Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
He?Los Banditos írta:Az elején nem láttam a topic címet,grecki hozzászólásból azthittem hogy a FIFA topicba vagyunk.![]()
Most kitenni Valdést amikor ilyen jó formában van?![]()
grecki írta:Miccóltok?
Szerintem ez még túl távoli dolog ahoz, h most tárgyaljuk. 2-3 év még van decoban simán, és aztán még ki tudja.Ordog írta:Inkább beszéljünk arról testvéreim, hogy Deco helyére kit kéne beszerezünk a jövőre nézve?? Mert azért azt remélem ti is belátjátok, hogy legkésőbb 2 év múlva változatatni kell, új szellemet kell hozni az középpálya irányító posztjára... amíg nem késő.
Házon belül megoldjuk? Vagy esetleg veszünk valakit? Esetleg Diegot a Werderből?:)
En meg nagyon birom Mirot, de én sem szeretném, ha hozánk jönne, mert itt van Etoo, aki kiszorithatatlan, cserének viszont vicc lenne 1 Klose szintü játékost padoztatni meg nagyon rossz vicc lenne...ilyen csak a cselzitől teli kiLos Barrachos írta:Szerencsére nem sok esély van Klose leigazolására, nem szeretem őt, és nem szeretném, ha a Barça mezét viselné, ha igazolni kéne, akkor csakis Larsson jöhet szóba, de azt is elképzelhetőnek tartom, hogy nem igazolunk senkit, ahogy Txiki is mondta.
Viszont ő is ballábas, ahogy Messi, tehát ugyanazt tudná szinte játszani ő is, bal lábbal könnyen tud kapura csavarni belsővel. Nem lenne rossz megoldás LGMelkor írta:Ezzel nem értek egyet - Guily tavaly ugyan elég sok gólt lőtt, de ez elsősorban nem az ő érdeme volt, hanem a csapaté - idén viszont csak többen vagyunk vele a pályán - 0 kreativitás, semmi cselezőképesség és meg védekezni sem tud. Ezzel szemben LG (már ha ugye a liverpoolosról beszélünk) elég kreatív, ami egy Barca támadónál sztem alapkövetelmény és jól cselez, valamint egészen esélytelen szituációkban is tud gólt szerezni - persze nem olyan gyors mint gyula, de azt hiszem ezt elnézhetjük neki!
egy szóra.Melkor írta:persze nem olyan gyors mint gyula, de azt hiszem ezt elnézhetjük neki!
Ezzel nem értek egyet - Guily tavaly ugyan elég sok gólt lőtt, de ez elsősorban nem az ő érdeme volt, hanem a csapaté - idén viszont csak többen vagyunk vele a pályán - 0 kreativitás, semmi cselezőképesség és meg védekezni sem tud. Ezzel szemben LG (már ha ugye a liverpoolosról beszélünk) elég kreatív, ami egy Barca támadónál sztem alapkövetelmény és jól cselez, valamint egészen esélytelen szituációkban is tud gólt szerezni - persze nem olyan gyors mint gyula, de azt hiszem ezt elnézhetjük neki!LG írta: Azért Gyula az első évben nagyon jo volt, lőtte a golokat, csak aztán Messi kixoritotta, de csereként is hasznos volt. Viszont idén télleg nem m1 neki, de azért lujiz garcijánál jobb
Ja az sztem is csak 30 millaMatee :P írta:Mekkora hülyeségeket írnak ebben...300Milliót fizetne a Lyon Kloséért...Nemírtak el egy nullát?Atesz írta:Giuly nem jobb szerintem Luis Garciánál.
De olvastam a topfocin egy hírt:
http://www.topfoci.hu/index.php?article ... %E9re#form
Érdekes, bár nem hiszem, hogy ez komoly lenne.![]()
Mekkora hülyeségeket írnak ebben...300Milliót fizetne a Lyon Kloséért...Nemírtak el egy nullát?Atesz írta:Giuly nem jobb szerintem Luis Garciánál.
De olvastam a topfocin egy hírt:
http://www.topfoci.hu/index.php?article ... %E9re#form
Érdekes, bár nem hiszem, hogy ez komoly lenne.