Deco #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
noname
Llegenda del Barça

2007.05.20. 17:33:20

VictorValdes19 írta:én ugyérzem hogy Deco ma villogni fog küzdeni,hajtani jó távoli lővései lesznek 8)
Legyen igazad :wink:
A Fifa egy szégyen
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.20. 17:20:41

VictorValdes19 írta:én ugyérzem hogy Deco ma villogni fog küzdeni,hajtani jó távoli lővései lesznek 8)
Bátor egy megérzés :wink: :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.05.20. 16:41:07

én ugyérzem hogy Deco ma villogni fog küzdeni,hajtani jó távoli lővései lesznek 8)
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Andris
Adminisztrátor

2007.05.19. 12:21:04

Zozzy 5 írta:
lionelmessi19 írta:Én még a helyét sem találom. Hol kéne lennie?
Ott van a barcás "Wallpapers"-ek között :wink:
Áhh, megvan, köszi!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.19. 12:14:43

lionelmessi19 írta:Én még a helyét sem találom. Hol kéne lennie?
Ott van a barcás "Wallpapers"-ek között :wink:
Andris
Adminisztrátor

2007.05.19. 12:12:41

Én még a helyét sem találom. Hol kéne lennie?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.05.19. 10:24:14

Ronaldinho #10 írta:http://www.soccer-art.co.uk/wallpapers/ ... _angel.jpg

Deco Arkangyal :)

a képet töltsétek le, s úgy tudjátok megnézni... (jobb egérgomb, cél mentése másnéven)
Nekem egyből megjelent és látom is...de szerintem mindenkinek megjelenik.
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2007.05.18. 23:28:50

http://www.soccer-art.co.uk/wallpapers/ ... _angel.jpg

Deco Arkangyal :)

a képet töltsétek le, s úgy tudjátok megnézni... (jobb egérgomb, cél mentése másnéven)
Kép
Kép
Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.18. 19:07:08

lionelmessi19 írta: Egyébként kicsit abszurd, de azt kell mondjam h örülök ezeknek a sírásoknak, mérgelődéseknek, rugdosódásnak az öltözőben.
Így azért látszik, hogy meg akarják nyerni a bajnokságot, és igenis motiváltak, csak hát a játék nem megy annyira (még), mint kellene.

Kismadrid ellen várok egy fordulópontot.
Igen, ezt most én is így érzem :roll: Nem akarok elkiabálni semmit, de az sztem nem lehet, hogy a történtek, a rugdosódás és sírások után megint egy ugyanolyan motiválatlan csapat menjen ki a gyepre :roll:
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.18. 15:37:40

lionelmessi19 írta:Én azért az elmult pár meccsen ha nagyon jó teljesítményt nem is, de akarást, hajtást láttam rajta. Sztem kivételesen ezzel most nem vagyok egyedül. Nem csodálkozom rajta, h ezek után így kifakadt az öltözőben.

Egyébként kicsit abszurd, de azt kell mondjam h örülök ezeknek a sírásoknak, mérgelődéseknek, rugdosódásnak az öltözőben.
Így azért látszik, hogy meg akarják nyerni a bajnokságot, és igenis motiváltak, csak hát a játék nem megy annyira (még), mint kellene.

Kismadrid ellen várok egy fordulópontot. És onnantól csak és kizárólag a Realon áll a dolog.
Sztem azért ő is érzi, hogy, ha nagy vltozás lesz, akkor annak az ő távozása lesz az eredménye.... És nem hiszem, hogy távozni akar.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.05.18. 15:32:52

Én azért az elmult pár meccsen ha nagyon jó teljesítményt nem is, de akarást, hajtást láttam rajta. Sztem kivételesen ezzel most nem vagyok egyedül. Nem csodálkozom rajta, h ezek után így kifakadt az öltözőben.

Egyébként kicsit abszurd, de azt kell mondjam h örülök ezeknek a sírásoknak, mérgelődéseknek, rugdosódásnak az öltözőben.

