Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Subinho
Director del Fútbol

2006.07.26. 12:14:23

recrea írta:Puyol tuti nem fog a szélén játszani, sztem a szélen elfutás nem az ő erőssége. Kitűnő emberfogó és a helyezkedése is jó...na meg szíve! Biztos, h rotálni fog a mesterbá', talán még a középső védők posztján is (thuram miatt). Szvsz aki így kevesebb játéklegetőséget kap majd, az Oleguer és Sly. A középpálya meg..úr isten...kb 8 szinte azonos képességű játékos, itt aztán bemutatható a cserélgetés magasiskolája.
Eszméletlenül várom a szezont!!!

Ja még valami: Nem tudjátok, hogy le lehet-e tölteni a barca bajnoki góljait vhonnan, tudjátok, amit a sport1 is nyomott, csak vhogy én mindig lemaradtam róla?! Köszi
ha figyelted már régebben is a barca meccseit, akkor láthattad: puyol remek jobb hátvéd. mostanában "kényszerült" csak középre, korábban nagyon jól segítette a támadásokat, sokkal jobb volt, mint most középen!!! a 2002 VB-n és a 2004 EB-n is jobbhátvéd volta válogatottban!!! thuram meg egyszerűen jobb, mint középső védő...

a barca bajnoki góljait pont tegnap ismételték kb. harmadszor! hálistennek sikerült felvennem videóra!!! nagyon coool!!! nézegesd a műsort pl. a www.port.hu-n. biztos fogják még ismételni...
Asys
Entrenador del Barça

2006.07.26. 12:12:48

:D antiimperialista, grecki
kösszí!

mindenkinek kössz :wink:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.07.26. 12:12:26

Asys írta:ÉSSSSS 100. Szeretném megköszönni családomnak ,hogy biztosítja az internet hozzáférést szerény személyemnek közel 1hónapja. Ezentúl köszönöm a szolgáltatónak az Eurobarca moderátorainak, adminisztrátorainak a friss híreket és hogy nem tiltottak le :D ! És még köszönöm Joan Gampernek ,hogy 1899-ben futbalozni támadt kedve és megalapította ezt a csodálatos klubbot amelynek szurkolóként részese vagyok! Forca Barca!!! Visca Forever!!! :lol:

Ui: Sorry hogy ide írok! 8)
Én is erre gyúrok, még egy-két nap, és...gratula
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.07.26. 12:10:39

Asys írta:ÉSSSSS 100. Szeretném megköszönni családomnak ,hogy biztosítja az internet hozzáférést szerény személyemnek közel 1hónapja. Ezentúl köszönöm a szolgáltatónak az Eurobarca moderátorainak, adminisztrátorainak a friss híreket és hogy nem tiltottak le :D ! És még köszönöm Joan Gampernek ,hogy 1899-ben futbalozni támadt kedve és megalapította ezt a csodálatos klubbot amelynek szurkolóként részese vagyok! Forca Barca!!! Visca Forever!!! :lol:

Gratulálok! :)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.07.26. 12:09:55

noname írta:
grecki írta:Még annyit a Valenciához, most olvastam, hogy Carboni Lisszabonban van, hogy leszerződtessék Simaot...

Azért ez sem egy rossz csapat:

Canizares

Miguel - Marchena - Ayala - Del Horno

Albelda - Edú

Simao - Aimar - Vicente

Villa
Ayala úgy tom a Villarealé... :roll:

A Villarrealé biztos nem...
A transfermarkt.de szerint még mindig Valencia-játékos
Sőt, www.valenciacf.es szerint is... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2006.07.26. 12:11:15-kor.
Asys
Entrenador del Barça

2006.07.26. 12:08:32

ÉSSSSS 100. Szeretném megköszönni családomnak ,hogy biztosítja az internet hozzáférést szerény személyemnek közel 1hónapja. Ezentúl köszönöm a szolgáltatónak az Eurobarca moderátorainak, adminisztrátorainak a friss híreket és hogy nem tiltottak le :D ! És még köszönöm Joan Gampernek ,hogy 1899-ben futbalozni támadt kedve és megalapította ezt a csodálatos klubbot amelynek szurkolóként részese vagyok! Forca Barca!!! Visca Forever!!! :lol:

