho az F.C. Barcelona jelképe, ezt senkise tagadja.barcafan0911 írta:RONALDINHO A BARCELONA JELKÉPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOST ÍRTOK RÓLA MINDENFÉLÉT, DE HA MEGLÁTJÁTOK A PÁLYÁN AKKOR ELFOG TITEKET EGY JÓ ÉRZÉS.
ÉS SOKAN AKÁRMIT IS MONDANAK, MINDENKINEK FÁJNI FOG HA RONI ELHAGY MINKET, PLÁNE HA MI ÜLDÖZZÜK EL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Már ne haragudj, de neked miért van azzal bajod, hogy vannak akik hisznek benne? Ez had legyen mindenkinek a magánügye. Azt meg senki sem állította, hogy egyszerre kell a Barcának és R10 nek szurkolni. Szurkolni a csapatnak kell, R10 ben vagy bízni vagy nem.Sajnos sokaknak még mindig nem egyértelmű a tény,hogy Ronnie már nem tér vissza,hogy még mindig elvakultan hisznek benne...Én már nem tudom hogy mivel lehetne őket meggyőzni,valószínűleg semmivel. Sokan azt hiszik,hogy mivel Barca drukkerek,ehhez hozzá tartozik az,hogy Ronnie-t is szeretni kell.Pedig nem!!
Hát nem tudom,őszintén szólva tényleg örültem pl. az ollózós góljának,de sajnos hamar lelombozott az,hogy többek közt azon a meccsen sem csinált semmit...én nagyon örülnék ha igazad lenne,bár ugy lenne,de azért ell kell neked is jutni addig hogy belásd:Ronnie-ra már nincs szüksége a barcának,és neki sincs szüksége az állandóan elégedetlenkedő szurkolókra,vezetőkre stb.. ajánlanám neki a brazil ajnokságot!sok játékossal jót tett az a közeg:Riquelme,Adriano Lazább edzések,lazább meccsek,feltöltődhetne a tengerparton...grecki írta: Már ne is haragudj, de ez miért lenne egyértelmű? Szerintem nem az. Max a te (többség) véleménye. Mielőtt kirobbant volna ez a sérült, nem sérült ügy, szerintem bizakodó volt a teljesítménye. Fogadjunk, hogy te is ujjongtál, amikor az Atletico ellen ollózott egyet. Igenis harcosabb, észrevehetőbb volt. [auto_cenzúra] a kondija, le van lombozva, de ha focizni akar még valaha is (ami azért elég valószínű szerintem), akkor mindenképpen össze kell szednie magát. Miért ne lehetne ez a Barcában? Én nem vakon bízok benne, hanem ezt hiszem, hogy bőven van még rá esély. Egy ilyen korszakos zseninek meg szerintem kijárna egy esély. Sokkal nagyobbat bukhatunk az eladásával, mint amennyit nyerhetünk vele. Éppen ezért számomra nem egyértelmű, hogy el kell adni. És ez nem azt jelenti, hogy én elvakult R10 fan lennék, mert nem (soha nem látott pl. Ronnies avatart senki nálam). Én Barca szurkoló vagyok, és hiszem azt, hogy egy keménykezű edzővel van ESÉLYE arra, hogy ismét domborítson valamit.
