visca el barca írta:hmmm...egyre érdekesebb ez a saviola ügy....nekem mindenestre nagy talány az egész.
1. a vezetoseg folyton azt hangoztatja, hogy iszonyu magas a fizetése és mivel nem kulcsjátékos (sőt nem is jatszik...) kevesebb pénzért akarnak vele új szerzodest kotni.
2. azt is sejtem h a vezetoseg nem akar ugy jarni mint riquelmével hogy *pisiért-kakiért* eladjak.
3. az is benne van, hogy sav. kapott már megannyi ajanlatot csak olyan igényei vannak (pénz, pénz, pénz...) hogy senki nem hajlando neki csillagaszati fizetest adni.
én spec nem bánnám ha maradna (bár egycsataros rendszerben jatszani biztos nem fog, max kp.-n szélsőt...(ez ugye frank maniája, h középcsatárt szélen jatszat, lásd maxi és larsson is nyomta jobbszélen...)

) de nem hiszem hogy sokat jatszana, ill. a vezetoseg fizetné a sok tízezer euros heti fizetését...
Érdekes meglátás.
Fél éve kb fordítottam egy interjút vele, ő azt mondta, hogy töredék pénzért is maradna, csak maradhasson, mert itt akar játszani, stb.
Maradásának fő oka lehet, hogy nincs, aki eladja, most, hogy Laporta lemondott.
Fizetése jelenleg 4.5 millió dollár egy évre, ami horribilis, kb Ronaldinho jelenlegi alapfizetése. Amikor kölcsönben volt legtöbbször 20-25%át kapták csak meg, a többit továbbra is a Barca fizette.
Ami érdkees, hogy sosem hallani, mennyire szórná a pénzt, vagy vmi. (Lsd. Ronaldinho háza, Eto'o 11 kocsija, Köztük Bentley, Valdes rózsaszín Porshe-ja)
Nem is értem ezt. Gazsi mester (Gaspart) nagy marha volt, hogy ennyi pénzt fizetett érte és neki, ugyanakkor emiatt nem játszani nagy hülyeség. Éppen ezért kellene játszatni.
Eladni meg nyilván nehéz, mert senki nem akar akár feleennyit is adni érte (megérdemelné), mivel évek óta nem tudott megfelelően a futballra koncentrálni ,s ez rányomta a bélyegét a teljesítményére.