Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hár szerintem nem kéne nekünk!!!!!!! Ne akarjatok már kirakatcsapatot a barcelonából!!!!!! Én sajnálom hogy Bomi is elment!!!grecki írta:Most olvastam, hogy Reyes mindenképpen haza akar térni Spanyolországba. Én azt mondom vegyük meg!!!!
Ez a cserepad:
Jorquera, Oleguer, Belletti, Thuram, Sylvinho, Motta, Iniesta, Gudjohnsen, Saviola, Ezquerro, Giuly
Igaz, ha azt nézzük, akkor ez egy komplett kezdőtizenegy, és a nevek alapján nem is olyan rossz, de mi van ha megsérül pár játékos.
Játszunk el a gondolattal:
- Edmilson, Motta és Giuly is (bár ő nem annyira sérülékeny) porcelánból van
- Saviolát valószínű eladják (sajnos)
- Ezquerrora nem lehet számítani, nem is olyan minőségi játékos,ráadásul iszonyat meccshiánnyal küzd
- Marad akkor Gudjohnsen, mint az egyetlen támadó felfogású játékos
Ez így szerintem édeskevés...Én megvenném!!!
visca el barca írta:anno nem arrol volt szo, hogy megmondtak neki, hogy csak akkor maradhat ha aláir ujra joval levesebb pénzért? (akkor nemet mondot, ment is...)
állítólag saviola már tavaly is belement volna a fizu csökkentésbe, ha maradhat... de nem maradhatott...Atesz írta:De Saviola valószínüleg bele is menne ebbenoname írta:A Nyúl legfeljebb akkor maradhatna, ha elfogadna egy fizetéscsökkentést és Ezu elmenne. Más lehetőség sztem nincs a maradására.
De Saviola valószínüleg bele is menne ebbenoname írta:A Nyúl legfeljebb akkor maradhatna, ha elfogadna egy fizetéscsökkentést és Ezu elmenne. Más lehetőség sztem nincs a maradására.
Legyen mondjuk heti 50.000 euró, ha átszámolod a dollárt.visca el barca írta:uhh![]()
rhynn kicsit megdobbentet saviola fizetesevel kapcsolatban.
ha jol szamolom heti cirka 66e euro korul keres saviola![]()
nem semmi. ennyi fizetesert akar 3 jatekos is jatszhatna (hasonlo tudassal)
visca el barca írta:hmmm...egyre érdekesebb ez a saviola ügy....nekem mindenestre nagy talány az egész.
1. a vezetoseg folyton azt hangoztatja, hogy iszonyu magas a fizetése és mivel nem kulcsjátékos (sőt nem is jatszik...) kevesebb pénzért akarnak vele új szerzodest kotni.
2. azt is sejtem h a vezetoseg nem akar ugy jarni mint riquelmével hogy *pisiért-kakiért* eladjak.
3. az is benne van, hogy sav. kapott már megannyi ajanlatot csak olyan igényei vannak (pénz, pénz, pénz...) hogy senki nem hajlando neki csillagaszati fizetest adni.
én spec nem bánnám ha maradna (bár egycsataros rendszerben jatszani biztos nem fog, max kp.-n szélsőt...(ez ugye frank maniája, h középcsatárt szélen jatszat, lásd maxi és larsson is nyomta jobbszélen...)) de nem hiszem hogy sokat jatszana, ill. a vezetoseg fizetné a sok tízezer euros heti fizetését...
nem igazán értem ezt a saviola ügyet. elmondták ezerszer, nem kell! ennek ellenére nem tudják eladni már 3. éve!!! nem értem! ha nem kell, akkor fel kell bontani a szerződését és megy amerre akar... ha meg kell, akkor ne áruljuk!!! most úgy néz ki marad, mert nincs más megoldás, de sztem átveszi maxi helyét a lelátón... sztem attól fog függni saviola játéka, hogy giuly milyen formában lesz, illetve lesz-e sérült, mert ha igen, akkor messi cseréje lehet... érdekes, h a válogatottban a VB-n fordítva volt!Rumig írta:Úgy látom, legújabb igazolásunk Saviola! Nekem nagyon úgy tűnik, hogy marad. Már mezszáma is van! A 22-es.
Zambrotta meg a 11-est választotta.