Barça Igazolások 2007-08
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Grecki, ne akard már Saviolát ingyen elpasszolni, add el a télen és akkor kapsz 2-3 milliót még. 

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Nem tudom, én Alvést akkor sem venném meg. Van valami benne, amiért úgy érzem, neki nem itt lenne a helye.
Dehát ízlések és pofonok, avagy Neked ő a favoritod, nekem nem.
Amúgy meg ott van Zambi jobbvédőnek - így szerintem inkább a balost kéne erősíteni.
Barajával kapcsolatban végülis nem hülyeség amit mondasz, de én helyette inkább a meglévőket favorizálnám, illetve ott van az a Crosas gyerek is, akit szintén szívesebben játszatnék...
Dehát ízlések és pofonok, avagy Neked ő a favoritod, nekem nem.
Amúgy meg ott van Zambi jobbvédőnek - így szerintem inkább a balost kéne erősíteni.
Barajával kapcsolatban végülis nem hülyeség amit mondasz, de én helyette inkább a meglévőket favorizálnám, illetve ott van az a Crosas gyerek is, akit szintén szívesebben játszatnék...

-
- Hírhozó-cikkíró
Daniel Alves milliószor jobb Bellettinél!!!! Ezt csak a vak nem látja, meg az elvakult Barca-drukkerek...Meg lehet az is közrejátszik, hogy sokan nem kedvelik, mert nem a legsportszerűbb játékos, az már biztos...
Baraja nagy király, és nem baj, hogy már nem fiatal (29-30)... Sőt, pont azért, mert nem állandónak kellene, hanem beugrónak...És pont azért lehetne elhalászni, mert nem állandó kezdő. Amúgy meg nem akkor Valenciás, mert éveket húzott le az Atleticónál. Szerintem még szeretne egy BL-t nyerni, mondjuk velünk...
Baraja nagy király, és nem baj, hogy már nem fiatal (29-30)... Sőt, pont azért, mert nem állandónak kellene, hanem beugrónak...És pont azért lehetne elhalászni, mert nem állandó kezdő. Amúgy meg nem akkor Valenciás, mert éveket húzott le az Atleticónál. Szerintem még szeretne egy BL-t nyerni, mondjuk velünk...
-
- aka Game90
Valdes nálam kezdő maradna
Két balhátvéd cserénk lenne
Ha már Grecki megtette, akkor én is írok egy keretet
:
Kapus: Valdes
Jorquera
Védők: Zambrotta, Puyol, Marquez, Taiwo
? (akár Belletti), Oleguer, Thuram, Sylvinho (lehetne valakit a B- ből is hozni)
Kp: Xavi, Edmilson, Iniesta
Crosas, Motta, Deco (akár Maduro, Reo-Coker)
Csatárok: Messi, Eto'o, Ronaldinho
Luque, Saviola (de sajnos Guddy lesz), dos Santos és még egy csere

Ha már Grecki megtette, akkor én is írok egy keretet

Kapus: Valdes
Jorquera
Védők: Zambrotta, Puyol, Marquez, Taiwo
? (akár Belletti), Oleguer, Thuram, Sylvinho (lehetne valakit a B- ből is hozni)
Kp: Xavi, Edmilson, Iniesta
Crosas, Motta, Deco (akár Maduro, Reo-Coker)
Csatárok: Messi, Eto'o, Ronaldinho
Luque, Saviola (de sajnos Guddy lesz), dos Santos és még egy csere
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Hírhozó-cikkíró
He?Los Banditos írta:Az elején nem láttam a topic címet,grecki hozzászólásból azthittem hogy a FIFA topicba vagyunk.![]()
Most kitenni Valdést amikor ilyen jó formában van?![]()

Jövő nyártól gondoltam volna, és megmondtam, hogy közfelháborodást okozok ezen kijelentésemmel...
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
grecki írta:Miccóltok?
Hagyhatnánk már ezt az Albert - Viktor összehasonlítást... Egyértelműen VV a jobb, bebizonyította már. J pedig jó lesz a kupameccsekre, valószínűleg BCN-ban sem véletlenül csak kispados.
Alvést nem fogjuk megvenni, szerintem annyival nem jobb Bellettinél, hogy pénzt áldozzunk rá...

