Thierry Henry
-
- Jugador d'estrella
ISTENEM! kicsit ma gyengébb és máris jönnek ezek az iszonyat gáz kritikák: jaj az arsenalnál sportszerűtlen volt a gólörömeinél....
Mikor? Annál a gólnál mikor a saját 16tosától indulva az egész pályát kicselezve gólt rúgott a Tottenham-nek? Vagy mikor félpályáról indulva 2szer is a Liverpoolnak? Vagy annál a bombagólnál amikor háttal állt a kapunak a MU ellen felpörgette magának és kilőtte a filót? minden ilyen meccset eldöntött , a rangadók voltak a specialitásai. Henry 4 szeres PL gólkirály... Ja vagy azért ,mert középcsatár létére minden évben ő adta a legtöbb gólpasszt? vagy mert 216 gólt rúgott és éltében a klub legjobb játékosának választották?
Az jön le ,hogy nagyképű , ilyen alapon R10 is az volt , meg Eto'o meg mindenki aki látványosan örül a góljainak. Csak azt vegyétek figyelembe , h azt az Arsenalt ő egyedül vitte a pályán. Értem én h Viera ott volt , meg többiek , de 8 évig Titi jelentette az Arsenalt. Nem mert nagyképű , hanem mert ő volt az isten. Nagyképű? nézzétek meg h búcsúzott el az arsenal drukkerektől , nézd meg azt a videót... Kb könnyezik , de érezte ,h váltania kell. És az arsenal drukkerek azota imadjak. Nem az történt vele ,mint R10el akinek volt 2 jo éve és szevasz , sportemberhez méltatlanul távozott.
Egy kis anekdota.
Youtube-os kommenten olvastam , vmelyik FA kupa meccsen egy csapatnak (talán Charlton?) Titi 4 gólt rúgott , ezzel egy személyben kiejtette őket. A srác írta , h kinnt volt a meccsen , és ő és a hazai csapatnak drukkolt ,nem az Arsenalnak , és az egész csapat Thierry Henry nevét énekelte... és nem csak azért az egy teljesítményért , hanem azért amit ő jelentett a premier leaguben. Titi meccs után odament köszönteni az ellenfél szurkolóit. És szerették ,elismerték.
Jah az a spanyolok elleni meccs. Én a franciáknak drukkoltam. Nem is szólnékj egy szót sem ,ha azóta nem láttam volna akár Torrest vagy Iniestát vagy Fabregast feldobni magát válogatott meccsen. Tényleg nem volt sportszerű sőt. De sajnos már Puskás Öcsi bácsi vagy Pelé is feldobta magát. Előfordul Messinél is. Henrynál sem jellemző. A franciáknak mákjuk volt , pont abból a szabadból született a gól , amugy senki nem emlékezne rá.
Tudjátok mi a szánalmas? az ,hogy sokan ilyen ibrahimovicsot jobbnak tartanak aki idén döntötte meg az egyéni 19 gólos rekordját , pedig már jópár éve a seria a -ban focizik. Őt aki nyilvánosan kinevette az inter-milan meccs előtt ronaldot... Úgy ,hogy Del piero lement másodosztályba és tavaly is gólkirály lett huszonvalahány góllal 35 évesen- Na ibra a nagypofájú , nem Henry.
Mikor? Annál a gólnál mikor a saját 16tosától indulva az egész pályát kicselezve gólt rúgott a Tottenham-nek? Vagy mikor félpályáról indulva 2szer is a Liverpoolnak? Vagy annál a bombagólnál amikor háttal állt a kapunak a MU ellen felpörgette magának és kilőtte a filót? minden ilyen meccset eldöntött , a rangadók voltak a specialitásai. Henry 4 szeres PL gólkirály... Ja vagy azért ,mert középcsatár létére minden évben ő adta a legtöbb gólpasszt? vagy mert 216 gólt rúgott és éltében a klub legjobb játékosának választották?
Az jön le ,hogy nagyképű , ilyen alapon R10 is az volt , meg Eto'o meg mindenki aki látványosan örül a góljainak. Csak azt vegyétek figyelembe , h azt az Arsenalt ő egyedül vitte a pályán. Értem én h Viera ott volt , meg többiek , de 8 évig Titi jelentette az Arsenalt. Nem mert nagyképű , hanem mert ő volt az isten. Nagyképű? nézzétek meg h búcsúzott el az arsenal drukkerektől , nézd meg azt a videót... Kb könnyezik , de érezte ,h váltania kell. És az arsenal drukkerek azota imadjak. Nem az történt vele ,mint R10el akinek volt 2 jo éve és szevasz , sportemberhez méltatlanul távozott.
Egy kis anekdota.
Youtube-os kommenten olvastam , vmelyik FA kupa meccsen egy csapatnak (talán Charlton?) Titi 4 gólt rúgott , ezzel egy személyben kiejtette őket. A srác írta , h kinnt volt a meccsen , és ő és a hazai csapatnak drukkolt ,nem az Arsenalnak , és az egész csapat Thierry Henry nevét énekelte... és nem csak azért az egy teljesítményért , hanem azért amit ő jelentett a premier leaguben. Titi meccs után odament köszönteni az ellenfél szurkolóit. És szerették ,elismerték.
Jah az a spanyolok elleni meccs. Én a franciáknak drukkoltam. Nem is szólnékj egy szót sem ,ha azóta nem láttam volna akár Torrest vagy Iniestát vagy Fabregast feldobni magát válogatott meccsen. Tényleg nem volt sportszerű sőt. De sajnos már Puskás Öcsi bácsi vagy Pelé is feldobta magát. Előfordul Messinél is. Henrynál sem jellemző. A franciáknak mákjuk volt , pont abból a szabadból született a gól , amugy senki nem emlékezne rá.
Tudjátok mi a szánalmas? az ,hogy sokan ilyen ibrahimovicsot jobbnak tartanak aki idén döntötte meg az egyéni 19 gólos rekordját , pedig már jópár éve a seria a -ban focizik. Őt aki nyilvánosan kinevette az inter-milan meccs előtt ronaldot... Úgy ,hogy Del piero lement másodosztályba és tavaly is gólkirály lett huszonvalahány góllal 35 évesen- Na ibra a nagypofájú , nem Henry.
- danko94
- Entrenador del Barça
Gondoljatok már bele ez a srác sorozatban 2x volt a PL gólkirálya 26 éves volt, bajnok lett az Arsenallal, mért ne lehetett volna nagyképű és flegma??? Sajnos Aranylabdát nm kapott(pedig abban az idényben 39 gólig jutott), mert akkor az isteni Seva kapta, aki az elmult 3 idényben összesen annyi gólt lőtt mint Henry idén...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Igen, tudom, hogy nem erről szólt, de ettől még írhatok róla véleményt, nemde?ozsimiki írta: Tamás! a diskurzus ezúttal a még Arsenalos Henryról folyt,és azok alapján véleményeztük, ki így,ki úgy, nem a 08/09es szezon alapján.
És ez nem Neked szólt, hanem lm19-nek.
És komolyan nem értem, miért kellett az előzőt törölni. Ha megmagyaráznátok, annak felettébb örülnék. Nem volt azzal semmi gond, semmi személyeskedő, semmi OFF.

