gekkodan írta:Picit durva azért kijelenteni 8-10 forduló után, hogy ki lesz a bajnok. A United sem akkora meggyőző, mint tavaly vagy tavaly előtt, ott is rendesen Ronaldo-fóbia volt. A Chelsea jól kezdett és vezet, de aztán lerottyantja magát Birminghamben tök váratlanul 2 rögzített helyzetből. A City említést sem érdemel, mert a világ összes sztárját megvehetik, ameddig Mark Hughes (aki 1x kapott el egy középcsapattal egy jó szezont) tanyázik a padon, nem sok sansz van ott a sikerekre. Amolyan "nem bajnok" típus a forma sztem.
Mindenesetre teljesen nyílt még minden, nagyon nincs ám lefutva, Arsenal is egyre jobb, Liverpool sem fog megégni minden héten.
Ameddig a Chelsea 10 forduló alatt már megégett 2x és az első és az 5. helyezett között csak 6 pont van, még bármi lehet.
Barca drukkerként illik tudni, hogy mit jelentenek a 6 pontos előnyök... Ráadásul itt 6 pontban 5 csapat ül.
Nem futott itt le semmi még.
City,Tottenham majd eldönti egymás közt az 5-6 helyet, bajnoki címért nem állnak valós versenyben a többi naggyal.
Pool szerintem tavaly futotta a legjobb idényét a bajnokságban keretéhez képest, szerintem fölül is teljesítette önmagát. Ellenben a nagyok ellen ki jöhet nekik a lépés a bajnokságban idén is. A MU ellen szerintem 200%-on pörögtek. Nem változott annyit a helyzet az elmúlt évekhez képest hogy a Poolt a bajnokságban a MU.Chelsea duó fölé lehessen helyezni.
Arsenalal pedig minden évben megesett hogy kijött a lépés pár meccsen utána meg 5-6 meccsen nem tudtak győzni. A 4 nagy közt őket tartom a legesélytelenebbnek. Wengernek jó a felfogása a fociról szeretem is azt a játékot amit az Arsenal játszik nagyjából. De az Arsenal ezzel a játékosállománnyal idén sem lesz szerintem bajnok. Ott sem véletlen hogy évek óta közük sincs egy igazi trófeához sem.
MU az elmúlt évek alapján PL-ben mindig gyenge rajtot vett az őszük volt szinte mindig a legrosszabb. Téli időszak,tavasz pedig erős.