Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azt tudom,hogy sokat futnak,de attól még mindig lassan játszunk!Ahelyett,hogy gyors előre tolnánk,hátul játszunk!Én úgy emlékszem,pár éve még olyan támadásaink voltank,ami egy-két passzból állt,de az gyors volt!Például,egy nagy keresztpassz R10-nek,Gio felfutott(!!!sprintelt!!!),R10 sarkazott,Gio beadta,Messi és Eto'o !sprinteltek! rá és ha ők netán elvétették volna,!sprintbe! érkezett a második hullámba Xavi vagy Ini vagy Deco!Na,ez hiányzik,ez a gyors,levédekezhetlen Barca!Fernando írta:Ajánlok neked vmit, nekem bejöttLéfe írta:Etooka irja:
Egyébként egyet utálok a játékuknkban:Ezt a lassú,hitvány nyugdíjas
focit,passzolunk kettőt balra,majd jobbra,aztán majd csak lesz belőle valami!Nem,futni kéne!Dehát....
Ez a lényeg.De mi lehet az oka?Egy Barca meccsen szúrj ki magadnak egy játékost és csak őt figyeld, de tényleg ne a labdát csak mondjuk pl Xavit figyeld a pályán. És rájösz h azért elég sokat futnak egy meccs alatt
Vagy ha durvább akarok lenni Messi vagy Henry is nagyon sokat fut mégha nemis látszik
Ajánlok neked vmit, nekem bejöttLéfe írta:Etooka irja:
Egyébként egyet utálok a játékuknkban:Ezt a lassú,hitvány nyugdíjas
focit,passzolunk kettőt balra,majd jobbra,aztán majd csak lesz belőle valami!Nem,futni kéne!Dehát....
Ez a lényeg.De mi lehet az oka?
Hát vaslami ilyesmit szajkóztam én is.Hagyni kelett volna a kupát a fenébe, és a BL-re meg a ligára koncentrálni.Ennyi.Léfe írta:Sajnos azt hiszem a Barcánál nem ismerték fel, hogy meg lehet a bajnokság és a Valancia ellen kellett volna erősen tartalékosan kiállni.
egyetértek minden egyes betűvel!BRC01 írta:Annyira sok szánalmas divatdrukker "Barcás" van ezen az oldalon! Írkálják meccs közbe a hülyeségüket, mert azt hiszik azzal vagányok, hogy távolról okoskodnak meg megszólnak mindent, mit?mért?hogyan?
- "kellett ezzel a sok f.o.s.-sal kezdeni (henry, edmilson, dinnye (????)" Dinnye!! ez a megszólítás valami fantasztikus, biztos sok időbe telt mire kigondolta az aki írta. ez a Dinnye amikor idejött és a barca sehol nem volt annak idején, akkora meccseket játszott, hogy egy isten lett és kumma nagy cselekkel és gólokkal boldogított és volt egy hullámvölgye, de nem adták el egyből nem fikázták (kivétel nektek, meg egy pár igazi Barcás drukkernek) és az utobbi időben megint kezd magára találni.A celtic ellen is nagyott játszott, utánni való bajnokin is és most is lőtt egy nem egyszerü gólt, ami kevés volt ma mert nem játszott fényesen, mint ahogy szinte senki. De miről beszéltek. Ott vagyunk a király kupába, ott vagyunk a BL-be és valószinü, hogy tovább is megyünk, és a bajnokságba is a második helyen állunk bőven és 5pontal lemaradva a rejáltól!!
- "Rijkaard te menj a francba az idióta rotácioddal"
Lehet kár volt, hogy nem jáccatta Messit és Yaya-t ma, de nem hiszem, hogy azon ment el a meccs, mert Messi beállt és ma ő se váltotta meg a világot.Amikor bajnokságot + BL-t nyertünk, akkor rijkaard a császár, az isten, a király, ilyenkor meg megy a fika.sztem pár év alatt azért nem keveset tett le az asztalra a Barcával...sőőt!!nem verni kell a nyálat meg irosgatni , hogy "úgyse rugja ki a stubbon paraszt", hanem normálisan le kéne írni a véleményed, ami van!!JÖJJÖN MURINHÓÓÓ:S:S azt is hogy fikázta mindenki azokon a BL meccseken, amikor ő is osztotta a kicsi Messit stb..
- "de mért az ellenkezőjét csinálja annak, amit mindenki jónak tart"
Mert te otthon a karos székbe a semmirekelloödet lógatva nézed a meccset, ő meg 70ezer ember között próbálja a lehető legjobb döntést meghozni!!és sztem nagy ívben sz@rik rá, hogy neked vagy bárkinek mi a jó.szerencsére nagyon jó keretünk van, nagyon sok jó játékossal és ő se jövőbe látó, hogy előrre lássa a meccseket KI HOGY FOG JÁCCANI!!és sajnos valamelyik nagy sztárt néha ki kell hagyni, mert abból van elég sok, főleg a csatársorba /hálisten!!
na csak ennyi!ezt le kellett írnom, mert röhejes néhány ember hozzászólása, főleg meccs közbe.
Forca Barca
lionelmessi19 írta: A foci csapatjáték. A profi foci úgyszintén, csak hogy ott nem lehet megengedni a hangulat emberkedést. Akinek nem megy, annak is kötelező hajtani, és úgy igenis értékes munkát képes hozzátenni a csapatéhoz. Ilyen volt ma Iniesta, többekkel ellentétben. Így nem tetszett, hogy őt emelted ki, mint egyedülit.
Épp ez az, hogy 1általán nemvolt jobb az Atlético mint a Barca mégis Fortuna és a bíró velük volt. Megpattant lövés, ajándék tizenegyes. Fortuna a bíró és a Barca közrejátszása következtében kaptunk kiVaratrix írta:Nem jáccott rosszul a Barca de a madrid jobb volt.