Barça Igazolások 2007-08
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Igen,12 millió euróért.
in to exile
- Lionel86
- Jugador d'estrella
Hár szerintem nem kéne nekünk!!!!!!! Ne akarjatok már kirakatcsapatot a barcelonából!!!!!! Én sajnálom hogy Bomi is elment!!!grecki írta:Most olvastam, hogy Reyes mindenképpen haza akar térni Spanyolországba. Én azt mondom vegyük meg!!!!
Ez a cserepad:
Jorquera, Oleguer, Belletti, Thuram, Sylvinho, Motta, Iniesta, Gudjohnsen, Saviola, Ezquerro, Giuly
Igaz, ha azt nézzük, akkor ez egy komplett kezdőtizenegy, és a nevek alapján nem is olyan rossz, de mi van ha megsérül pár játékos.
Játszunk el a gondolattal:
- Edmilson, Motta és Giuly is (bár ő nem annyira sérülékeny) porcelánból van
- Saviolát valószínű eladják (sajnos)
- Ezquerrora nem lehet számítani, nem is olyan minőségi játékos,ráadásul iszonyat meccshiánnyal küzd
- Marad akkor Gudjohnsen, mint az egyetlen támadó felfogású játékos
Ez így szerintem édeskevés...Én megvenném!!!
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Reyes egy hülye. nem kell ide. mondta hogy ő a madridban szeretne játsznai,gyerekkori álma.menjen oda,ide ne!!!!!!!!!!!!
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerintem meg ne!Idén már ne igazoljunk pláne ne csatárt.
in to exile
-
- Hírhozó-cikkíró
Most olvastam, hogy Reyes mindenképpen haza akar térni Spanyolországba. Én azt mondom vegyük meg!!!!
Ez a cserepad:
Jorquera, Oleguer, Belletti, Thuram, Sylvinho, Motta, Iniesta, Gudjohnsen, Saviola, Ezquerro, Giuly
Igaz, ha azt nézzük, akkor ez egy komplett kezdőtizenegy, és a nevek alapján nem is olyan rossz, de mi van ha megsérül pár játékos.
- Ezquerrora nem lehet számítani, nem is olyan minőségi játékos,ráadásul iszonyat meccshiánnyal küzd
Ez a cserepad:
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
visca el barca írta:anno nem arrol volt szo, hogy megmondtak neki, hogy csak akkor maradhat ha aláir ujra joval levesebb pénzért? (akkor nemet mondot, ment is...)
Hát én erről még nem hallottam, de nem tudom, hogy így volt-e.
- visca el barca
- Presidente del Barça
anno nem arrol volt szo, hogy megmondtak neki, hogy csak akkor maradhat ha aláir ujra joval kevesebb pénzért? (akkor nemet mondot, ment is...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2006.08.15. 12:54:06-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Subinho
- Director del Fútbol
állítólag saviola már tavaly is belement volna a fizu csökkentésbe, ha maradhat... de nem maradhatott...Atesz írta:De Saviola valószínüleg bele is menne ebbenoname írta:A Nyúl legfeljebb akkor maradhatna, ha elfogadna egy fizetéscsökkentést és Ezu elmenne. Más lehetőség sztem nincs a maradására.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
De Saviola valószínüleg bele is menne ebbenoname írta:A Nyúl legfeljebb akkor maradhatna, ha elfogadna egy fizetéscsökkentést és Ezu elmenne. Más lehetőség sztem nincs a maradására.
- visca el barca
- Presidente del Barça
azert gyorsan tegyuk hozzá, hogy rivaldo és saviola az coca-cola és rc cola... 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Legyen mondjuk heti 50.000 euró, ha átszámolod a dollárt.visca el barca írta:uhh![]()
rhynn kicsit megdobbentet saviola fizetesevel kapcsolatban.
ha jol szamolom heti cirka 66e euro korul keres saviola![]()
nem semmi. ennyi fizetesert akar 3 jatekos is jatszhatna (hasonlo tudassal)
Érdekesség, hogy amikor még Gaspart volt, mindenki dollárban számolt, az összes korábbi igazolást úgy lehet megkapni, ráadásul az árfolyam is rengeteget változott azóta.
Egyébként akkoriban, ha jól tudom, Rivaldo kapta a legtöbbet, közel 12 millió dollárt egy évben (Horribilis összeg, de ez a szám megmaradt bennem). Ezért adtuk el a Milannak.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
- visca el barca
- Presidente del Barça
uhh
ha jol szamolom heti cirka 66e euro korul keres saviola

ha jol szamolom heti cirka 66e euro korul keres saviola

-
- aka Game90
Igen úgy gondoltam
.
Bár én Ezquerrót az igazi csatárok közé sorolnám (de nem láttam sokszor Barca mezben játszani
mivel alig játszott
)

Bár én Ezquerrót az igazi csatárok közé sorolnám (de nem láttam sokszor Barca mezben játszani

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Azért az a 7 elég erős, inkább azt kell mondani, hogy 7 támadó szellemű játékos, mert Eto'o, Guddy és Saviola csatár, de a többiek, gondolom te is rájuk gondoltál (Ronnie, Ezquerro, Mssi, Giuly) nem kimondottan csatárok, hanem a cssatársor mögött játszanak
Pl.
---------------Messi-------------------------------------Ronnie-----------------
-----------------------------------Samuel-----------------------------------------
Pl.
---------------Messi-------------------------------------Ronnie-----------------
-----------------------------------Samuel-----------------------------------------
-
- aka Game90
És ha Saviola marad akkor 7 csatárunk lesz
. Az már mondjuk sok. És ebből 3 jobbszélső. Vagy Saviola tud balon is játszani? Akkor Ezquerrót eladnám.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- Subinho
- Director del Fútbol
egyszerű a dolog saviolaval kapcsolatban.
el kéne már végre dönteni mit akar a klub? ha nem kell Reikardnak, akkor szabadlistára tenni, bárki viheti. az ára ennyi és ennyi... ha nem tud senkivel megegyezni, akkor csapat nélkül marad, tehát nem fog 4,5 milla fizetést kérni senkitől... rá fog bólintani az első komolyabb ajánlatra, mondjuk 1,5-2 milla fizuért... ennyi!!! ha meg nem, visszamehet argentínába fél misiért focizni...
el kéne már végre dönteni mit akar a klub? ha nem kell Reikardnak, akkor szabadlistára tenni, bárki viheti. az ára ennyi és ennyi... ha nem tud senkivel megegyezni, akkor csapat nélkül marad, tehát nem fog 4,5 milla fizetést kérni senkitől... rá fog bólintani az első komolyabb ajánlatra, mondjuk 1,5-2 milla fizuért... ennyi!!! ha meg nem, visszamehet argentínába fél misiért focizni...
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
ha vállalná az alacsonyabb fizetést,akkor mást találnának ki hogy ne maradjon. nem igazán akarják itt látni. nagyot kellene fordulnia a világnak hogy ittmaradjon. ha meg marad,bl ben nem játszik,hogy BL-es csapatnak is eladhassák.
---=FORCA BARCA=---
- noname
- Llegenda del Barça
Ha Saviolának marad ez a fizetése, akkor biztos nem marad. Az egyetlen hely, ahol játszhata, az Giuly helye, Messi cseréjeként.
Egy cserejátékosnak nehezen tudom elképzelni h nagyon fizetése legyen mint a legtöbb kezdőnek. Mondjuk még 2-2,5 milláty megértenék, de 4,5 az túl nagy összeg egy cserejátékosnak.
Az h nem sikerül eladni az egyedül a nyúl hibája.Addig okoskodik h neki milyen magas fizetés kell, h a végén csapat nélkül marad, mert egy csapat se olyan ostoba h ennyi pénzt adjon neki.
Egy cserejátékosnak nehezen tudom elképzelni h nagyon fizetése legyen mint a legtöbb kezdőnek. Mondjuk még 2-2,5 milláty megértenék, de 4,5 az túl nagy összeg egy cserejátékosnak.

Az h nem sikerül eladni az egyedül a nyúl hibája.Addig okoskodik h neki milyen magas fizetés kell, h a végén csapat nélkül marad, mert egy csapat se olyan ostoba h ennyi pénzt adjon neki.

