EB - 2016

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Összességében elégedett vagy az EB-vel?

Igen
12
29%
Nem
30
71%

Szavazatok száma: 42
Alcantara
Director del Fútbol

2016.06.14. 11:33:00

Feast4 írta: Ami a mai meccset illeti magy félelmem hogy összecsokizva töketlenük fogunk kimenni.Nincs nagy elvárások a Fiúk felé az EBn.

Ezeket szerintem nagyon gyorsan fejezzük be. Toljuk le a három meccset, utána lehet értékelni a csapatot, de erre semmi szükség, nem magyar szurkolóhoz méltó hozzáállás. Másik dolog meg az, sem Dárdai, sem Storck alatt nem mentünk telerakott gatyával a pályára. Ma sem fogunk.
Nem kell a labancoktól hasra esni, játszani kell amit tudunk, amit Storck begyakoroltatott, meglátjuk mire lesz elég. Én bízom a fiúkban, a két norvég meccs meggyőzött, hogy a kapitány a maximumot hozza ki ebből az anyagból. Mire lesz ez elég? Lehet nem sokra, de ezek a gyerekek a maximumot fogják nyújtani, ebben biztos vagyok.

HAJÁR MAGYAROK!!!!!!!!!! =D>
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.14. 11:32:40

Videó az olaszok mozgásáról - Bob, neked mindenképp ajánlom. Megnéznék egyszer ilyen kamerából is egy meccset, baromi jó így nézni..
Feast4
Director del Fútbol

2016.06.14. 11:19:21

Igazából nem értem mi ez a ki vagyunk akadva az olasz belga meccsen.Az olasz válogatott nem játszott rosszul.Az első félidő 10 perce körül átvették az irányítást ami a félidő végéig megmaradt ráadásul akasztottak egy akkora gólt hogy ujaj!Második félidőben bekkektek várták a kontrát okos taktikai szabálytalanságokkal tördelték a középpályán a játékot nem hagytak senkit felgyorsulni aztán hupp kontra nagy gól.Ennyi.A nagy titkos esélyes agyonsztarolt belga válogatott meg nem tudta mi van.Az egész meccsen olyan érzésem volt hogy ha 200 évig menne se találnak gólt a belgák.Szerintem jó meccs volt és nem a Mou felé beálltam a kapu elé és agyonrugom aki erre jön szinten.

Ami a mai meccset illeti magy félelmem hogy összecsokizva töketlenük fogunk kimenni.Nincs nagy elvárások a Fiúk felé az EBn.Rúgjunk gólt.Szerezzünk legalább egy pontot és lássam az akaratot.Szerintem az első 20 percben ki fog derülni milyen EBnk kesz.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.14. 11:01:30

de még mindig botránynak tartom hogy ebben a sportban belefér a szándékos szabálytalanság. (Elnevezzük taktikainak, és kap egy sárgát.) rajtam múlna az első játékost óva inteném, a csapattal együtt a második mehet le a pályáról.
Ezzel én is egyet értek. Tegnap volt két ilyen eset, de említhetnem Ramos esetét is a BL döntőn. Ezek olyan szituációk voltak, ahol aránytalanul kicsi büntetésnek érzem a sárga a lapot, mivel nagyon veszélyesnek ígérkező akciót akadályoznak meg vele. Csak mindig megy a szöveg, hogy a támadófutballt kell erősíteni, a szabályok mégis sokkal inkább a védekező csapatoknak kedveznek.

A tegnapit a belgák szúrták el, illetve Wilmots, nem csak a 75. perctől kellett volna nyomni. Igaz, komoly ziccerekig nem jutottak el utána sem, de a hosszabb távon nem hiszem, hogy birták volna az olaszok a nyomást, hiszen bennük is ott volt a hiba, ilyenből volt a Lukaku helyzet, meg néhány megindulás, aminek gyönyörű taktikai falt és sárga lett a vége. Hosszabb távon utóbbit sem csinálhatták volna az olaszok, hisz akkor vki előbb-utóbb le lett volna zavarva.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.14. 10:18:55

