Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem se vészes.5 pont nem pont? nekünk még a két pont is pont volt Rolling Eyes
Na az ilyen hsz-ek verik ki nálam a biztosítékot. Nehogy már attól érezzük magunkat nagy szurkolónak, hogy klub pénzügyi érdekeit nézzük. Az odáig rendben van, ha úgy érezzük, hogy 1-2 játékosnak nincs helye a Barçában, de szerintem itt kéne leállni, nem egyből a nagy lóvét hajtani.Tőlem mehetne: Ezquerro, Gudi, Edmilson, Thuram, Deco, Sylvinho, Oleguer. + jó lovéért Roni is
5 pont nem pont? nekünk még a két pont is pont voltsm0kee írta:sztem meg nem kell ilyen borulátóan nezni a dolgokat...
az van hogy ...
nem lehet minden meccset megnyerni.. és kur*ára orulni kéne hogy ott vagyunk a bl-ben a legjobb 8 kozott (nagy valoszinuseggel)
meg a kiraly kupaban a legjobb 4 között
és tulajdonkeppen él a bajnoki cim lehetősége mer 5 pont nem pont..
foleg hogy lesz meg 1 real barcaahol revansot veszunk az őszi sérelmekért..
sztem a leheto legjobb a helyzet 2 honappal ezelotthoz:)
( egy elégedett szurkoló )
Szerintem pont kapus nem kéne. Egy jobb hátvéd igazolásában egyet értek, (Dani Alves) de szerintem nem kéne játékosokat igazolni, majd év végén. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy Rijkaard maradni fog-e. Szerintem igen, de még ettől sok függ.kicsics írta:kene egy uj kapus meg egy par uj jatekos is!
nem artana egy kis frissites meg van vagy 3 jatekos akit el lehetne kuldeni mert annyit er!
Abidal védekezésben jó, támadásban alig van jó labdája. Zambrotta sok butaságot csinál-eladott labdák, múltkori kezezés pl. Milito elég stabil, de a klasszisok verik egy az egyben, Puyol a legjobb hátul alap, bár tegnap ő is gyengén teljesített. Kpályán ha már 3 ember játszik, akkor egy meccsen sem hagynám ki Tourét(tegnap is ez hiba volt), én amúgy a 4 kp-s felállásra szavaznék, mert sokszor átrohannak minket. Giovani fiatal, Sylvinho szerintem cserének jó, ha ki kell támadni, akkor többet ér mint Abidal, tény h sokkal kevésbé stabil, mint a francia, de vannak jó beadásai pl. Edmilson, Oleguer tényleg semmit nem ér, Márquez is szűrőként jó csak , khv-ként bohózatba illő jelenetei vannak. Xavi és Iniesta alapemberek, Deco most haloványabb, Ronnie kezd feljönni, Messi, Eto'o szintén alapemberek, Henry is lehoz pár jó meccset.otomi írta:Abidal sztem is jó, bár néha lehetne egy kicsit lendületesebb, de sztem sokat dolgozik. Zambrotta már jóval lassabb sajnos. Milito és Puyol általában jó teljesítményt nyújt sztem és Marquez is jó. Zambrotta helyén el tudnám képzelni Daniel Alvest (minőségi váltás lenne). Kpályán nálam Xavi és Iniesta alap, szűrőben a védelem előtt Toure is jó. A két szélsőnk közül Messi alap, Ronaldinhoról változatlanul állítom, hogy már nem a régi és nem is lesz, így a helyére jöhetne vki! Hleb úgy hírlik érkezik az Arsenaltól, így mondjuk Iniesta helyén játszhatna, Andres pedig alkalmas lenne Ronaldinho helyén a játékra! Eto'o-t nem szabad eladni! A kispaddal már több gondom van: Giovani sztem nem Barca szint, Sylvinho nagyon sablon amit csinál, Thuram öreg. Edmilsont és Oleguert ingyen is adnám, csak vigyék:) Bojan az egyedüli, akit szintén nem szabad elengedni.