Ettől az egytől még nem lesz respekt felé...
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Mr.Tromort!
Tisztában vagyok én is a pályafutásával,és láttam elég sok arsenalos meccsét, hogy tudjam,nem álmodtam a flegma gólörömeit,és viselkedését, mindamellett , hogy egy zseni, és úgy is játszott az Arsenalban,és ebben az évadban már itt sem csak a nevét viszi ki a pályára.
Tamás! a diskurzus ezúttal a még Arsenalos Henryról folyt,és azok alapján véleményeztük, ki így,ki úgy, nem a 08/09es szezon alapján.
Tisztában vagyok én is a pályafutásával,és láttam elég sok arsenalos meccsét, hogy tudjam,nem álmodtam a flegma gólörömeit,és viselkedését, mindamellett , hogy egy zseni, és úgy is játszott az Arsenalban,és ebben az évadban már itt sem csak a nevét viszi ki a pályára.
Tamás! a diskurzus ezúttal a még Arsenalos Henryról folyt,és azok alapján véleményeztük, ki így,ki úgy, nem a 08/09es szezon alapján.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ti hol éltek???
Henry sose volt sportszerűtlen, és flegma se én jól ismerem a karrierjét, régota figyelem, és az Arsenal-ba se voltak nagyképű gólörömjei, ti szvsz elvagytok tévedve
A világ összes futbalistáját egy kalap alá vesszük, akkor ott van a legnagyobb alázattal rendelkezők top 10-es listáján...
remélem kövi meccsen többet fog mutatni...
Henry sose volt sportszerűtlen, és flegma se én jól ismerem a karrierjét, régota figyelem, és az Arsenal-ba se voltak nagyképű gólörömjei, ti szvsz elvagytok tévedve
A világ összes futbalistáját egy kalap alá vesszük, akkor ott van a legnagyobb alázattal rendelkezők top 10-es listáján...
remélem kövi meccsen többet fog mutatni...
egy utolsó vélemény és én is befejeztem:
az Arsenal játéka Henry-ra volt építve, annyira komplex csatárt játszott szinte egymaga, mint akkoriban talán senki más (igaz a kiszolgáló "személyzet" se volt akármi a jó öreg Dennis-sel
)
Titi egy zseniális focista, nem nagyon volt jobb csatár nála pár éve...
lehet, h voltak sportszerűtlen dolgai, de egy határt nem nagyon lépett át... a mostani "sztárok" sajnos hajlamosabbak rá, szerencsére Messi ebből a szempontból is kivételes...
Béke van!
az Arsenal játéka Henry-ra volt építve, annyira komplex csatárt játszott szinte egymaga, mint akkoriban talán senki más (igaz a kiszolgáló "személyzet" se volt akármi a jó öreg Dennis-sel

