Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez is igaz! Csupán azért írtam amit,mert már egyesek semmit sem értékelnek. Könnyű csoport ide, Celtic oda,megfelelő taktika,és edzések,megbeszélések nélkül nem mentünk volna tovább. Azt viszont nem értem,h ezeket a bajnokságban miért nem tudjuk megcsinálni.LG írta:Értem én, egyet is értek veled. De az elődöntőben jön el az igazi erőpróba.ozsimiki írta:Ez nem egészen van így...
Ha olyan teljesítményt nyujtottunk volna,mint a bajnokságban,akkor tovább sem jutunk![]()
A jóhoz is kell edző,meg a rosszhoz is,h egyszerűen fogalmazzak.
azért annyira nem lehetsz naív, h azt hiszed, h Johan mondta + nekik a taktikát a meccs elött.....Varga Tamás írta:Nem értek Veled egyet, Miki! A Rangers és a Stuttgart megverése, nem egy nagy fegyvertény. Kötelező házi feladat a Barcelona számára. És, a Lyon sem volt valami egetverő formában a 3-0 alkalmával. A Celtic elleni idegenbeli 3-2, ill. a Stuttgart elleni hazao meccsen pedig Johan II ült a kispadon. És, ő irányított, hisz az edzők ilyenkor nem kommunikálhatnak a kispaddal. Ennyit, Frankie szerepéről. Az idei BL-eredményekben kb. 10%-nyi része volt, a csapat csak hozta a kötelezően elvárhatót. Mint ahogy a Schalke kiverése is kötelező a Barcelona számára. Ha nem sikerül, akkor Frankie ássa el magát, jó mélyre.ozsimiki írta:Ez nem egészen van így...
Ha olyan teljesítményt nyujtottunk volna,mint a bajnokságban,akkor tovább sem jutunk![]()
Értem én, egyet is értek veled. De az elődöntőben jön el az igazi erőpróba.ozsimiki írta:Ez nem egészen van így...
Nem értek Veled egyet, Miki! A Rangers és a Stuttgart megverése, nem egy nagy fegyvertény. Kötelező házi feladat a Barcelona számára. És, a Lyon sem volt valami egetverő formában a 3-0 alkalmával. A Celtic elleni idegenbeli 3-2, ill. a Stuttgart elleni hazao meccsen pedig Johan II ült a kispadon. És, ő irányított, hisz az edzők ilyenkor nem kommunikálhatnak a kispaddal. Ennyit, Frankie szerepéről. Az idei BL-eredményekben kb. 10%-nyi része volt, a csapat csak hozta a kötelezően elvárhatót. Mint ahogy a Schalke kiverése is kötelező a Barcelona számára. Ha nem sikerül, akkor Frankie ássa el magát, jó mélyre.ozsimiki írta:Ez nem egészen van így...
Azért a BLben a csoportelsőség, és a Celtic leverése is alap volt, nem kellett hozzá nagy edzői zsenialitás. Ahogy a Schalkéhoz sem kell. Azért Schuszternak abban igaza volt, h szerencsés a Barca sorsolása. Ha az elődöntőben kiverjük a Mut, esetleg a Rómát, na akkor meg emelem Frank előtt a kalapom.ozsimiki írta: a Blben eddig edző nélkül
Andris!lionelmessi19 írta:Gondoltatok már arra, hogy Frank úgy döntött, ahogy egy edzőnek kell?
Alig edzett az elmúlt napokban valamit Dinnye. Egy objektív, a csapat érdekeit szem előtt tartó edző kihagy még egy jó játékost is egy kupa elődöntőről, ha az sérült volt pár nappal azelőtt még, és alig edzett, sőt, am is rossz fizikai állapotban volt.
Hm?
A 2004-2005-s szezonban a Chelseaben Damien Duff sérült volt, de a BL meccsre összedródozták. Az ő érdeme volt a Chelsea golja. Igaz, a Kupe a BLhoz semmit nem ér, ezt aláiromlionelmessi19 írta:Gondoltatok már arra, hogy Frank úgy döntött, ahogy egy edzőnek kell?
Alig edzett az elmúlt napokban valamit Dinnye. Egy objektív, a csapat érdekeit szem előtt tartó edző kihagy még egy jó játékost is egy kupa elődöntőről, ha az sérült volt pár nappal azelőtt még, és alig edzett, sőt, am is rossz fizikai állapotban volt.
Hm?
Roni 2. félévi (eddigi) relatíve teljesítményét elnézve szerintem nem akar elmenni. Frankiről nem mondok véleményt, ő biztos nem akar elmenni, de róla a vezetőség dönt egy az egyben.Amúgy szerintetek az hülyeség, hogy Ronnie azért nem játszik, mivel az idény végi esetleges átigazolással menne ugye ő is és Rijkard is. Talán magával szeretné vinni a Chelsea-hez??!!
Ezzel megintcsak vitatkoznék...lukinho írta:nem tudom Titinho, lehet, hogy igazad van.
Én nem vagyok labdarúgó edző, csak azt látom, hogy Rijkaard egyetlenegyszer sem húzott olyat Ronaldinhoval szemben, ami az Ő kapcsolatukat erősíthetné vagy jobbá tehette volna.
Be kell látnia,azzal, hogy folyamatosan, mellőzi/száműzi, azzal nem fog R10 jobban játszani. És ez az elmúlt időszakban sokszor kitünt. Mindig rá lehet fogni a sérülésre, rotálásra stb. sosem lett eredménye ennek a "fenyítésnek".
Nem tudom, hogy most ez tartalmazza-e azt, hogy nyáron amúgy is elküldenéd. Ha nem, akkor mondom csak a következőket.barca99 írta: Lehet, hogy szr edző, de ha bajnokságot, vagy BL-t nyerünk, akkor kit érdekel?
Engem nem érdekel, ha egy undorító ember lesz az edzőnk, ha lesz egy pár patkány játékosunk. Szórakozzak, ha meccset nézzek, és legyen eredmény is.
De akármi történik, mi csak nyerhetünk. Vagy trófeákat, vagy reményeket a következő évekre.
ha máshol magára találna, akkor ITT is nyugodtan megtehetné...lukinho írta: Egyébként szerintem Ronaldinho sokkal jobb lesz máshol és majd sóvárogva nézzük, hogy de kár, hogy nem nálunk talált magára.
Szerintem meg nem. A holnapi meccsig lesz még ha jól tudom 1 edzés az is zárt kapus lesz holnap délelőtt, 2 edzéssel nem lehet meccset játszani. Jól is néznénk ki, ha még meg is húzódna. 8 nap alatt nem lehet felkészülni 2 edzéssel egy meccsre, még 20-25 percekre se nagyon.goda06 írta:Na de legalább kispadra nevezhette volna. Ha beáll a 70 percben azt simán kibírná. Itt sz.tem nem erőmléti probléma miatt nem került be, hanem a " nézeteltérük miatt"