Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.19. 19:20:57

Szerintem ennek az az oka, hogy a bajnokságban sokkal jobban ismerik a taktikánkat. Bár videózás mindenhol van, nekem mégis úgy tűnik, hogy a játékunk jobban megy más bajnokság csapatai ellen. :roll: Eztán majd meglássuk' a Schalke ellen.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.19. 19:18:14

LG írta:
ozsimiki írta:Ez nem egészen van így...

Ha olyan teljesítményt nyujtottunk volna,mint a bajnokságban,akkor tovább sem jutunk :wink:

A jóhoz is kell edző,meg a rosszhoz is,h egyszerűen fogalmazzak.
Értem én, egyet is értek veled. De az elődöntőben jön el az igazi erőpróba.
Ez is igaz! Csupán azért írtam amit,mert már egyesek semmit sem értékelnek. Könnyű csoport ide, Celtic oda,megfelelő taktika,és edzések,megbeszélések nélkül nem mentünk volna tovább. Azt viszont nem értem,h ezeket a bajnokságban miért nem tudjuk megcsinálni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.19. 19:15:08

Tamás!

Én sem értek veled egyet.

Lehet,h nem kommunikálhatnának,de kommunikálnak,ez így van mindenhol :wink: Johan II csak azért kellék volt a padnál, abba meg ne is menjünk bele,h hányszor le lett írva,h vele sem vagyunk elégedettek,meg,h semmi haszna stb,stb,,és ezekután azt hiszed,h neki köszönhetjük azokat a sikereket :?: :roll:

Abban már egyetértek,h eljött az edzőváltás ideje,de a túlzásokat továbbra sem szívlelem. Ez már nem megalapozott,csak a haragodból fakad.
Kép
Attya
Jugador d'estrella

2008.03.19. 19:11:18

Varga Tamás írta:

Ha olyan teljesítményt nyujtottunk volna,mint a bajnokságban,akkor tovább sem jutunk :wink:

Nem értek Veled egyet, Miki! A Rangers és a Stuttgart megverése, nem egy nagy fegyvertény. Kötelező házi feladat a Barcelona számára. És, a Lyon sem volt valami egetverő formában a 3-0 alkalmával. A Celtic elleni idegenbeli 3-2, ill. a Stuttgart elleni hazao meccsen pedig Johan II ült a kispadon. És, ő irányított, hisz az edzők ilyenkor nem kommunikálhatnak a kispaddal. Ennyit, Frankie szerepéről. Az idei BL-eredményekben kb. 10%-nyi része volt, a csapat csak hozta a kötelezően elvárhatót. Mint ahogy a Schalke kiverése is kötelező a Barcelona számára. Ha nem sikerül, akkor Frankie ássa el magát, jó mélyre.
azért annyira nem lehetsz naív, h azt hiszed, h Johan mondta + nekik a taktikát a meccs elött..... :lol: Azt is a szájába rágta vszínű Frenk, h kit kell adott szituban lecserélni ill. becserélni...ENNYI....De viszont én is elküldeném Frenke-et, mert 1re csak szarabb a csapat :(
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.19. 19:09:39

Értem én, egyet is értek veled. De az elődöntőben jön el az igazi erőpróba.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.19. 19:07:35

Nem értek Veled egyet, Miki! A Rangers és a Stuttgart megverése, nem egy nagy fegyvertény. Kötelező házi feladat a Barcelona számára. És, a Lyon sem volt valami egetverő formában a 3-0 alkalmával. A Celtic elleni idegenbeli 3-2, ill. a Stuttgart elleni hazao meccsen pedig Johan II ült a kispadon. És, ő irányított, hisz az edzők ilyenkor nem kommunikálhatnak a kispaddal. Ennyit, Frankie szerepéről. Az idei BL-eredményekben kb. 10%-nyi része volt, a csapat csak hozta a kötelezően elvárhatót. Mint ahogy a Schalke kiverése is kötelező a Barcelona számára. Ha nem sikerül, akkor Frankie ássa el magát, jó mélyre.
Kép
Léfe
Entrenador del Barça

2008.03.19. 19:07:00

R10 ügyével az a gond, hogy kevés a konkrét ismeret, mindenki találgat, vagy következtet. Csak a tények ismerete nélküli kötvetkeztetés, csak találgatás. Én is szivesen látnék uj edzőt, de Frank sem lehet annyira lökött, hogy ok nélkül kihagyja. Sajnos a Barca vezetői folyamatosan ködösitenek. Majd ha elmegy fogadni mernék kiderülnek a dolgok.
Fecó
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.19. 19:02:46

Ez nem egészen van így...

Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.19. 18:58:42

ozsimiki írta: a Blben eddig edző nélkül
Azért a BLben a csoportelsőség, és a Celtic leverése is alap volt, nem kellett hozzá nagy edzői zsenialitás. Ahogy a Schalkéhoz sem kell. Azért Schuszternak abban igaza volt, h szerencsés a Barca sorsolása. Ha az elődöntőben kiverjük a Mut, esetleg a Rómát, na akkor meg emelem Frank előtt a kalapom.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.19. 18:52:47

Már ne is haragúdj Tamás,de az imákkal nagyon bőkezűen bánsz, tuti ehhez hasonló dolgokra lett 'kitalálva' :? :roll:

Valóban eljött az az idő,amikor másik edző után fogunk nézni,de a jelenlegi csapat sem jutott volna a Blben eddig edző nélkül,a kupában sem, ahogy a bajnoki rossz szereplésben is benne van a keze,úgy a részsikernek nevezhető menetelésekben is. Remélem hamarosan nem rész,hanem teljes sikerrel búcsúzhatunk el Tőle.
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.19. 18:51:17

VT hát nem tom akkor mit csinálsz azokon anapokon amikor Franknél sokkal rosszabb edzőt rúgtak ki a Barcából ha az ő távozása Piros Betűs ünnep lesz majd a számodra.. :roll: Tom h vannak eléggé [auto_cenzúra] húzásai amit én sem értek de ez nekem 1 kicsit túlzás már... :roll:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.19. 18:47:40

Sajnos, Andris, én már úgy vagyok Frankkel, hogy egyetlen döntésében sem bízom. Én csak elviselem, megtűröm a Barcelona kispadján, de hálával fogok arra a pillanatra gondolni, amikor kirúgják. Az a nap piros betűs ünnep lesz a naptáramban, és hálaadó imát fogok elrebegni minden évben azon a napon.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.03.19. 18:35:10

Tamás, nem az a kérdés hogy ki hogy áll hozzá Frankhez.
Hanem az, hogy ez a döntése olyan volt-e, amilyet egy profi csapatot irányító edző hozott volna? És ez olyan volt. Nemtudok ebben hibát felfedezni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.19. 18:32:32

lionelmessi19 írta:Gondoltatok már arra, hogy Frank úgy döntött, ahogy egy edzőnek kell?
Alig edzett az elmúlt napokban valamit Dinnye. Egy objektív, a csapat érdekeit szem előtt tartó edző kihagy még egy jó játékost is egy kupa elődöntőről, ha az sérült volt pár nappal azelőtt még, és alig edzett, sőt, am is rossz fizikai állapotban volt.
Hm?

:roll:
Andris!
Ebben az okfejtésben a kiindulópont hibádzik. Ugyanis, Frankie-t nem nevezném edzőnek - a szó klasszikus értelmében. Mert edzőre hajazó döntést nem mostanában bízott. Frank egy rakás szerencsétlenség. Döntéseiben már csak az elvakultak, és a dilettánsok bíznak. Én, nem. :oops:
(ne vedd magadra Andris, nem céloztam Rád)
Ja, és lehet, hogy Foch marsall lex@rja a kupát? Akkor, ... na, inkább nem folytatom.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.19. 18:13:46

lionelmessi19 írta:Gondoltatok már arra, hogy Frank úgy döntött, ahogy egy edzőnek kell?
Alig edzett az elmúlt napokban valamit Dinnye. Egy objektív, a csapat érdekeit szem előtt tartó edző kihagy még egy jó játékost is egy kupa elődöntőről, ha az sérült volt pár nappal azelőtt még, és alig edzett, sőt, am is rossz fizikai állapotban volt.
Hm?

A 2004-2005-s szezonban a Chelseaben Damien Duff sérült volt, de a BL meccsre összedródozták. Az ő érdeme volt a Chelsea golja. Igaz, a Kupe a BLhoz semmit nem ér, ezt aláirom
Andris
Adminisztrátor

2008.03.19. 18:00:43

Gondoltatok már arra, hogy Frank úgy döntött, ahogy egy edzőnek kell?
Hm?

