1, Rijkaard
Hát igen, megint fura csapattal álltunk ki. Elvileg bajnokok akarunk lenni, erre az egyik legfontosabb bajnokin pihenteti a csapat két legjobb játékosát, arra a BL-meccsre, ahonnan félig továbbjutottunk. Mjad beteszi Dinhot középcsatárba, ahol látszik, hogy vergődik, lassú, elszórja a labdákat, ahelyett, hogy Eto'o játszana ott, aki kitűnő formában van.
2, Játékosok
Hát ez a mai meccs nem csak Rijkaardon ment el.
Valdés már nem először kap gólt nulláról, de ez még belefér. Abidal szerintem eddigi leggyengébb meccsét tolta a Barcában. Puyolt 3 éve nem láttam ilyen gyengén játszani, és Milito is ügyetlenkedett. Ketten nagyon stabilak voltak eddig, szerintem eddigi leggyengébb meccsük.
Edmilson az összes támadást lelassította és a védekezésben se volt ott igazán. Iniesta se találta a fonalat, Henry szerintem nem volt olyan szörnyű, de tény, nem volt élete meccse. Ronaldinho pedig lőtte egy marha nagy gólt, de más semmi. Szenvedett, ha hozzáértek hisztizett, nem hajtott, mondjuk ebben bennevolt az is, hogy középcsatárt játszott
Zambrotta, Eto'o és Xavi szerintem elfogadható teljesítményt nyújtottak, valamint láthattunk egy szép Ronaldinho gólt, ezek a pozitívumok, anegatívumokba inkább nem mennék bele. Remélhetőleg nem lesz még egy ilyen meccs, ahol ennyien rossz napot fognak ki. És nem lesz mindenkinek egy Agüerro-ja, aki zseniálisan játszott.