Titi egy zseniális focista, nem nagyon volt jobb csatár nála pár éve...
lehet, h voltak sportszerűtlen dolgai, de egy határt nem nagyon lépett át... a mostani "sztárok" sajnos hajlamosabbak rá, szerencsére Messi ebből a szempontból is kivételes...
Béke van!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Kezd fárasztó lenni ez a "ki elfogult, ki nem, milyen irányban, miért" Henry-val kapcsolatban.
Azt gondolom, mai játéka után helyesen tette Pep, hogy lecserélte. A meccs elején a 2 zicceréből az egyiket illett volna gólra váltania, főleg a másodikat.Viszont a védekezésből jól kivette a részét, szerzett jó pár lasztit, de ennél tud ő jobban is játszani, mint ahogy ezen idény mérkőzéseinek döntő többségén így is tette.
Én elégedett vagyok az idei teljesítményével, így egy rossz szót, jelzőt nem tudok rá mondani. Hisz nem szolgált rá - egy percig sem.
FORCA BARCA!

Azt gondolom, mai játéka után helyesen tette Pep, hogy lecserélte. A meccs elején a 2 zicceréből az egyiket illett volna gólra váltania, főleg a másodikat.Viszont a védekezésből jól kivette a részét, szerzett jó pár lasztit, de ennél tud ő jobban is játszani, mint ahogy ezen idény mérkőzéseinek döntő többségén így is tette.
Én elégedett vagyok az idei teljesítményével, így egy rossz szót, jelzőt nem tudok rá mondani. Hisz nem szolgált rá - egy percig sem.
FORCA BARCA!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
ezzel nem mented fel Henryt,hogy írsz egy rosszabbat nála, ez nem így működikFecooo írta:Miki, azt mondom inkább ilyen legyen, mint... és nem akarom pocskondiázni az mu-t, csak éppen ott játszik az a vki... de sztem nyáron megy Madridba...

na részemről vége,de attól,hogy tegyük fel! nem vagy annyira tisztában az arsenalos időszakával, még nem kell butaságnak és elfogultságnak nevezni ha vki azok az idők alapján formál róla véleményt.
szerk: CRről nekem sincs jó véleményem, nagyon nagy tehetség,és átlagosnál jobb focista,de sok olyan dolga van,ami miatt nem igen lesz példakép, természetesen ettől még maradok M.U. drukker, ami angliát illeti.

Miki, azt mondom inkább ilyen legyen, mint... és nem akarom pocskondiázni az mu-t, csak éppen ott játszik az a vki... de sztem nyáron megy Madridba...
amúgy meg lehet, h írtál már róla, nem tudom, de kíváncsi lennék a személyes véleményedre ezzel az illetővel kapcsolatban... ezek a portugálok mindenhol csak a bajt okozzák...
amúgy meg lehet, h írtál már róla, nem tudom, de kíváncsi lennék a személyes véleményedre ezzel az illetővel kapcsolatban... ezek a portugálok mindenhol csak a bajt okozzák...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
nem nekem szólt,de reagálok én is rá:Fecooo írta:nem akarok személyeskedni, sőt semmilyen vitába nem akarok belemenni, de ismerve a véleményedet Henry-val kapcsolatban nehezen tudom elhinni, h objektíven meg tudod ítélni...
Henry lehet, h csatárhoz mérten többet szabálytalankodik, de olyat állítani róla, h sportszerűtlen szvsz nonszensz...
ne haragudj, én így látom...
vmiért nem lett a kedvence,ahogy nekem sem, arsenalban rengeteg flegma,beképzelt gól"öröme" (ha lehet annak nevezni) volt, ahogy látom Andris is írta már.én ott nagyon nem bírtam,és nem is örültem amikor idejött. de a csapat érdekeit nézem,és ha segíti a Barcát, ám legyen. kedvencem sosem lesz, ha jól teljesít megdícsérem, ha nem akkor kritikával illetem,de nálam sem a sportszerűség mintaképe, azért mert BARCA-s lett,még megmarad a véleményem róla.
+még szerencse,h az utóbbi két évben nem volt nagy az arca,nem is igen lehetett volna mire.