Charlie
Öreg Harcos

2006.07.26. 12:07:41

Marquez keménysége a középpályán, és Thuram tudása a védelemben aranyat érne pedig!
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.07.26. 12:06:49

Az sem egy rossz megoldás, de sztem marad védőnek. Aztán az majd elválik, hogy lesz e rotáció Thurammal, vagy a francia tényleg csak a kispadra érkezett-e.
Charlie
Öreg Harcos

2006.07.26. 12:04:14

Ne jöjjön Vieira, Marquez menjen vkp-s posztra, Thuram menjen a helyére védőnek.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.07.26. 12:03:07

grecki írta:Szerintem Márquez idén kevesebbet fog játszani, Thurammal felváltva.
Az csúnya lenne, ha Marquez kevesebbet játszana. Ő az egyik legfontosabb játékosunk.
noname
Llegenda del Barça

2006.07.26. 11:57:59

grecki írta:Még annyit a Valenciához, most olvastam, hogy Carboni Lisszabonban van, hogy leszerződtessék Simaot...

Canizares

Albelda - Edú

Simao - Aimar - Vicente

Villa
Ayala úgy tom a Villarealé... :roll:
A Fifa egy szégyen
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.07.26. 11:57:02

antiimperialista írta:A lenti, Thurammal kapcsolatos eszmefuttatásomhoz csak annyit, hogy szerintem a tökéletes hátvédsor ez lenne (jobbról balra):

Thuram - Puyol - Marquez - Zambrotta

Ismétlem, tisztában vagyok azzal, hogy a francia nem szeret (akar) jobbhátvédet játszani, de akkor is ez lenne a legjobb.
Én is gondoltam erre az eshetőségre, de Thuram gyorsasága már igencsak megkopott, szerintem neki középen sokkal nagyobb hasznát vesszük. Szerintem Márquez idén kevesebbet fog játszani, Thurammal felváltva. Ami a jobb oldalt illeti, sztem ott Zambrotta és Oleguer (Belletti kevesebbet) fog játszani, bal oldalon pedig Gio és Zambrotta (Sylvinho keveset). Bár lehet nem szerencsés az olasz jobbra-balra pakolása, de sztem max így lehet rotálni a játékosainkat.

Tényleg, azt tudja vki, hogy pontosan mikor mond ma le a vezetőség? Csak azért, hogy tudjam, meddig van időnk reménykedni Vieira érkezésében.

Előre is köszi
Asys
Entrenador del Barça

2006.07.26. 11:55:21

Thuram már lassú szélső hátvédnek!

99. hozzászólás Viszlát Barca B!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.07.26. 11:52:36

Asys:

Úgy legyen, ÁMEN!

:D
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.07.26. 11:52:19

A lenti, Thurammal kapcsolatos eszmefuttatásomhoz csak annyit, hogy szerintem a tökéletes hátvédsor ez lenne (jobbról balra):

Thuram - Puyol - Marquez - Zambrotta

Ismétlem, tisztában vagyok azzal, hogy a francia nem szeret (akar) jobbhátvédet játszani, de akkor is ez lenne a legjobb.
Asys
Entrenador del Barça

2006.07.26. 11:47:54

grecki írta:

De valójában remek középpályás védekezésünkkel nyertük meg a címet azzal meg Frank foglalkozott szóval nem kell aggódni
jók leszünk most is NAGYON :!: :lol:
Egyetértek, hogy ezzel a taktikával lett ilyen sikeres ez csapat. Sztem senki más nem űzi ilyen magas fokon a letámadás "művészetét". Hihetetlen mennyiségű labdát szereztek a középpályásaink az ellenfél térfelén, ebből rengeteg gólt szereztünk.
És a tavalyi idényben Xavi nélkül! Fú kemény lessz ha ő is játszik majd VERHETETLEN ISTENEK LESZÜNK NEM HALANDÓK TÖBBÉ! :D
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.07.26. 11:40:59

De valójában remek középpályás védekezésünkkel nyertük meg a címet azzal meg Frank foglalkozott szóval nem kell aggódni
Egyetértek, hogy ezzel a taktikával lett ilyen sikeres ez csapat. Sztem senki más nem űzi ilyen magas fokon a letámadás "művészetét". Hihetetlen mennyiségű labdát szereztek a középpályásaink az ellenfél térfelén, ebből rengeteg gólt szereztünk.
Asys
Entrenador del Barça

