Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak nem mindegy, hogy mekkorát durran az a lufi. Pep második szezonjában is ott voltunk a szűk elitben, ahogy te is írtad, sikerült a bajnoki címvédés, a BL-ben elődöntőn játszottunk, ahol kevésen múlott, hogy alulmaradtunk. Ha idén is hasonló szezont hoznánk le, mint akkor, elégedett lennék.ZBarca írta:Áthozom ide, mert a Bajnoki topikban már eléggé off lenne.
Szinte törvényszerű a visszaesés, kb 2% esélyünk van arra, hogy idén is triplázzunk. De ez természetes egy olyan idény után, amelyben mindent megnyertünk. Pep 2. idényében is "csak" egy bajnoki címet nyertünk. A 2010-11-es szezonban pedig mindenki tudja, hogy mi történt.defender3 írta:Nekem nagyon olyan érzésem van, hogy idén ki fog pukkanni az LE lufi.![]()
Egyszóval lehet, hogy a következő szezon gyengébb lesz az előzőnél, de ez természetes, az lenne a furcsa, ha újra 3 kupát nyernénk. Persze én is szeretném, hogy így legyen, de ezt megvalósítani idén még nehezebb lesz.
Szinte törvényszerű a visszaesés, kb 2% esélyünk van arra, hogy idén is triplázzunk. De ez természetes egy olyan idény után, amelyben mindent megnyertünk. Pep 2. idényében is "csak" egy bajnoki címet nyertünk. A 2010-11-es szezonban pedig mindenki tudja, hogy mi történt.defender3 írta:Nekem nagyon olyan érzésem van, hogy idén ki fog pukkanni az LE lufi.
én egy szót nem olvastam róla hogy sérült lett volna. válaszolva a kérdésedre, így, hogy mellette másik 5 stabil kezdő nem volt a pályán, igen, kellett volna legalább ő. max ha nem megy neki, szünetben lejönChino írta:aCsak tényleg kérdem, hogy jó edzői döntés lett volna egy oda-visszavágós párharcban az egyik legfontosabb játékosunkat nem egy világverő, de annál favágóbb csapat ellen kisebb sérüléssel kezdetni?
Hát ez az. Remélem hétfőn is Roberto kezd!Chino írta:Andris írta:Én mondjuk biztos voltam benne már fél órával meccs előtt, mikor megláttam a kezdőt, hogy hátrányban leszünk, és hozni kell majd Iniestát és Rakiticet 60 perc után. Persze azt nem gondoltam hogy ennyire semmit sem ér majd ez az összeállítás.
Rakitic-el és Inivel sem változott semmit a játékunk, nem mellesleg miután ők beálltak kaptunk 3 gólt, és a támadójátékunk sem nagyon javult. Pedig Ini fent volt 40 percet és Rakitic is több, mint fél órát.
Chino írta:Andris írta:Én mondjuk biztos voltam benne már fél órával meccs előtt, mikor megláttam a kezdőt, hogy hátrányban leszünk, és hozni kell majd Iniestát és Rakiticet 60 perc után. Persze azt nem gondoltam hogy ennyire semmit sem ér majd ez az összeállítás.
Rakitic-el és Inivel sem változott semmit a játékunk, nem mellesleg miután ők beálltak kaptunk 3 gólt, és a támadójátékunk sem nagyon javult. Pedig Ini fent volt 40 percet és Rakitic is több, mint fél órát.
Andris írta:Én mondjuk biztos voltam benne már fél órával meccs előtt, mikor megláttam a kezdőt, hogy hátrányban leszünk, és hozni kell majd Iniestát és Rakiticet 60 perc után. Persze azt nem gondoltam hogy ennyire semmit sem ér majd ez az összeállítás.
volt már rá példa a barca történelmében. nem is 1xChino írta:Tegye fel a kezét, aki sejetette, hogy kapunk Alvesről 2-3 gólt
A kezdőben gyakorlatilag egyet hibázott. A Rakitic-SR csere. A két szélsőhátvéd adott volt. Ha Adriano helyett Matyi játszik itt forradalom lett volna. Vagy Alves helyett SR? Vicc ami itt folyik. A középhátvédeink nem működtek rosszul, őket lehet legkevésbé hibáztatni. Volt nem egy olyan szerelésük, amik könnyen gólhoz vezethettek volna. Ki gondolta előre, hogy ter Stegen elköveti Barca-s karrierje legnagyobb hibáját és San José meg élete gólját lövi. Vagy hogy Alves 6 méterre a labdától hülyeséget csinál. Megjegyzem az Ini-Rakitic kp sem változtatott meg semmit, nem sok különbség volt az eredetihez képest.Andris írta:Nyilván sose lehet egy személy nyakába varrni semmit, de sztem még sose éreztem úgy, hogy valakit ennyire egészen egyértelműen tudok egy komplett vereségért és játékképért hibáztatni.
Ha valakinek, neki tisztában kell lenni vele, hogy nem lehet kicserélni egy csapat 70-80%át egyszerre. Hogy nem lehet egy teljes középpályát lecserélni. HOgy nem lehet egy védelmet anélkül felküldeni, hogy lenne egy irányítója az alakulatnak. Hogy Pedronak vagy Adrianonak annyi esze sincs a játékhoz, mint a portásnak. Hogy nem lehet felküldeni három olyan középpályást, hogy szervezzék meg a szuperkupa döntőn a csapat játékát, akik közül egy csak a romboláshoz ért, a másik kettő meg épp hogy csak elérte a "serdülőkort".
Csak és kizárólag az övé? Ugyanmár. Eleve nem volt kedvező, hogy a Sevilla elleni 120 perc után szinte egyből kellett játszani, aztán ott vannak a sérülések (Alba, Neymar és Ini se bírt 90-et), ott van a transzfertilalom, így semelyik új játékos nem volt bevethető, aztán ott van MAtS meccsképet döntően befolyásoló hibája, ott van a Copa, amiről épp beesett a csapat húzóembereinek nagy része, ott van a tengerentúli bohóckodás.Andris írta:Ugye senki számára nem kell külön leírnom, hogy ez a 4-0 miért csak és kizárólag az ő sara, ugye?
Na: nyilván össze lehet szedni, hogy egyenként mik nem stimmeltek, csere és kulcsjátékosok teljesítményétől kezdve a szerencsefaktoron keresztül a nehéz idegen terepig vagy a 3 napja játszott hosszabbításos tortúráig, lehet hogy majd meg is teszem, de egy másik topikban.gg86 írta:Én nem értek annyira a dolgokhoz, nekem leírhatnád!Andris írta:Nyilvan nem kell semmiféle messziremenő következtetéseket levonni az egész meccsből, de :
Ugye senki számára nem kell külön leírnom, hogy ez a 4-0 miért csak és kizárólag az ő sara, ugye?
Én nem értek annyira a dolgokhoz, nekem leírhatnád!Andris írta:Nyilvan nem kell semmiféle messziremenő következtetéseket levonni az egész meccsből, de :
Ugye senki számára nem kell külön leírnom, hogy ez a 4-0 miért csak és kizárólag az ő sara, ugye?