a cumizós gólörömöt ha jól tudom Totti "honosította" meg, ő is akkor, amikor a gyereke megszületett, onnantól úgy ünnepelt... sztem ebben pl semmi rossz nincs... nekem személy szerint az R10-féle mutogatós gólörömök nem tetszettek...
énseFecooo írta:én nem nagyon emléxem olyan hűdenagyképű gólörömére (mmint olyanra, ami nagyon erre utalt volna) a véleményem meg tartom, Henry 1000x sportszerűbb, mint az általam említett- és valahányszor meglátom egy cikkben a fejét hányinger kerülget - emberke
am a mai játéka nekem nem tetszett:S
nem baj Titi majd legközelebb
Kb. a góljai felénél teszi / tette az ujját a szája elé... ez, és a cumizós gólöröm (ála Robinho), amitől hányingert tudnék kapni.
Meg egyszer rémlik valami német - francia meccs, ahol valakinek elég keményen odalépett, a lábszárvédő megsínylette. Biztos csak a németeket nem csipázza.
Meg egyszer rémlik valami német - francia meccs, ahol valakinek elég keményen odalépett, a lábszárvédő megsínylette. Biztos csak a németeket nem csipázza.

én nem nagyon emléxem olyan hűdenagyképű gólörömére (mmint olyanra, ami nagyon erre utalt volna) a véleményem meg tartom, Henry 1000x sportszerűbb, mint az általam említett- és valahányszor meglátom egy cikkben a fejét hányinger kerülget - emberke
- Andris
- Adminisztrátor
Nem haragszom, rosszul látod.
Mindenki emlékszik akár a BL döntőn elkövetett színészkedésre, akár a '06os VBn(? asszem ott) a spanyolok ellen Puyollal szembeni színészkedésre, a nagyarcú gólörömeit meg sose szerettem az Arsenalban, én azt nem igazán tartom sportszerűnek.
Tulajdonképpen nem értem hogy mi az amit esetleg elfogultságból másképp tudnék ezeken látni. Az elkövetett szabálytalanságokhoz pedig csak a statot kell megnézni.
Nem szeretem ahogy majmoljátok ezt a lm19 elfogult témát, nyilván rászolgáltam, de hogy mindenre ezt írjátok még mindig.. Ha aztmondanám, hogy nem hangzik jól a Thierry név, én nem hívnám így a fiam, akkor is ez a szöveg jönne? most nagyjából ez a szint volt. már bocs

Mindenki emlékszik akár a BL döntőn elkövetett színészkedésre, akár a '06os VBn(? asszem ott) a spanyolok ellen Puyollal szembeni színészkedésre, a nagyarcú gólörömeit meg sose szerettem az Arsenalban, én azt nem igazán tartom sportszerűnek.
Tulajdonképpen nem értem hogy mi az amit esetleg elfogultságból másképp tudnék ezeken látni. Az elkövetett szabálytalanságokhoz pedig csak a statot kell megnézni.
Nem szeretem ahogy majmoljátok ezt a lm19 elfogult témát, nyilván rászolgáltam, de hogy mindenre ezt írjátok még mindig.. Ha aztmondanám, hogy nem hangzik jól a Thierry név, én nem hívnám így a fiam, akkor is ez a szöveg jönne? most nagyjából ez a szint volt. már bocs
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
nem akarok személyeskedni, sőt semmilyen vitába nem akarok belemenni, de ismerve a véleményedet Henry-val kapcsolatban nehezen tudom elhinni, h objektíven meg tudod ítélni...
Henry lehet, h csatárhoz mérten többet szabálytalankodik, de olyat állítani róla, h sportszerűtlen szvsz nonszensz...
- Andris
- Adminisztrátor
Nem állítanám, hogy szándékosan szétzúzná bárkinek is az arcát, de Thierry Henry bizony nem a sportszerűség mintaképe. Egyébként is sok szabálytalanság van a játékában aránylag, csatárhoz képest, bár cserébe védekezik néha, de voltak csúnya esetei. Főleg nagyon sportszerűtlen gólörömökre, és még ocsmányabb színészkedésekre gondolok.Fecooo írta:miről beszél ez a hülye a sportklubon?
méghogy Henry-tól nem áll távol az olyan cselekedet, mint a Butt a elleni? ez nem normális... Henry-t sportszerűtlennek nevezni kb olyan, mint crinyát sportszerűnek... idióták!
Ma egyébként nem véletlen lett ő a csere.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Ahogy a kommentátor is mondta: "Majd a szünetben kielemzik a szakértők"
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
miről beszél ez a hülye a sportklubon?
méghogy Henry-tól nem áll távol az olyan cselekedet, mint a Butt a elleni? ez nem normális... Henry-t sportszerűtlennek nevezni kb olyan, mint crinyát sportszerűnek... idióták!
Az tény, h jobb szélső Ribery, mint Henry és lendületet vinne a csapatba, DE Henry hatékonyabb, nem hinném, h Ribery több gólt szerezne, mint Titi
azt se felejtsük el, h Henry azért a védekezésbe is rendesen részt vesz.az én veleményem az, h Henry-be biztosan van még 2-3 jó szezon(minimum).szeretem Ribery-t, de sztem nem életbe vágó a leigazolása