Már ne is haragudj, de ez miért lenne egyértelmű? Szerintem nem az. Max a te (többség) véleménye. Mielőtt kirobbant volna ez a sérült, nem sérült ügy, szerintem bizakodó volt a teljesítménye. Fogadjunk, hogy te is ujjongtál, amikor az Atletico ellen ollózott egyet. Igenis harcosabb, észrevehetőbb volt. [auto_cenzúra] a kondija, le van lombozva, de ha focizni akar még valaha is (ami azért elég valószínű szerintem), akkor mindenképpen össze kell szednie magát. Miért ne lehetne ez a Barcában? Én nem vakon bízok benne, hanem ezt hiszem, hogy bőven van még rá esély. Egy ilyen korszakos zseninek meg szerintem kijárna egy esély. Sokkal nagyobbat bukhatunk az eladásával, mint amennyit nyerhetünk vele. Éppen ezért számomra nem egyértelmű, hogy el kell adni. És ez nem azt jelenti, hogy én elvakult R10 fan lennék, mert nem (soha nem látott pl. Ronnies avatart senki nálam). Én Barca szurkoló vagyok, és hiszem azt, hogy egy keménykezű edzővel van ESÉLYE arra, hogy ismét domborítson valamit.socio66 írta:Sajnos sokaknak még mindig nem egyértelmű a tény,hogy Ronnie már nem tér vissza,hogy még mindig elvakultan hisznek benne...Én már nem tudom hogy mivel lehetne őket meggyőzni,valószínűleg semmivel. Sokan azt hiszik,hogy mivel Barca drukkerek,ehhez hozzá tartozik az,hogy Ronnie-t is szeretni kell.Pedig nem!!Pont az az igazi drukker,aki felismeri,látja hogy az az ember,aki 2 éve Európa tetejére segítette a csapatot,már nem tud segíteni csapatunkon,és belátja hogy a csapatnak már nincs szüksége rá!nehéz ezt kimondani,de Ronnie bőven tett azért hogy ezt mi igy kimondhassuk! Nem,kérdés,el kell adni,ezt a szabadkártyás dolgot viszont valaki elmagyarázhatná,hogy ez miért jó a Barcának??
Egy esetben tudom elképzelni, hogy maradjon. Ha kap egy keménykezű új edzőt, aki képes elkapni a tökeit, motiválni és ha nem teljesít, tarcsiba száműzni. Akkor "áldásom rá".grecki írta: Gekkodan, elfogadom a véleményedet. Írtam erről korábban egy cikket, nekem megér annyi kockázatot az itt tartása, hogy az esetleges rossz szereplése miatt később csak kevesebbért lehet eladni, viszont benne van a lehetőség, hogy ismét belelendül.
A nem Barca szurkoló, hanem R10 szurkoló jelzőt pedig intézzétek másnak...
A 8 millióban igazad volt, csak fontban. AZ pedig nem 14, hanem 12. A lényegen nem változtat mondjuk.barcatom írta:Rosszul tudod mert Gudi csak 8 millo euro volt!
grecki írta:Ha el is adják, nem tudom elképzelni, hogy ennyire kevésért odaadnák. Gudjohnsen volt 14 millió, akkor R10 még ilyen ramaty formában és hozzáállással is legalább a dupláját megéri...
Én még reménykedem, sőt hiszek benne, hogy hasznos tagja tud lenni ennek a csapatnak. Mindenképpen kivárnám a vezetőség helyében, hogy egy új edző mire lenne képes vele...
Ronaldinho 'Can Go For €18m'
Reports in the English press claim Barcelona have finally given up on Ronaldinho and will sell him in the summer if a bid of €18m comes along. Chelsea are thought to be interested.
The Brazilian playmaker has put in some shocking performances for the Catalans this season as revelations about his party lifestyle and reluctance to train keep emerging.
Recent drama revolved around Ronaldinho not playing for Barcelona, with a message from doctors on the club website exposing as wrong the player's claims that he "was injured."
Barca chiefs have decided enough is enough and seem willing to cash in. The 28-year-old for Paris St-Germain star has a buy-out clause in his contract of around €125m, but it seems a bid of around €18m will probably be enough to convince Barcelona to part with the player.
The Sun claim that Chelsea are interested in bringing the Brazilian to Stamford Bridge, believing they can revive his flagging career. The newspaper even suggests that the Blues even provisionally agreed a five-year, £11.6m-a-season deal with Ronaldinho back in September with a view to a January move, only for the player to decide to stick it out in Spain. Now it appears staying put is less of an option.