Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bezony elég jól zúzzák idén az Ágyúsok.Game90 írta:Evans azért tanult valamit Cantonától...![]()
Egyértelmű piros lap, helyette Drogba sárga...
Remélem SAF ma nem fogja kritizálni a bírókat.
Tegnapi Arsenal meccs tetszett. Kár, hogy megint nem sikerült kihúzni kapott gól nélkül.
Eddig 11 meccs alatt 36 gól. Tavaly 3 csapatnak nem sikerült ennyit lőnie 38 meccs alattRvP 15 meccs, 8 gól, 8 gólpassz. Fabregas 15 meccs, 9 gól, 13 gólpassz.
"aha, hülyeség". Nekem helyreállt az igazságérzetem azzal, hogy nyert a Chelsea. Annak ellenére,hogy a döntetlen lett volna a reális. Csak ennyit tudok mondani: nem szeretem a gusztustalan belépőket.ozsimiki írta:aha, hülyeség. szóval ha a Barca tegyük fel lefocizná a madridot,de utána Alvesnek elgurul a gyógyszer,akkor nem bánod ha a madrid végül megnyeri a meccset? ne butáskodjunk már. nem volt szép momentum,de nem ilyesmire,vagy ennek ellenére adogatják a győzelmeket.
aha, hülyeség. szóval ha a Barca tegyük fel lefocizná a madridot,de utána Alvesnek elgurul a gyógyszer,akkor nem bánod ha a madrid végül megnyeri a meccset? ne butáskodjunk már.Mikaos írta:Lol. AZért nem árt egy kis moralitás. Így az ember igazságérzete a helyén van.ozsimiki írta:lol, azért érdemeli meg az ellenfél a győzelmet,mert vki tahó volt a csapatból? jó vicc, az emberelőnyt érdemelte volna meg a chelsea,de ha szabályos gólt szereztek volna még....
Lol. AZért nem árt egy kis moralitás. Így az ember igazságérzete a helyén van.ozsimiki írta:lol, azért érdemeli meg az ellenfél a győzelmet,mert vki tahó volt a csapatból? jó vicc, az emberelőnyt érdemelte volna meg a chelsea,de ha szabályos gólt szereztek volna még....
csak szabálytalan gól, Evansnak járt a piros, az Szent. de attól még a gólnál Drogba bőven zavart,és ő lesen volt.VIII.Henrik írta:Te Szent Isten! Láttátok igaz?! Ha most nem is, pár hétre eltakarítják remélhetőleg ezt a brit nímandot! Feltehetően jútúbon többet fog megélni, mint a focipályákon.
Közben gól, nagyon helyes!
Vesztet pontok tekintetében már így is 2-ak, és x vagy mú győzelem esetén ma élre is állhatnak.MQuC írta:Nem hiszem ,hogy az idény végét kupa nélkül zárják. Vagy az angol kupák egyikét, vagy bajnokit mindenképp szereznek. A bajnoki borzasztóan nehéz menet lesz, de ha ma kikap a MU, akkor máris ott a 2. hely.![]()
Én ebben nem lennék biztos. Tavaly pl. épp hogy tavasszal jöttek föl. Persze igazad lehet is lehet, ha megint elkapja egy komoly sérüléshullám őket, mert a kiegészítő embereik nem túl acélosak, de a kezdő 11-ük nagyon erős.Rivaldo11 írta:Nagyon jó ez az Arsenal. Kb. úgy még három hónapig. Utána összeesnek a gyerekek, mint a vizes zokni.
Szokás szerint.
Bizony...hihetetlen formában az Arsenal!!! Az utolsó 3 meccsen 10 gól, és a maiból még van egy félidő. Ráadásul az úgy, h még rengeteg kihagyott helyzet is van mellette! Ezért szeretem az Arsenalt! A nagy csapatok közül ők a Barcán kivül az egyetlenek, akik szép focit játszanak.levproff írta:Go Gunners!
A Wolverhampton nem egy acélos kis csapat.Kötelező a győzelem!
Örülök, hogy X-elt a city!![]()
Fabregas meg remélem tovább növeli góljainak számát!
Szerk.:Szünetben 3-0!Két öngóllal meg egy FABREGAS góllal!
![]()
Elég rendesen termel a kis spanyol!![]()