lukinho írta:nem tudom Titinho, lehet, hogy igazad van.
Én nem vagyok labdarúgó edző, csak azt látom, hogy Rijkaard egyetlenegyszer sem húzott olyat Ronaldinhoval szemben, ami az Ő kapcsolatukat erősíthetné vagy jobbá tehette volna.
Be kell látnia,azzal, hogy folyamatosan, mellőzi/száműzi, azzal nem fog R10 jobban játszani. És ez az elmúlt időszakban sokszor kitünt. Mindig rá lehet fogni a sérülésre, rotálásra stb. sosem lett eredménye ennek a "fenyítésnek".
Ezzel megintcsak vitatkoznék...
Amikor Ronaldinho visszatért a saját külön edzésprogramjáról és az utánna lévő meccseken szinte a meccsek egyik legjobbja volt akkor Ronnie két valakinek köszönte meg a bíztatást:
1. a Nou Camp közönségének, akik mindig kitartottak mellette,
2. Rijkaard-nak aki mindig mellette állt és az utóbbi hónapokban még erősebb lett a kapcsolatuk, barátságuk mint azelőtt.
Ezt nem én mondom, hanem Ő maga mondta el nem is egy interjújában, valamint Rijkaard is elmondta már ezt az újságíróknak.
Az, hogy most Ronnie-nak izomfájdalmai voltak és emiatt nem tudott edzeni csak teremben gyakorolgatni, az éppen elég volt a "mindenttudó és korrekt és mindig objektív spanyol sajtónak", hogy kikezdjék megint. Amit a nemzeti sporton is leírtak az mind kacsa, nem kell bedőlni az ilyen meséknek. A múlt héten tényleg bulizott mégpedig a Villarreal elleni meccs után volt hivatalos Eto'o bulijára ahol ott volt még rajta kívül a fél Barcelonai csapat Rijkaard-al együttvéve! (a hivatalos Barca oldalon olvastam szóval az nemigen kacsa) Érdekes...arról nem nagyon írtak, hogy milyen jól érezte magát a társaság vagy valami...csak egy ok volt, hogy megint kikezdjék Ronniet. Emiatt nagyon sajnálom szegény srácot...