Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Feast4 írta: Ami a mai meccset illeti magy félelmem hogy összecsokizva töketlenük fogunk kimenni.Nincs nagy elvárások a Fiúk felé az EBn.
Ezzel én is egyet értek. Tegnap volt két ilyen eset, de említhetnem Ramos esetét is a BL döntőn. Ezek olyan szituációk voltak, ahol aránytalanul kicsi büntetésnek érzem a sárga a lapot, mivel nagyon veszélyesnek ígérkező akciót akadályoznak meg vele. Csak mindig megy a szöveg, hogy a támadófutballt kell erősíteni, a szabályok mégis sokkal inkább a védekező csapatoknak kedveznek.de még mindig botránynak tartom hogy ebben a sportban belefér a szándékos szabálytalanság. (Elnevezzük taktikainak, és kap egy sárgát.) rajtam múlna az első játékost óva inteném, a csapattal együtt a második mehet le a pályáról.
pedig le kellett volna, leginkább azért mert paoroloval együtt már a se**ükön vették a levegőt. félreértettél én nem azt írtam, hogy gyengék voltak, de a 60. perc környékén már lathatóan alig álltak a lábukon, főleg parolo. vagy őket kellett volna hamarabb frissíteni, vagy eder helyére hozni hozni mottát, hogy a kp-n legyen friss emberVeidt_madridista írta:abszurd hogy le kellett volna korábban cserélni.
Szerintem ez az olasz csapat nem a Murinnyó féle öljük meg a játékot és álljunk be busszal a kapu elé játékot tolta! Az első félidőben bátran mentek előre, nem álltak be a kapu elé, a második félidőben meg amikor nyomtak (vagy próbáltak) a belgák, ezt kellett játszaniuk. Tökéletesen védekeztek és gyorsan kontráztak. Utálom én is a buszozós csapatokat, de tegnap nem ez volt. A végén esdetleg, de akkor ezt kellett játszni... Megérdemelt olasz győzelem volt tegnap!Varatrix írta:Az első fele talán igaz, de remélem az első utukba kerülő ellenfél elkapálja őket.Subinho írta: Ez az olasz csapat meg nem rossz, fegyelmezetten azt játszotta mindíg, amit kell (mint a Juventus).
A mondat második fele meg azért nem igaz mert ezek minden csináltak csak nem játszottak. Tudom azt is hogy nem így érted, de én még mindig megbotránkozok az ilyen mentalitású csapatokon.
Conte méltó utódja Mourinhonak.![]()
Gusztustalanabb ez az olasz csapat mint valaha. Imádom a focit, de még mindig botránynak tartom hogy ebben a sportban belefér a szándékos szabálytalanság. (Elnevezzük taktikainak, és kap egy sárgát.) rajtam múlna az első játékost óva inteném, a csapattal együtt a második mehet le a pályáról.
Az első fele talán igaz, de remélem az első utukba kerülő ellenfél elkapálja őket.Subinho írta: Ez az olasz csapat meg nem rossz, fegyelmezetten azt játszotta mindíg, amit kell (mint a Juventus).
Nem vagy egyedül vele, én olasz végső győzelmet jósoltam a fórumon, szerintem egyedüliként.visca el barca írta:.... ez a sok öreg kifingik a torna végére. de amugy jó lesz ez, én szurkolok nekik (sztem egyedül vagyok vele, de nem baj)
Hát ez meg mi ez már ez?
Jogos amit írsz, és ezen az alapon védhető az is, hogy miért Lukaku kezd, hisz ő rutinos (persze ez előző kettőhöz viszonyítva), és gólerős. Csak az a baj vele, hogy egy tuskó, nagyon nem illik ebbe a belga csapatba.Bob_Marley írta:Origi nem ügyetlen, de ez aztán tényleg nem az a szint mint a bajnokságban. Itt rohadtul kell a rutin, 1 hónap alatt tolsz hat-hét meccset. EB-VB szinteken nem nagyon vannak "tinisztárok". Akadnak (Owen pl), de lsd Embolo, Origi, Mor, stb se véletlenül nem kezd. És még lehetne sorolni a franciáktól, németektől is. És Batshuayi is egy senki itt, meg amúgy nem is játszatják valóban, de többet letett az asztalra mint Origi. Itt pláne nem a pátyolgatásról szól, hanem ki az aki a leginkább terhelhető és készen áll. Batshuayi meg konkrétan szinte egyedül vitte a Marseillet, Origi hol mondhatja el ezt magáról? Sehol, ezért nem is értem mit keres előtte, de mondom legyek elfogult. Egyik se fogja igazából megváltani a világot, mert ez magas szint nekik, de inkább nézném Batshuayit, mert ő legalább tényleg gólerős, de Wilmots nem fogja betenni sajnos.