Veidt_madridista írta:abszurd hogy le kellett volna korábban cserélni.
pedig le kellett volna, leginkább azért mert paoroloval együtt már a se**ükön vették a levegőt. félreértettél én nem azt írtam, hogy gyengék voltak, de a 60. perc környékén már lathatóan alig álltak a lábukon, főleg parolo. vagy őket kellett volna hamarabb frissíteni, vagy eder helyére hozni hozni mottát, hogy a kp-n legyen friss ember

mai meccsek, hát nemtom' legyen egy tisztes helytállás részünkről aztán majd lesz vhogy. hisz olyan még sosem volt, hogy nem lett volna valahogy :D továbbjutás szempontjából az izland elleni meccs sokkal fontosabb...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2016.06.14. 10:13:13

Az első félidő utolsó 15 percét láttam. Amit leszűrtem az, hogy az olaszok mennyei megyei szinten űzték a focit. Amerre álltak arra lőttek. Hihetetlen, hogy nyertek. Carrasco miért volt csere?
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.14. 09:42:05

Ma szívemre hallgatok, és azt mondom, egy szoros meccsen verjük az osztrákokat.

Másik meccs: Izland nagyon jó volt a selejtezőkön, de a rutin és CR miatt szűk portugál sikert várok, de amúgy itt hajrá Izland!
Subinho
Director del Fútbol

2016.06.14. 09:31:31

Varatrix írta:
Subinho írta: Ez az olasz csapat meg nem rossz, fegyelmezetten azt játszotta mindíg, amit kell (mint a Juventus). =D>
Az első fele talán igaz, de remélem az első utukba kerülő ellenfél elkapálja őket.

A mondat második fele meg azért nem igaz mert ezek minden csináltak csak nem játszottak. Tudom azt is hogy nem így érted, de én még mindig megbotránkozok az ilyen mentalitású csapatokon.

Conte méltó utódja Mourinhonak. :roll:

Gusztustalanabb ez az olasz csapat mint valaha. Imádom a focit, de még mindig botránynak tartom hogy ebben a sportban belefér a szándékos szabálytalanság. (Elnevezzük taktikainak, és kap egy sárgát.) rajtam múlna az első játékost óva inteném, a csapattal együtt a második mehet le a pályáról.
Szerintem ez az olasz csapat nem a Murinnyó féle öljük meg a játékot és álljunk be busszal a kapu elé játékot tolta! Az első félidőben bátran mentek előre, nem álltak be a kapu elé, a második félidőben meg amikor nyomtak (vagy próbáltak) a belgák, ezt kellett játszaniuk. Tökéletesen védekeztek és gyorsan kontráztak. Utálom én is a buszozós csapatokat, de tegnap nem ez volt. A végén esdetleg, de akkor ezt kellett játszni... Megérdemelt olasz győzelem volt tegnap!
Varatrix
Director del Fútbol

2016.06.14. 08:26:53

Subinho írta: Ez az olasz csapat meg nem rossz, fegyelmezetten azt játszotta mindíg, amit kell (mint a Juventus). =D>
Az első fele talán igaz, de remélem az első utukba kerülő ellenfél elkapálja őket.

A mondat második fele meg azért nem igaz mert ezek minden csináltak csak nem játszottak. Tudom azt is hogy nem így érted, de én még mindig megbotránkozok az ilyen mentalitású csapatokon.

Conte méltó utódja Mourinhonak. :roll:

Gusztustalanabb ez az olasz csapat mint valaha. Imádom a focit, de még mindig botránynak tartom hogy ebben a sportban belefér a szándékos szabálytalanság. (Elnevezzük taktikainak, és kap egy sárgát.) rajtam múlna az első játékost óva inteném, a csapattal együtt a második mehet le a pályáról.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Subinho
Director del Fútbol

2016.06.14. 07:39:08

Elnézve ezt a tegnapi belga csapatot látható mennyire komolytalan ez a világranglista. Túlhájpolt középcsapat, semmi több. Ha az olaszok jobban koncentrálnak, akár több is lehetett volna... Lukaku meg... :) Emlékszem tavaly mennyien emlegették itt a fórumon Lukakut, mint egy lehetséges jó vételt csatár posztra... :D Hát... lehet Szalai is hozta volna ezt a szintet. :lol: Ez az olasz csapat meg nem rossz, fegyelmezetten azt játszotta mindíg, amit kell (mint a Juventus). =D>
Alcantara
Director del Fútbol