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
no comment...palmiki írta: cserének senkit sem kell venni hiszen így is ott ül a padon bojan meg hleb akik sztem minőségi cserék
henry igaz hogy bal szélről indul de sokszor lép be középre ebből születnek a gólok
ja és még lionelmessi19-et kérdezném henry elég gólt lő már bal szélről és elég gól születik-e onnan?
Ha annyira rossz lenne Silva, nem lenne a JELENLEG legerősebb válogatott alapembere...
és ki mondta, h Silva cserének érkezne?
Henry-val igenis pontosan olyan párost alkotnának, akik akár meccsenként váltogathatnák egymást, így is meglenne mind2nek a kellő meccsszáma, de Ribery-vel ezt nem lehetne megcsinálni, ehhez a szerephez ő túl drága szvsz...
Szerintem Titi nem azért pihen mert nem bírja, hanem mert megteheti Pep hogy játszasson mást is. Szerintem végigbírná az egész szezont, de mégis minek? 1-2 ilyen év még simán van benne. Ja és ha jön valaki, Riberynek sokkal jobban örülnék mint bármelyik másik lehetőségnek.barca99 írta: ...Titi idén is többet pihen, mint egy átlag kezdő, ezt a terhelést hosszú távon nem bírja...
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
pontosan! ezért is örültem volna, ha a nyáriak közül Arshavin jön, de ezt hagyjuk is, lejárt lemez. Én nem örülnék Silvának őszintén megmondom. Tényleg jobblábas játékos kell a balszélre nekünk. Ez lehetne Ribery v. én örülnék Robinhonak is, de ez kétlem, hogy megoldható lenne, de szerintem ő lenne a legjobb megoldás nekünk. De ha Ribery és szilva közt megy a vacila, akor egyértelműen Ribery illik be szerintem a barca játékképébe, nem csak azért, mert jobblábas, hanem mert hihetetlen tudással megáldott játékos, aki ha kell szervez, ha kell cselez, ha kell lő.... örülnék neki, ha ő jönne a nyáron(kivéve hanem merül fel Robinho neve ismenczel írta:mióta napról napra követem a barca életét mindig is jobblábas volt a baloldali támadónk! ráadásul az elmult években bebizonyosodott hogy ez a jövő útja. szoval nagyon nem hiszem hogy egy csapat amely így ad a hagyományokra felboritaná saját rendszerét. szóval ha jön valaki balra akkor az Ribery lesz (remélem is)

Ha a baloldali támadóközéppályás ballábas, logikusan a játék a beadásokra épül, hogy futás közben erősebbik lábával be tudja adni. A jobblábasak általában cselgépek, akik befelé cselezés után tudnak kapura lőni, passzolni. Ronaldinho, Ribery ilyenek, Messi is a másik oldalon. Mi nem a beadásokra építünk, ezért talán ebből a szempontból hasznosabb lenne Ribery. Én neki örülnék legjobban jövőre, bár ha jön valószínüleg Henry csak padra kerül. Bár ki tudja, Pep mester lehet megoldaná azt a helyzetet ismenczel írta:mióta napról napra követem a barca életét mindig is jobblábas volt a baloldali támadónk! ráadásul az elmult években bebizonyosodott hogy ez a jövő útja. szoval nagyon nem hiszem hogy egy csapat amely így ad a hagyományokra felboritaná saját rendszerét. szóval ha jön valaki balra akkor az Ribery lesz (remélem is)

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué