Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha figyelted már régebben is a barca meccseit, akkor láthattad: puyol remek jobb hátvéd. mostanában "kényszerült" csak középre, korábban nagyon jól segítette a támadásokat, sokkal jobb volt, mint most középen!!! a 2002 VB-n és a 2004 EB-n is jobbhátvéd volta válogatottban!!! thuram meg egyszerűen jobb, mint középső védő...recrea írta:Puyol tuti nem fog a szélén játszani, sztem a szélen elfutás nem az ő erőssége. Kitűnő emberfogó és a helyezkedése is jó...na meg szíve! Biztos, h rotálni fog a mesterbá', talán még a középső védők posztján is (thuram miatt). Szvsz aki így kevesebb játéklegetőséget kap majd, az Oleguer és Sly. A középpálya meg..úr isten...kb 8 szinte azonos képességű játékos, itt aztán bemutatható a cserélgetés magasiskolája.
Eszméletlenül várom a szezont!!!
Ja még valami: Nem tudjátok, hogy le lehet-e tölteni a barca bajnoki góljait vhonnan, tudjátok, amit a sport1 is nyomott, csak vhogy én mindig lemaradtam róla?! Köszi
Én is erre gyúrok, még egy-két nap, és...gratulaAsys írta:ÉSSSSS 100. Szeretném megköszönni családomnak ,hogy biztosítja az internet hozzáférést szerény személyemnek közel 1hónapja. Ezentúl köszönöm a szolgáltatónak az Eurobarca moderátorainak, adminisztrátorainak a friss híreket és hogy nem tiltottak le! És még köszönöm Joan Gampernek ,hogy 1899-ben futbalozni támadt kedve és megalapította ezt a csodálatos klubbot amelynek szurkolóként részese vagyok! Forca Barca!!! Visca Forever!!!
![]()
Ui: Sorry hogy ide írok!
Gratulálok!Asys írta:ÉSSSSS 100. Szeretném megköszönni családomnak ,hogy biztosítja az internet hozzáférést szerény személyemnek közel 1hónapja. Ezentúl köszönöm a szolgáltatónak az Eurobarca moderátorainak, adminisztrátorainak a friss híreket és hogy nem tiltottak le! És még köszönöm Joan Gampernek ,hogy 1899-ben futbalozni támadt kedve és megalapította ezt a csodálatos klubbot amelynek szurkolóként részese vagyok! Forca Barca!!! Visca Forever!!!
![]()
Ui: Sorry hogy ide írok!
noname írta:Ayala úgy tom a Villarealé...grecki írta:Még annyit a Valenciához, most olvastam, hogy Carboni Lisszabonban van, hogy leszerződtessék Simaot...
Azért ez sem egy rossz csapat:
Canizares
Miguel - Marchena - Ayala - Del Horno
Albelda - Edú
Simao - Aimar - Vicente
Villa
Az csúnya lenne, ha Marquez kevesebbet játszana. Ő az egyik legfontosabb játékosunk.grecki írta:Szerintem Márquez idén kevesebbet fog játszani, Thurammal felváltva.
Ayala úgy tom a Villarealé...grecki írta:Még annyit a Valenciához, most olvastam, hogy Carboni Lisszabonban van, hogy leszerződtessék Simaot...
Canizares
Albelda - Edú
Simao - Aimar - Vicente
Villa
Én is gondoltam erre az eshetőségre, de Thuram gyorsasága már igencsak megkopott, szerintem neki középen sokkal nagyobb hasznát vesszük. Szerintem Márquez idén kevesebbet fog játszani, Thurammal felváltva. Ami a jobb oldalt illeti, sztem ott Zambrotta és Oleguer (Belletti kevesebbet) fog játszani, bal oldalon pedig Gio és Zambrotta (Sylvinho keveset). Bár lehet nem szerencsés az olasz jobbra-balra pakolása, de sztem max így lehet rotálni a játékosainkat.antiimperialista írta:A lenti, Thurammal kapcsolatos eszmefuttatásomhoz csak annyit, hogy szerintem a tökéletes hátvédsor ez lenne (jobbról balra):
Thuram - Puyol - Marquez - Zambrotta
Ismétlem, tisztában vagyok azzal, hogy a francia nem szeret (akar) jobbhátvédet játszani, de akkor is ez lenne a legjobb.