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
goda06
Jugador del Barça

2008.03.19. 17:21:01

Amúgy szerintetek az hülyeség, hogy Ronnie azért nem játszik, mivel az idény végi esetleges átigazolással menne ugye ő is és Rijkard is. Talán magával szeretné vinni a Chelsea-hez??!!
Roni 2. félévi (eddigi) relatíve teljesítményét elnézve szerintem nem akar elmenni. Frankiről nem mondok véleményt, ő biztos nem akar elmenni, de róla a vezetőség dönt egy az egyben.
Barca, Ronaldinho
Wa2x_
Barça B

2008.03.19. 17:12:42

Egyet értek kajakra!!! Tök így van ahogy leírtad.. Amúgy szerintetek az hülyeség, hogy Ronnie azért nem játszik, mivel az idény végi esetleges átigazolással menne ugye ő is és Rijkard is. Talán magával szeretné vinni a Chelsea-hez??!!:D
Hinni akkor is, ha a tételt olykor csak hitünk bizonyítja, s küzdeni, bárha elégtételt csak a jövő ad álmainkra.
FCB> °Mes que un club.
gergo9
Director del Fútbol

2008.03.19. 17:08:01

Rijkaard rotációs rendszerével sem értek egyet!!!!! Miért kell minden meccsre teljesen megváltoztani a szerkezetet! Szerintem ez úgy lenne jó ha alapemberek-et nem rotálna! Lásd 4 top angol!!! PL Mu-ból mikor hiányzott utoljára Ronaldo(kivéve ha nagyon fontos meccs előtt álltakk)??? Ronaldo Rooney Tevez hihetetlenül érzik egymást!!! És ez nagyon fontos!! Olvastam hogy Vidic és Ferdinand(két középső védő) minden meccs után leülnek megbeszélni a történteket! Megis is lett a következménye a Manchesternél kevesebb gólt senki sem kapott!! Vagy pl Pool ott is elkezdett rotálni Benitez oszt estek keltek egyik vereségből a másikba szaladtak bele!!! Aztán szóltak hogy ezt mégsem kéne és a Pool egyből sokkal jobb lett feljöttek a 4. helyre a bajnokságban és a blben is meggyőzően ütöték ki az intert!! De ugyanez van az Arsenalnál is!!!!! Régen nálunk is Deco-Ronnie-Eto'o kirobbanthatatlan volt a kezdőből!!! Kérdem én miért nem lehet egy Ronaldinho Eto'o Henry támadóhármassal pályára lépni? Miért kell fölöslegesen variálni?
lukinho
Barça B

2008.03.19. 17:04:46

Titinho, örülök, hogy ilyen objektívan látod a dolgokat, az ns valóban néha blikk értékű...
viszont, akkor tényleg nem értem, hogy Ronnie miért nem pados?

Nem hiszem, hogy két edzéskihagyás, annyira tacsra tette volna. És ha holnap BL döntőt játsznánk (legyen úgy...), akkor is kitette volna a keretből??
És szerinted ha jó a viszony Frank és R10 között, akkor most ez a döntés nem teszi rosszabbá?

Főleg, ha R10 meg saját bevallása szerint játszana... állítólag...
Titinho
Director del Fútbol

2008.03.19. 16:44:45

lukinho írta:nem tudom Titinho, lehet, hogy igazad van.
Én nem vagyok labdarúgó edző, csak azt látom, hogy Rijkaard egyetlenegyszer sem húzott olyat Ronaldinhoval szemben, ami az Ő kapcsolatukat erősíthetné vagy jobbá tehette volna.
Be kell látnia,azzal, hogy folyamatosan, mellőzi/száműzi, azzal nem fog R10 jobban játszani. És ez az elmúlt időszakban sokszor kitünt. Mindig rá lehet fogni a sérülésre, rotálásra stb. sosem lett eredménye ennek a "fenyítésnek".
Ezzel megintcsak vitatkoznék... :wink:
Amikor Ronaldinho visszatért a saját külön edzésprogramjáról és az utánna lévő meccseken szinte a meccsek egyik legjobbja volt akkor Ronnie két valakinek köszönte meg a bíztatást:
1. a Nou Camp közönségének, akik mindig kitartottak mellette,
2. Rijkaard-nak aki mindig mellette állt és az utóbbi hónapokban még erősebb lett a kapcsolatuk, barátságuk mint azelőtt.
Ezt nem én mondom, hanem Ő maga mondta el nem is egy interjújában, valamint Rijkaard is elmondta már ezt az újságíróknak.

