Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha a 2002-es válogatott kezdőjét nézzük, Marcost szerintem semmiben nem múlja felül Julio Cesar. Azon a vb-n az egyik legjobb hálóőr volt. A védelem pedig úgy működött jól, ahogy volt, ezért nehéz összehasonlítani a középső védőket.BarcafanTomee írta:Azt hiszem a mai válogatottból csak a középső védők vernék a régi csapatot, Silváék kontra Roque JuniorVaratrix írta:4 aranylabda áll szemben egy darab ígérettel.Sanama írta:The difference:
https://twitter.com/FootballFunnys/stat ... 36/photo/1
Érzi az ember ezt a dolgot, de ez egy beszédes kis képecske, és akkor a arról nem is beszélünk, hogy a többi játékos között is marha nagy a difi., meg talán a kapusposzt.
nekem az első meccsig semmi hangulat nem volt, aztán annyira magával ragadott azt egész, hogy a hajnali 3as meccset leszámítva mindent végig néztem az első perctől az utolsóigSanama írta:Más is van így vele, vagy csak én?
Azt hiszem a mai válogatottból csak a középső védők vernék a régi csapatot, Silváék kontra Roque JuniorVaratrix írta:4 aranylabda áll szemben egy darab ígérettel.Sanama írta:The difference:
Érzi az ember ezt a dolgot, de ez egy beszédes kis képecske, és akkor a arról nem is beszélünk, hogy a többi játékos között is marha nagy a difi.
4 aranylabda áll szemben egy darab ígérettel.Sanama írta:The difference:
The difference:Rivaldo11 írta:Azon gondolkodtam tegnap, hogy vajon meddig jutna ez a brazil csapat esetleg akkor, ha nem ők rendeznék ezt a vb-t...
Nem tudom megemészteni, hogy egy Fred viselheti a 9-es mezt, és egy Jo az alternatíva...
Ez fájdalmas.
Valamikor egy Mario Jardel, egy Giovane Elber, vagy egy Sonny Anderson a válogatott közelébe nem férhetett. Pedig egy Frednél nem kicsit voltak többek.
Én elég jól el vagyok, csak ne lenne néhány meccs ilyen későn. Angol Olasz például jó volt, de a végét nem élveztem mert már alig láttamSanama írta:Más is van így vele, vagy csak én?
Egyszerűen nem köt le a mostani VB. Látom, hogy sok gól van, meg minden, de nem köt le. Spanyol meccset félidőnél ott hagytam, mondjuk azt a cumit nehéz volt nézni, meg volt más dolgom.
De pl. a francia meccset is feladtam 30perc után, a belgákra már oda se néztem, a brazilokat is elengedtem félidő után.
Valahogy nincs az a nagy VB hangulat a körülötte vagy csak szimplán nekem nincs VB hangulatom, nem tudom, de nagyon nem hoz lázba még .
Aztán ez a kieséses szakaszra lehet meg fog változni, de egyelőre nagyon érdektelen számomra az egész.
Nalam is ugyanez a helyzet, mondjuk en megneztem eddigi majdnem osszes meccset, de nincs meg az a 'hu most vb van' hangulatom.Sanama írta:Más is van így vele, vagy csak én?
Egyszerűen nem köt le a mostani VB. Látom, hogy sok gól van, meg minden, de nem köt le. Spanyol meccset félidőnél ott hagytam, mondjuk azt a cumit nehéz volt nézni, meg volt más dolgom.
De pl. a francia meccset is feladtam 30perc után, a belgákra már oda se néztem, a brazilokat is elengedtem félidő után.
Valahogy nincs az a nagy VB hangulat a körülötte vagy csak szimplán nekem nincs VB hangulatom, nem tudom, de nagyon nem hoz lázba még .
Aztán ez a kieséses szakaszra lehet meg fog változni, de egyelőre nagyon érdektelen számomra az egész.
Maradjunk abban kicsit többet, mint te!LG írta: Szóval akkor az a nagyon sok VB, amit láttál az elmúlt kettő volt?![]()
Ettől függetlenül értem mit mondasz, van is igazság benne, Olaszország jó példa volt, bár pl. az EB-n a legendás formaidőzítésük mégsem volt annyira jó, az elődöntőben ellőtték az összes puskaporukat. De pl. a brazilok nem hinném, hogy olyan nagyon sokat tudnának még javulni, Fredből egy hónap alatt sem lesz klasszis csatár, és valószinűleg Alves sem tanul már meg védekezni.
A németekből meg pl. nem hinném, hogy annyira sokat kivett volna a portugálok elleni meccs, félgőzzel is simán alázták őket. Szerintem figyelni fognak rá, hogy le ne eresszenek a fontosak meccsekre.
Pl. 98-ban a franciák nagyon jól kezdtek, 2002-ben a brazilokra sem mondanám, hogy rosszul kezdtek volna, mert az akkori török válogatott nagyon erős volt. Szóval akkor az a nagyon sok VB, amit láttál az elmúlt kettő volt?Nagyon sok VB-t láttam már, sosem nyert kiemelkedően kezdő csapat. 1 hónapig nem lehet topformában lenni.
Az olasz szurkolók sokat tudnának neked erről mesélni.
Az egy "nem normális" VB volt, ahol a játékvezetők undorítóan tolták a házigazdákat, bárki került az útjukba az elődöntőig.Barcaman1993 írta: Azért a 2002-es brazil csapat nem kezdett olyan rosszul már az elején sem.
Azért a 2002-es brazil csapat nem kezdett olyan rosszul már az elején sem.Alcantara írta:Szó nem volt spanyolokról, általánosságban beszéltem a gyengén kezdő csapatokról.
Nagyon sok VB-t láttam már, sosem nyert kiemelkedően kezdő csapat. 1 hónapig nem lehet topformában lenni.
Az olasz szurkolók sokat tudnának neked erről mesélni.
Már ne haragudj, ha nem értetted mit írtam, akkor kérlek ne reagálj rá ebben a formában, mert az "érvelésed" (??) gyenge lábakon áll.Alfa írta:Csak odáig el is kell jutni és pl ma a spanyoloknak meleg lesz a pite mert ha kikapnak akkor Xaviék elég hamar mehetnek nyaralni.Alcantara írta:A VB-k történetében még soha nem nyert olyan csapat, aki az első meccsen kirobbanó formát mutatott.
Most sem fog! A csoportkörből tovább kell valahogy jutni és ennyi.
A VB igazából az egyenes kiesésben fog elkezdődni.
Csak odáig el is kell jutni és pl ma a spanyoloknak meleg lesz a pite mert ha kikapnak akkor Xaviék elég hamar mehetnek nyaralni.Alcantara írta:A VB-k történetében még soha nem nyert olyan csapat, aki az első meccsen kirobbanó formát mutatott.
Most sem fog! A csoportkörből tovább kell valahogy jutni és ennyi.
A VB igazából az egyenes kiesésben fog elkezdődni.