2016.06.14. 07:35:30

visca el barca írta:.... ez a sok öreg kifingik a torna végére. de amugy jó lesz ez, én szurkolok nekik (sztem egyedül vagyok vele, de nem baj :mrgreen: )
Nem vagy egyedül vele, én olasz végső győzelmet jósoltam a fórumon, szerintem egyedüliként.
(akár csak a magyart :mrgreen: ) Inkább az aggaszt, hogy nem szoktak győzelemmel kezdeni, torna második felére jönnek lendületbe. Elég okosan tolták ugyan tegnap, energiatakarékosan, ehhez baromira értenek.
Egy ellenfél lehet, aki ellen szerintem esélytelenek egyenes kiesésben: németek. Azt a tempót az öregek nem bírják, amit a fritzek diktálnak, max. ha beállnak a jó öreg catenccióba és várnak a tizikre.
A spanyolok borzasztó sablonosak, kisebb csapatokat felőrölnek a labdajáratással, de a két-három topcsapat ellen szerintem kevés lesz.

A tegnapi belgákról nekem az a véleményem, hogy a szövetségi kapitánynak 3 számmal nagyobb a zakó, mint ami ráillene. Játékosként is faék volt, de sok minden nem ragadt rá az évek során. Ez a keret egy top edzővel sokkal jobb is lehetne. Mondjuk még csak 1 meccs volt, kíváncsian várom, hogy mit tudnak majd egyenes kiesésben előhúzni. Francia, német, spanyol ellen esélytelen ez a játék.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2016.06.14. 07:32:15

albicelesteX írta:https://www.youtube.com/watch?v=vYso-ZUwEZ0

:D :D Gusztustalan a csávó...
Hát ez meg mi ez már ez? :-D
albicelesteX
A Vadász

2016.06.14. 06:30:41

https://www.youtube.com/watch?v=vYso-ZUwEZ0" target="_blank

:D :D Gusztustalan a csávó...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.14. 01:21:46

Bob_Marley írta:Origi nem ügyetlen, de ez aztán tényleg nem az a szint mint a bajnokságban. Itt rohadtul kell a rutin, 1 hónap alatt tolsz hat-hét meccset. EB-VB szinteken nem nagyon vannak "tinisztárok". Akadnak (Owen pl), de lsd Embolo, Origi, Mor, stb se véletlenül nem kezd. És még lehetne sorolni a franciáktól, németektől is. És Batshuayi is egy senki itt, meg amúgy nem is játszatják valóban, de többet letett az asztalra mint Origi. Itt pláne nem a pátyolgatásról szól, hanem ki az aki a leginkább terhelhető és készen áll. Batshuayi meg konkrétan szinte egyedül vitte a Marseillet, Origi hol mondhatja el ezt magáról? Sehol, ezért nem is értem mit keres előtte, de mondom legyek elfogult. Egyik se fogja igazából megváltani a világot, mert ez magas szint nekik, de inkább nézném Batshuayit, mert ő legalább tényleg gólerős, de Wilmots nem fogja betenni sajnos.
Jogos amit írsz, és ezen az alapon védhető az is, hogy miért Lukaku kezd, hisz ő rutinos (persze ez előző kettőhöz viszonyítva), és gólerős. Csak az a baj vele, hogy egy tuskó, nagyon nem illik ebbe a belga csapatba.
Batshuayi-t nem nagyon ismerem, de ahogy Palesz írta, Origi Klopp alatt megtáltosodott, és a sérülése előtt jöttek a gólok. A gól/perc mutatója pl. jobb, mint előbbinek. És elég technikás a belga válogatott focijához, nem véletlenül elénkült meg vele és Carrascoval a támadójáték. Mondjuk még utóbbi is nagyon fiatal még.

