Csak nem mindegy, hogy mekkorát durran az a lufi. Pep második szezonjában is ott voltunk a szűk elitben, ahogy te is írtad, sikerült a bajnoki címvédés, a BL-ben elődöntőn játszottunk, ahol kevésen múlott, hogy alulmaradtunk. Ha idén is hasonló szezont hoznánk le, mint akkor, elégedett lennék.ZBarca írta:Áthozom ide, mert a Bajnoki topikban már eléggé off lenne.
Szinte törvényszerű a visszaesés, kb 2% esélyünk van arra, hogy idén is triplázzunk. De ez természetes egy olyan idény után, amelyben mindent megnyertünk. Pep 2. idényében is "csak" egy bajnoki címet nyertünk. A 2010-11-es szezonban pedig mindenki tudja, hogy mi történt.defender3 írta:Nekem nagyon olyan érzésem van, hogy idén ki fog pukkanni az LE lufi.![]()
Egyszóval lehet, hogy a következő szezon gyengébb lesz az előzőnél, de ez természetes, az lenne a furcsa, ha újra 3 kupát nyernénk. Persze én is szeretném, hogy így legyen, de ezt megvalósítani idén még nehezebb lesz.
De a Pep team azért kiegyensúlyozottabb volt, négy gólost vereséget soha nem szenvedett senkitől. Szerintem ez a mostani csapat hajlamosabb komolyabb mélyrepülésre is, főleg, ha egy-két kulcsember kidől hosszabb időre.
Persze tarolhatunk idén is, de ehhez tartani kéne a tavszi formát, a sérüléseknek megint el kéne kerülnie a csapatot, Alvesnek is a tavaszi formáját kéne hoznia, + még sok egyéb tényezőnek össze kéne jönnie, amire azért nincs túl sok esély.
Nem beszélve az ellenfeleinkről, akik könnyen lehet, hogy tanultak a tavalyi hibáikból, idén komolyabb feladat lehet a legyőzésük.