2006.07.26. 11:29:21

Léfe írta:Már tul sok a sztár nálunk is. Sztem Viera nem kell, akkor már inkáb Buffon, nagyon kiegyensulyozott. VV bizony elég sokat bakizott tavaj. És-Viera is már 30 éves lassan sok lesz a hasonlo koru. Motta jó a kispadra Edmi mögé. Deconak fix hely kell, másrészt bátrabban lehet rotálni. Nem tudom ki hogy
látja, de egy kicsit félek attól, hogy Henk elment, van egy sanda gyanum, hogy Ő volt az agytröszt. Ráadásul a jol teljesitő Iniesta hogyan fog fejlődni a kispadon.
Henk a támadókkal foglalkozott de gólt főleg a BL-ben a klasszisok villanásaival lőttünk! De valójában remek középpályás védekezésünkkel nyertük meg a címet azzal meg Frank foglalkozott szóval nem kell aggódni
recrea
Llegenda del Barça

2006.07.26. 11:29:20

Puyol tuti nem fog a szélén játszani, sztem a szélen elfutás nem az ő erőssége. Kitűnő emberfogó és a helyezkedése is jó...na meg szíve! Biztos, h rotálni fog a mesterbá', talán még a középső védők posztján is (thuram miatt). Szvsz aki így kevesebb játéklegetőséget kap majd, az Oleguer és Sly. A középpálya meg..úr isten...kb 8 szinte azonos képességű játékos, itt aztán bemutatható a cserélgetés magasiskolája.
Eszméletlenül várom a szezont!!!

Ja még valami: Nem tudjátok, hogy le lehet-e tölteni a barca bajnoki góljait vhonnan, tudjátok, amit a sport1 is nyomott, csak vhogy én mindig lemaradtam róla?! Köszi
Léfe
Entrenador del Barça

2006.07.26. 11:23:11

Már tul sok a sztár nálunk is. Sztem Viera nem kell, akkor már inkáb Buffon, nagyon kiegyensulyozott. VV bizony elég sokat bakizott tavaj. És-Viera is már 30 éves lassan sok lesz a hasonlo koru. Motta jó a kispadra Edmi mögé. Deconak fix hely kell, másrészt bátrabban lehet rotálni. Nem tudom ki hogy
látja, de egy kicsit félek attól, hogy Henk elment, van egy sanda gyanum, hogy Ő volt az agytröszt. Ráadásul a jol teljesitő Iniesta hogyan fog fejlődni a kispadon.
Fecó
DUGO_11
Barça B

2006.07.26. 11:22:07

Sziasztok hát én már nagyon régen irtam ide mert csak olvasom mindig inkább nekem FC BARCELONA az életem már 4 éve..Nagyon orultem amikor leigazoltunk Thuram egy kivalok kvalitasu cserejátekos aki kezdot erdemelne..szerintem nem kell megkérdezni miert??? gondolom...malyd Rijkaard jol fog donteni.Es meg leigazultuk a legjobb hatvedet most a piacon Zambrotat....ugymondom egy szinten van Barcasokal :D ...hat vele csak erosodtunk..olyan hátved sorunk lesz meg ha Margit 22 fognak jatszani mink meg 11 egyen akkoris 3-0 lesz..es Gudjohnsen-re is csak enyi kivalo igazolas volt tobb poszton bevetheto,golerzekeny,es nagyon jol helyezkedik,es meg jo fejel mert szukseg lesz ra mert Larsson azert a fejeseirol is hires volt meg meg sok jo tulajdonsagai miat let egyik Legjobb csatár a vilagonn..Nekem miert nincsenek egy ket jo tulajdonsagom??? :D Es kinem akkarom hagyni Vierat hat nem tudom bevalom nagyon sokba tartom ajatekat de szerintem mar hulyeseg lenne megveni jo most olcson meg tudjuk veni...de szerintem igyis vannnak meg sokan is hogy eljatszak az o posztjat...En ertem azt is hogy hosszu a szezon es mindent jo lenne megnyerni ha Jo Isten megsegiti Barcelonat De KEREM SZEPEN NEM KELL MINDENKIT MEGVENI..NEM KELL SZERINEM VIERA..MARADJON VAGY MENYEN INTER-BE....ENYI ELEG VOLT NYARA AZ IGAZOLASKBOL...IGAZ NEM VAGYOK RIJKAARD CSAK EN IS EGY KICSIT FEKETE VAGYOK MERT LEEGTEM..AZERT MONDOM...VISCA EL BARCA...ES REMELEM VALAKI EGYETTE ERT A VELEMENYEMEL HA NEM AKKOR BOCS....!!!! 8) 8) 8)
Asys
Entrenador del Barça