Igazság szerint, ha nem jön össze most a nagy áttörés a belgáknak, még mindig összejöhet 2, vagy akár 4 év múlva is, hisz pl. ilyen Origi, Carrasco, Batshuayi még akkor is csak 25-26 évesek lesznek.
Veidt_madridista
Madridista

2016.06.14. 01:09:31

LG írta: Ebben benne volt az is, hogy közben a belgák is cseréltek, és ezért is élénkültek meg.
Persze az is nagy szerepet játszott, de szerintem egy 3-5-2 rendszerben a tengely kozeppalyasnak van a legfontosabb szerepkore, plane igaz ez Contenel aki defenzív felfogásu edzo. A labdakihozatalokban o az elsőszámú felelős aki összeköti a védelmetes a kpt, kozeppalyan minden ember hozza kepest mozgott/tolodott, es a 3 vedo miatt kiemelt szerepkor jut ennek a játékosnak hogy belépjen a 3 védő melle beadasok stb eseten, ezt pedig De Rossi hibátlanul hozta. Motta is nagyon hasonlo játékos es alkalmas erre a nagy rutint es taktikai fegyelmet igénylo szerepre, de DDR jobb nala velemenyem szerint. Szoval De Rossit (de ez független jatekostol) ugyanakkora kulcsszereplonek latom ma mint Bonuccit, Chiellinit. Ezeket csak arra irom hogy szerintem o nagyon is kulcsember volt ma, abszurd hogy le kellett volna korábban cserélni.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.14. 00:54:24

Origi nem ügyetlen, de ez aztán tényleg nem az a szint mint a bajnokságban. Itt rohadtul kell a rutin, 1 hónap alatt tolsz hat-hét meccset. EB-VB szinteken nem nagyon vannak "tinisztárok". Akadnak (Owen pl), de lsd Embolo, Origi, Mor, stb se véletlenül nem kezd. És még lehetne sorolni a franciáktól, németektől is. És Batshuayi is egy senki itt, meg amúgy nem is játszatják valóban, de többet letett az asztalra mint Origi. Itt pláne nem a pátyolgatásról szól, hanem ki az aki a leginkább terhelhető és készen áll. Batshuayi meg konkrétan szinte egyedül vitte a Marseillet, Origi hol mondhatja el ezt magáról? Sehol, ezért nem is értem mit keres előtte, de mondom legyek elfogult. Egyik se fogja igazából megváltani a világot, mert ez magas szint nekik, de inkább nézném Batshuayit, mert ő legalább tényleg gólerős, de Wilmots nem fogja betenni sajnos.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.06.14. 00:07:21

En Origit birom nagyon, szerintem ma is erezheto volt a kulonbseg miutan bejott. A goljait meg az igaz, hogy nem egyenletesen lotte elozo szezonban, de pont a vegere kattant at nala valami Klopp alatt - csak aztan jott az a hulye serules.. :? A kovetkezo ideny vizvalaszto lehet nala, ha ott folytatja, ahol a serules elott abbahagyta, akkor siman lehozhat egy 20 gol folotti szezont is.

Ennek ellenere remelem, hogy Batshuayit azert 90 percet legalabb lathatom jatszani, nagyon kivancsi lennek ra.. De Bob, elkeseritesz, ennyire nem jatszatta az edzo?
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.14. 00:06:55

MessiNeymarSuarez írta:Whoscored szerint Vermaelen volt a védelem legjobb embere, 6.9-es pontszámmal.

Szerintem meg kéne vennünk,hátha olcsón hozzájutunk...

Ohh Wait :mrgreen:
Ha letudna hozni egy szezont sérülések nélkül jobban járnánk vele, mint bárkivel a felmerült nevek közül.

Most is kihagyott egy csomót, a belga védelem finoman szólva sem állt a helyzet magaslatán, ehhez képest abszolút dicséretes, amit hozott.
Hat nekem a kedvencem derossi igy talan kicsit elfogult vagyok, de amint cserelt Mottaval, egybol beszoritottak oket a belgak (utolso 15p). Amugy volt 2 blokkja es 4 tisztazasa, csak Chiellini volt nala jobb ebben.
Ebben benne volt az is, hogy közben a belgák is cseréltek, és ezért is élénkültek meg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2016.06.14. 00:09:23-kor.
gg86
Jugador d'estrella

2016.06.13. 23:58:40

Bob_Marley írta:Van persze merítési lehetőségük, mert Mertens és Carrasco is tud szélen tolni. Kicsit szerkezetbeli gondokat lehet náluk felfedezni, írek-svédek harapnak és elkaphatják őket.
Én is hasonlóan látom. Van elegendő jó képességű játékosuk, hogy ne ezt a nagyon divatos (és unalmas) 4-2-3-1- et játsszák, ami persze stabilitást ad, de a támadójáték kevésbé tud érvényesülni. Amúgy felőlem kieshetnek, nagyon nem érdekelnek, de ebből a csapatból többet is ki lehetne hozni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.13. 23:37:12