Lüke leigazolásával egyetértek, vagyis tőlem bárkit megvehetünk a támadószekcióba, szegény Gyulánál (Ezquerronál? - bár ő meg mostanában nem olyan botlábú) csak jobb lehet.
Baraja nem fog idejönni, neki Valenciában van a szíve... Másrészt pedig nem mai gyerek, és mostanában már nem is stabil kezdő a Mestallában, szerintem teljesen felesleges lenne a megvétele, itt van nekünk Iniesta, Xavi és Deco is egyszerre.
Üdv

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Az elején nem láttam a topic címet,grecki hozzászólásból azthittem hogy a FIFA topicba vagyunk.
Most kitenni Valdést amikor ilyen jó formában van?

Most kitenni Valdést amikor ilyen jó formában van?

in to exile
-
- Hírhozó-cikkíró
Én mindenképpen igazolnék! De okosan, posztra, minőségi játékosokat, akik igenis elfogadják, hogy nem kezdőnek veszik őket.
Nálam az ideális felállás (józan ész határán belül):
Ezért lehet megköveztek, de Jorquera mindig bizonyította rátermettségét, bakizni én még nem nagyon láttam, bravúrt bemutatni viszont annál inkább...Szóval én lehet rá tenném a voksomat jövő nyártól, főleg, mivel egy esélyt azért ő is megérdemelne. Szóval nálam Jorquera nevével kezdődne a kezdőcsapat.
Jorquera
Daniel Alves - Puyol - Márquez - Zambrotta
Deco - Xavi - Iniesta
Messi - Eto'o - Ronaldinho
cserék:
Valdes - Thuram - Gio - Edmilson - Baraja - Gudjohnsen - Luque - Dos Santos
Akik mennének:
Belletti (2-3 millió), Giuly (4-5 millió), Ezquerro (1 millió), Saviola (ingyen)
Akik jönnének:
Daniel Alves, Luque, Baraja
Akik maradnának, de csak sérülések, eltiltások miatt kerülnének be:
Oleguer, Sylvinho, Motta
Luque jöhetne télen kölcsönbe egy fél évre (ingyen), ha beválik (nagyon remélem), akkor pl három éves szerződést kötni vele (5-6 millió)
Daniel Alves sztem a világ legjobb jobbhátvéde, Zambrotta átmehetne a bal oldalra, de ő csak nyártól (kb 10-15 millió euro)
Dos Santos a B-ből
Baraja (lehetne más, tapasztalt, jó irányítókészséggel megáldott, lehetőleg SPANYOL kp, pl Valeron, akár Crosas a B-ből) (kb 5-10)
kb 15-20-8= 7-12 millióból meglenne a csapat, és szerintem minőségi javulsát hozna!
Miccóltok?
Nálam az ideális felállás (józan ész határán belül):
Ezért lehet megköveztek, de Jorquera mindig bizonyította rátermettségét, bakizni én még nem nagyon láttam, bravúrt bemutatni viszont annál inkább...Szóval én lehet rá tenném a voksomat jövő nyártól, főleg, mivel egy esélyt azért ő is megérdemelne. Szóval nálam Jorquera nevével kezdődne a kezdőcsapat.
Jorquera
Daniel Alves - Puyol - Márquez - Zambrotta
Deco - Xavi - Iniesta
Messi - Eto'o - Ronaldinho
cserék:
Valdes - Thuram - Gio - Edmilson - Baraja - Gudjohnsen - Luque - Dos Santos
Akik mennének:
Belletti (2-3 millió), Giuly (4-5 millió), Ezquerro (1 millió), Saviola (ingyen)
Akik jönnének:
Daniel Alves, Luque, Baraja
Akik maradnának, de csak sérülések, eltiltások miatt kerülnének be:
Oleguer, Sylvinho, Motta
Luque jöhetne télen kölcsönbe egy fél évre (ingyen), ha beválik (nagyon remélem), akkor pl három éves szerződést kötni vele (5-6 millió)
Daniel Alves sztem a világ legjobb jobbhátvéde, Zambrotta átmehetne a bal oldalra, de ő csak nyártól (kb 10-15 millió euro)
Dos Santos a B-ből
Baraja (lehetne más, tapasztalt, jó irányítókészséggel megáldott, lehetőleg SPANYOL kp, pl Valeron, akár Crosas a B-ből) (kb 5-10)
kb 15-20-8= 7-12 millióból meglenne a csapat, és szerintem minőségi javulsát hozna!
Miccóltok?
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Majd akkor erősítsen, ha valóban baj van és a piacon is van oan játékos, akit meg érdemes szerezni.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A 2007-2008-as szezonban még szerintem sem lesz vele sok probléma! Bár sztem azért már nem fognak ott sem olyan olajozottan menni a dolgok vele...
Idén is volt pár meccs, mikor nem tette ki szivét lelkét a csapatért, nem futott annyit, kedvtelenül játszott, mezőnyjátékban is kaki volt stb... Igaz mostanában megint jól nyomja, de ha már most ilyen szeszélyesen játszik, akkor mi lesz itt 1 vagy esetleg 2 év múlva???
Azt kell mondjam, hogy az irányító illetve a védekező középpályás poszton sürgősen erősíteni kell a csapatnak, mert a jövőben problémák lehetnek!
Én így látom!
Idén is volt pár meccs, mikor nem tette ki szivét lelkét a csapatért, nem futott annyit, kedvtelenül játszott, mezőnyjátékban is kaki volt stb... Igaz mostanában megint jól nyomja, de ha már most ilyen szeszélyesen játszik, akkor mi lesz itt 1 vagy esetleg 2 év múlva???
Azt kell mondjam, hogy az irányító illetve a védekező középpályás poszton sürgősen erősíteni kell a csapatnak, mert a jövőben problémák lehetnek!
Én így látom!
Sztem se kell még Deco helyettesén gondolkodni.
Ha meg eljön az idő, amikor igen, akkor sem kéne senkit igazolni, mert a B-ben vannak jo játékosok, akiket be kell vhova épiteni, mert Ronie, Etooban, Messiben, Iniestaban még nagyon sok év benne van...ezért nem is értem, h miért akarják pl. dos santost, krkicet már most felhozni

- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem ez még túl távoli dolog ahoz, h most tárgyaljuk. 2-3 év még van decoban simán, és aztán még ki tudja.Ordog írta:Inkább beszéljünk arról testvéreim, hogy Deco helyére kit kéne beszerezünk a jövőre nézve?? Mert azért azt remélem ti is belátjátok, hogy legkésőbb 2 év múlva változatatni kell, új szellemet kell hozni az középpálya irányító posztjára... amíg nem késő.
Házon belül megoldjuk? Vagy esetleg veszünk valakit? Esetleg Diegot a Werderből?:)
én nem látom be, mért kéne őt cserélni, nem feltétlen kell ujjítani a kp-t, csak ha majd nem mükszik, de ez egyenlőre nem áll fent...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Inkább beszéljünk arról testvéreim, hogy Deco helyére kit kéne beszerezünk a jövőre nézve?? Mert azért azt remélem ti is belátjátok, hogy legkésőbb 2 év múlva változatatni kell, új szellemet kell hozni az középpálya irányító posztjára... amíg nem késő.
Házon belül megoldjuk? Vagy esetleg veszünk valakit? Esetleg Diegot a Werderből?:)
-
- aka Game90
És mostanában nem játszik jól a Liverpoolban (igaz az egész csapat gyenge)
Sztem felesleges lenne a cserepadra leigazolni őt.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
-
- Barça C
igazoljunk hosszutávra,ne csak két-három honapra gondoljunk ha nyáron lesznek távozok ezquero,giuly,saviola,klasszis kell a helyükre+fiatalok a "b"-ből
- Charlie
- Öreg Harcos
Ez az összehasonlítás annyiszor előjött már, hogy megszámolni nehéz lenne.
Első évben főleg, amikor Giuly érkezett, LG ment, akkor Giuly-t mindenképp jobbnak ítéltem, Monacoban nyújtott teljesítménye alapján, és a nálunk mutatottból is. De az óta nagyot fordultak a dolgok, mint a mutatott képben, és a véleményemben is.
C.
Első évben főleg, amikor Giuly érkezett, LG ment, akkor Giuly-t mindenképp jobbnak ítéltem, Monacoban nyújtott teljesítménye alapján, és a nálunk mutatottból is. De az óta nagyot fordultak a dolgok, mint a mutatott képben, és a véleményemben is.
C.
En meg nagyon birom Mirot, de én sem szeretném, ha hozánk jönne, mert itt van Etoo, aki kiszorithatatlan, cserének viszont vicc lenne 1 Klose szintü játékost padoztatni meg nagyon rossz vicc lenne...ilyen csak a cselzitől teli kiLos Barrachos írta:Szerencsére nem sok esély van Klose leigazolására, nem szeretem őt, és nem szeretném, ha a Barça mezét viselné, ha igazolni kéne, akkor csakis Larsson jöhet szóba, de azt is elképzelhetőnek tartom, hogy nem igazolunk senkit, ahogy Txiki is mondta.