Az, hogy most Ronnie-nak izomfájdalmai voltak és emiatt nem tudott edzeni csak teremben gyakorolgatni, az éppen elég volt a "mindenttudó és korrekt és mindig objektív spanyol sajtónak", hogy kikezdjék megint. Amit a nemzeti sporton is leírtak az mind kacsa, nem kell bedőlni az ilyen meséknek. A múlt héten tényleg bulizott mégpedig a Villarreal elleni meccs után volt hivatalos Eto'o bulijára ahol ott volt még rajta kívül a fél Barcelonai csapat Rijkaard-al együttvéve! (a hivatalos Barca oldalon olvastam szóval az nemigen kacsa) Érdekes...arról nem nagyon írtak, hogy milyen jól érezte magát a társaság vagy valami...csak egy ok volt, hogy megint kikezdjék Ronniet. Emiatt nagyon sajnálom szegény srácot... :?
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.19. 16:34:35

barca99 írta: Lehet, hogy szr edző, de ha bajnokságot, vagy BL-t nyerünk, akkor kit érdekel?

Engem nem érdekel, ha egy undorító ember lesz az edzőnk, ha lesz egy pár patkány játékosunk. Szórakozzak, ha meccset nézzek, és legyen eredmény is.

De akármi történik, mi csak nyerhetünk. Vagy trófeákat, vagy reményeket a következő évekre. :)
Nem tudom, hogy most ez tartalmazza-e azt, hogy nyáron amúgy is elküldenéd. Ha nem, akkor mondom csak a következőket.

Szóval: engem az esetleges BL vagy kupagyőzelme nem fog meggyőzni a maradásáról. Azt, hogy a bajnokságban így szereplünk, azt, hogy a játékosok nem tudják mi a helyzet mikor fordítani kéne egy meccsen vagy előnyt megtartani és csak görcsös erölködést láthatunk, azt, hogy olyan játékosok szürkülnek bele teljesen a csapatba akik új igazolások és akiknek év elején még ment is nem múlja felül az, hogy a BL-ben esetlegesen felpörgünk egy-egy meccsre vagy átlépünk a Schalkén meg a Celticen...

Remélem, hogy már a vezetőségnél is tény, hogy nyáron edzőt KELL cserélni, bármi történjen.
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.19. 16:34:18

lukinho írta: Egyébként szerintem Ronaldinho sokkal jobb lesz máshol és majd sóvárogva nézzük, hogy de kár, hogy nem nálunk talált magára.
ha máshol magára találna, akkor ITT is nyugodtan megtehetné...
lukinho
Barça B

2008.03.19. 16:29:04

nem tudom Titinho, lehet, hogy igazad van.
Én nem vagyok labdarúgó edző, csak azt látom, hogy Rijkaard egyetlenegyszer sem húzott olyat Ronaldinhoval szemben, ami az Ő kapcsolatukat erősíthetné vagy jobbá tehette volna.
Be kell látnia,azzal, hogy folyamatosan, mellőzi/száműzi, azzal nem fog R10 jobban játszani. És ez az elmúlt időszakban sokszor kitünt. Mindig rá lehet fogni a sérülésre, rotálásra stb. sosem lett eredménye ennek a "fenyítésnek".

Itt valami egészen más van a háttérben, amit majd nyáron tudunk meg.

attól függetlenül (és ebben az egyben nem értünk egyet), azt gondolom, hogy R10-nek is és a Barcának is jobb lett volna, ha kispados és beállhat a végére.
akármilyen sz.r Ronnie, lehet, hogy elég két megmozdulás, egy szabadrúgás (persze nem a közelmúltra gondolok) és megvan a továbbjutás.

Tehát szerintem ez megint egy ballépés és megint egy nyilvános alázása a játékosnak, akiben egyre erősebb lesz így az elvágyódás.

Egyébként szerintem Ronaldinho sokkal jobb lesz máshol és majd sóvárogva nézzük, hogy de kár, hogy nem nálunk talált magára.

Bocs a hosszúságért :-)

Lukinho
Titinho
Director del Fútbol

2008.03.19. 16:10:59

goda06 írta:Na de legalább kispadra nevezhette volna. Ha beáll a 70 percben azt simán kibírná. Itt sz.tem nem erőmléti probléma miatt nem került be, hanem a " nézeteltérük miatt"
Szerintem meg nem. A holnapi meccsig lesz még ha jól tudom 1 edzés az is zárt kapus lesz holnap délelőtt, 2 edzéssel nem lehet meccset játszani. Jól is néznénk ki, ha még meg is húzódna. 8 nap alatt nem lehet felkészülni 2 edzéssel egy meccsre, még 20-25 percekre se nagyon. :? Ha edzett volna legalább hétfőtől, akkor már benne lenne 3 nap edzés, de így nem. Most egyetértek Rijkaardal, hogy kihagyta...
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Lezárt