A Fifa egy szégyen
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
visca el barca írta:hmmm...egyre érdekesebb ez a saviola ügy....nekem mindenestre nagy talány az egész.
1. a vezetoseg folyton azt hangoztatja, hogy iszonyu magas a fizetése és mivel nem kulcsjátékos (sőt nem is jatszik...) kevesebb pénzért akarnak vele új szerzodest kotni.
2. azt is sejtem h a vezetoseg nem akar ugy jarni mint riquelmével hogy *pisiért-kakiért* eladjak.
3. az is benne van, hogy sav. kapott már megannyi ajanlatot csak olyan igényei vannak (pénz, pénz, pénz...) hogy senki nem hajlando neki csillagaszati fizetest adni.
én spec nem bánnám ha maradna (bár egycsataros rendszerben jatszani biztos nem fog, max kp.-n szélsőt...(ez ugye frank maniája, h középcsatárt szélen jatszat, lásd maxi és larsson is nyomta jobbszélen...)) de nem hiszem hogy sokat jatszana, ill. a vezetoseg fizetné a sok tízezer euros heti fizetését...
Érdekes meglátás.
Fél éve kb fordítottam egy interjút vele, ő azt mondta, hogy töredék pénzért is maradna, csak maradhasson, mert itt akar játszani, stb.
Maradásának fő oka lehet, hogy nincs, aki eladja, most, hogy Laporta lemondott.
Fizetése jelenleg 4.5 millió dollár egy évre, ami horribilis, kb Ronaldinho jelenlegi alapfizetése. Amikor kölcsönben volt legtöbbször 20-25%át kapták csak meg, a többit továbbra is a Barca fizette.
Ami érdkees, hogy sosem hallani, mennyire szórná a pénzt, vagy vmi. (Lsd. Ronaldinho háza, Eto'o 11 kocsija, Köztük Bentley, Valdes rózsaszín Porshe-ja)
Nem is értem ezt. Gazsi mester (Gaspart) nagy marha volt, hogy ennyi pénzt fizetett érte és neki, ugyanakkor emiatt nem játszani nagy hülyeség. Éppen ezért kellene játszatni.
Eladni meg nyilván nehéz, mert senki nem akar akár feleennyit is adni érte (megérdemelné), mivel évek óta nem tudott megfelelően a futballra koncentrálni ,s ez rányomta a bélyegét a teljesítményére.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
Rhynnblog:
Rhynnblog:
- Subinho
- Director del Fútbol
nem igazán értem ezt a saviola ügyet. elmondták ezerszer, nem kell! ennek ellenére nem tudják eladni már 3. éve!!! nem értem! ha nem kell, akkor fel kell bontani a szerződését és megy amerre akar... ha meg kell, akkor ne áruljuk!!! most úgy néz ki marad, mert nincs más megoldás, de sztem átveszi maxi helyét a lelátón... sztem attól fog függni saviola játéka, hogy giuly milyen formában lesz, illetve lesz-e sérült, mert ha igen, akkor messi cseréje lehet... érdekes, h a válogatottban a VB-n fordítva volt!Rumig írta:Úgy látom, legújabb igazolásunk Saviola! Nekem nagyon úgy tűnik, hogy marad. Már mezszáma is van! A 22-es.
Zambrotta meg a 11-est választotta.
rosszkor jött ez a laporta ügy, mert maniche-t még ide hozhattuk volna, mondjuk van bommel helyett!!! mert tőle nem vagyok elájulva...
- visca el barca
- Presidente del Barça
hmmm...egyre érdekesebb ez a saviola ügy....nekem mindenestre nagy talány az egész.
1. a vezetoseg folyton azt hangoztatja, hogy iszonyu magas a fizetése és mivel nem kulcsjátékos (sőt nem is jatszik...) kevesebb pénzért akarnak vele új szerzodest kotni.
2. azt is sejtem h a vezetoseg nem akar ugy jarni mint riquelmével hogy *pisiért-kakiért* eladjak.
3. az is benne van, hogy sav. kapott már megannyi ajanlatot csak olyan igényei vannak (pénz, pénz, pénz...) hogy senki nem hajlando neki csillagaszati fizetest adni.
én spec nem bánnám ha maradna (bár egycsataros rendszerben jatszani biztos nem fog, max kp.-n szélsőt...(ez ugye frank maniája, h középcsatárt szélen jatszat, lásd maxi és larsson is nyomta jobbszélen...)
) de nem hiszem hogy sokat jatszana, ill. a vezetoseg fizetné a sok tízezer euros heti fizetését...
én spec nem bánnám ha maradna (bár egycsataros rendszerben jatszani biztos nem fog, max kp.-n szélsőt...(ez ugye frank maniája, h középcsatárt szélen jatszat, lásd maxi és larsson is nyomta jobbszélen...)