2006.07.26. 11:10:10

ozsimiki írta:Nem rossz csapat,még annyit,hogy én meg ma olvastam,hogy a Valencia mindent megtesz C.Roni leigazolásáért :shock:
Jó játékosokból fog állni az biztos a Valencia,de az más kérdés,hogy jó csapat lesz e :?: Itt is előáll az,hogy be kell illeszkedniük,mint a Real-nal,Villareal-nal,és azért nálunk is kell 1-2 meccs,hogy Zambi+Thuram+Gudi megértse egymást a többiekkel,de Frank meg fogja oldani 8)
Reálná lessz a legnehezebb mert ott szerkezeti váltás is lessz! A többiek azért posztra igazoltak úgy meg nem gáz! Nálunk se lessz az!
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.07.26. 11:08:48

Subinho írta:2., Viera nem kell ide, Edmilson sokkal jobb. ő technikásabb, sokat hátrajön segíteni puyoléknak és remek hosszú labdái vannak! Vieira csak rombolni tud! bár, azt nagyon! :)
Sok mindenben nem értünk egyet, ellenben ebben sem 8)
Vieira a világ legjobb vkp-ja, Edmilson meg a legjobbaktól igencsak elmarad. Egy ilyen szintű csapatban egy jó kiegészítő ember, nem több.
A felállásod elég jó, de, ha jön Vieira, neki kell azon a poszton kezdenie. Mondjuk én Thuramot próbálnám jobbhátvédként játszatni, sokáig azt játszott, ráadásul igen jól. Persze nem valószínű, hogy ízlene neki az a poszt, mivel egy időben a Juvéban is azért sírt, mert ő középhátvédnek érzi magát, nem jobbhátvédnek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára antiimperialista 2006.07.26. 11:47:29-kor.
Asys
Entrenador del Barça

2006.07.26. 11:05:57

Canizares

Albelda - Edú

Simao - Aimar - Vicente

Villa
Nem rossz kezdő de a cserepad elég gyenge szerintem!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.07.26. 11:05:16

Subinho írta:az az igazság, hogy capello ilyen. szőrnyű antifoci, de bajnokság! az olaszoknál nem érdekelte őket, mert ott a catanaccio a divat, de itt nemtom hogy fog bejönni...
a lentebb írt felálláshoz meg csak annyit:
1., Deco nem maradhat ki!!!
2., Viera nem kell ide, Edmilson sokkal jobb. ő technikásabb, sokat hátrajön segíteni puyoléknak és remek hosszú labdái vannak! Vieira csak rombolni tud! bár, azt nagyon! :)
3., ezzel a felállással kb. 3 meccsen fogunk játszani, mert úgyis lesznek sérültek, eltiltottak, pihenők... mert remélem hosszú lesz a szezon!!!
4., ne felejtsd el, hogy ott van még egy thuramunk, aki nem ücsörögni jött ide...
ez inkább valószínű felállás:

vv - puyol-thuram-marquez-zambrotta; edmilson; xavi-deco; messi-eto'o-ronaldinho
Nehezen tudom elképzelni, hogy Puyol visszakerüljön a jobboldalra, bár ez is lehetséges, mert szvsz amióta behúzódott a világ egyik legjkobb középső védője lett. Ő a védelmünk motorja, ha a szélen lenne, akkor sokkal többet kellene támadni, amiben szintén jó, de akkor nem lenne mindig ideje visszahúzódni.

Ami pedig Decót illeti, sztem idén kicsit halványabban játszott, Iniesta pedig megérdemelné a helyet a kezdőben. De ezen tuti nem fogunk összeveszni :)

Vieiráról pedig már asszem elmondtam párszor a véleményemet, így nem ismétlem önmagam.
Lezárt