Eurobarca Online Bajnokságok
nekem semmiképp nem jó az 5 óra,de nem értem miért kell megvariálni az utolsó nap. amikor beírtad a 8 órát, 15 emberből 13-nak megfelelt,akkor most hol a probléma?
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
NBA Fantasy
Akiknek nem volt jó az 5 órás időpont azok húzzatok bele a szavazással, mert ha így marad a dolog 3-ig, akkor átírom a draft időpontot.
@MichaaBee: sztem lassan már regisztrálhatsz, mert ronaldinho nem nagyon reagál semmit azóta.
Akiknek nem volt jó az 5 órás időpont azok húzzatok bele a szavazással, mert ha így marad a dolog 3-ig, akkor átírom a draft időpontot.
@MichaaBee: sztem lassan már regisztrálhatsz, mert ronaldinho nem nagyon reagál semmit azóta.
Eddig 9 embernek jó a 17 óra velem együtt.
Micha' az nem gyenge. Nagyon szeretheted ezeket az online sportjátékokat
Micha' az nem gyenge. Nagyon szeretheted ezeket az online sportjátékokat

- MatyiG
- Adminisztrátor
Miért léptél le?levproff írta:benne vagyok. hívj ki!S.Agüero írta:Ki lehet hívni biliárdozni!
Bob, levproff, Ferninho![]()
kösz, jó game volt..végén megérdemelten győztél. 6-5![]()
grat!
5-5 volt.

- levproff
- Director del Fútbol
benne vagyok. hívj ki!S.Agüero írta:Ki lehet hívni biliárdozni!
Bob, levproff, Ferninho

kösz, jó game volt..végén megérdemelten győztél. 6-5

grat!

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Ok, holnap du. a draft előtt úgyis beírok ide egy emlékeztető hsz-t, ha addig nem regisztrált ronaldinho, akkor beírom.MichaaBee írta: Kérlek szólj, ha van rá leehtőség, hogy menjek.PÜ-ben és/vagy itt. 7 éve tolom a fantasy sports-ot yahoo-n, kosarat 3 vagy 4 éve.

Vagy segíts Tocynak regisztrálni, és akkor felemelem a létszámlimitet és nem kell várnod.

Kérlek szólj, ha van rá leehtőség, hogy menjek.Slither írta:Már 15-en vagyunk és elvileg @ronaldihno is regisztrálni fog nem sokára. Szóval legalább +két ember kellene. Vagy esetleg ha @ronaldihno elfelejtette a dolgot, akkor lehet jönni helyette.Cumbee írta: @Michaa: Slither pár napja azt mondta, hogy tudja növelni a létszámot ha kell, csak páros számú jelentkezőnek kell lennie. 14-en vagyunk, szal én azt tippelem, hogy ha lenne még 1 jelentkező, akkor beférnél te is.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Sztem most már késő vasárnapra rakni, vannak akik nem olvassák olyan gyakran a fórumot, és már elkönyvelték a szombatot. Én igazából már nem változtatnék már az időponton emiatt, csak próbálok kompromisszumos lenni, hogy minél több embernek jó legyen.Cumbee írta: Kérdeztem az oldalon, de valszeg nem vettétek észre. A vasárnap miért lett passzolva? Van olyan, akinek nem jó az?
Meg vasárnap esetén megint keresgélni kellene egy olyan időpontot, ami mindenkinek jó... ennyi tagnál nem igazán lehet gyorsan összeegyeztetni.
Már 15-en vagyunk és elvileg @ronaldihno is regisztrálni fog nem sokára. Szóval legalább +két ember kellene. Vagy esetleg ha @ronaldihno elfelejtette a dolgot, akkor lehet jönni helyette (mondjuk draft előtt 2 órával).Cumbee írta: @Michaa: Slither pár napja azt mondta, hogy tudja növelni a létszámot ha kell, csak páros számú jelentkezőnek kell lennie. 14-en vagyunk, szal én azt tippelem, hogy ha lenne még 1 jelentkező, akkor beférnél te is.
Kérdeztem az oldalon, de valszeg nem vettétek észre. A vasárnap miért lett passzolva? Van olyan, akinek nem jó az?Slither írta:NBA Fantasy
ronaldinho és Kovi lehetőleg még ma regisztráljanak!
És mivel nem történt előrelépés a draft időpont-egyeztetéssel kapcsolatban, most meghagyom a szombat 20 órás kezdést. Kiírtam egy szavazást, hátha az segít eldönteni a dolgot.
Addig is akiknél felmerül, hogy nem fognak tudni részt venni az élő drafton, azoknak ajánlom a Draft Central > Pre-Draft Rankings rész. Ott el tudod készíteni a játékos preferencia listádat, ami alapján választhat majd a gép.
@Michaa: Slither pár napja azt mondta, hogy tudja növelni a létszámot ha kell, csak páros számú jelentkezőnek kell lennie. 14-en vagyunk, szal én azt tippelem, hogy ha lenne még 1 jelentkező, akkor beférnél te is.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
1. S.Agüero
2. Zivany20
3. P.U.Y.O.L.
4. Ozsi
5. ferninho ( Ferni__ kettő alsóvonallal)
6. fcbarca0827
7. levproff
8. shutterisland
9. Fecooo
10.Bob_Marley
2. Zivany20
3. P.U.Y.O.L.
4. Ozsi
6. fcbarca0827
7. levproff
8. shutterisland
9. Fecooo
10.Bob_Marley