Nesze veb itt lesz a meglepetés, kiesnek a belgák. :lol:

Amúgy viccet félre téve, elég gyengusaik a szélső hátvédjeik (nem is echte szélsők) és Bruyne is arra fele mozgott ki, ez meg nem megy neki. Simán megfogták őket. Van persze merítési lehetőségük, mert Mertens és Carrasco is tud szélen tolni. Kicsit szerkezetbeli gondokat lehet náluk felfedezni, írek-svédek harapnak és elkaphatják őket.

Amúgy megy itt hogy ez meg az nem játszik. Hát Konkrétan Michy veri Lukakut is meg Origit is. Aztán akkor se rakná be ha lehetne ötöt cserélni.....Nem megbántva Origit se, de Batshuayi kb egy szezon alatt lő annyit mint ő összesen cakkumpakk......

Elfogult vagyok Michyvel szemben, de hogy Origi meg Lukaku sem jobb mint ő az tuti.
Kép
Kép
Kép
Veidt_madridista
Madridista

2016.06.13. 23:18:53

visca el barca írta:olaszok végén már a se**ükön vették a levegőt. igazából vicces, hogy végig a belgák nyomtak, de sztem egy értelmes helyzetük nem volt a meccsen. olaszok meg elkocogtak, úgy, hogy két gól mellett volt két óriási kurtóá bravúr, egyszer pelle fejesénél meg egyszer immobile lövésénél. conte majdnem elcseszte, parolot, de rossit meg edert sokkal korábban le kellett volna venni, kp-n szinte semmit tudtak szűrni. svédek ellen candreva helyett tolhatná florenzi, baloson el sharaawy középen meg sturaro mert ez a sok öreg kifingik a torna végére. de amugy jó lesz ez, én szurkolok nekik (sztem egyedül vagyok vele, de nem baj :mrgreen: )
Hat nekem a kedvencem derossi igy talan kicsit elfogult vagyok, de amint cserelt Mottaval, egybol beszoritottak oket a belgak (utolso 15p). Amugy volt 2 blokkja es 4 tisztazasa, csak Chiellini volt nala jobb ebben.
Kép
albicelesteX
A Vadász

2016.06.13. 23:17:04

Én Olasz győzelemért szorítok végig!!!Forza Ragazzi!!!!
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.13. 23:06:14

olaszok végén már a se**ükön vették a levegőt. igazából vicces, hogy végig a belgák nyomtak, de sztem egy értelmes helyzetük nem volt a meccsen. olaszok meg elkocogtak, úgy, hogy két gól mellett volt két óriási kurtóá bravúr, egyszer pelle fejesénél meg egyszer immobile lövésénél. conte majdnem elcseszte, parolot, de rossit meg edert sokkal korábban le kellett volna venni, kp-n szinte semmit tudtak szűrni. svédek ellen candreva helyett tolhatná florenzi, baloson el sharaawy középen meg sturaro mert ez a sok öreg kifingik a torna végére. de amugy jó lesz ez, én szurkolok nekik (sztem egyedül vagyok vele, de nem baj :mrgreen: )
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.13. 23:01:27

Whoscored szerint Vermaelen volt a védelem legjobb embere, 6.9-es pontszámmal.

Szerintem meg kéne vennünk,hátha olcsón hozzájutunk...

Ohh Wait :mrgreen:
palesz77

2016.06.13. 22:54:24

Nagy kar ezert, de az legalabb latszik, hogy normalis kezdovel akar meg normalis jatekra is kepesek lehetnek a belgak.. Kerdes, hogy az edzo megint ad-e egy felido elonyt az ellenfelnek, es kezdeti pl Lukakut.

Jo meccs volt, meg ha csak 2 golos is, en legalabbis nagyon elveztem. Foleg a masodik felidot, nagyot mentek a belgak. Az olaszok meg neha egeszenen gyonyoruen hoztak ki egyerintokkel a labdat, szep golokat is lottek. Soha rosszabb meccset az EB-n.
Lezárt