Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már ki is írták, hogy a hanghibáért elnézést kérnek. Igazán hozzácsaphatnának, hogy a kommentátorért is.Saviola írta:Miért kell Léderer,miért?![]()
Ő kb. úgy hiányzott, mint üveges tótnak a hanyattesés!Saviola írta:Miért kell Léderer,miért?![]()
Mér nem mondtad neki, hogy M.U.-s is van, csak azt otthon szoktad használni a wc-benmessi1918 írta:...
Na,ezen szakadtam,én pedig Barcelonas melegítő felsőbe mentem angolversenyre és a lektorcsávó,kijelentette,hogy addig enm ülhetek le a helyemre amíg le nem veszem!!!Azt mondta,hogy "Manchester United or nothing".Égett a pofám,de végül másodikak lettünk és az a genyó adta át az oklevelet,beleröhögtem a pofájába,és meg ettem a sütijét!!!Hülye idióták,nem igaz,azért nem engedett volna versenyezni mert nem manchesteres vagyokIlyen genyókat!!!!barca99 írta:Alakítsunk egy eurobarca keménymagot, és verjük taknyon az ilyen rohadékokat.
Először az újságárushoz megyünk, utánna meg a tanárhoz.
Ezt magyaráztam én is. A faxom ökoterroristák jobb dolguk hijján baxogatják, aki csunyán ránézett egy kutyára, azt lexarják mi van az emberekkel. Ezeknek fontosabbak az állatok, mint az emberek. És ez az állat imádat ki tudja meddig megy elBoixos írta:látom, kicsit sikerült dobnia a hangulaton a Tamásnak...![]()
ha ez igaz, akkor elég kellemetlen ez az egész, bár cirka húsz évvel ezelőtti a történet, és tegye fel a kezét, aki 10 évesen nem csinált olyan dolgot, amit ma baromságnak tart. ne kamuzzatok, h tökéletesek voltatok! (már akkor is).
ha meg nem igaz, akkor kár így nekilendülni a Tamásnak.
(azért talán mással is lehetett volna tesztelni a júzerek ingerküszöbét)
egyébként egyrészről az erről a véleményem, h aki nemcsak gyerekkorában, "csínyből" csinálja (bár én ezt biztos nem fogom megengedni a gyerekeimnek), hanem idősebb korában is ez a kedves szórakozása, az a f.sz egy idő után emberekkel is el fogja játszani ugyanezt, szal már csak ezért is ordenáré és üldözendő az ilyen szitu.
másrészről viszont majd akkor fogom izgatni magam az ilyen szituk felől, ha az emberekkel minden okés lesz. azaz amikor majd kis népmuvészeti cserépedény fiatalok a diszkóból hazafelé menet játékból nem vernek agyon, vagy nem gyújtanak fel hajléktalan fazonokat, amkor nem fagynak meg az emberek a lakásaikban, mert nincs pénzük tüzelőre, vagy amikor nem fognak ezrek zabálni a kukákból, mert annyira csórók. vagy mondjuk amikor az olyan sz.rokat, mint a blahás gyerek, majd nem áldozatként fogják bemutatni, akiket jajdenagyon sajnálni kell, hiszen, h ki.szott velük az élet, viszont azt a kölyköt, aki tizenévesen amiatt a takony miatt kishíján elvérzett és meghalt, leszarja az emberek nagy része.
az a gáz, h az ilyen szituk miatt nem szokott ekkora felháborodás lenni..
(ezt nem kifejezetten rátok értettem, hanem úgy általában a közvéleményre. egy csóró kutya látványa sajnos sokkal jobban sokkolja a népet, mint az, amikor szerencsétlen emberekkel találkoznak.)
szerk.: de például a több tízezer abortusz miatt sem sokan puffognak, pedig azért nem mindegyiknél volt az anya élete a tét...
Ezeket hallottamDrigo írta:Van egy régi klasszikus:
Egyetemi tanár mondja, hogy hát kollégák sajnálom de az vizsgának két része van, az írásbeli után jön az orális rész, mire valaki hátulról megszólal, ja sz.pni fogunk.
A kifogásokhoz:
Tanár mondja, hogy csak a halált fogadja el kifogásként, mire valaki megszólal és ha valaki szexuálisan halálosan elfárad? Mire a tanár: akkor majd ír a balkezével. Ez azért nem akármilyen oltás lehetett, márha megtörtént.
A vizsgák nagy lutrik, fele részben szerencse, fele részben tudás. Emlékszem, 2. év félévi Általános természetföldrajz kollokviumon 17-en voltunk vizsgázni. Én, mindig utolsónak szerettem bemenni, vagy legalábbis a végén. Bemegyek 17-nek, azaz utolsónak. Akik addig kijöttek, mind egyest kaptak, s mire utolsókén tsorra kerültem, mindenkit meghúzott ez az emberi lény. 16-ból 16 elégtelen. Na, gondoltam magamban, most két eset lehetséges: 1. engem is kivág, hogy a lábam nem éri a földet, vagy 2. átenged, akár egy kegyelemkettessel is. Ugyanis - akkor legalábbis így volt a szombathelyi fősulin a vizsgaszabályzat szerint -, ha egy vizsganapon mindenki elégtelenre vizsgázik, a vizsgát meg kell ismételni, de nem számít UV-nek. Leülök vizsgázni, a gyomrom a torkomban, alig bírok megszólalni, csak nyökögök. Tudtam a tételt - viszonylag jól -, de még azt is elfelejtettem, hogy hogyan hívnak. A végén kinyögi, hogy elégséges, mehet. Na, rohadj meg Te tetüláda, gondoltam magamban, és mikor kijöttem, egy kicsit szégyelltem magamat. Furdalt a lelkiismeret, mert nem tudtam eldönteni: azért kaptam kettest, mert ennyire felletem, vagy azért, hogy érvényes legyen a vizsganap. Az évfolyamtársaim haragudtak egy picit rám, bár én nem tehettem róla. Mondtam volna azt, a profnak, hogy engem is buktasson meg? Nem hinném, hogy jó ötlet lett volna, mert úgysem tette volna meg. Abban a félévben a földrajz szakon 77-ből 28-an maradtunk, akik egyszerre kezdtük az évfolyamot, és az előző évfolyamból sikerrel újrázókkal voltunk 35-en. Ja, és azért nem mindennapos egy 45 'A'- és 'B-tételből álló kollokvium, az már egy szigorlatnak is elmegy. Volt olyan vizsgázó, akit a vizsgázók füle hallatára lehülyézett, lebarmozott. Ugyanis az volt a szokása, hogy nyitott ajtónál vizsgáztat.Enrique írta:Rohadééééééééék analízissssssss, rohadéééék tanárok vááááááááááá!!!!!
2, azaz kettő pontom múlt a kettesem. (38<40)
Egy 'kislánynak' meg 35 pontra adták meg állítólag.
![]()
![]()
Benne vagyok!barca99 írta:Alakítsunk egy eurobarca keménymagot, és verjük taknyon az ilyen rohadékokat.
Először az újságárushoz megyünk, utánna meg a tanárhoz.
Fellebezünk és ha esetleg odáig fajulna a dolog aláírást gyüjtünk neked..elküldjük postánEnrique írta:
Egy 'kislánynak' meg 35 pontra adták meg állítólag.