AMi meg Luis Garciát illeti, vannak nagyon jo meccsei, de van amikor hatalmas kifliket, luftokat, meg 1éb szébségeket rug. En 1átalán nem tartom Barca szintü játékosnak, és nem csak én, mert akkor mit keresne Liverpoolba

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Viszont ő is ballábas, ahogy Messi, tehát ugyanazt tudná szinte játszani ő is, bal lábbal könnyen tud kapura csavarni belsővel. Nem lenne rossz megoldás LGMelkor írta:Ezzel nem értek egyet - Guily tavaly ugyan elég sok gólt lőtt, de ez elsősorban nem az ő érdeme volt, hanem a csapaté - idén viszont csak többen vagyunk vele a pályán - 0 kreativitás, semmi cselezőképesség és meg védekezni sem tud. Ezzel szemben LG (már ha ugye a liverpoolosról beszélünk) elég kreatív, ami egy Barca támadónál sztem alapkövetelmény és jól cselez, valamint egészen esélytelen szituációkban is tud gólt szerezni - persze nem olyan gyors mint gyula, de azt hiszem ezt elnézhetjük neki!

-
- Llegenda del Barça
egy szóra.Melkor írta:persze nem olyan gyors mint gyula, de azt hiszem ezt elnézhetjük neki!
sztem ez hatalmas tévedés! -ugyanis a mi Gyulánk egyáltalán nem gyors, csak átlagos!!!
egyszerű optikai csalódás miatt látjuk gyorsnak, mivel elég pöttöm emberke, rövid lábakkal, de nézzétek meg, amikor egy átlagos (nem Oleguer sebességű) védővel fut versenyt. meg fogtok lepődni.
- Melkor
- Entrenador del Barça
Ezzel nem értek egyet - Guily tavaly ugyan elég sok gólt lőtt, de ez elsősorban nem az ő érdeme volt, hanem a csapaté - idén viszont csak többen vagyunk vele a pályán - 0 kreativitás, semmi cselezőképesség és meg védekezni sem tud. Ezzel szemben LG (már ha ugye a liverpoolosról beszélünk) elég kreatív, ami egy Barca támadónál sztem alapkövetelmény és jól cselez, valamint egészen esélytelen szituációkban is tud gólt szerezni - persze nem olyan gyors mint gyula, de azt hiszem ezt elnézhetjük neki!LG írta: Azért Gyula az első évben nagyon jo volt, lőtte a golokat, csak aztán Messi kixoritotta, de csereként is hasznos volt. Viszont idén télleg nem m1 neki, de azért lujiz garcijánál jobb
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ja az sztem is csak 30 millaMatee :P írta:Mekkora hülyeségeket írnak ebben...300Milliót fizetne a Lyon Kloséért...Nemírtak el egy nullát?Atesz írta:Giuly nem jobb szerintem Luis Garciánál.
De olvastam a topfocin egy hírt:
http://www.topfoci.hu/index.php?article ... %E9re#form
Érdekes, bár nem hiszem, hogy ez komoly lenne.![]()

Klose azért elég [auto_cenzúra] játékos, de januárban már nem kell majd senki sztem.

-
- Jugador del Barça
Mekkora hülyeségeket írnak ebben...300Milliót fizetne a Lyon Kloséért...Nemírtak el egy nullát?Atesz írta:Giuly nem jobb szerintem Luis Garciánál.
De olvastam a topfocin egy hírt:
http://www.topfoci.hu/index.php?article ... %E9re#form
Érdekes, bár nem hiszem, hogy ez komoly lenne.

"I'm a movement by myself.
But I'm a force when we're together.
Mami I'm good all by myself.
But baby you, you make me better..."
But I'm a force when we're together.
Mami I'm good all by myself.
But baby you, you make me better..."