Kismadrid ellen várok egy fordulópontot. És onnantól csak és kizárólag a Realon áll a dolog.
- József Attila
barca99
Llegenda del Barça

2007.05.18. 13:18:04

Persze, hogy lehet Deco-nak is véleménye. de. Puyol a meccsek 99%-án megszakad, küzd végig, Deco meg elalibizta ezt a szezont, inkább az éjszakai élet császára, mint a középpályáé. Erre ő fakad ki a legjobban. Persze megértem, de én az ilyeneket olyan játékostól várnám, aki tényleg MINDENT megtesz a győzelemért, és megsem jön össze. Deco IDÉN nagyrészt nem ilyen. :roll:
-Deco-
Jugador del Barça

2007.05.17. 19:36:40

Sztem is nagyon jól tette!
Ebből is látszik, hogy a hiedelmekkel ellentétben nem olyan, hogy lekaksizza az egészet és nem törődik a csapattal és csak azért van a pályán mert azt mondták neki, hanem mert akar..
Persze ez a teljesítményén nem mindig látszik meg, de most ez a kitörése megmutatta, hogy mit is érez meg akar valójában...
Sztem ez kellett... Hátha lenyugszik és formába lendül :wink:
Visca el Barça!!! Deco es mi favorito jugador:) y Messi:) /Jugadors, seguidors, tots units fem força!/ Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom: Barça, Barça, Barça!!!/
"Més que un club"

Kép
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.05.16. 17:55:22

Jól tette Deco! Ezt így kell!

Hiába a $zar szezonja , ő majdnem a legtapasztaltabb , ő neki kell vezeti a többieket.

Ne várjátok el Messi , Iniestától hogy ő kiabáljon , esetleg 5 év múlva!

Jól csináltad Deco :!:
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.15. 23:16:49

varga tamás írta:ozsimiki: jó, hogy nem elküldesz melegebb éghajlatra.
Igen, DEco tagja a csapatnak, dehát a jogok furcsa dolgok. Sztem előbb van a kötelesség teljesítése, utána következik a jog. Márpedig Deco idén nem nagyon teljesítette a csapattal és szurkolóival szembeni kötelezettségeit - jó játék, gólok és gólpasszok, akarás, küzdés, pályafelszántás -, tehát a jogokat ne nagyon követelje magának. Az idei teljesítménye alapján Puyolnak, Etoo-nak, Iniestának, Xavinak, Messinek vannak jogai, a többiek csendben tehetik a dolgukat, és ha néha szót kapnak, akkor köszönetet mondhatnak. Ennyit erről.
Már miért küldenélek el :?: :roll: :wink: Csupán így adtam hangot a számomra túlzó jelződnek :wink: Ezzel nem téged bántottalak,hanem a nevetséges szót :wink:
Akkor leegyszerűsítve: szerintem még Ezqu is beleszólhat,és hangot adhat a véleményének! Azt Te sem,És Én sem tudhatjuk,hogy a pályán kívűl kinek mennyit ér a szava :wink: Szóval lehet,hogy ezzel igenis segített,mindenesetre én örülök a kifakadásának,akárhogy is teljesített! (ezzel nem azt akarom kifejezni,hogy el van felejtve az a sok napózós meccse :wink: )
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.15. 19:28:37

Igen, DEco tagja a csapatnak, dehát a jogok furcsa dolgok. Sztem előbb van a kötelesség teljesítése, utána következik a jog. Márpedig Deco idén nem nagyon teljesítette a csapattal és szurkolóival szembeni kötelezettségeit - jó játék, gólok és gólpasszok, akarás, küzdés, pályafelszántás -, tehát a jogokat ne nagyon követelje magának. Az idei teljesítménye alapján Puyolnak, Etoo-nak, Iniestának, Xavinak, Messinek vannak jogai, a többiek csendben tehetik a dolgukat, és ha néha szót kapnak, akkor köszönetet mondhatnak. Ennyit erről.
Mert az jobb lett volna, ha a meccs után megint mindenki némán kullog be az öltözőbe, öltözik át, megy el, és egy hét múlva megint ugyan olyan 0 teljesítményt nyújt a csapat mint Vasárnap? Most nem azon van a hangsúly, hogy ki tört ki és remélhetőleg térítette észhez a társait, hanem hogy végre valaki megtette, ha már az edzőnk nem képes rá...Az meg csak külön plusz, hogy egy olyan játékos, akire eddig leginkább igaz volt a motiválatlan jelző.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.05.15. 18:53:46

