Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért léptél le?levproff írta:benne vagyok. hívj ki!S.Agüero írta:Ki lehet hívni biliárdozni!
Bob, levproff, Ferninho![]()
kösz, jó game volt..végén megérdemelten győztél. 6-5![]()
grat!
benne vagyok. hívj ki!S.Agüero írta:Ki lehet hívni biliárdozni!
Bob, levproff, Ferninho
Ok, holnap du. a draft előtt úgyis beírok ide egy emlékeztető hsz-t, ha addig nem regisztrált ronaldinho, akkor beírom.MichaaBee írta: Kérlek szólj, ha van rá leehtőség, hogy menjek.PÜ-ben és/vagy itt. 7 éve tolom a fantasy sports-ot yahoo-n, kosarat 3 vagy 4 éve.
Kérlek szólj, ha van rá leehtőség, hogy menjek.Slither írta:Már 15-en vagyunk és elvileg @ronaldihno is regisztrálni fog nem sokára. Szóval legalább +két ember kellene. Vagy esetleg ha @ronaldihno elfelejtette a dolgot, akkor lehet jönni helyette.Cumbee írta: @Michaa: Slither pár napja azt mondta, hogy tudja növelni a létszámot ha kell, csak páros számú jelentkezőnek kell lennie. 14-en vagyunk, szal én azt tippelem, hogy ha lenne még 1 jelentkező, akkor beférnél te is.
Sztem most már késő vasárnapra rakni, vannak akik nem olvassák olyan gyakran a fórumot, és már elkönyvelték a szombatot. Én igazából már nem változtatnék már az időponton emiatt, csak próbálok kompromisszumos lenni, hogy minél több embernek jó legyen.Cumbee írta: Kérdeztem az oldalon, de valszeg nem vettétek észre. A vasárnap miért lett passzolva? Van olyan, akinek nem jó az?
Már 15-en vagyunk és elvileg @ronaldihno is regisztrálni fog nem sokára. Szóval legalább +két ember kellene. Vagy esetleg ha @ronaldihno elfelejtette a dolgot, akkor lehet jönni helyette (mondjuk draft előtt 2 órával).Cumbee írta: @Michaa: Slither pár napja azt mondta, hogy tudja növelni a létszámot ha kell, csak páros számú jelentkezőnek kell lennie. 14-en vagyunk, szal én azt tippelem, hogy ha lenne még 1 jelentkező, akkor beférnél te is.
Kérdeztem az oldalon, de valszeg nem vettétek észre. A vasárnap miért lett passzolva? Van olyan, akinek nem jó az?Slither írta:NBA Fantasy
ronaldinho és Kovi lehetőleg még ma regisztráljanak!
És mivel nem történt előrelépés a draft időpont-egyeztetéssel kapcsolatban, most meghagyom a szombat 20 órás kezdést. Kiírtam egy szavazást, hátha az segít eldönteni a dolgot.
Addig is akiknél felmerül, hogy nem fognak tudni részt venni az élő drafton, azoknak ajánlom a Draft Central > Pre-Draft Rankings rész. Ott el tudod készíteni a játékos preferencia listádat, ami alapján választhat majd a gép.
Na erről jól lemaradtam. Van még esetleg hely? Az elmúlt 3-4 évben mindig volt csapatom, tavaly itt kérdeztem is, hogy érdekelne-e valakit, de nem volt jelentkező. Idén a lockout miatt nem érdekelt igazán és nem is akartam játszani, de ha lenne hely eurobarcás ligában, akkor szívesen beszállnék.Slither írta:NBA Fantasy
Jobb is...ozsimiki írta:Éjfél körül akinek van kedve, játszhatunk egy 10nyertiges barit.
akikkel csak élesbe játszok: Matyi,Puyol, többiekkel mehet bari is.
előre a 4.ért![]()
vesz a bokám...örülök ha kajára van pénzem...ferninho írta:veszel egy USB-s egeret néhány forintért és máris játszhatszkurdt írta: Nekem biztos h off innentől bármilyen pool, lévén legutóbbi részvételem óta laptopra váltottam, ilyen játékot pedig nem lehet ezzel a beépített egérrel játszani (vagy legalábbis én béna vagyok hozzá)...
Viszont ha minden jól megy, ma már kiderül h honfoglalózhatok-e...![]()
Oké, rendben. A pókerhez sok sikert. (Meg igazából el is felejtettem én is.ozsimiki írta:Tegyük át holnapra,azaz mára, majd délután vmikor, mert még tart (szerencsére) a pókerem
Én benne vagyok, játszhatunk majd.ozsimiki írta:Éjfél körül akinek van kedve, játszhatunk egy 10nyertiges barit.
akikkel csak élesbe játszok: Matyi,Puyol, többiekkel mehet bari is.
előre a 4.ért![]()
Ha nem lenne egyértelmű, az a 10-es az enyém.ferninho írta:hihetetlen mennyire nem adta...
mindig ott voltam a feketénél vagy 1,2 golyó maradt és mindig vmikor elrontottam, pedig nem szoktam...
és a szerencse is messze elkerült...![]()
így is 5-10 lett