- MatyiG
- Adminisztrátor
1. S.Agüero
2. Zivany20
3. P.U.Y.O.L.
4. Ozsi
6. fcbarca0827
7. levproff
8. shutterisland
9. Fecooo
16-an legyünk!
Kösz a játékot Ferni!
3-5-ről azért nem olyan rossz ez a 10-5!
2. Zivany20
3. P.U.Y.O.L.
4. Ozsi
6. fcbarca0827
7. levproff
8. shutterisland
9. Fecooo
16-an legyünk!
Kösz a játékot Ferni!
3-5-ről azért nem olyan rossz ez a 10-5!

Na erről jól lemaradtam. Van még esetleg hely? Az elmúlt 3-4 évben mindig volt csapatom, tavaly itt kérdeztem is, hogy érdekelne-e valakit, de nem volt jelentkező. Idén a lockout miatt nem érdekelt igazán és nem is akartam játszani, de ha lenne hely eurobarcás ligában, akkor szívesen beszállnék.Slither írta:NBA Fantasy
H a t t r i c k
benne vagyok a billiárdban
(bocs a késésért...)

írok
Ferni__ két alsóvonal

Ferni__ két alsóvonal
madridista
- MatyiG
- Adminisztrátor
Jobb is...ozsimiki írta:Éjfél körül akinek van kedve, játszhatunk egy 10nyertiges barit.
akikkel csak élesbe játszok: Matyi,Puyol, többiekkel mehet bari is.
előre a 4.ért![]()

Több ember most komolyan nem akar biliárdozni?

8-an nem lenne olyan jó elkezdeni.
Ozsi, szerinted várjunk még vagy nyomjuk egy rövid bajnokságot?
Közben aki akar velem egyet játszani, írjon!

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
NBA Fantasy
És mivel nem történt előrelépés a draft időpont-egyeztetéssel kapcsolatban, most meghagyom a szombat 20 órás kezdést. Kiírtam egy szavazást, hátha az segít eldönteni a dolgot.
Addig is akiknél felmerül, hogy nem fognak tudni részt venni az élő drafton, azoknak ajánlom a Draft Central > Pre-Draft Rankings rész. Ott el tudod készíteni a játékos preferencia listádat, ami alapján választhat majd a gép.

vesz a bokám...örülök ha kajára van pénzem...ferninho írta:veszel egy USB-s egeret néhány forintért és máris játszhatszkurdt írta: Nekem biztos h off innentől bármilyen pool, lévén legutóbbi részvételem óta laptopra váltottam, ilyen játékot pedig nem lehet ezzel a beépített egérrel játszani (vagy legalábbis én béna vagyok hozzá)...
Viszont ha minden jól megy, ma már kiderül h honfoglalózhatok-e...![]()

ON: már péntek van...mi lesz a honfoglalóval?

Your village called. Their idiot is missing.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Oké, rendben. A pókerhez sok sikert. (Meg igazából el is felejtettem én is.ozsimiki írta:Tegyük át holnapra,azaz mára, majd délután vmikor, mert még tart (szerencsére) a pókerem

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tegyük át holnapra,azaz mára, majd délután vmikor, mert még tart (szerencsére) a pókerem 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Én benne vagyok, játszhatunk majd.ozsimiki írta:Éjfél körül akinek van kedve, játszhatunk egy 10nyertiges barit.
előre a 4.ért![]()
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Éjfél körül akinek van kedve, játszhatunk egy 10nyertiges barit.
előre a 4.ért

előre a 4.ért

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Ha nem lenne egyértelmű, az a 10-es az enyém.ferninho írta:hihetetlen mennyire nem adta...
mindig ott voltam a feketénél vagy 1,2 golyó maradt és mindig vmikor elrontottam, pedig nem szoktam...
és a szerencse is messze elkerült...![]()
így is 5-10 lett

Amúgy jó meccs volt és tény, hogy sokszor tálcán kínáltad a végén a lehetőséget.