Persze az is nagy szerepet játszott, de szerintem egy 3-5-2 rendszerben a tengely kozeppalyasnak van a legfontosabb szerepkore, plane igaz ez Contenel aki defenzív felfogásu edzo. A labdakihozatalokban o az elsőszámú felelős aki összeköti a védelmetes a kpt, kozeppalyan minden ember hozza kepest mozgott/tolodott, es a 3 vedo miatt kiemelt szerepkor jut ennek a játékosnak hogy belépjen a 3 védő melle beadasok stb eseten, ezt pedig De Rossi hibátlanul hozta. Motta is nagyon hasonlo játékos es alkalmas erre a nagy rutint es taktikai fegyelmet igénylo szerepre, de DDR jobb nala velemenyem szerint. Szoval De Rossit (de ez független jatekostol) ugyanakkora kulcsszereplonek latom ma mint Bonuccit, Chiellinit. Ezeket csak arra irom hogy szerintem o nagyon is kulcsember volt ma, abszurd hogy le kellett volna korábban cserélni.LG írta: Ebben benne volt az is, hogy közben a belgák is cseréltek, és ezért is élénkültek meg.
Ha letudna hozni egy szezont sérülések nélkül jobban járnánk vele, mint bárkivel a felmerült nevek közül.MessiNeymarSuarez írta:Whoscored szerint Vermaelen volt a védelem legjobb embere, 6.9-es pontszámmal.
Szerintem meg kéne vennünk,hátha olcsón hozzájutunk...
Ohh Wait
Ebben benne volt az is, hogy közben a belgák is cseréltek, és ezért is élénkültek meg.Hat nekem a kedvencem derossi igy talan kicsit elfogult vagyok, de amint cserelt Mottaval, egybol beszoritottak oket a belgak (utolso 15p). Amugy volt 2 blokkja es 4 tisztazasa, csak Chiellini volt nala jobb ebben.
Én is hasonlóan látom. Van elegendő jó képességű játékosuk, hogy ne ezt a nagyon divatos (és unalmas) 4-2-3-1- et játsszák, ami persze stabilitást ad, de a támadójáték kevésbé tud érvényesülni. Amúgy felőlem kieshetnek, nagyon nem érdekelnek, de ebből a csapatból többet is ki lehetne hozni.Bob_Marley írta:Van persze merítési lehetőségük, mert Mertens és Carrasco is tud szélen tolni. Kicsit szerkezetbeli gondokat lehet náluk felfedezni, írek-svédek harapnak és elkaphatják őket.
Hat nekem a kedvencem derossi igy talan kicsit elfogult vagyok, de amint cserelt Mottaval, egybol beszoritottak oket a belgak (utolso 15p). Amugy volt 2 blokkja es 4 tisztazasa, csak Chiellini volt nala jobb ebben.visca el barca írta:olaszok végén már a se**ükön vették a levegőt. igazából vicces, hogy végig a belgák nyomtak, de sztem egy értelmes helyzetük nem volt a meccsen. olaszok meg elkocogtak, úgy, hogy két gól mellett volt két óriási kurtóá bravúr, egyszer pelle fejesénél meg egyszer immobile lövésénél. conte majdnem elcseszte, parolot, de rossit meg edert sokkal korábban le kellett volna venni, kp-n szinte semmit tudtak szűrni. svédek ellen candreva helyett tolhatná florenzi, baloson el sharaawy középen meg sturaro mert ez a sok öreg kifingik a torna végére. de amugy jó lesz ez, én szurkolok nekik (sztem egyedül vagyok vele, de nem baj)