Valdes is odafér a felsoroltak közé. :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.15. 18:42:29

ozsimiki: jó, hogy nem elküldesz melegebb éghajlatra.
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.05.15. 17:40:38

Zozzy 5 írta:Persze azt én sem favorizálom, hogy minden egyes vesztes meccs után Deco jogtalanul örjöngeni kezdjen, de ez sztem most kellett.
Kíváncsi vagyok amíg Ini és Puyol pityergett, Deco örjöngött, Dinho vajon mit csinált... :roll:
Hát figyelj biztos szegény ő is magába van szállva...szerintem azért elgondolkodott már az ez évi teljesitményén és nagyon szégyelheti magát...De valljuk be azért kellet az a 18 gól amit rugott ha nincs akkor még itt sem lennék ezt ell kell fogadni!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.15. 17:24:53

varga tamás írta:
Cooltiszo írta:Ha ez tényleg így történt akkor csak gratulálni tudok Deconak, mert ennek a csapatnak a szemébe kell olvasni a dolgait, remélem a pályán is mutat majd ebből a hozzáállásból, ha pedig marad akkor jövőre is bizonyítja hogy ez nem egy szaros csapat.
Ja, csak nem annak kéne ilyen hangnemben beszélnie, aki nem sokat tett az idén a Barca sikereiért. Előbb nézzen magába. Még ha Etoo, vagy Puyol cselekszik így, az rendben van. De Deco, az nevetséges.
Nevetséges a lófalloszt :wink: Pont hogy nagyon helyes,hogy kifakadt! Nem csak az mondhatja el a véleményét,vagy az borúlhat ki,aki végig jól nyomta,és rúgott x gólt,vagy adott x zseniális paszt! Ő is a Csapat Tagja,szíve joga kimondani a véleményét! Ahogy azt is el kell majd viselnie ha teszem azt egyik csapattársa meg azt mondja neki,akkor pörögj Te is öcsisajt,ne csak dumálj...
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.15. 17:12:55

Persze azt én sem favorizálom, hogy minden egyes vesztes meccs után Deco jogtalanul örjöngeni kezdjen, de ez sztem most kellett.
Kíváncsi vagyok amíg Ini és Puyol pityergett, Deco örjöngött, Dinho vajon mit csinált... :roll:
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2007.05.15. 17:10:13

Zozzy 5 írta:Másos is kitörtek, csak más módon...Sztem pont egy ilyen "beszédre" volt szüksége a csapatnak.

Pontasan 1etértek veled... Végre vmi őszínte volt.
Kép
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.15. 17:07:20

varga tamás írta:
Cooltiszo írta:Ha ez tényleg így történt akkor csak gratulálni tudok Deconak, mert ennek a csapatnak a szemébe kell olvasni a dolgait, remélem a pályán is mutat majd ebből a hozzáállásból, ha pedig marad akkor jövőre is bizonyítja hogy ez nem egy szaros csapat.
Ja, csak nem annak kéne ilyen hangnemben beszélnie, aki nem sokat tett az idén a Barca sikereiért. Előbb nézzen magába. Még ha Etoo, vagy Puyol cselekszik így, az rendben van. De Deco, az nevetséges.
Mások is kitörtek, csak más módon...Sztem pont egy ilyen "beszédre" volt szüksége a csapatnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.05.15. 17:11:33-kor.
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2007.05.15. 17:07:04

LOL! De bírom nagyon Deco -t :lol: Hozzám hasolít nagyon, mert énnekemis elszokott durrani az agyam a Floorball meccs után... KB. 12-5 -re veszítettünk... Öltözőben leszídtam mindenkit, meg a szemetest is felrúgtam a faxba. Persze, még hangosan is szídtam magamat is. Edzőnek is beszóltam, stb... De ezekután 1 hetes eltiltást kaptam az edzésről :lol:

Éljen Deco 8) Számomra szimpi :) ja igen, lásd a nap képét. Ott láccik, hogy begurult... Öltözőben engedte ki a gőzét, az biztos :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho #10 2007.05.15. 17:09:03-kor.
Kép
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.05.15. 16:55:55

Miért lenne nevetséges :?:
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lezárt