Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Off:Varga Tamás írta:Grecki!
Nem kívánok vitatkozni, ezért a véleményemet most nem írom le!
De, látom, a napjait, ill. a fórumozását azzal tölti, hogy az én hsz-et elemzi, és mihelyst talál valamit, amibe bele tud kötni, megírod! Sok boldogságot, és még nagyobb örömet kívánok önnek ehhez! Életében nagyobb öröme ne legyen.
Teljesen egyetértek, Decot mindenképpen bekellett vlna hozni, Puyol halál gyenge, Messinek kéne egy játszótárs, mert ha 3man üldözik és letudja adni az nagyon nagy előny, Dinho rúgott egy gólt, azon kívül ha megindult elvesztette és megállt...FCB_gábor írta:Ronaldinho a gólja ellenére 0. Puyolt nem akaram egy jó ideig a kezdő közelében sem látni. Messi meg belehalna, ha nem 5 védő lenne a nyakán. Úgy látszik odavan a gruppenért. Sajnos nem ő az egyetlen aki összeakar szedni 5-6 védőt mielőtt passzolna.
Nem érdekel Deco mennyire [auto_cenzúra] mostanában, mert még így is sokkal jobb, mint a 2 saját nevelés. Senki sem tudott írányítani.
Hombre, neked ilyenkor kéne egy hidegzuhany fórumozás előtt.Gomezinho írta:persze kaptunk 4-et 4 szánalmas gólt szerintemRonaldinho berugta élete gólját! Eto a szokásos gólját megrugta! Iniesta meg 0 ennyi történt!
A Madrid ellen nyerni kell, de a második részére most előrevetítem, hogy nem fog megtörténni. Ez nem pesszimizmus, hanem realitás. Még mindenki fog botlani kisebbet-nagyobbat. Aki a kisebbet és kevesebbet, nyilván az nyeri a bajnokságot. Sok van még vissza, még 36 pont szerezhető.Varatrix írta:Szerintem most a LA liga teljesen kiszámíthatatlan, a Madrid és Barca közt fog eldőlni. NYerni kell a madrid ellen! Azon kívül is minden bajnoki meccset meg kell nyerni.