És a tavalyi idényben Xavi nélkül! Fú kemény lessz ha ő is játszik majd VERHETETLEN ISTENEK LESZÜNK NEM HALANDÓK TÖBBÉ!grecki írta:Egyetértek, hogy ezzel a taktikával lett ilyen sikeres ez csapat. Sztem senki más nem űzi ilyen magas fokon a letámadás "művészetét". Hihetetlen mennyiségű labdát szereztek a középpályásaink az ellenfél térfelén, ebből rengeteg gólt szereztünk.
De valójában remek középpályás védekezésünkkel nyertük meg a címet azzal meg Frank foglalkozott szóval nem kell aggódni
jók leszünk most is NAGYON![]()
Egyetértek, hogy ezzel a taktikával lett ilyen sikeres ez csapat. Sztem senki más nem űzi ilyen magas fokon a letámadás "művészetét". Hihetetlen mennyiségű labdát szereztek a középpályásaink az ellenfél térfelén, ebből rengeteg gólt szereztünk.
De valójában remek középpályás védekezésünkkel nyertük meg a címet azzal meg Frank foglalkozott szóval nem kell aggódni
jók leszünk most is NAGYON![]()
Henk a támadókkal foglalkozott de gólt főleg a BL-ben a klasszisok villanásaival lőttünk! De valójában remek középpályás védekezésünkkel nyertük meg a címet azzal meg Frank foglalkozott szóval nem kell aggódniLéfe írta:Már tul sok a sztár nálunk is. Sztem Viera nem kell, akkor már inkáb Buffon, nagyon kiegyensulyozott. VV bizony elég sokat bakizott tavaj. És-Viera is már 30 éves lassan sok lesz a hasonlo koru. Motta jó a kispadra Edmi mögé. Deconak fix hely kell, másrészt bátrabban lehet rotálni. Nem tudom ki hogy
látja, de egy kicsit félek attól, hogy Henk elment, van egy sanda gyanum, hogy Ő volt az agytröszt. Ráadásul a jol teljesitő Iniesta hogyan fog fejlődni a kispadon.
Reálná lessz a legnehezebb mert ott szerkezeti váltás is lessz! A többiek azért posztra igazoltak úgy meg nem gáz! Nálunk se lessz az!ozsimiki írta:Nem rossz csapat,még annyit,hogy én meg ma olvastam,hogy a Valencia mindent megtesz C.Roni leigazolásáért![]()
Jó játékosokból fog állni az biztos a Valencia,de az más kérdés,hogy jó csapat lesz eItt is előáll az,hogy be kell illeszkedniük,mint a Real-nal,Villareal-nal,és azért nálunk is kell 1-2 meccs,hogy Zambi+Thuram+Gudi megértse egymást a többiekkel,de Frank meg fogja oldani
Sok mindenben nem értünk egyet, ellenben ebben semSubinho írta:2., Viera nem kell ide, Edmilson sokkal jobb. ő technikásabb, sokat hátrajön segíteni puyoléknak és remek hosszú labdái vannak! Vieira csak rombolni tud! bár, azt nagyon!
Nem rossz kezdő de a cserepad elég gyenge szerintem!grecki írta:Még annyit a Valenciához, most olvastam, hogy Carboni Lisszabonban van, hogy leszerződtessék Simaot...
Canizares
Albelda - Edú
Simao - Aimar - Vicente
Villa
Nehezen tudom elképzelni, hogy Puyol visszakerüljön a jobboldalra, bár ez is lehetséges, mert szvsz amióta behúzódott a világ egyik legjkobb középső védője lett. Ő a védelmünk motorja, ha a szélen lenne, akkor sokkal többet kellene támadni, amiben szintén jó, de akkor nem lenne mindig ideje visszahúzódni.Subinho írta:az az igazság, hogy capello ilyen. szőrnyű antifoci, de bajnokság! az olaszoknál nem érdekelte őket, mert ott a catanaccio a divat, de itt nemtom hogy fog bejönni...
a lentebb írt felálláshoz meg csak annyit:
1., Deco nem maradhat ki!!!
2., Viera nem kell ide, Edmilson sokkal jobb. ő technikásabb, sokat hátrajön segíteni puyoléknak és remek hosszú labdái vannak! Vieira csak rombolni tud! bár, azt nagyon!
3., ezzel a felállással kb. 3 meccsen fogunk játszani, mert úgyis lesznek sérültek, eltiltottak, pihenők... mert remélem hosszú lesz a szezon!!!
4., ne felejtsd el, hogy ott van még egy thuramunk, aki nem ücsörögni jött ide...
ez inkább valószínű felállás:
vv - puyol-thuram-marquez-zambrotta; edmilson; xavi-deco; messi-eto'o-ronaldinho