Kicsit furcsa szemléleti mód ,de igaz!cps46 írta:Szerintem azért nem akkora tragédia ez a vereség. 15 veretlen meccs után belefér. Agüero méltó utód Torres után, mint Atleticos mumusunk. Amikor bajnokok lettünk, akkor is mindig kikaptunk tőlük, amikor meg 0-6 volt, akkor meg nem nyertünk semmit. Ha innen nézzük, akkor ez pont jó nekünk.
Szerintem jókor rotált, itt belefér egy vereség, ezután viszont erős csapattal csak otthon játszunk,(a classicot nem számítva) jön egy csomó kötelező győzelem. A reál köv. öt meccse viszont espanol, depor, valencia, sevilla, mallorca. Simán meg lehet még az előny is addigra. Ráadásul a real barca után a madrid zaragozába megy. Szal én optimista vagyok.OvaMind írta:Nem tudom, hogy mi értelme volt rotálni, Messit, Tourét kihagyni a kezdőből, különösen egy olyan meccsen, ahol muszáj lett volna nyerni, és ahol mindenki tudta, hogy nehéz lesz nyerni. Touré nagyon hiányzott, 3 kp-val nem megengedhető, hogy egy harmatgyenge Edmilson játsszon. Elég jól játszott tegnap az Atletico, viszont egy csapatban lehetne annyi tartás, hogy 4-et ne kapjon.
Másrészt a szokásos Barca- betegséget lehetett megfigyelni, hogy gyönyörű adogatás után amikor szétnyílik a védelem, akkor jön egy biztonsági passz, és újra is lehet kezdeni a támadást.
Az egyetlen pozitívum, hogy szerintem Ronaldinho a társakhoz képest egész jól mozgott, és gyönyörű gólt lőtt ráadásul. Jóval higgadtabb, + nagyobb az önbizalma mint pár hónapja. Nálam beverekedte magát a kezdőbe. És tegnap
még egy kis csillagport is hintett...
Ha nincs gond a bal oldallal,akkor nézd meg a meccs első félidejét......Lionel85 írta:a-a Abidal pont ezeket megteszi, szerintem a bal oldallal nincs gond, a másik szélen viszont tényleg gyenge Zambrotta. Én már úgy vagyok vele, hogy nyáron 'Ciao Espana' és hozunk egy új jobbhátvédet.
KI?norbert55 írta:Nekem gyanus hogy Mourinho-nak már DVD-et adnak a csapatról és h Mourinhonak van kiívánságistája.Méghozzá Titi Begidistan.
Ennek ezek lehetnek a következményei
1.Rijkaard-ot nem akarják marasztali hanem josé a favorit.
2.Ha rijkaard nem válik be és elmegy akkor méltó utód legyen.
3.Lehet h már Rijkaard mondta azt csapaton belül h elmegy a szezon végén és Joséval tárgyalnak.
Szerintetek?
Év elején 1-2 meccsen megtette Abidal, azota nem sok előfutását láthattuk. Komolyan mondom, Sylvinho jobb teljesitmény nyujt nála gyakran, támadásban mindenféleképpen. Én ugy veszem észre, h az idény eleji parádé után Abidal jelentősen visszaesett.Lionel85 írta:a-a Abidal pont ezeket megteszi, szerintem a bal oldallal nincs gond, a másik szélen viszont tényleg gyenge Zambrotta. Én már úgy vagyok vele, hogy nyáron 'Ciao Espana' és hozunk egy új jobbhátvédet.
nah...ez van ha a pesszimista egyszer optimistán áll a dolgokhoz...visca el barca írta:én abszolut pesszimista ember vagyok (az élet tett azzá), de most ugy érzem hogy siman nyerünk. nagyon jo formaban van a csapat, a valencia ellen nagyon jol terelték a lasztit a srácok. a matracosok meg az elmult 6 bajnokibol csak 1et nyertek meg...
JÓK VAGYUNK!